Gość: mika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 20:58 dziewczyny jak sie nazywa pani z okregu 266 ktora jest KOS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nowijka Re: AVON KOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:41 A gdzie ma siedzibe okręg 266? bo ja byłam tam konsultantka i pewnego dnia bez poinformowania swoich konsultantek biuro znikneło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowijka Re: AVON KOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:42 wówczas nazywała sie Jola Bloma a teraz to nie mam pojecia czy to wciaz ta sama osoba czy juz inna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: AVON KOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:42 słuchajcie - spadać avony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowijka Re: AVON KOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:48 po coś tu wlazła jak ci tak przeszkadza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: AVON KOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 09:07 to teraz mnie dziewczyny zagielyscie bo ja oid 4 lat jestem konsultantka w okregu 266 ale od 1,5 roku skladam zamowienia przez internet wiec do okregu nawet nie zagladam. Kiedys slyszalam ze okreg 266 bedzie sie przenosil za jakis czas gdzies kolo teatru bo w czestochowie ma powstac centrum takie jakie juz jest w wiekszych miastach gdzie paczki bedzie mozna odbierac osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś