Dodaj do ulubionych

Homo rulez!

15.12.08, 23:05
Nie, to nie jest mój coming outwink

Czytam to forum i wniosek jest smutny: homoseksualisci nie są samotni...zadnych anonsów, przemycanych między wierszami sygnałów etc.

Może to jest metoda na samotność?

Obserwuj wątek
    • gapuchna Re: Homo rulez! 15.12.08, 23:09
      A skąd u ciebie takie wnioski?????
      • hey_you Re: Homo rulez! 15.12.08, 23:14
        przeczytaj raz jeszcze 1 post, z czego wynika brak bezposrednich anonsow homoseksualistow tu i na samotnych oraz narzekania na samotnosc?
        • gapuchna Re: Homo rulez! 16.12.08, 00:24
          Bo to nie jest forum dla samotnych gejów - chyba?
          • marianinho Re: Homo rulez! 16.12.08, 06:43
            nie? bo homoseksualisci nie sa samotni smile to jest chyba rozwiazanie tongue_out
            • gapuchna Re: Homo rulez! 16.12.08, 09:33
              Powiem tak - trzeba szukać inaczej, a właściwe się znajdzie, także na gazecie.
    • salsa13 Re: Homo rulez! 16.12.08, 07:17
      Mój drogi czytasz mało dokładniesmile
      I nawet nie musisz czytać między wierszami, On pisze wprost...
      • marianinho Re: Homo rulez! 16.12.08, 08:10
        ogolnie to poudawac wystarczy geja w klubie a juz ma sie rzesze adoratorow smile))
        • hey_you Re: Homo rulez! 16.12.08, 10:21
          marianinho napisał:

> ogolnie to poudawac wystarczy geja w klubie a juz ma sie rzesze adoratorow smile))

Wiesz Marianinho, z Twojego punktu widzenia to tak bo kazdy z checia by przelecial 23 latka z kaloryferem na brzuchu, a ja nie mam ani 23 lat ani kaloryferawink
          • salsa13 Re: Homo rulez! 16.12.08, 10:24
            hey_you napisał:

> marianinho napisał:
            >
            > > ogolnie to poudawac wystarczy geja w klubie a juz ma sie rzesze adoratoro
            > w smile))
            >
            > Wiesz Marianinho, z Twojego punktu widzenia to tak bo kazdy z checia by przelec
            > ial 23 latka z kaloryferem na brzuchu, a ja nie mam ani 23 lat ani kaloryfera;-
            > )

Zaczynam sie martwić hey_you o Ciebie i to bynajmniej nie z powodu braku
            kaloryfera w wiadomym miejscusmile))
            • hey_you Re: Homo rulez! 16.12.08, 10:45
              wink Kurcze ja tez czasem potrzebuje jakiegos wsparcia i poglaskania po glowie po ciezkim dniu. I tak mysle, ze fajnie by bylo gdyby ktos czasem postawil mi kolacje albo zaplacil za wspolnie wybrana moja bielizne, samochodem przwiozl, powiedzial, ze jestem piekny ale mimo to ceni to co mysle i generalnie jestem bardzo madry etc.
              • salsa13 Re: Homo rulez! 16.12.08, 10:57
                hey_you napisał:

> wink Kurcze ja tez czasem potrzebuje jakiegos wsparcia i poglaskania po glowie p
                > o ciezkim dniu. I tak mysle, ze fajnie by bylo gdyby ktos czasem postawil mi ko
                > lacje albo zaplacil za wspolnie wybrana moja bielizne, samochodem przwiozl, pow
                > iedzial, ze jestem piekny ale mimo to ceni to co mysle i generalnie jestem bard
                > zo madry etc.

Mówisz - masz

wspieram Cię Hey i hahahaha głaskam po główcesmile /oczywiście plując ze śmiechu w
                monitor/
                o taaaa Miałeś ciężki dzień, odpocznij troszkę
                hmmm kolację mogę zaproponować ale z tą bielizną to zwróć się do swej Lubej, co?

Aaaa Jesteś chyba? piękny, barrrrdzo mądry /to z postów wnioskuję/
                i bardzo sympatycznysmile

wystarczy czy mam dalej nawijać?
                • hey_you Re: Homo rulez! 16.12.08, 11:04
                  salsa13 napisała:

> wspieram Cię Hey i hahahaha głaskam po główcesmile /oczywiście plując ze śmiechu w
                  > monitor/
                  > o taaaa Miałeś ciężki dzień, odpocznij troszkę
                  > hmmm kolację mogę zaproponować ale z tą bielizną to zwróć się do swej Lubej, co
                  > ?
                  >
                  > Aaaa Jesteś chyba? piękny, barrrrdzo mądry /to z postów wnioskuję/
                  > i bardzo sympatycznysmile
                  >
                  > wystarczy czy mam dalej nawijać?

Naprawde tak myslisz...? Juz mi lepiej, dziekuje Ciwink Jestes kochanawink Ale nie przestwaj proszewink
                  • salsa13 Re: Homo rulez! 16.12.08, 11:21
                    hey_you napisał:

Ale nie przestwaj proszewink

dalej

Jesteś zjawiskowy, najweselszy, najzabawniejszy, najbardziej prawdziwy,
                    najszczerszy,
                    Jesteś jak wino
                    jak narkotyk
                    jak ogień

musi wystarczyćsmile
      • rumunska_ksiezniczka Re: Homo rulez! 16.12.08, 08:14
        na tym lub innym forum dla samotnych jest/był jeden albo nawet dwóch gejów.
        poszukaj sobie hej ju, fajny kolo btw i chyba samotny.
        • gapuchna Re: Homo rulez! 16.12.08, 09:34
          Bardziej widać go było na psychologii.
          • salsa13 Re: Homo rulez! 16.12.08, 09:47
            A może po prostu nie zagłębiajmy się w to...
            To nie jest najważniejsze w życiu...
            Liczy się człowieksmile A nie jego upodobania, wyznanie, kolor czy preferencje...
            • hey_you Re: Homo rulez! 16.12.08, 10:23
              salsa13 napisała:

> Liczy się człowieksmile A nie jego upodobania, wyznanie, kolor czy preferencje...

Wierzaca w ludzi dobra wrozka Salsa zawsze na posterunkuwink Zazdroszcze Ci tegowink
              • salsa13 Re: Homo rulez! 16.12.08, 10:29
                hey_you napisał:

> salsa13 napisała:
                >
                > > Liczy się człowieksmile A nie jego upodobania, wyznanie, kolor czy preferenc
                > je...
                >
                > Wierzaca w ludzi dobra wrozka Salsa zawsze na posterunkuwink Zazdroszcze Ci tego
                > wink

nie zazdrość, nie ma czego
                to moja cholerna wrodzona naiwność...
                dostaję wciąż od życia kopa i po tylu nadal wierzę w ludzi...
                • adik.01 Re: Homo rulez! 16.12.08, 12:17
                  > nie zazdrość, nie ma czego
                  > to moja cholerna wrodzona naiwność...
                  > dostaję wciąż od życia kopa i po tylu nadal wierzę w ludzi...

Życie jest piekne i zycie jest jedno salso, jeżeli spojrzysz w głąb
                  to tak naprawdę życie dało ci dużo pięknych rzeczy i wiele nauczyło..
                  Postrzeganie tych ciągłych kopów pewnie bierze się stąd że coś się z
                  kimś nie udało a to błąd
                  Życie nie kręci się wokół jednej kwestii uczuciowej pamietaj ty i
                  inni o tym:
        • hey_you Re: Homo rulez! 16.12.08, 10:22
          rumunska_ksiezniczka napisała:

> poszukaj sobie hej ju, fajny kolo btw i chyba samotny.

thx, poszukam, moze rzeczywiscie fajny i samotnywink
          • rumunska_ksiezniczka Re: Homo rulez! 16.12.08, 10:33
            ;-PPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka