howyouseeyourself 01.03.08, 22:51 ...w tym swiecie. w każdym znaczeniu tego niedopowiedzenia. Cieżka sprawa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczkoo30 Re: znaleźć się... 01.03.08, 23:28 trzeba wierzyć, że jednak... to jest mozliwe Odpowiedz Link
howyouseeyourself Re: znaleźć się... 02.03.08, 09:31 najgorsze jest to,że zdarza się często zauważyć tę jedna jedyną osobę, kiedy ona już odejdzie. ta cholerna nieśmiałość definitywnie przeszkadza w życu! Odpowiedz Link
sarri16 Re: znaleźć się... 02.03.08, 11:11 Człowiek szuka całe życie.........ale czy znajdzie?Trudno przewidzieć)))) Odpowiedz Link
boszka5 Re: znaleźć się... 02.03.08, 19:34 znaleźć SIę-to nie jest jeszcze takie trudne,ale połączyć w jedno i wytrwać,to jest sztuka.Często ból jaki temu towarzyszy powoduje,że uciekamy. Odpowiedz Link
aaannniiiaaa333 Re: znaleźć się... 02.03.08, 20:10 Jak się znaleźć i znaleźć osobę bliską, gdy jest się innym jak ja. Skad jesteście? Ja z Bydgoszczy. Czasem myślę, ze do tego świata trzeba sie dopasować, ale nie wiem, czy to takie proste.. Odpowiedz Link
howyouseeyourself Re: znaleźć się... 02.03.08, 20:46 oj ciężko jest. ale trudno jest tez po raz kolejny się przywiązać, bo przywiązanie sie kosztuje strasznie dużo. a potem może kosztowac rozczarowanie i straszny ból. jak mozna dopasowac się do tego świata? ja od niego raczej odstaję, ale nie chce sie do niego dostosowywać. mam nadzieję,że ceną za nieprzystosowanie nie jest samotność. ps.z Wrocławi ajestem Odpowiedz Link
kruz7 Sarii16 02.03.08, 23:34 Masz coś w sobie co powoli przyciąga zainteresowanie. Wizytówka na pewno przyciągnęłaby kogoś do Ciebie i więcej postów także. Odpowiedz Link
sarri16 Re: Sarii16 03.03.08, 14:10 Postaram sie w najbliższym czasie założyć swoją wizytówke. Postów tak mało,gyż nie zawsze wiem co doradzić.Sama jeszcze niewiele w życiu przeszłam wię powinnam się uczyć jak wygląda prawdziwe życie czytając z czym borykają się ludzie zapisani na tym forum.W porównaniu z niektórymi Moje życie to sielanka.Ale ponieważ jestem po resocjalizacji staram się zrozumieć ludzkie problemy (czasami doradzić). Odpowiedz Link