asaleb 15.03.08, 22:28 nature mam samotnika i domatora ale mimo to brakuje kogos do pogadania ,wyzalenia sie.coraz bardziej zamykam sie w sobie,bez sensu takie zycie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozenia_2012 Re: samotna po 30 15.03.08, 22:49 Witaj! nie wolno mówić że życie jest bez sensu! Każdy dzien ma sens, bo wstając rano nie wiemy co nam przyniesie. rozumiem, że wszystko w nadmiarze szkodzi, smotność także, ale nie wiesz, kiedy los nas zaskoczy. a powiedz, czy chciałbyś coś na siłę? Cos co nie dałoby radości? Może to okrutne, ale na dobrze rzeczy czasami trzeba poczekać... Odpowiedz Link
kejsi760 Re: samotna po 30 16.03.08, 09:36 jak oswoisz swoją samotnośc,polubisz ją,poznasz samą siebie,i wtedy pokażesz ile naprawde jestes warta.przerobiłam to,teraz jest lepiej.. Odpowiedz Link
czas_ucieka Re: samotna po 30 17.03.08, 03:22 hej , ja tez tak mam...i nie wiem co bedzie dalej. ludzie wokolo mowia ciesz sue zyciem, dniem dzisiejszym, tym co masz.dla mnei to nie takie proste. niestety. Odpowiedz Link
kruz7 Re: samotna po 30 17.03.08, 10:48 Długo czekałem, aby zająć się czymś, co będzie dawało mi ogromną radość. Jednak mniejsza radość, kiedy nie masz z kim jej dzielić. Smutne to trochę. Odpowiedz Link
anirat Re: samotna po 30 17.03.08, 16:04 a ja mysle, że nie nalezy nastawiac się na samotność, na oswajanie jesj, wręcz przeciwnie... nastawić się trzeba na zmiane tej sytuacji. Aby cokolwiek zmienić, najpierw nalezy zmienic swoje myslenie. Wokoło mnóstwo ludzi w podobnej sytuacji, wiec dalczego nie spróbować. Od jakiegos czasu żyje nadzieją, ze mozna cos zmienić, niekoniecznie godzic się z sytuacją. Juz wiem, że nie jest łatwo, ale przeciez wiele ważnych spraw wymaga w życiu wysiłku, czasu, poswięceń, zatem ta pewnie też. Starajmy się zatem, poswięcajmy swój czas i zaangażowanie, pewnie warto Odpowiedz Link
czas_ucieka Re: samotna po 30 17.03.08, 19:45 a jak mozna zmienic myslenie...afirmacje jakies? Odpowiedz Link
anirat Re: samotna po 30 17.03.08, 20:15 mozna zmienic swoje nastawienie z narzekania na optymistyczne poszukiwanie. Dać innym poznac siebie i chciec poznać innych... w sposób nieegoistyczny. Odpowiedz Link
asaleb Re: samotna po 30 18.03.08, 23:11 dzieki wszystkim za dodanie otuchy,miło.ze nieznane mi osoby chociaz proboja podtrzymac kogos na duchu.Dzieki Odpowiedz Link