Gość: armagedon IP: 94.254.187.* 30.01.10, 23:34 parę osób zatrzymano 2,3 lata temu i do tej pory brak efektów. gdzie są przełożeni brak nadzoru, zaniechanie czynności- przecież o wszystkim wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: armagedon Re: Celny IP: 94.254.187.* 30.01.10, 23:51 sam sobie odpowiadam. skoro Macierewicz w SKW zatrudniał pacjenta- strażnika leśnego- pytania na egzamin wysyłane faksem- kurs oficerski trzy tygodniowy, a Kamiński w CBA sprzedawczynię z delikatesów na kierowniczym stanowisku. i jako Historyk po przejściach zarządzał CBA- to jest profesionalizm właśnie. Wieś tańczy wieś śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak Tak Re: Celny IP: 79.139.112.* 31.01.10, 10:42 Tak Tak -masz zupelna rację dzisiaj na takich stanowiskachpotrzeba nie mądrych ludzi lecz IDIOTÓW lub udających idiotow bedących tzw. SŁUPAMI . O to chodzi aby potem w razie czego tego SŁUOA po Łbie ja dzisiaj bija inne słupy z okresu PRL . O to chodzi żeby zawsze mozna bylo zwalić na kogoś w razie jak coś nie bedzie TAK TAK . Najlepiej bedzie zabrać kursy oficesrkie ( trzy tygodniowe jak dla Pani z Hipermarketu i Kamińskiego historyka bo na inne studia to byl za głupi oraz pozbawić emerytur - i sprawa dla plebsu bedzie zalatwiona aby było dla nichniby TAK TAK) Tak Tak -Tak nalepiej -zabrać wszystkie dyplomy i tytuły naukowe w tym duchowne bo przeciez duchowni też z PRLu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witos Re: Celny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 13:38 Czytając twoje wypociny na forum,dochodzę do wniosku że się marnujesz. Idąc twoim sposobem rozumowania, /czyli idiotów na stanowiska/ to nadajesz się na prezydenta RP. Czytam z uwagą forum, i zauwazam że twoje posty są szczególnej treści. Myslę, że jesteś absolwentem jednej akademi, która mieści się w Jarosławiu przy ul. Kościuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Celny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 16:21 każdy absolwent zna dokładnie adres uczelni z której ma "dyplom", WITOS jaki ukończyłeś kierunek i kiedy??, myślę że mogę tak zapytać idiotę z tej uczelni - w Jarosławiu przy ul. Kościuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witos Re: Celny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 17:58 Do xyz. Mój dyplom nie jest zwiazany z adresem który wymieniasz.Natomiast analizując treść tego postu, myślę ze jesteś kolegą Tak Tak. Możliwe że zarówno ty, jak i Tak Tak czasem pod tym adresem przebywacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witos Re: Celny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 13:40 To było do Tak Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gjfhf Re: Celny IP: 213.251.189.* 31.01.10, 15:03 daj mu spokój, nie widzisz, że to brat-bliźniak Kaśki z "Domu nad rozlewiskiem"? dla tych co nie oglądali serialu to niestety ale Kasia była hmm, troche nie tego, i własnie mówiła cały czas "tak- tak" i równie poruszające i odkrywcze rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś