kim2222 28.03.07, 11:56 Mam 37 lat, rozwiedziony, bez zobowiązań. Szukam bratniej duszy, kobiety z którą można pogadać o wszystkim i o niczym. Aha jestem z krakowa. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
animi Re: samotny 30.03.07, 21:22 Pozdrawiam ciepło również z Krakowa. Jaka powinna być ta bratnia Ci dusza? Odpowiedz Link
kim2222 Re: samotny 02.04.07, 11:00 Witaj, bratnia dusza to osoba która nie tylko bierze coś od drugiej strony, ale coś daje. Trudno określić to coś, ale istnieć powinna nić porozumienia co do poglądów na życie, zainteresowań, po prostu lubieć swoje towarzystwo. pozdrawiam Odpowiedz Link
boszka5 Re: Kraków to..... 02.04.07, 19:36 Kraków to piękne miasto,a w tym mieście dużo pięknych kobiet.Dlaczego tak trudno odnaleźć się w realu?Piszemy,ale trudniej jest nam rozmawiać i opowiadać o sobie. Brac=dawać to jest równowaga,ale....Dawno,dawno,dawno już nie byłam w Krakowie.Nie jesteś samotnym w tym wielkim mieście. Odpowiedz Link
animi Re: samotny 03.04.07, 13:32 Ładnie to opisałeś. Powoli definicja przyjaciela Ci z tego wychodzi - w końcu to pokrewne moim zdaniem pojęcia. Taką prawdziwą bratnią duszę nie jest wcale łatwo zdaleźć... Ale też nie jest to niemożliwe. Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
kim2222 Re: samotny 03.04.07, 14:25 A może zdecydowała byś się na współną kawę. pozdrawiam Odpowiedz Link
animi Re: samotny 03.04.07, 20:51 Czemu nie... Ale wolałabym najpierw mieć więcej danych Odpowiedz Link
kim2222 Re: samotny 04.04.07, 07:19 Chetnie udzielę danych, kontakt mik111@poczta.fm , pozdrawiam Odpowiedz Link
kruz7 Samotny? Już chyba nie! 04.04.07, 20:36 Poznałem tutaj kobietę, która myśli o mnie czasami. Fajnie jest niekiedy mieć taką świadomość. Dlaczego tylko "niekiedy"? Nie mam czasu wystarczająco, aby poświęcić Jej więcej. Na pewno zasługuje na to. Jest jednak wyrozumiała ostatnio. Mam nadzieję, że szybko to nie minie. Odpowiedz Link
boszka5 Re: Samotny? Już chyba nie! 05.04.07, 19:19 Fajnie,że humor powraca,a wraz z nim myśl o pewnej kobiecie.Ach te kobietki,są jak balsam na rany.Cieszę sie że niektórzy z was są bardzo wytrwali w swoim postanowieniu.MAJ to miesiąc dla "ZAKOCHANYCH" powodzenia,wytrwałości w dążeniu do celu. Odpowiedz Link
j0_aska Re: Samotny? Już chyba nie! 09.04.07, 23:09 Trzymam kciuki, zeby Wasza znajomosc trwała! Wspaniale to czucie, kiedy "coś" sie dzieje, choć tak naprawde "nic" sie nie dzieje!! Wspaniale to uczucie, ta swiadomość, ze gdzies tam jest ktos kto być moze czeka na sms, ktory sprawi, ze pojawi sie usmiech na twarzy nawet w najbardziej pochmurny dzien! Odpowiedz Link