kosama 18.03.08, 13:17 to fajnie faceci z czekoterapia.pl - mowią mi np mario, jestes super... i takie tam i mozna wygrac jeszcze weekend w spa! ja... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0.mmarilyn Re: a ja mam coś co mi mowi komplementy 18.03.08, 15:22 Ale czemu to ma służyć? Odpowiedz Link
karola-2008 Re: a ja mam coś co mi mowi komplementy 18.03.08, 19:07 fajna stronka. Chyba bede zaczynac dzionek od niej by sie dobrze nastroic Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
kosama Re: a ja mam coś co mi mowi komplementy 25.03.08, 16:09 0.mmarilyn napisała: > Ale czemu to ma służyć? mhy... polepszeniu samopoczucia?! wiesz... panowie coś mnie ostatnio nie zarzucają komplementami a tam... proszsz... i nie oczekują nic w zamian Odpowiedz Link
0.mmarilyn Re: a ja mam coś co mi mowi komplementy 28.03.08, 03:48 Lubię walić prosto z mostu co myślę, i teraz też to zrobię. Powiedzcie mi, co Wam się podoba w kłamstwach? Przecież to automat, gada każdej to samo? Sprawia Wam przyjemność słuchanie nieszczerych komnplementów z automatu? Odpowiedz Link