Dodaj do ulubionych

MKS POLONIA PRZEMYŚL

IP: 195.117.69.* 17.02.04, 14:46
witam wszystkich bardzo i rozpoczynam nowy watek mowcie o tym wszystkim co
man denerwuje w najlepszym klubie w polsce
Obserwuj wątek
    • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: MKS POLONIA PRZEMYŚL 17.02.04, 15:29
      Co ?
      Mnie najbardziej, że ten badziewny klub istnieje ... jak i ten drugi , kolejowy
      ... (co on ma z koleją wspólnego??? Kibicie wielokrotnie rozpier*****i wagony PKP)

Co MKS ma wspólnego z "Miastem" ? ? ? Oprócz tego, że wydaje się palantom zwanym
      kibicami, że mogą bezkarnie pobić pół miasta, które odmówi potwierdzenia, że
      Polonia najlepsza jest.

Wracając i sumując - co mnie denerwuje ? To , że ten klub istnieje ...
      • xpiesx Re: MKS POLONIA PRZEMYŚL 17.02.04, 16:16
        PROMILEK - PREZYDENTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • rychu_z_przemysla Re: MKS POLONIA PRZEMYŚL 17.02.04, 16:32
          Dobrze, ze nie jest Polonia w I lidze koszykowki, bo nie idzie kasa z miasta
          na tych dzialaczy, trenerow, prezesow itp.

• rapapo Re: MKS POLONIA PRZEMYŚL 17.02.04, 18:08
            Kolejowego już nie ma, jest Klub Sportowy CZUWAJ,
            co do Polonii Przemyśl to co mnie denerwuje, chyba tylko tyle
            że wszyscy jej wspaniali działacze z okresu świetności (I liga koszykówki,
            bazar itd) są dzisiaj najbogatszymi ludźmi w Przemyślu, a to coś co pozostało
            niestety nie ma już tylu ojców. Wkurza mnie też polityczność tego klubu...
            Uważam że nie powinni dostawać złotówki od miasta, PZPN'u, Totalizatora czy
            innych źródeł, niech teraz Klub utrzymuje się ze składek (SIC!) członków...

• Gość: Misiek z herbu Re: MKS POLONIA PRZEMYŚL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 18:28
      > najlepszym klubie w polsce
      Buhahahaa. Trampkarze. Totalne D N O.
    • Gość: ja Re: MKS POLONIA PRZEMYŚL IP: 195.117.69.* 18.02.04, 15:34
      kurna denerwujecie mnie wszyscy wlasnie dlatego ze ten klob szczegolnie
      koszykarze rozslawili miasto w polsce a to ze nazwie jest miejski nic nie
      znaczy bo miasto spiernicza jak najdalej od klubu gdy jest w trudnej sytuacji
      ale dajmy na to ze klub rosnie w siale i awansuje do I ligi to sukces mialby
      wielu ojcow na czele z prezydentem
      • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: MKS POLONIA PRZEMYŚL 18.02.04, 15:41
        - Kojarzysz MKS POLONIA z Przemyśla ?
        - Hmmm ... Aaaaa ... Ta wiocha co dała tak dupy podczas ....

To ja już wolę jak twierdzą, że P-śl to Ukraina ...
      • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: MKS POLONIA PRZEMYŚL 18.02.04, 15:43
        I jeszcze jedno ... Jak po pracy zasiadamy do oglądania jakiegokolwiek meczu w
        TV przy piwku marki Becks, oglądam coś innego niż liga pszenno-buraczana,
        zaczyna uświadamiać sobie, że ja nawet sport lubię ... A takie motłochy jak MKS
        po prostu odciągają takie wrażliwe duszyczki jak ja od sportu ...
        • Gość: aa Re: MKS POLONIA PRZEMYŚL IP: 195.117.69.* 18.02.04, 15:53
          i to moze prawdziwego kibca wkurzyc jak kilka osob ktore maja do czynienia ze
          sportem tylko podczas wolnego czasu wyrazaja swoje opinie o tym o czym naprawde
          nie maja pojecia jak pan prezes miskiewicz i polanski w przemyslu jest bardzo
          wielu expertow ktorzy maja cos do powiedzenia w kazdej sprawie
          • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: MKS POLONIA PRZEMYŚL 18.02.04, 15:56
            Kiedy nazwałem siebie samego ekspertem bądź kibicem ...
            Równie dobrze mógłbym oglądać telenowelę brazylijską ... Tam się naprawdę (W
            porównaniu do gry MKS) dużo dzieje ...

Nie wiem co chcesz udowodnić, ale na pewno nie udowodnisz , że jakies
            pszenno-buraczane drużyny sa w stanie efektywniejsze widowisko (oprócz
            "prawdziwych kibiców" na trybunach, bądx na murawie) zapewnić oglądającym ...
            • Gość: aa Re: MKS POLONIA PRZEMYŚL IP: 195.117.69.* 18.02.04, 16:05
              nie nazywam ludzi z forum kibicami ani expertami tylko jak jestema na meczu i w
              przerwie slysze rozmowy i glosy "expertow" ktorzy maja wiele teori i pomyslow
              jak to by zrobili a gdy trzeba cos konkretnego zrobic to jest zero dozewu
            • rapapo MKS POLONIA PRZEMYŚL 18.02.04, 16:09
              Ja tak naprawde uważam że sport jest potrzebny, sam nigdy nie należałem do
              jakiejkolwiek drużyny, ale widzę po swojej rodzinie czy znajomych że sport
              kształtuje bardzo istotne cechy jak np. wolę walki... Uważam że bardzo
              potrzebne jest kształcenie ale przede wszystkim dzieci, i sądzę że na to
              powinny być pieniądze ale nie róby wielkiego SHOW-BIZNESU za duże pieniądze,
              zarobki "zawodowców" to zawrotne kwoty, ale jak ci zawodowcy potrafią grać to
              już wiele razy pokazali... Uważam że należy sobie wychowywać zawodników a nie
              ściągać darmozjadów z Polski i świata. A tak na marginesie to jestem za
              równouprawieniem ze względu na rasę i nie powinno się grać li tylko za kolor
              skóry... Jeszcze na marignesie, I ligę piłki nożnej oglądałoby (na stadionie) o
              wiele więcej ludzi niż kosza... to tak gwoli dygresji panowie prezesi
              Pozdrawiam
              • rapapo Re: MKS POLONIA PRZEMYŚL 18.02.04, 16:10
                ... oczywiście sportowym pozdrowieniem ....
                • rychu_z_przemysla Re: MKS POLONIA PRZEMYŚL 18.02.04, 17:50
                  Sport amatorski: sale gimnastyczne, baseny w szkolach, a nie pensje dla
                  trenerów i dzialaczy.
                  Dzieci nie lubią wf- nie dziwię się. W tych salach jest taki smród, że się w
                  pale nie mieści.
                  I po co skakać przez kozla, jeśli są rolki, rowery górskie itp.?
                  • rapapo Re: MKS POLONIA PRZEMYŚL 18.02.04, 18:04
                    Rychu, dokładnie, dziękuje za poparcie (bo zakładam że poparłeś mój poprzedni
                    wpis). Sądzę że to ważniejsze, a napewno stosunek wkład/zysk jest o wiele
                    korzystniejszy!!!
                    • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: MKS POLONIA PRZEMYŚL 18.02.04, 23:08
                      A ja tam lubiłem smród mojej sali gimnastycznej ... Poje*by planowały zawsze tak
                      lekcje, że W-F był pierwszy , a po nim np 8 godzin lekcyjnych (Brak prysznica)

Ludzie takie jazdy "narkotyczne" mieli po nawachaniu się sali, a potem tego
                      czegoś co unosiło się z 15 chłopaczków ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka