Dodaj do ulubionych

Forum Przemyśl zeszło na PSY

IP: 79.139.105.* 29.03.10, 17:45
Forum Przemyśl zeszło na PSY.
Wciąż tylko mykoła, polityka, jakiś PRL (kogo to teraz interesuje),
tematy ukraińskie, utarczki radnych, sprawa władz...
Zadnych tematów naprawde interesujących mieszkańców. Kiedyś to forum
było inne.
ŻENADA.
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY 29.03.10, 17:53
      Mam wiec propozycje tematow ktore mozesz zainteresowac przemyslan;
      -najladniesza ekspedientka w Lidlu
      -gdzie kupic modne majtki?
      -co za burak wyprowadza psa ktory sra pod moim balkonem na Sienkiewicza?
      -czy w Sanie sa karpie?
      itd itd
      • Gość: Rakarz Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: 79.139.112.* 29.03.10, 17:59
        To nie forum zeszlo na Psy ,lecz Psy weszły na Forum i ujadaja na
        Ukraińców oraz na Mykołę bo broni tych Ukraińcow oraz propaguje
        Przebaczenie Pojednanie i Milość pomiedzy bratnimi Narodami.
        Dzięki, że sa jeszcze odwazni Rakarze jak Mykola czy Jobrawo i
        troche gonią te Psy - choćby na ul Wodna pod postument dziadzia
        JŁÓzia aby posprzatano tam po psich odchodach - tak przecież nie
        moze być !-O! aby psy ujadały a zarazem po sobie nie posprzątaly -
        ot nierozumne istoty !
    • Gość: pysio Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: 213.25.24.* 29.03.10, 18:04
      może tobie się uda?
      Przecież myśmy nie zaczęli wcielać w życie dekalogu ukraińskich nacjonalistów
      tylko neo banderowcy. Chodzi głównie o pkt. 8-y. Jest tyle forów i nie mam
      pojęcia dlaczego postanowili żeby akurat to zaśmiecać swoimi ukraińskimi
      wypocinami. Mam nadzieję że jak wyczerpią swój repertuar opracowany dla celów
      szkodzenia Polsce i Polakom to im przejdzie. Z drugiej strony zdaję sobie sprawę
      że ten nieszczęsny dekalog nie dopuszcza najmniejszych odstępstw i jest
      traktowany o wiele bardziej serio niż religia i dekalog chrześcijanina. Już po
      kilku postach można się zorientować że dla nich nie istnieje nic świętego.
      Najważniejsze żeby dowalić. Można odnieść wrażenie że to listy z zamkniętego
      zakładu leczniczego. Jest wielu co machnie na to ręką i odpuści ale ja np. do
      takich nie należe. Jeśli jakiś kacap obraża mnie lub moją ojczyznę tylko dlatego
      że ma do wypełnienia jakąś idiotyczną misję to nie potrafię być obojętny.
      • Gość: Lanscape Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.03.10, 20:09
        Tak, to prawda, zgadzam się ze wszystkim. Ci, którzy walczą w
        imię ojczyzny i powołują się na swą religię chrześcijańską nie
        mają pojęcia na czym ona polega. Nie ma w niej nacjonalizmu,
        ukochania ojczyzny itp. Wszyscy bez wyjątku są braćmi skupieniu
        wokół Jego osoby. Jezus nie był Polakiem, Ukraińcem, Niemcem ...
        i kochał każdego, umarł za każdego z nas. Czy Chrystus walczył za
        Izrael? Czy popierał ugrupowania nacjonalistyczne zelotów,
        herodianów? Tylko ignoranci o tym nie wiedzą i uważają, że
        Chrystus jest ich. Przywłaszczanie Jezusa przez
        takich "wierzących" i wmawianie innym, iż wyróżnia On daną nację
        od innej jest obrzydliwe. Nie wspominam nawet o obowiązku
        okazywania miłości do każdego, bo to jest zbyt trudne dla wielu.
        • Gość: pysio Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: 213.25.24.* 29.03.10, 20:22
          Żaden szanujący religię chrześcijanin nie powinien popierac ideologi w której
          założone jest wymordowanie wszystkich wkoło a banderowska jest jeszcze bardziej
          wszeteczna bo zakłada mord, grabież i tortury. Tego to już nawet nie można
          nazwać ideologią. To jest zwykły bandytyzm. Obrona tej zbrodniczej doktryny
          oznacza to wszystko czego doświadczyliśmy w nieodległej przeszłości za nieważne
          i bez znaczenia.
          • Gość: Lanscape Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.03.10, 21:10
            Masz rację, nikt nie powinien popierać przestępstw czy ideologii
            śmierci. Trzeba z tym walczyć, walczyć z ksenofobią, rasizem,
            nacjonalizmem itp. Należy walczyć, ale samemu nie wolno przy tym
            łamać prawa, bo wracamy do nielubianych przez nas czasów, gdy
            milicjant uważał, że nie jest zobowiązany do przestrzegania
            prawa, bo go sam reprezentował; absurd !Prawo w naszym kraju
            przewiduje sankcje za podżeganie do nienawiści na każdy tle.
            Czemu nikt nie skorzystał z możliwości jakie daje każdemu polskie
            prawo, lecz próbuje walczyć z tym na własną rękę? Osoby te
            uzurpują sobie prawo do bycia sędziami; kto ich do tego
            upoważnił? Wielu walczących ze złem niestety staje po stronie
            zła, bo jak można wytłumaczyć wypowiedzi walczących poniżające
            dany naród? Kiedy czytam forum Przemyśla, to widzę, że wielu
            przekracza granice dla nich przewidziane i staje się nie
            oskarżycielami, lecz oskarżonymi. Niektóre wypowiedzi winny
            zostać zgłoszone na policję lub prokuraturę. Ci co łamią prawo
            winni się cieszyć, że nikt do tej pory nie skorzystał z tej
            możliwości, bo tak naprawdę nie traktują oni tych osób serio, a
            raczej jako przypadki kliniczne ... ale w każdej chwili mogą
            zmienić swoje zdanie.
            • Gość: hahaha Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 21:52
              smarkata debilka już tańczy na banderowskiej rurze
          • Gość: dark Pysiu, dziecko we mgle IP: 77.236.0.* 30.03.10, 07:22
            Poczytaj sobie Stary Testament, a znajdziesz więcej przemocy, niż w "Teksańskiej
            masakrze". Więc nie wyjeżdżaj tu z szanującym się chrześcijaninem.
        • Gość: O! Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: 79.139.112.* 29.03.10, 20:23
          I lanscape ma słuszna racje bo Pysio to bulgoce jak Bulldog a
          lechowski mu poprawia jak jamnik zas fania i valmont to pudelki
          kundelki do zabawy i podszczekiwania i ot forum przemyskie . A
          jak sie trafi jakiś porzadny treser Jobravwo i Mykola to zaraz
          ujadanie obszczekiwanie a nawet chca siusiać jak na dziadzia JÓzia
          na ul Wodnej. O nie tak nie może byc - to forum ma byc niormalne
          forum dla normalnych ludzi nie dla Psow i schodzic na te najgorsze
          Psy a nawet Psy wojny !-O!
          • Gość: pysio Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: 213.25.24.* 29.03.10, 20:25
            Mykoła zmień płytę! Brakuje ci pomysłów na opluwanie Polaków to załatw sobie
            jakiś kurs wyższego stopnia!
            • Gość: sąsiadka z parteru Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: 79.139.105.* 29.03.10, 21:12
              Jak czytam te wpisy to chce mi się jechac do Hajduszoboszlo na
              wczasy i nigdy juz nie wrócić...
            • Gość: jobrave Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: *.range86-132.btcentralplus.com 29.03.10, 21:16
              A dlaczego tylko Polaków nie wolno opluwać?
              • Gość: pysio Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: 213.25.24.* 29.03.10, 21:22
                a skąd ty jo wpadłeś na pomysł że kogokolwiek wolno opluwać? Zadałeś się z
                mistrzami opluwania i chyba na ciebie przelazło!
                • Gość: jobrave Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: *.range86-132.btcentralplus.com 29.03.10, 21:44
                  Na podstawie dotychczasowych wpisów stwierdzam, że tu tylko Polacy opluwają
                  siebie i innych, co zresztą nie jest niczym nowym pod słońcem.
    • Gość: Marek Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: *.tktelekom.pl 29.03.10, 21:43
      Masz rację . wg mnie ten Mykoła to jakiś idiota i nie warto z nim
      polemizować. jak ktoś wcześniej napisał " Idiota sprowadzi cię do
      swojego poziomu i wykończy Cie wytrwałością"
      • barbariaz Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY 29.03.10, 21:49
        Czy tylko Mykola jest idiotą czy wsrod Polakow nie ma idiotów. Wydaje mi sie, ze
        sa np. Twoj kolega Pysio.
      • Gość: pysio Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: 213.25.24.* 29.03.10, 21:50
        To właśnie spotkało jobrave!
        • Gość: jobrave Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: *.range86-132.btcentralplus.com 29.03.10, 22:16
          Aha czyli ten Marek chce powiedzieć, że Pysio jest już idiotą, ale nie dał się
          jeszcze wykończyć czyjąś wytrwałością. Zgadzam się z tym.
          • valmont80 Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY 29.03.10, 22:29
            Najwyższa pora się zdemaskować, to ja jestem opiekunem tego forum, czyli bardzo
            enigmatycznym rapapo, więc uwaga Panowie, bo jak się zdenerwuję (mam właśnie
            przed sobą te szczególne dni wyjątkowej drażliwości) to zacznę Wam kastrować
            posty! Zbliżają się święta, więc bądźmy dla siebie milsi i życzliwsi. Życzę
            Wszystkim miłego wieczoru i dobrej nocy! Mykola Tobie też :)
            • Gość: hahaha Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 22:32
              tańcz głupia tańcz dla zapaloskiego
            • Gość: pysio Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: 213.25.24.* 29.03.10, 22:41
              Możecie sie nie wysilać ukraińcy i neobanderowcy. mnie na waszej opini
              kompletnie nie zależy. Po rostu mi zwisa a to z tego powodu że zgodnie z
              dekalogiem ukraińskiego nacjonalisty nie wolno wam powiedzieć chocby
              najmniejszego tzw. dobrego słowa o Polaku. Pkt. 8-y dekalogu. Jest to
              najbardziej przestrzegany pkt. przez wszelkiej maści pro banderowców! Im więcej
              wyzwisk tym lepiej dla mnie. Nabijajcie mi punkty bo to poprawia moje samopoczucie.
              • lechowski51 Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY 29.03.10, 23:09
                ha! ha!
              • Gość: jobrave Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: *.range86-132.btcentralplus.com 29.03.10, 23:34
                Pysio, a skąd ja mogę wiedzieć, czy Ty nie jesteś banderowcem? To, że na nich
                nadajesz, to jeszcze nie dowód, że nim nie jesteś. Ta Twoja zapiekłość,
                "flejtuchowstwo"(nie ma takiego słowa w języku polskim, a ty często go używasz)
                słowne, to podkreślanie na każdym kroku, że jesteś Polakiem, przesadne poniżanie
                Ukraińców. Już od dłuższego czasu zastanawiam się, czy ta wasza patryjotyczna
                akcja, to nie jest jakaś banderowska prowokacja, mająca na celu wyłuskanie
                spośród forumowiczów prawdziwych Polaków, którzy NAPRAWDĘ potępiają zbrodnie
                ukraińskich nacjonalistów. Zastanawiające są również wpływy Fanki u admina
                banderowsko-żydowskiego portalu, czyżby to łączniczka "Oksana"?. Jak by co, to
                mnie nic nie możecie zarzucić, zawsze pisałem, że wy banderowcy i "neo",
                byliście i jesteście w porządku, a jak coś czasem napisałem nie tak, to tylko
                dlatego, żeby Lachów nie wkur.wiać, tak więc Pysio, pamiętaj, ja na was nie
                szczekałem, ja wyciszałem, relatywizowałem, zaniżałem. Pysio "pomyłuj mene", czy
                to moja wina, że urodziłem się Polakiem? Szkoda, że nie mam już żony, bo bym ją
                chętnie Laszkę jedną zamordował, oczywiście mogę zamordować byłą żonę, ale czy
                to się będzie liczyć? Te wasze banderowskie nicki tez rozszyfrowałem, ale muszę
                przyznać, że zrobiliscie to, naprawdę w zgodzie z banderowskim dekalogiem. Ale
                ostrzegam was, uważajcie, bo my Lachy wcale tacy głupi nie jesteśmy. Obawiam
                się, że inni też mogli na to wpaść. Naprawdę świetny ten kamuflaż - tak
                fantastycznie odegrać rolę idiotów, polskich prymitywów! Genialnie, ge- nial -
                nie! A Mykoła, to pewnie wasz kapelan? Też świetnie. Gdybyście nie byli
                banderowcami, to moglibyście nawet we Fredreum występować,a może i w Rzeszowie.
                Niesamowite!
                • Gość: pysio Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: 213.25.24.* 30.03.10, 06:53
                  ja zawsze twierdziłem jo że masz niezwykle dociekliwy i przenikliwy umysł.
                  Tylko że jeśli to brać na skali ujemnej. Tak jak ty to zaprezentowałeś potrafią
                  tylko wybitni specjaliści dla których fakty nie mają najmniejszego znaczenia. I
                  nie obrażaj mykoła i reszty mykołowatych bo oni są ostatnimi na tym świecie
                  którzy chcieliby mnie mieć w swoich szeregach. A tak na marginesie; Słyszałeś o
                  Wallenrodzie? Chetnie bym sie w podobną rolę wcielił. moze te głupki o ujemnej
                  inteligencji uwierzą w twoją teorię i dadzą mi taką szansę?
                  • Gość: MIKI Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: 79.139.112.* 30.03.10, 08:10
                    Faktycznie Pysio ,lechowski , fania i valmont - swietnie piszą po
                    ukraińsku jakby dobrze znali ten język i realia tego srodowiska (
                    lecz celowo wszystko przekręcaja przeklamując prawdę. Jest to dla
                    mnie tez zastanawiające ,podejrzane jak to slusznie zauważyl
                    jobravo .
                    Dla Jobravo -co do żony wspóczuje ale jak bys się ożenil z
                    Ukrainką to nadal by cię kochała ( nie zdradzila ) i była u twojego
                    boku i na twoje zawolanie za zycia i po śmierci .
                    Choćbyś ja nie kochał - to Ona ciebie zawsze -O!
                    Sam widzisz jakie Polaki sa tu w kraju i za granica zamiast do
                    kościola to Bu...lu lecą bo w kosciele trzeba dawać na tacę a nic
                    za to nie dostają natomiast tam gdzie z siebie wszystko daja coś
                    za tą uslugę dostają. Oczywiście nie dotyczy to wszyskich Polek
                    lecz ten no powiedzmy MARGINES !
                    Uważam to forum za najlepsze jakie może byc - śmieszne i ciekawe -
                    a tak zabawene że malo gdzie miozna się lepiej ubawić wiec nie
                    zamierzam wchodzic na inne forum - nawet o tym nie myślę.
                    Wybijcie to sobie z glowy !-O!
                    Bo to pzecież nasze przemyskie forum - nasza mała Ojczyzna ,klimat
                    i regionalny patriotyzm ( czasem u niekorych idiotyzm co się
                    wyraźnie uwidacznia u tych tzw. janczarow tj Ukraińcow udających
                    Polakow jak Pysio , lechowski valmont i fania też !)
                    WEZWANIE !
                    Forumowicze z Przemysla i calego świata Łączcie się na tym
                    pociesznym przemyskim forum !
                    • Gość: pysio Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY IP: 213.25.24.* 30.03.10, 08:52
                      jobrave jednak znalazł sie inteligent który wierzy w twoje brednie. Gdybym nie
                      miał pewności że to pozer i najweselszy chłopak na wschód od Polski to bym
                      spróbował wallenrodyzmu. O reszcie ukraińców chyba się nie da powiedzieć tego
                      samego? A z tą żoną to lepiej uważaj bo jak to będzie neo lub pro nacjonalistka
                      to ci losu jaki cię czeka z ręki wiernej i kochającej żony nie zazdroszczę.
                      Mykoła też to uważam za folklor przemyski bo gdzie jeszcze można oprócz ukrainy
                      spotkać autentycznych spadkobierców ideologii bandery. Dlatego my przemyslacy
                      kochamy was bo dzięki wam Przemyśl jest znany w świecie. Mam taką propozycję dla
                      uatrakcyjnienia miasta. Może byś mykoła zwołał swoją sotnię, odgrzebał broń i
                      umundurowanie z okresu band upa, wykopał jakiś bunkier i na wzór nieludzkiej
                      ziemi robił pokazy co oun, upa potrafiła. Pomysł nie jest nowy bo wiem że
                      podobne z obozami koncentracyjnymi miały już miejsce i ludzie bogaci wykupywali
                      w nich pobyt. Jedyny problem to musielibyście się nauczyć markować to urocze
                      zabijanie połączone z torturami. Miasto by zyskało a wy zarobilibyście grubą
                      kasę. Nie wiem tylko czy to jest zgodne z dekalogiem ukraińskiego nacjonalisty?
                    • valmont80 Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY 30.03.10, 10:40
                      Gość portalu: MIKI napisał(a):

> Faktycznie Pysio ,lechowski , fania i valmont - swietnie piszą po
                      > ukraińsku jakby dobrze znali ten język i realia tego srodowiska (
                      > lecz celowo wszystko przekręcaja przeklamując prawdę. Jest to dla
                      > mnie tez zastanawiające ,podejrzane jak to slusznie zauważyl
                      > jobravo .
                      > Dla Jobravo -co do żony wspóczuje ale jak bys się ożenil z
                      > Ukrainką to nadal by cię kochała ( nie zdradzila ) i była u twojego
                      > boku i na twoje zawolanie za zycia i po śmierci .
                      > Choćbyś ja nie kochał - to Ona ciebie zawsze -O!
                      > Sam widzisz jakie Polaki sa tu w kraju i za granica zamiast do
                      > kościola to Bu...lu lecą bo w kosciele trzeba dawać na tacę a nic
                      > za to nie dostają natomiast tam gdzie z siebie wszystko daja coś
                      > za tą uslugę dostają.

Mykola może zaczniemy trochę inaczej. Ja miałam odwagę przedstawić się na forum, może teraz pora na Ciebie! Jeżeli podasz swoje dane tak jak i ja to zrobiłam, oraz opowiesz troszkę o sobie, wtedy i ja opowiem Ci co nieco o sobie, dodatkowo będziesz mi mógł zadać trzy pytania! Mykoła cechuje Cię niezwykła odwaga w wypowiedziach na forum, więc nie powinieneś mieć żadnych problemów z podpisaniem się pod nimi.
                      P.s. Mykola języka ukraińskiego nie znam nad czym bardzo ubolewam. Ukrainką również nie jestem, a jakbym była to bym się tego nie wstydziła, myślę również że pogląd na temat OUN-UPA miałabym taki sam. Co do ukraińskiej żony Jobrave, to podejrzewam że nie miałby zastrzeżeń, nie wiem tylko czy jakaś Ukrainka chciałby jego za męża. No chyba, że ja bym była tą Ukrainką wtedy zastrzeżeń bym nie miała, musiałabym poświęcić tylko trochę czasu na jego wychowanie. :)
    • fanka_online Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY 30.03.10, 08:37
      forum.gazeta.pl/forum/w,165,108133569,108133569,Bylo_sobie_forum_.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,165,108133569,109325231,Re_Zawsze_warto_byc_czlowiekiem_.html
      • fanka_online Re: Forum Przemyśl zeszło na PSY 30.03.10, 08:56
        Mam jeszcze prośbę do nawiedzonych mykołowatych....
        Posługując się na co dzień kłamstwem, manipulacją, oszustwem i pomówieniami,
        nieustannie usiłujecie mnie przyporządkować do jakiejś abstrakcyjnej, a wrogiej
        Wam grupy.
        Byłabym wdzięczna, gdybyście przestali mnie identyfikować z kimkolwiek tutaj,
        ponieważ jak doskonale wiecie, nie należę do sympatyków PIS-u, a ichnie
        oszołomstwo tak, jak i rydzykowe tępię, podobnie jak każdy inny przejaw
        zniewolenia mentalnego, vide; mobbing.
        Obcy też mi jest forumowy ekshibicjonizm, więc nigdy nie posługuję się
        seksualnymi podtekstami i nie gram na cudzych emocjach, celem zapewnienia sobie
        wirtualnej przychylności jakiegokolwiek forumowicza.
        Krótko mówiąc, byłam, jestem i pozostanę OUTSIDEREM.
        • Gość: dark Jedenaste - nie ściemniaj IP: 77.236.0.* 30.03.10, 09:05
          Tu cię wszyscy znają, więc bez ściemy.
          • fanka_online Re: Jedenaste - nie ściemniaj 30.03.10, 09:13
            Tak się składa, że Ci, którzy stawiają mi nieuzasadnione zarzuty i obrzucają
            mnie obelgami, nie znają mnie, bo nigdy nie chcieli poznać.
            Liczę na obiektywną opinię dziesiątek ludzi systematycznie czytających to forum,
            którzy nie mogą mi zarzucić braku konsekwencji w wypowiedziach, identyfikacji z
            jakąkolwiek opcją polityczną oraz braku życzliwości dla świata i ludzi.
            • Gość: pysio Re: Jedenaste - nie ściemniaj IP: 213.25.24.* 30.03.10, 09:32
              Fanka przed mykołowatymi nie ma co się usprawiedliwiać. Ja jestem raczej dumny
              z tego że oni nie dyskutują na forum tak jak powinno to mieć miejsce ale atakują
              z wściekłości i bezsilności z powodu braku argumentów. Gdyby to byli normalni
              ludzie to by dyskutowali a nie używali tego forum do swojej zapyziałej wojenki!
              Masz jak na dłoni o co im chodzi. Obrażają swoją inteligencję i pokazują to
              swoje dno moralne stosując zasadę wszystkie chwyty dozwolone. Osiagnęli już dno
              bo wielu mających na uwadze aby się nie ośmieszyć do reszty już się wycofało. A
              tym co trwają tu juz nawet Bóg nie pomoże.
            • Gość: Mendelejew Re: Mam pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.10, 13:42
              Mam do rozwiązania rebus, pomożesz mi? Mam takie słowa: Aleksander Dworski,
              Isakowicz Zalewski, szkoła średnia, lista protestujących (od S-Ż), Kwas solny,
              język angielski. Wystarczą te słowa czy jeszcze dodać?
              • Gość: sfinx Re: Mam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 15:49
                ja ci nie pomogę, ale wiem kogo zapytać. twój rebus może rozwiązać tylko mały harcerzyk (ok. 1.50 m wzrostu w kapeluszu) w przyciasnym mundurku pamietającym lepsze czasy. nie od dziś wiadomo, że uporczywe noszenie ubrań, z których się wyrosło (a właściwie wytyło) prowadzi do złego krążenia krwi, a to z kolei do nieco wypaczonego postrzegania świata, zwanego także skretynieniem nabytym. u mężczyzn może też prowadzić do bezpłodności, ale akurat ten harcerzyk mężczyznę przypomina tylko z wyglądu (i to z dużej odległości, w wyjatkowo korzystnym oświetleniu, etc.).
                • Gość: Zorza Poranna Re: Mam pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.10, 08:15
                  Captain Hook?
          • valmont80 Re: Jedenaste - nie ściemniaj 30.03.10, 10:18
            Dark Fankę znam osobiście i jest dokładnie tak jak pisze jeden post przed Tobą
            i ja też mogłabym się pod tym śmiało podpisać :) Pozdrawiam Cię dark i życzę
            lepszego nastroju, bo dzień piękny, miły i niech taki zostanie!
            • Gość: hahaha Re: Jedenaste - nie ściemniaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 10:52
              odezwała sie banderowska tancerka go go
              • valmont80 Re: Jedenaste - nie ściemniaj 30.03.10, 11:09
                Naprawdę myślisz, że takie teksty robią na mnie wrażenie? Postaraj się bardziej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka