agugusia20005 23.03.07, 00:15 Czy myśleliście kiedykolwiek o tym,że osoba śmiała,otwarta i posiadająca chłopaka/dziewczynę moze być bardziej samotna niż ktoś kto nie posiada tych cech ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruz7 Re: "samotność w sieci II" 23.03.07, 20:58 Lekko czytając wydaje się to absurdalne. Można być z kimś i jednocześnie nie być. Obrazki, wspólne zdjęcia nie dadzą bliskości tej drugiej osoby. Co z tego, że Jesteśmy w związku, skoro nie mamy kontaktu z naszym pertnerem? Czujemy się przez to jeszcze bardziej osamotnieni. Ja wolę być w obecnej sytuacji. Nie tesknię za kimś, kogo praktycznie nigdy nie ma. Nie zżera mnię większa przez to pustka. Odpowiedz Link
boszka5 Re: Kogoś brak? 24.03.07, 16:54 Zabrakło łącznika,bariery,przeszkody,a może kłopoty.Spróbuj jakoś rozwiązać ten problem.To jest smutne. Odpowiedz Link
kruz7 Re: Kogoś brak? 24.03.07, 21:00 Ja myślałem o pewnej kobiecie kiedy kładłem się spać, w nocy mówiłem do niej. Rano budziłem się i sprawdzałem czy leży obok mnie. Niestety to były tylko marzenia szczęśliwego związku. Odpowiedz Link
zyxwuts Re: Kogoś brak? 25.03.07, 19:02 Oj miałam podobnie, też nie było między mną a poprzednim partnerem porozumienia, właściwie to nie rozmawialiśmy, nie widywaliśmy nie rozmawialiśmy, kontakt ograniczał sie do telefonu wieczorem "chcę Ci przypomnieć, ze Cię kocham" poza tym kompletnie nic ... pustka. Obecny partner chociaż mieszka daleko rozmawia ze mną codziennie, często się widujemy, czuje się więź, której każde z nas potrzebowało Już nie muszę mówić do siebie przed zaśnięciem, bo rozmawiam z NIM przez telefon póki jedno z nas nie uśnie Odpowiedz Link