Dodaj do ulubionych

Szukam przyjaciela

10.06.09, 22:43
Szukam prawdziwego przyjaciela, na dobre i złe chwile. Człowieka,
który nigdy nie oszuka, zawsze powie prawdę, będzie się ze mną śmiał
i płakał.
Obserwuj wątek
    • grzesiu793 Re: Szukam przyjaciela 17.06.09, 03:40
      Niewiem czy sie sprawdze ale są osoby które mi ufają i polegają na mnie wiec jak
      byś chciała poklikać to nie widze przeszkód 2354032 możesz pisać o każdej porze
      dnia i nocy postaram się odpowiedzieć...
    • ozg-a46 Re: Szukam przyjaciela 17.06.09, 09:13
      może zacznę od pytania;czy jest możliwa przyjaź między kobietą a
      facetem?smile
      a tak apropo"s podaję swój e-mail jak chcesz pisz basiu:
      Kamilo44@orange.pl
      • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 17.06.09, 13:44
        Przyjaźń między kobietą a meżczyzna jset możliwa pod warunkiem, że
        oboje tego chcą. a samotnośc to straszna sprawa. Pozdrawiam Basia.
        • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 11:45
          Możliwe jest ale trudne też jest
          • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 12:34
            Niedawno dowiedzialam sie na forum, że nie mam szansy znaleźć
            przyjaciela w sieci bo większość ludzi udaje, kłamie, upiękasza
            siebie i swoje życie. to cholernie smutne i frustrujące bo w realu
            nie mam takiej możliwości - brak czasu, zbyt wiele obowiązków.
            Czasem zwijam się w kłębek, przytulam mocno do poduszki i ryczę, że
            do końca życia będę samotna i sama. a najgorsze jst to, ż e wszyscy
            mi mówią że jestem tawrda kabieta, że ze wszystkim daję sobie radę,
            a ja tego mam dość, chcę być krucha kobietką, która może się
            wypłakać przyjacielowi w "rękaw".
            • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 13:00
              Wydaje mi się jednak, że nie ma rzeczy niemożliwych.
              Każdemu brak jest drugiej osoby. Ci co kłamią robią tylko sobie
              krzywdę, bo jeśli coś poczują to jak się z kłamstwa wycofać?
              Tracą swoją szansę.
              Napewno jest łatwiej nawiązać tu kontakt, ale jak go utrzymać, skoro
              brakuje czasu?
              Pozdrawiam
              • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 13:08
                W pewnym wieku mamy swoje obowiązki, z których nie można zrezygnować
                a trzeba się z nich rzetelnie wywiazywać. To niestety wymaga czasu,
                ale dla drugiej osoby która miałaby czas dla minie, na pewno
                wygospodarowała bym czas, zarówno na spotkania w realu, telefony jak
                i sieć. Ale jak znaleźć takiego PRZYJACIELA!!
                • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 15:02
                  No wiesz tego nigdy nie wiesz kiedy jak i gdzie.
                  Życie jest nieprzewidywalne.
                  Najważniejsze jest to co napisałaś:

"dla drugiej osoby która miałaby czas dla minie, na pewno
                  wygospodarowała bym czas, zarówno na spotkania w realu..."

bo tak naprawdę to tylko real się liczy. Oczywiście jest przyjemnie
                  poklikać sobie w necie, telefon aby usłyszeć, ale obcowanie ze sobą
                  jest najważniejsze. I musi się znależć czas na to, bo jeśli nie to
                  niestety nasze szanse są znikome.
                  Wiesz jak wyginęły mamuty?

Pozdrawiam
                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 15:35
                    tylko jak znaleźć takiego "mamuta'
                    • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 16:02
                      Skoro już tu jesteś to poczyniłaś pierwsze kroki, ważne żeby teraz
                      przełamać w sobie opór i umówić się w realu. Oczywiście nic na siłę,
                      ale od tego trzeba zacząć.
                      Trudno mi tu mówić bo nie znam Twoich zobowiązań, ale zawsze to
                      jakoś można ustawić, aby się poznać.

a mamuty wyginęły tak:
                      leżą na plaży mamut i mamucica, mamut do mamucicy e?
                      mamucica na to ee (nie)
                      po kilku godzinach mamut e?
                      mamucice ee
                      no i tak po kilku latch mamuty wyginęły

Pozdrawiam
                      • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 18:34
                        Ale ja nie mam z kim sie umówić w realu!!!!!
                        • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 19:08
                          basia.basia1 napisała:

> Ale ja nie mam z kim sie umówić w realu!!!!!

Ech chyba przesadzasz,
                          zobacz ilu tu facetów, a Ty mówisz, że nie masz z kim.
                          Chcesz ze mną?
                          • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 19:49
                            I co z tego, że jest ich wielu. Przecież nie zrobię łapanki. A nie
                            jestem osobą, która zaczepi faceta na ulicy.
                            • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 20:29
                              Ale jak zwykle nikt Ci tego nie zarzuca. A tutaj nie ulica.
                              Ichciałabyś i boisz się
                              • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 20:37
                                Chcialabym i nie boję się.
                                • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 20:48
                                  Chyba jednak wink
                                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 20:58
                                    Nieśmiałość nie jest równoznaczna z tym, że się ktoś czegoś boi.
                                    Minęły czasy kiedy się bałam, mam to za sobą.
                                    • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 21:34
                                      Teoriczesko, racja, ale praktycznie czym to się różni?
                                      • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 21:47
                                        Każdy boi się czgoś innego (albo kogoś). Nieśmiałość nie oznacza
                                        strachu przed tym co nas może spotkać (albo przed kimś). Nieśmiałość
                                        może być chwilowa, może trawć do momentu aż znajdzie się właściwą
                                        osobę, która w nas uwierzy. Ja wlaśnie jestem taką osobą, jestem
                                        nieśmiala w stosunkach damsko - męskich, ale tylko do momentu, że
                                        poczuję chociażby sympatię do danej osoby. W pracy i życiu
                                        codziennym nie jstem nieśmiala wręcz przeciwnie - wygadana i
                                        pyskata.
                                        • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 21:53
                                          Coraz bardziej mnie zaciekawiasz....
                                          Kiedyś taki byłem...
                                          ale w pewnym momencie coś we mnie się przełamało.
                                          • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 21:58
                                            We mnie też się przełamało więc dlatego taka jestem. Na zewnątrz
                                            pyskata, złośliwa, a przy blizszym poznaniu okazuję się miłą
                                            sympatyczną i czułą kobietą. po prostu zakładam pancerz, który
                                            czasem zrzucam.
                                            • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 23:39
                                              I właśnie ja też jestem taki.
                                              Przychodzi moment kiedy się dochodzi do takiego wniosku, że tak się
                                              łatwiej żyje. Tylko w tym wszystkim trzeba pamiętać, nie krzywdzić
                                              innych.
                                              • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 23:45
                                                W mojej złośliwości nie posuwam się za daleko, przez mnie nikt nie
                                                płacze, bo wiem jak się czuje człowiek, któremu robi sie przykrość,
                                                któremu się złośliwie dokucza.
                                                • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 23:51
                                                  Bardzo się cieszę z tego powodu. A Ty co tak ślęczysz przy
                                                  komputerze o późnej godzinie?
                                                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 23:53
                                                    Jestem sama, samotna wię co mi pozostało - komputer. Jeszcze może
                                                    być ciekawa książka. Lubię czytać.
                                                  • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 23:59
                                                    basia.basia1 napisała:

> Jestem sama, samotna wię co mi pozostało - komputer. Jeszcze może
                                                    > być ciekawa książka. Lubię czytać.

jestem sam, samotny.... a też chciałbym z kimś być. Książki też
                                                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 00:05
                                                    W takim razie doskonale wiesz co czuję. A oprócz czytania książek co
                                                    lubisz robić. Bo ja uwielbiam wycieczki piesze i rowerowe.
                                                  • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 00:13
                                                    Staram się wyjeżdżać z miasta. A tak na codzień to nie ma z kim
                                                    pospacerować, nie ma z kim pójść do kina, choć ostatnio repertuar
                                                    jakiś taki dziwny. W niedzielę wróciłem ze spływu Dubysą na Litwie
                                                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 00:17
                                                    Widoki były na pewno piękne. ja byłam tylko na spływie Dunajcem. W
                                                    kinie nie pamiętam kiedy byłam, bo samemu to jakoś głupio bym się
                                                    czuła.
                                                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 00:20
                                                    A TY dlaczego siedzisz po nocy?
                                                  • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 00:23
                                                    Szczerze Tobie odpowiem, bo miałbym chęć się przytulić....
                                                    i nic więcej
                                                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 00:27
                                                    Przytulić się , wtulić i zasnąć. Czuć bliskość drugiego człowieka.
                                                    Niestety zapomniałam jak to jest.
                                                  • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 00:31
                                                    Właśnie o to mi chodzi, ja jeszcze pamiętam, ale strasznie mi brak
                                                    tego....
                                                    Poczuć ciepło drugiej osoby na sobie, słyszeć oddech...
                                                    zapach drugiej osoby
                                                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 00:35
                                                    Jesteś szczęściarzem, bo jeszcze pamiętasz. A mi właśnie brakuje
                                                    tego ciepła. Zazwyczaj zwijam się w kłębek i zasypiam. Ale wolałaby
                                                    się przytulić do drugiego człowieka niż do poduszki.
                                                  • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 00:40
                                                    zazwyczaj i ja to robię bo co mi pozostało, a bądź pewna, że i mnie
                                                    tego brak i bardzo do tego tęsknię.
                                                    Pomażyć dobra rzecz, choć wolałbym to zrealizować.
                                                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 00:48
                                                    Myślę, że każdy tęskni do bliskości z drugim człowiekiem. Tylko
                                                    czasami kończy się na marzeniach. Dlaczego tak jset że czlowiek nie
                                                    może znależć tej drugiej połówki. Wiesz, na myśl o tym, że mogłabym
                                                    czuć czyjś oddech na moich plecach, przeczedł mnie bardzo miły
                                                    dreszczyk.
                                                  • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 00:53
                                                    no wiesz czasem tak jest, czasem jeden zły wybór w życiu wpływa na
                                                    resztę życia...
                                                    na plecach??? a może na karczku???
                                                    i dłonie na brzuszku???
                                                    ....
                                                    .....
                                                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 01:00
                                                    Męskie dłonie na moim brzuchu, ciepły oddech na moim karku, zapach
                                                    ciała ... Bezsenna noc gwarantowana.
                                                  • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 01:04
                                                    Och, tylko bezsenna???
                                                    czy też pracowita??? wink
                                                    namiętna???
                                                    Chciałabyś? bardzo?
                                                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 01:10
                                                    To bardzo niebezpieczny temat. Ale powiem Ci, (chociaż nie wiem na
                                                    ile jseteś szczery a na ile się ze mnie nabijasz) chciałabym spędzić
                                                    bardzo namiętną noc, a później mocno się wtulić i zasnąć.
                                                  • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 01:16
                                                    I ja Tobie powiem.
                                                    Nie nabijam się z Ciebie, pragnę tego też tak jak Ty a może mocniej.
                                                    Nie jestem w stanie się z tych rzeczy nabijać.
                                                    Naprawdę
                                                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 01:21
                                                    Nie będę się z Tobą licytować. na pewno pragniemy bliskości
                                                    obydwoje. Tylko w moim przypadku zostaje to w sferze marzeń i
                                                    ewentualnie snów.
                                                  • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 01:25
                                                    Dalczego tak uważasz?
                                                    Czy nie jesteś już nikomu w stanie zaufać?
                                                    Czy ktoś Cię tak mocno zranił?
                                                    Może warto zaryzykować tylko poto aby marzenia się ziściły?
                                                    Chyba, że już się poddałaś?
                                                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 01:29
                                                    Nie poddałam się. Mimo mojego wieku nadal jestem naiwna i bardzo
                                                    chchałabym uwieżyć, że już nigdy mnie nikt nie zrani i że będę
                                                    szczśliwa u czyjegoś boku, że będę zasypiać i budzić się czując
                                                    dotyk drugiego człowieka. A po głowie dostałam bardzo mocno (w
                                                    prznośni i dosłownie)
                                                  • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 01:36
                                                    No wiesz uczymy się przez całe życie.
                                                    Musimy wierzyć, że ktoś nas już nie zawiedzie, tak Ciebie i mnie.
                                                    Musisz w to uwieżyć że Cię nikt nie zrani. A za dosłowne dostanie po
                                                    głowie, ja za ród "męski" Cię przepraszam.
                                                    Nie jestem w stanie zrozumieć co tą drogą można wyjaśnić, co
                                                    załatwić.
                                                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 01:41
                                                    Jeżeli nie zaufam to do końca życia będę sama a tego nie chcę. W
                                                    końcu jak to mówią co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Coś w tym jest.
                                                    Wiesz jesteś bardzo miły.
                                                  • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 01:49
                                                    Dziękuję, ale wiesz taki jestem, tak zostałem wychowany i to są moje
                                                    poglądy.
                                                    Z Tobą też się dobrze gawędzi i nie każdemu o pewnych rzeczach
                                                    mówię, a tutaj niestety wszyscy czytają.
                                                    A bliskości drugiej osoby uwierz bardzo ale to bardzo mi brakuje.
                                                    Marzę o obudzeniu się rano i delikatnymi pieszczotami rozbudzenie
                                                    tej drugiej osoby, delikatnie powoli, czuć poranne ciepło ciała.
                                                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 02:00
                                                    Myślę, że długo dzisiaj nie zasnę. Będę myślała o oddechu na karku,
                                                    o dloniach na brzuchu i o tym, że ktoś mnie obudzi delikatnym
                                                    pocałunkiem. Szczerze to nie pamiętam kiedy miałam takie pragnienia,
                                                    a teraz ma nieodpartą chęć do realizacji tych pragnień. Czy to nie
                                                    jest głupie? Chyba mie przecież jstem kobietą z nieco uśpionymi
                                                    uczuciami, i chyba najwyższa pora je zbudzić.
                                                  • zagloba48 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 02:04
                                                    I marz o tym a później przystępuj do realizacji nie w marzeniach a w
                                                    realu.
                                                    Wiesz sama jakie to miłe smile
                                                    Miłych snów i do rana.
                                                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 02:07
                                                    Dobranoc. Ja Tobie również życzę miłych snów. Basia.
                                    • zeglarz111 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 21:58
                                      a ja zesto czuje obawy zwlaszcza gdy chodzi o bliskosc i moze to forma obrony
                                      przed zranieniejm,nie znosze tesknoty tej milosnej ani odrzucenia ;to boli
                                      • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 22:01
                                        ja też mam obawy, ale tak bardzo brakuje mi czasem bliskości
                                        drugiego człowieka, że właśnie to mnie bardzo boli. Brak bliskiej i
                                        zaufanej osoby.
                                        • zeglarz111 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 22:30
                                          znam wiele sob ktore czuja sie samotne i nie zrozumiane nawet w swoich zwiazkach
                                          ,tylko o tym nie mowia.nazwalbym to samotnoscia wtorna.To tak dla otuchy dla Ciebie
                                          • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 22:38
                                            To, że inni są samotni tak jak ja nie jest żadnym pocieszeniem. Ci
                                            którzy są samotni w związkach mogą je naprawić, wystarczą szczere
                                            rozmowy z drugą osobą (pod warunkiem, że w ich sercach coś się
                                            jeszcze tli). I to jest pocieszające, że komuś się może udać. Szkoda
                                            że nie mi.
                                            • zeglarz111 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 22:55
                                              no tak wiedzialem,ze to malo pocieszajace i trudno Ci zaakceptowac to wstretne
                                              uczucie.nie znam Ciebie ani Ty mnie,ale jako czlowiek nawet anonimowy potrafie
                                              Cie zrozumiec.Chyba jestesmy rowiesnikami,ja mam 38 lat
                                              • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 23:05
                                                Jestem młodsza o rok smile
                                                • zeglarz111 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 23:25
                                                  tak zauwazylem na Twej wizytowce ze masz 37 lat.To moim zdaniem piekny wiek dla
                                                  kobiety.Powiem Ci jeszcze,ze mieszkam w woj.slaskim a teraz siedze przed tym
                                                  komputerem i tak mysle co Cie gryzie,ze az tak glosno o tym mowisz i ze
                                                  poswiecamy sobie nawzajem czas.No ja mam jutro wolne ..wiec do pracy nie zaspie
                                                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 23:33
                                                    Piękny wiek, to fakt. Tylko tak wiele można bylo w życiu zrobić
                                                    inaczej. Niestety czasu się nie cofnie. Ja też mam jutro wolne.
                                                  • zeglarz111 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 00:03
                                                    Basiu bo tak masz chyba na imie.Uczymy sie na bledach.Podobno to sie nazywa
                                                    doswiadczenie zyciowe.Tez gdybym mogl cofnac czas kilka rzeczy bym zmienil.Do
                                                    ktorej godz chcesz pisac,potrafie sie dostosowac do Ciebie
      • samysliciel Re: Szukam przyjaciela 17.06.09, 19:04
        Oczywiście że przyjaźń damsko-męska jest możliwa, jednak TYLKO WTEDY gdy chcą i potrafią utrzymać taką relację obie strony. Jeśli ktoś uważa inaczej nie chce, nie jest zdolny do takiej relacji bądź nie spotkał właściwej osoby. To, że czegoś się nie doświadczyło nie znaczy że nie istnieje ...
        • gretaharbol Re: Szukam przyjaciela 19.06.09, 19:00
          Jak najbardziej istnieje. Sama mam przyjaciela, ktory od lat jest w szczesliwym
          zwiazku małżenskim. Zawsze moge na niego liczyc, jak trzeba to zjawia sie u mnie
          w nocy. A jego zona to akceptuje, bo ufa nam obojgu. Taka przyjazn istnieje gdy
          miedzy kobieta i mezczyzna nie ma pociagu seksualnego.
    • piterson28 Re: Szukam przyjaciela 20.06.09, 12:04
      wiesz ciężko jest znaleźć taką osobę......... sam takiej szukam niestety bez
      powodzenia uncertain
      • maluszek800 Re: Szukam przyjaciela 23.06.09, 22:22
        Bardzo trudno znaleźć prawdziwą przyjaźń. Rzekłabym że to proces nawet
        kilkuletni bądź długich częstych rozmów o wszystkim. Trzeba jednak coś robić w
        tym kierunku siedząc z założonymi rękoma nic nie zdziałamy. Na GG bywam
        wieczorami 10692467.Kate
        • 2oki Re: Szukam przyjaciela 29.06.09, 18:46
          zgadzam się z Tobą,kiedyś myślałam,że mam przyjaciela ale życie to
          zweryfikowało...
          • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 29.06.09, 21:04
            Przyjaźń to bardzo cenna rzecz. Czasem trzeba zaufać drugiej osobie
            w "ciemno" , a życie zweryfikuje łączące relacje między dwojgiem
            ludzi. mam nadzieję, że ta weryfikacja będzie pozytywna.
            • master_y Re: Szukam przyjaciela 29.06.09, 21:08
              Masz rację, przyjaźń jest ryzykiem, które jednak warto podjąć, bo nawet, gdy
              okaże się, że wybór nie był najlepszy, zawsze zostaną miłe wspomnienia...
              • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 29.06.09, 21:40
                Jeżeli będą tylko dobre wspomnienia, to będzie oznaczać, że dana
                przyjaźń ma sens i warto ją kontynuować i pielęgnować. Bo prawdziwy
                przyjaciel w dzisiejszych czasach to SKARB!
                • master_y Re: Szukam przyjaciela 29.06.09, 21:43
                  Nie mam żadnych wątpliwości, że przyjaciel to skarb (przyjaciele są tylko
                  prawdziwi). To zależy od podejścia, ale po pewnym (dłuższym) czasie pozostają
                  już tylko dobre wspomnienia. Wtedy jednak już jest za późno, by wrócić do tej
                  przyjaźni...
                  • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 29.06.09, 21:47
                    Jeżeli jest to prawdziwa przyjaźń, to nigdy nie jest za późno, bo
                    przyjacielem zostaje się na całe życie, cokolwiek się nie wydarzy w
                    naszym życiu, cokolwiek złego czy dobrego nie zrobimy (albo zrobimy)
                    przyjaciel nigdy nas nie zostawi.
                    • master_y Re: Szukam przyjaciela 29.06.09, 21:51
                      Prawdziwa przyjaźń nigdy się nie kończy... Ja pisałem o "zawiedzionej
                      przyjaźni". Gdy jesteśmy przekonani, że to co przeżywamy, to przyjaźń, ale
                      później okazuje się, że jest inaczej. Z takiej "przyjaźni" po pewnym czasie
                      także zostają nam miłe wspomnienia, ale do tych wspomnień nie ma już powrotu...
                      • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 29.06.09, 21:55
                        Taka "przyjaźń" cholernie boli i w moim przypadku staram się wymazać
                        taką osobę z mojego życia i mojej pamięci - zarówno te dobre jak i
                        złe chwile.
                        • master_y Re: Szukam przyjaciela 29.06.09, 21:56
                          A mogę zapytać kiedy się ona zakończyła?
                          • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 29.06.09, 22:06
                            Dawno, 6 lat temu.
                            • master_y Re: Szukam przyjaciela 29.06.09, 22:10
                              Hmm, to rzeczywiście kawał czasu... Może to jest tak, że przyjacielskie zdrady
                              wybacza się tylko wtedy, gdy ma się innego przyjaciela... Ty pewnie przeżywasz
                              to bardziej, bo w tej chwili nie masz nikogo tak bliskiego
                              • ulmani Re: Szukam przyjaciela 29.06.09, 22:45
                                Przyjacielskich zdrad się nie wybacza. Jeżeli jest się samemu jest
                                po prostu trudniej. mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć prawdziwego
                                przyjaciela Basiu, na którym mogłabyś polegać zawsze i wszędzie.
                      • 2oki Re: Szukam przyjaciela 29.06.09, 23:42
                        Jak to trudno pogodzić się z taką weryfikacją,
    • mat7518 Re: Szukam przyjaciela 02.07.09, 19:11
      poznamy się????????????
    • basia.basia1 Re: Szukam przyjaciela 03.07.09, 17:35
      Dlaczego mężczyźni nie chcą chociażby spróbować zaprzyjaźnić się z
      samotną kobietą? Powód jest prosty - dziecko. przecież my nie
      szukamy ojców dla naszych dzieci, czy sponsorów tylko szukamy
      wrażliwych, czułych i UCZCIWYCH facetów. Czy kobieta, która ma
      dziecko z góry jest skazana na samotność, czy nikt jej nie przytuli,
      nie pocałuje? Wiem, nikt nie mówił,że będzie sprawiedliwie.
      • pieknyumysl1979 Re: Szukam przyjaciela 01.10.09, 11:19
        Nie każdy jest takim mężczyzną...

Będzie mi niezmiernie miło Ciebie zapoznaćsmile

odezwij sięsmile
    • tomi3-2tomi Re: Szukam przyjaciela 23.09.09, 19:25
      Mam 32 lata, jestem żonaty, ale przed rozwodem .... Mam dwujkę
      dzieci, ale żyję z inną kobietą .... Szukam przyjaciela- kogoś komu
      można się zwierzyć...pogadać ....
    • tomi3-2tomi Re: Szukam przyjaciela 23.09.09, 19:27
      Ja też szukam przyjaciela .... Wiem jak to jest lżej na sercu jak
      się można wygadać komuś .....
    • rozmowy_w_sieci Re: Szukam przyjaciela 01.10.09, 15:08
      Zapraszamy do nas. smile

P.S. Przyjaciela od razu nie znajdziesz, na tę "rolę" trzeba sobie zasłużyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka