Gość: wszechpolak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 16:35 zapraszamy mwprzemysl@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Głupi ćwoku pod wezwaniem jakiegoś giertycha ... 13.02.04, 16:51 Wal się na przednią część bańki, którą w swym narcystycznym zadufaniu śmiesz nazywać głową (czyli pojemnikiem , w którym normalni ludzie noszą mózg) ... Racz nie srać po wielokroć na forum postami o tej samej treści i temacie ... Nasrałeś już trochę tych wątków ... poszły na dno z powodu wysokiego zainteresowania forumowiczów ... Jak już zamierzasz cośpierdnąc bądź beknąć, bo o nic innego cie nie posądzam .. wygrzeb po prostu ze śmieci to swoje ścierwo, które spłodziłeś poprzednim razem i daj mu ponownie zejść na dno procesem śmierci naturalnej ... Jeszcze raz dla łatwiejszego ZROZUMIENIA : SRAJ DO KIBLA i SPŁUKUJ WODĘ ... Czy w domu jak wyrobisz się do kibla, nie spłukujesz wody, a nastepnie z braku miejsca srasz w około .. a gdy i w pomieszczeniu bezczelnie w twoim przypadku zwanym "toaletą" braknie miejsca, zasrywasz sobie kuchnię ?\ P.S. Olu , kochana dziw*o , która teraz otworzy swojego niezbyt pociągającego ryja - PODPASEK NIE PRZYKLEJA SIĘ DO ŚCIAN W TOALETACH PUBLICZNYCH ! ! ! WON !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo Re: Głupi ćwoku pod wezwaniem jakiegoś giertycha 13.02.04, 17:50 WIESZ CO PROMILKU, ZASTANAWIAŁEM SIĘ NA TYM ZA CO MOŻNA CIE LUBIĆ I "HEUREKA" WIEM, ZA WYCZERPUJĄCE KOMENTARZE! JA TYLKO DODAM ŻE SŁOWO POLAK POWINNO NOBILITOWAĆ I NIE KAŻDY POWINIEN MIEĆ PRAWO DO JEGO UŻYWANIA!!! P.S. O CO CHODZI Z OLĄ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAPCIO Re: Głupi ćwoku pod wezwaniem jakiegoś giertycha IP: *.wmgalicja.krakow.pl 13.02.04, 18:47 A TAK POZA TYM TO NA PRZYKŁAD STALIN TEŻ BYŁ ZNANYM GRUZINEM, TYLE ŻE ON MIAŁ MÓZG I JAJA... Odpowiedz Link Zgłoś
juchoo03 Re: Głupi ćwoku pod wezwaniem jakiegoś giertycha 13.02.04, 19:52 Ludzie!Nie ma w was za grosz miłosierdzia? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Głupi ćwoku pod wezwaniem jakiegoś giertycha IP: *.visp.energis.pl 13.02.04, 20:13 no to ja będę miłosierny: -WRZECHPOLAKU....mógłbym być twoim ojcem ale mnie pies na klatce schodowej wyprzedził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Głupi ćwoku pod wezwaniem jakiegoś giertycha IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 17:16 Ola?? Onegdaj ciągnęła druta wszechpolakowi. Nawet prosiłem o jej adres! Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Głupi ćwoku pod wezwaniem jakiegoś giertycha 02.03.04, 18:25 Błagam ... nie wyciągać śmieci na wierzch ! ! ! Dziadek powiadał : "Nie ruszaj g*wna ..." Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: www.wszechpolacy.pl 14.02.04, 23:34 No nic ... Nasz lokalny wszechidiota zaciekle promuje stronkę ... Postanowiłem ową promocją się zainteresować ... Zatem co wiemy ... Z strony => www.wszechpolacy.pl/t.php?id=46 Wynika z niej , że PRZEDSTAWICIELEM wszechpo(sr/la)ków w regionie podkarpackim, a w szczególności na miasto Przemyśl jest nijaki PRZEMYŚL kol. Krystian Antochów, tel. ko. :0-605 630 125. Tak, tak , ten sam reklamowany jako "znany ktoś z Przemyśla" ... OK ... Ja go nie znam ... i dzięki bogu ... Czyżby nasza wszechpolaczyna, zaciekle popierdująca na forum , była owym krystiankiem z kompleksów wiankiem ? ? ? No nic ... idziemy dalej ... Stronka REKLAMOWANA na forum (nr IP => 195.149.225.97) jest hostowane przez kei.pl ... zobaczymy co oni na to ... Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo Re: www.wszechpolacy.pl 15.02.04, 09:53 WIESZ PROMILEK TO TAKI TAKI PRZYLIZANY "PRZYSTOJNIACHA" Z ZAROZUMIAŁYM, SPOJRZENIEM (W STYLU CO MI ZROBISZ JAK MNIE ZŁAPIESZ), ROZGLĄDNIJ SIĘ PO MIEŚCIE WCIĄŻ WISZĄ JEGO PLAKACIKI WYBORCZE... WIDZIAŁEM GO NA JEDNYM ZE SPOTKAŃ PRZED WYBORAMI SAMORZĄDOWYMI 2002 i GOŚĆ "Z CIĘTYM JĘZYKIEM" I WIELKIM POCZUCIEM SWOJEJ, WĄTPLIWEJ WSZAK, WARTOŚCI ... Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: www.wszechpolacy.pl 16.02.04, 14:46 Mozna nie zgadzac sie w pogladach, ale nie mozna tego okazywac w tak chamski sposob!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: www.wszechpolacy.pl 16.02.04, 16:31 Ależ rychu ... coś ty sobie ubzdurał ? ? ? Ja jestem zwolennikiem walenia kobiet po ryjach , i w sytuacji gdy chcą orzekać o swoich losach (mieć dziecko, czy nie) nazywania ich publicznie "kurwami" (cytat z transparentów wszechidiotów podczas akcji langenort) ... A co do okazywania ... Chyba na identycznym poziomie, co ich metoddy ... Nie widzę jakichś dziwnych przewinień z mojej strony ... Staram się dopasować do potrzeb "klienta" i przemawiać w jego języku ... co by zrozumiał ... Odpowiedz Link Zgłoś