Gość: mc IP: *.tktelekom.pl 23.12.09, 08:53 czy ktoś powie gdzie jest dobry fryzjer ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: fryzjer 06.03.14, 18:43 Męski - bracia Baniccy, vis-à-vis Muzeum po stronie Serbańskiej. Mają też zakład na Mniszej dla kobiet i dzieci, ale nie wiem jak tam strzygą pracujące w nim panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irokez Re: fryzjer IP: *.dynamic.mm.pl 07.03.14, 21:09 kolego "wampir", miałem wątpliwa okazję bycia klientem owych braci. Poza okropną powierzchnowością (ich wioskowe fryzury, długie pazury małych palców oraz nieustanne podciąganie nosem) występuje u nich zupełny brak słuchania klienta. Stanowczo odradzam tych speców od pseudo fryzur. tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stylista Re: fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.12.14, 21:51 Do irokez akurat kolego sie mylisz no bracia Baniccy maja zawsze trendy fryzurki ici z mniszej i z sowinskiego i wiem co mowie bo korzystam zich uslug od 23 lat a co do ich umiejetnosci to tylko mietek kurasz w szpku moze jest lepszy bo reszta to kowale co tna w 5 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koafiura Re: fryzjer IP: *.przemysl.hypnet.pl 10.03.14, 12:31 Może na Reymonta, młoda dziewczyna. Starannie i dokładnie za 12 zetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcza Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.14, 17:12 a ja swoje włosy robię w studio "Hair", bardzo dobrze wychodzą im paski, trójkąciki na łonie. Ostatni hit to warkoczyki :) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś