hey_you 15.12.08, 23:05 Nie, to nie jest mój coming out Czytam to forum i wniosek jest smutny: homoseksualisci nie są samotni...zadnych anonsów, przemycanych między wierszami sygnałów etc. Może to jest metoda na samotność? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hey_you Re: Homo rulez! 15.12.08, 23:14 przeczytaj raz jeszcze 1 post, z czego wynika brak bezposrednich anonsow homoseksualistow tu i na samotnych oraz narzekania na samotnosc? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Homo rulez! 16.12.08, 00:24 Bo to nie jest forum dla samotnych gejów - chyba? Odpowiedz Link
marianinho Re: Homo rulez! 16.12.08, 06:43 nie? bo homoseksualisci nie sa samotni to jest chyba rozwiazanie Odpowiedz Link
gapuchna Re: Homo rulez! 16.12.08, 09:33 Powiem tak - trzeba szukać inaczej, a właściwe się znajdzie, także na gazecie. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Homo rulez! 16.12.08, 07:17 Mój drogi czytasz mało dokładnie I nawet nie musisz czytać między wierszami, On pisze wprost... Odpowiedz Link
marianinho Re: Homo rulez! 16.12.08, 08:10 ogolnie to poudawac wystarczy geja w klubie a juz ma sie rzesze adoratorow )) Odpowiedz Link
hey_you Re: Homo rulez! 16.12.08, 10:21 marianinho napisał: > ogolnie to poudawac wystarczy geja w klubie a juz ma sie rzesze adoratorow )) Wiesz Marianinho, z Twojego punktu widzenia to tak bo kazdy z checia by przelecial 23 latka z kaloryferem na brzuchu, a ja nie mam ani 23 lat ani kaloryfera Odpowiedz Link
salsa13 Re: Homo rulez! 16.12.08, 10:24 hey_you napisał: > marianinho napisał: > > > ogolnie to poudawac wystarczy geja w klubie a juz ma sie rzesze adoratoro > w )) > > Wiesz Marianinho, z Twojego punktu widzenia to tak bo kazdy z checia by przelec > ial 23 latka z kaloryferem na brzuchu, a ja nie mam ani 23 lat ani kaloryfera;- > ) Zaczynam sie martwić hey_you o Ciebie i to bynajmniej nie z powodu braku kaloryfera w wiadomym miejscu)) Odpowiedz Link
hey_you Re: Homo rulez! 16.12.08, 10:45 Kurcze ja tez czasem potrzebuje jakiegos wsparcia i poglaskania po glowie po ciezkim dniu. I tak mysle, ze fajnie by bylo gdyby ktos czasem postawil mi kolacje albo zaplacil za wspolnie wybrana moja bielizne, samochodem przwiozl, powiedzial, ze jestem piekny ale mimo to ceni to co mysle i generalnie jestem bardzo madry etc. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Homo rulez! 16.12.08, 10:57 hey_you napisał: > Kurcze ja tez czasem potrzebuje jakiegos wsparcia i poglaskania po glowie p > o ciezkim dniu. I tak mysle, ze fajnie by bylo gdyby ktos czasem postawil mi ko > lacje albo zaplacil za wspolnie wybrana moja bielizne, samochodem przwiozl, pow > iedzial, ze jestem piekny ale mimo to ceni to co mysle i generalnie jestem bard > zo madry etc. Mówisz - masz wspieram Cię Hey i hahahaha głaskam po główce /oczywiście plując ze śmiechu w monitor/ o taaaa Miałeś ciężki dzień, odpocznij troszkę hmmm kolację mogę zaproponować ale z tą bielizną to zwróć się do swej Lubej, co? Aaaa Jesteś chyba? piękny, barrrrdzo mądry /to z postów wnioskuję/ i bardzo sympatyczny wystarczy czy mam dalej nawijać? Odpowiedz Link
hey_you Re: Homo rulez! 16.12.08, 11:04 salsa13 napisała: > wspieram Cię Hey i hahahaha głaskam po główce /oczywiście plując ze śmiechu w > monitor/ > o taaaa Miałeś ciężki dzień, odpocznij troszkę > hmmm kolację mogę zaproponować ale z tą bielizną to zwróć się do swej Lubej, co > ? > > Aaaa Jesteś chyba? piękny, barrrrdzo mądry /to z postów wnioskuję/ > i bardzo sympatyczny > > wystarczy czy mam dalej nawijać? Naprawde tak myslisz...? Juz mi lepiej, dziekuje Ci Jestes kochana Ale nie przestwaj prosze Odpowiedz Link
salsa13 Re: Homo rulez! 16.12.08, 11:21 hey_you napisał: Ale nie przestwaj prosze dalej Jesteś zjawiskowy, najweselszy, najzabawniejszy, najbardziej prawdziwy, najszczerszy, Jesteś jak wino jak narkotyk jak ogień musi wystarczyć Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Homo rulez! 16.12.08, 08:14 na tym lub innym forum dla samotnych jest/był jeden albo nawet dwóch gejów. poszukaj sobie hej ju, fajny kolo btw i chyba samotny. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Homo rulez! 16.12.08, 09:47 A może po prostu nie zagłębiajmy się w to... To nie jest najważniejsze w życiu... Liczy się człowiek A nie jego upodobania, wyznanie, kolor czy preferencje... Odpowiedz Link
hey_you Re: Homo rulez! 16.12.08, 10:23 salsa13 napisała: > Liczy się człowiek A nie jego upodobania, wyznanie, kolor czy preferencje... Wierzaca w ludzi dobra wrozka Salsa zawsze na posterunku Zazdroszcze Ci tego Odpowiedz Link
salsa13 Re: Homo rulez! 16.12.08, 10:29 hey_you napisał: > salsa13 napisała: > > > Liczy się człowiek A nie jego upodobania, wyznanie, kolor czy preferenc > je... > > Wierzaca w ludzi dobra wrozka Salsa zawsze na posterunku Zazdroszcze Ci tego > nie zazdrość, nie ma czego to moja cholerna wrodzona naiwność... dostaję wciąż od życia kopa i po tylu nadal wierzę w ludzi... Odpowiedz Link
adik.01 Re: Homo rulez! 16.12.08, 12:17 > nie zazdrość, nie ma czego > to moja cholerna wrodzona naiwność... > dostaję wciąż od życia kopa i po tylu nadal wierzę w ludzi... Życie jest piekne i zycie jest jedno salso, jeżeli spojrzysz w głąb to tak naprawdę życie dało ci dużo pięknych rzeczy i wiele nauczyło.. Postrzeganie tych ciągłych kopów pewnie bierze się stąd że coś się z kimś nie udało a to błąd Życie nie kręci się wokół jednej kwestii uczuciowej pamietaj ty i inni o tym: Odpowiedz Link
hey_you Re: Homo rulez! 16.12.08, 10:22 rumunska_ksiezniczka napisała: > poszukaj sobie hej ju, fajny kolo btw i chyba samotny. thx, poszukam, moze rzeczywiscie fajny i samotny Odpowiedz Link