salsa13 14.12.08, 09:36 Tak mi się zachciało pozdrowić Was w piękny słoneczny i zimowy podobno dzień Pozdrawiam słonecznie pl.youtube.com/watch?v=QMKUj8ld_aA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamek-2 Re: hej, hej:)znalazłem niespodziankę:)) 14.12.08, 21:23 Dzięki za pozdrowienia, ale u mnie było brzdko bo strasznie dmuchało A wracając do niespodzianki Nigdy tam nie zaglądałem nie wiem co mnie podkusiło, ale warto było bo uratowałem mikołaja, którego przygniotły prezenty. Ledwo biedak dychał, no i znalazłem ten który był dla mnie DZIĘKI!! ps.zobaczę jak to działa i coś wymyślę ca.youtube.com/watch?v=jO5e_8B0Ncc Odpowiedz Link
salsa13 Re: hej, hej:)znalazłem niespodziankę:)) 15.12.08, 07:30 adamek-2 napisał: > Ledwo biedak > dychał, no i znalazłem ten który był dla mnie > ps.zobaczę jak to działa i coś wymyślę Coś dla Ciebie - to cieszy Dzisiaj niestety już szarości za oknem ale wkraczamy w okres szalonej bieganiny Miłego dnia! Odpowiedz Link
gapuchna Re: hej, hej:)znalazłem niespodziankę:)) 15.12.08, 14:13 A ja sobie odpuszczam bieganinę. Postanowiłam, ze nawet okien nie umyję. po co? I tak za chwilkę będą brudne... Najwyżej choinkę ubiorę, żeby nie psuć rodzinie nastroju. Odpowiedz Link
salsa13 Re: hej, hej:)znalazłem niespodziankę:)) 15.12.08, 14:21 ja też zbytnio się nie wysilam choinka musi być dół w miarę wygląda ale góra makabrycznie się zapuściła)) Ale najważniejsze, że taka jedna sympatyczna obiecała szafki kuchenne przelecieć po świętach w razie czego jak mi czasu braknie Prawda? Odpowiedz Link
gapuchna Re: hej, hej:)znalazłem niespodziankę:)) 15.12.08, 14:41 hihihi, to moze i do mnie by się wybrała, bo czego jak czego, ale kuchennych wnętrz straszliwie nie lubię sprzątać A choinka będzie, prawdziwa, do sufitu. no nie skrzywdzę najbliższych swoim samopoczuciem.... Odpowiedz Link
salsa13 Re: hej, hej:)znalazłem niespodziankę:)) 15.12.08, 14:50 gapuchna napisała: > hihihi, to moze i do mnie by się wybrała, bo czego jak czego, ale kuchennych > wnętrz straszliwie nie lubię sprzątać > to ja przesyłkę w nowym roku wsadzę w pociąg do Ciebie ale zostaw Jej te szafki Podobno u Ciebie pyszne pierogi dają a ja jestem pożeraczem wszystkich ruskich pierogów tego świata Odpowiedz Link
gapuchna Re: hej, hej:)znalazłem niespodziankę:)) 15.12.08, 14:57 Wiesz, mam jednego domownika, w dodatku mężczyznę! - który robi najsmakowitsze pierogi ruskie pod słońcem. niebo w gębie )) Ale ruskie to i ja umiem zrobić, nawet dość smaczne, tylko tak starsznie mi sie nie chce wałkować ciasta....żeby znaleźć chętnych na wałkowanie, to całą resztę chętnie wykonam Odpowiedz Link