gocham34 18.04.08, 22:30 chciałabym mieć przy sobie kogoś przy kim będę czuła się bezpiecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue.konwalia Re: jestem sama 18.04.08, 22:52 Jak wiekszosc na tym forum.Ciekawe dlaczego tak nam ciezko przelamac pierwsze lody?Kazdy tu kogos szuka,ale nie przyjdzie gora do Mahometa.Niestety.Ja jednak wierze,ze swoj na swojego trafi.Zostaw swoj nr.GG-to dziala.Moze wlasnie dzis wieczorem cos sie wydarzy?Kto wie.. Odpowiedz Link
agnie-szka6 Re: jestem sama 19.04.08, 16:28 czasami jesteś z kimś a i tak nie masz poczucia bezpieczeństwa.Czujesz się samotna Odpowiedz Link
megi.wawa Re: jestem sama 19.04.08, 23:25 no właśnie moje panie - niestety ale chyba należy zacząć samemu coś robić w tym zakresie aby być szczęśliwym i nie rozpamiętywać przeszłości - często bardzo złudnej to nawet nie jest tak, że czujemy się samotne może aż tak bo mamy rozne zajęcia itp itd ja mam też różnych znajomych i widzę że niektórzy z nich czują się bardzo samotni mimo, że mają małżonków - to jest dopiero katastrofa : ( my - a przynajmniej ja - bo nie wiem jak inni - nie mam tego problemu - to znaczy jestem sama a nie w żadnym związku trzymajcie się Odpowiedz Link