lechowski51 13.03.10, 09:08 ..bedziemy zyli jak w Las Vegas. www.rp.pl/artykul/446440_Jak_Kosek_lobbowal_w_Przemyslu.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jur@ Re: na pewno zagłosuję IP: *.toya.net.pl 14.03.10, 08:26 ponieważ: SLD i PSL z racji ideowych odpadają, PiS słowami Jareczka i Dorna obraził mnie (nazywając zomowcem i wykształciuchem). Pozostaje niestety Platforma, bo tam nie obrażają i nie wyzywają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abp Re: na pewno zagłosuję......... Miro , lasy itd IP: *.cdma.centertel.pl 14.03.10, 10:15 na Mira, Rycha, Zbycha czy ich innych kumpli ? jak wygrają to niejeden las pod swoją leśniczówkę wytną bez żadnego zezwolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Real Re: o dupę rozbić ! IP: 80.48.180.* 14.03.10, 11:07 O dupę rozbić i jednych i drugich! Nie ma na kogo szczerze mówiąc głosować. PO z przed wyborów to nie ta sama PO. Kiedyś byłem fanem takich jak np. Rząsa, Krużel itp a teraz nie chcę o nich słyszeć i to za sprawą zachowań samego Tuska i jego poddanych. Owszem różni się trochę od Jarosława ale to jest to samo tylko w innym wydaniu oraz innej jakości skierowane na własne PO-wskie tory. Wiadomo, że wszystko byle by nie Kaczyńscy bo to zguba dla Polski i kierat dla obywateli ale co z tego jak NIE MA NA KOGO! Tu jest cały problem oraz to co się z nim wiąże, że nikomu nie można wierzyć ani ufać. Tak na marginesie, szkoda, że Olejniczaka nie ma bo zagłosowałbym na SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: o dupę rozbić ! 14.03.10, 15:13 Czytam wasze posty i potwierdza sie ze od pewnego czasu nastapila tabloidyzacja polityki.Nie wazne sa bowiem programy,nieistotna jest ideologia a nasze przekonania ksztaltuje celebryta starannie ubrany przez stylistow i bezideowy cynik ktory mowi to czego oczekuje tlum. Wasze wybory o ktorych tutaj piszecie przypominaja glosowsanie w Tancu z gwiazdami czy w Idolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: o dupę rozbić ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 15:50 A ty czytałeś program PiS na przykład? A co do wyborów to jaka jest alternatywa dla PO? Nieudacznicy z PiS? Rzadzą województwem, i jakie są efekty? W przeciwieństwie do innych województw na podkarpaciu żadnych programów wspierających firmy przez półtora roku teraz nie będzie, wykorzystanie przez samorządy też leży, pieniądze przyznawane tam gdzie PiS rządzi, inne samorządy po macoszemu, afery i łapówki w urzędzie marszałkowskim. To nei PO jest taka mocna, to PiS sie kompromituje. Ostatnia szopka z nagrywaniem wojta Wiązownicy nie kompromituje PIsu do reszty? I to są fakty a nie "taniec z gwiazdami", gdybyś Lechowski czerpał wiedze z innych źródeł niż tylko media może by to dotarło, ale jak sie czytuje tylko partyjną propagande i TVPiS ogląda to potem nie dziwne że sieczka w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur@ Re: Lechowski - powiedz to im: IP: *.toya.net.pl 14.03.10, 19:27 Rzeszów razem z Krasnem zabiega o sieć rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,7660281,Rzeszow_razem_z_Krasnem_zabiega_o_siec.html Właśnie dzisiaj cały dzień wydawałem pieniądze w Rzeszowie ( gdzie PiS ma gówno do gadania).Wierz mi, że jest gdzie. W Łańcucie piękne "centrum" sportowe widoczne z drogi i na pewno działające, gdyż na parki9ngu stało tak rano i pod wieczór duużo samochodów. A w naszym pięknym Przemyślu??? piszesz:"przekonania ksztaltuje celebryta starannie ubrany przez stylistow" - i bardzo dobrze. Nie chcę wysłuchiwać jakiegoś buraka, który nawet o swoje uzębienie nie potrafi zadbać (to z tabloidów)- ale czyż nie jest to prawda??? piszesz: "cynik ktory mowi to czego oczekuje tlum." - przecież piszesz o nikim innym, tylko o Jarosławie Kłamczyńskim, który dążył wszelkimi siłami do wprowadzenia systemu całkiem podobnego do faszyzmu. I proszę Cię Lechowski i prostuj mnie, bo to ubliża mojej inteligencji. Jest po prostu tak: Ty jesteś za PiS-em, a ja i inni mają przeciwne poglądy. I nie zmienisz tego, choćbyś wył, ubliżał na tym forum itp,itd. Epoka, w której decydowali za mnie o moich poglądach mam nadzieję już na zawsze zniknęła i nie życzę sobie, jak też większość społeczeństwa by ktokolwiek - czy to polityk, czy to ksiądz lub nawet papież - na siłę wciskali mi "dogmaty" "innej" demokracji. Bo jak dotychczas, to jeszcze nikt na świecie nie wymyślił lepszego systemu. Uffff. ale mnie bolą palce z klepania po klawiaturze :) Odpowiedz Link Zgłoś
polak_katoliklive Re: Lechowski - powiedz to im: 14.03.10, 19:49 Stasdzek Kiślak co na grumnwaldzkiej mieszka w tyj samyj brami co Kryśka co malom Nikole ma co do przyczkola hodzi muwil zy lechowski51 ukradnal mu swinie z piwnicy i het do bunkra zabral gdzie tam z banderami razem siedzi i siem ałtkami na baterie bawi co zabral malym polsiki dzieciom z przyczkola co one tam chodzom siem bawic nie majom czym bo misie male im tyz zabral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kres Re: Lechowski - powiedz to im: IP: 79.139.106.* 14.03.10, 21:55 Demokracja- czy to że jeszcze nikt nie wymyślił lepszego systemu- załatwia sprawę? Problem w tym że demokracja jest poważnie chora,na tyle poważnie że może skończyć sie zgonem.Uważam że samonapędzanie się demokracji tj uczestniczenie w wyborach tylko samych zainteresowanych:polityków,ich rodziny i ta część społeczeństwa która jest od nich zależna musi mieć swój koniec.Co ciągle slyszymy? przodujaca partia 50 i iles tam procent poparcia. A co najmniej 70 procent deklaruje że nie weżmie w tym udziału, i ta ilość systematycznie rośnie. Politykom sie wydaje że tak mozna bez końca, że społeczeństwo to debile.A społeczeństwo widzi że oni mają za nic wartości nadrzędne ktore składają się na Ojczyznę, traktują ją jak folwark ktory ma ich dostatnio utrzymywać.Ile razy jeszcze zdołają nabrać wyborców na puste słowa,obietnice ,gładką mowę -trawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Głosujcie na PO.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 21:39 Wejdz na Google wpisz Blog Archiwe Afery PO a poczytasz liste ponad 200 ujawnionych udokumentowanych przez Prwników Afer Platformy co daje kilkase miliardów strat dla POLSKI i co ??? MAMY GŁOSOWAĆ NA TYCH AFERZYSTÓW - możemy ich tylko pogonić Polski I to zrobimy wynocha... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Głosujcie na PO.. 14.03.10, 23:25 gosc pisze; A co do wyborów to jaka jest alternatywa dla PO? Nieudacznicy z PiS? Rzadzą województwem, i jakie są efekty? W przeciwieństwie do innych województw na podkarpaciu żadnych programów wspierających firmy przez półtora roku teraz nie będzie, wykorzystanie przez samorządy też leży, pieniądze przyznawane tam gdzie PiS rządzi, inne samorządy po macoszemu, afery i łapówki w urzędzie marszałkowskim. To nei PO jest taka mocna, to PiS sie kompromituje. Ostatnia szopka z nagrywaniem wojta Wiązownicy nie kompromituje PIsu do reszty? I to są fakty a nie "taniec z gwiazdami", gdybyś Lechowski czerpał wiedze z innych źródeł niż tylko media może by to dotarło, ale jak sie czytuje tylko partyjną propagande i TVPiS ogląda to potem nie dziwne że sieczka w głowie I znow klasyka polskiej polityki ostatnich paru lat.Chcesz mnie przekonanc do glosowania na PO opluwajac PiS.Wyobraz sobie ze oprocz PO bede mogl glosowac na Polska Prawice,UPR czy w najgorszym przypadku na PSL. Przekonaj mnie wiec do PO,do ich programu,sposobu rzadzenia,konsekwencji w wypelnianiu przedwyborczych obietnic. Dla przypomnienia obietnice wyborcze Tuska; DZIESIĘĆ ZOBOWIĄZAŃ PLATFORMY Polska zasługuje na cud gospodarczy 1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy 2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty 3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic 4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i zlikwidujemy NFZ 5. Uprościmy podatki – wprowadzimy podatek liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujemy ponad 200 opłat urzędowych 6. Przyspieszymy budowę stadionów na Euro 2012 7. Szybko wypełnimy naszą misję w Iraku 8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce 9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet 10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją. Teraz powiedz co z tego zrealizowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechowska15 Re: Głosuję na PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.10, 23:33 news.money.pl/artykul/pelnomocnik;rzadu;pis;kobieta;i;obrzek;mozgu,17,0,598801.html Za kilka dni będę "to" miała. Więc czas najwyższy zagłosować na PiS. -- Moralnym jest ten który żyje na koszt ogółu-prof.Ptakarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Głosujcie na PO.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 23:49 widzisz Lechowski ja nie należe do plemienia PiS ani plemienia PO i nie zamierzam nikogo przekonywać ani zachęcać. Stwierdzam fakt: PiS sie dokumentnie skompromitował na podkarpaciu. Alternatywy każdy sobie sam musi poszukać. A byłbym zapomniał, przecież prezydent Choma też startował z PiS, zastępca z wyrokiem, jego partia wyrzuciła za agenture, zeby było smieszniej potem Go sąd oczyścił, o p. Kuchcińskim i wyczynach radnych PiS i ich kolejnych woltach i przegrupowaniach to już zal pisać. Teraz jeszcze ten Golba z dyktafonem, po prostu cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
polak_katoliklive Re: Głosujcie na PO.. 15.03.10, 02:19 dyby prawdziwy katuliki Pulaki glsowuali na Ojca Redzyka to by dobrzy bylu wPolscy i Matkeboseke szanuwali i nie,morduwali dziec malenkich jak ałtka i pociongi takie male na baterie co jezdzom pu takich malych torach to by Bierót już dwano pszedstal żądzić i komuny by ni bylo i niczegu by nie bylu i banderskliego biórokractfa tyż ni. A lenin dobrzy chcial inu mu Mongoły niepozwalali i ubowce co morduwali 20000000000000000000000 milidardow polskich DZiEcie co male byli jak si urodzili jak Brajan Kiślak co do przyczkola na grunwladzke ulice hodzi tylku raz niebyl bo gu garłu bolalłu co gu bandera Lihowskyj51 dusioł za garło i zimne wudke kazal mu pic z benderom zeby umarl zamurodwany Pis je dobryj un hce dobrzy zrobic i kólture Matky Beskiej wyprowdzic co Chrstusa udordzila Krola Polski na wieki wieklow amen zeby juz sie skunczilo tomaordowanie poslicjh zoolnierzuw co na westerplacu walczom zbanderami upa co si nie modli tak ja my Pulacy prawdziwe i mondre najmondrsze na caleym swiecie i hyba naksienżycu by tez byli ali tram ludzi Polskie rzyć tam nie mogum bu bandery puwietrze zabrali do bunkru rzeby lihowskij mial czem uddychac. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Głosujcie na PO.. 15.03.10, 10:18 gosc pisze; widzisz Lechowski ja nie należe do plemienia PiS ani plemienia PO i nie zamierzam nikogo przekonywać ani zachęcać. Stwierdzam fakt: PiS sie dokumentnie skompromitował na podkarpaciu. Alternatywy każdy sobie sam musi poszukać. Tez nie naleze ani do plemienia PO ani PiS.Jezeli co to naleze do plemienia Solidarnosci.Dlatego z bolem obserwuje obrzucanie sie blotem dawnych kolegow z opozycji a z drugiej strony umizgi do bylych komuchow.Z przerazeniem obserwuje jak Ci ktorzy siedzieli w komunistycznych wiezieniach za rozprowadzanie bezdebitowej literatury mowia dzisiaj o wyciaganiu konsekwencji wibec tych ktorzy wydaja "niesluszne ksiazki"/casus Zyzaka/. Z obrzydzeniem przyjmuje fakt wyrzucania dziennikarzy za to ze emituja film o bylym genseku Jaruzelskim a szef tajnych sluzb wykorzystuje podsluchy dziennikarzy w prywatnym pozwie sadowym. Przeczytalem wywiad z byly "pampersem" Walendziakiem.Poczatek wywiadu gdy ogolnie ocenia polska klase polityczna pokrywa sie niemal z tym co ja tutaj pisze.Gdy przychodzi do oceny PO i PiS mowi Lisem,Palikotem,Karpiniukiem...czyli straszy wilkiem z Czerwonego Kapturka/CBA/,wszedzie walesajacy sie za nim agenci,podluchy itd.Czyli odgrzewa to co mielismy ponad 2 lata temu jak CBA pudlowalo "niewinnych" Sawcka,doktora G i innych bohaterow warszawskiego salonu.Od dwoch lat funkcjonuja komisje sejmowe ktore mialy udowodnic nielegalne podsluchy,naciski na prokuratorow i co?.Nic!.Julka POrazka Pitera wykryla "przekret" za 8,20 za dorsza. Polecam wiec czytajac wywiad z Walendziakiem odpowiedz na pytanie?.Chwalac PO i gnojac swoje byle srodowicko dziala dla dobra ogolnego czy dla swego pryncypala bo jego imperiumfinansowe zostale przez wstretnych kaczorow odciete od pieniedzy ZUS-u i innych spolek skarbu panstwa?. www.polskatimes.pl/opinie/wywiady/231958,dla-kaczynskiego-tylko-koty-sa-dobre-ludzie-sa-z-natury-zli,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Głosujcie na PO.. IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.10, 11:24 zarzucasz Walendziakowi że mówi Lisem, a sam używasz języka Sakowicza, Gazety Polskiej i tym podobnych. Własnego zdania nie masz widze, mieszasz fakty i slogany które ktoś wymyślił aby dołożyc przeciwnikowi politycznemu. Przetrzyj oczy i zobacz jak świat wygląda, kradną ludzie, nie PiS czy PO tylko złodzieje, a ich rozkład po partiach nie zależy od opcji politycznej. Zresztą policz ilu ministrów z rządu PiS dostało wyroki za korupcje, i co to znaczy że Kaczyński czy cały PiS to oszusci? Nie po prostu wybrali złych ludzi. My mieszkamy w Przemyślu a nie w Warszawie, wybór mamy nie między Piterą a Kamińskim tylko np. między Tomańskim, Kuchcińskim, Pomajdą i Chomą, bo tacy są miejscowi liderzy, i od tego nie uciekniemy. Ja jestem daleki od gloryfikowania PO ale jak będe miał na kartce Tomańskiego i Kuchcińskiego to sie ani sekundy nie zawaham przy kim postawić krzyżyk. Odpowiedz Link Zgłoś
zolnierz75 Re: Głosujcie na PO.. 15.03.10, 21:20 Do Panów, którzy mają wątpliwości na kogo... Co do tej pory zrobiła PO- nie wiem? Natomiast PiS w czasie swoich rządów min.: -obniżył podatki(dwa progi 18 i 32)-PO tylko zapowiadała podatek linowy i co... -program "rodzina na na swoim" budownictwo, które rozwija gospodarkę To nie są jedyne osiągnięcia PiS a tylko dla tych warto poprzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
polak_katoliklive Re: Głosujcie na PO.. 15.03.10, 22:53 ta jak oni mogly tyn pudatek linowy zrobic jak wszystki liny w Sani w puzdyhali albu bandery jech wybili na smierc atera im pumniki stawiajom na kazdem krokó za tu zy liny wyrezali i co bidny narod ma jesc jakie liny jak pudatek linowy ma placić jak linuw już nima jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: Głosujcie na PO.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 15:45 Program "Rodzina na swoim" jest skutecznie wdrażany i realizowany chyba przez wszystkie partie. Czytaj: wszystkie spółki, czy to Skarbu Państwa, czy samorządowe, plus urzędy traktujemy jak SWÓJ folwark i zatrudniamy w nim wyłącznie RODZINĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Land Rover Re: Głosujcie na PO.. IP: *.perr.cable.virginmedia.com 17.03.10, 03:18 Z dużym sukcesem (chyba największym od wyborów samorządowych A.D. 2002) program ''Rodzina [partyjna też]na swoim '' realizowany jest również w przemyskim Urzędzie Miasta i tzw. spółeczkach miejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Głosujcie na PO.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.10, 17:14 jakieś fakty ? .... czy tylko pomówienienia ? Odpowiedz Link Zgłoś