Gość: aaa IP: *.brnt.cable.ntl.com 18.05.10, 07:39 ... mi osobiscie sie podoba: www.rp.pl/artykul/481163_Kaczynski__Zostawmy_IV_RP.html Tylko czy to jest prawdziwy Kaczynski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solist Re: Taki Kaczynski... 18.05.10, 11:27 Kłamczuch, tchórz, lawirant, kombinator, "wiem, ale nie powiem", "nikt mi nie powie, że czarne jest czarne, a białe białe" itd. Oto prawdziwy obraz Kaczyńskiego. Nie dajmy sie zwieść. Zawsze będzie pod innymi dołki kopał, w koalicji, antykoalicji i wszędzie tam gdzie się pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sraczor Re: Taki Kaczynski... IP: 79.139.110.* 18.05.10, 12:30 Na plakatach robi minę poczciwego dziadziusia, uśmiechnięty, taki życzliwy. Ciekawe jak długo musiał się uczyć tej pozy. Nie wszyscy ludzie są druni tak jakby ten kartofel tego chciał. Nikt inteligentny nie odda głosu na tego pokurcza. Zbija swój elektorat wśród staruszek, księży i popaprańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Taki Kaczynski... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.10, 20:39 tyle że moherów i popapranców jest więcej niż inteligentnych ludzi niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Taki ......... IP: 178.56.162.* 19.05.10, 22:35 narąbane macie w głowach z nienawiści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: światowiec Re: Taki Kaczynski... IP: 78.8.222.* 18.05.10, 13:29 Jednym słowem Komorowski Bis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroha Re: Taki Kaczynski... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.10, 13:36 A mi się ten wywiad podoba.Jest rzeczowy i nie odnosi się do emocji. Niestety w przeciwieństwie PO atakuje agresją i osobistymi wycieczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Taki Kaczynski... 18.05.10, 14:06 A ja prdolę Kaczora, PiS, PO, SLD i resztę dorobkiewiczów. Jednak Kaczor to obok Leppera najwiekszy koszmar RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Taki Kaczynski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 21:08 no to solist wypad na zmywak do jakiejś dziury w Anglii. Tam będziesz miał 1 wszystkowiedzącego Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Taki Kaczynski... 18.05.10, 21:18 Mnie sie tez podoba.W pierwszej turze glosuje na M.Jurka w drugiej na Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Taki Kaczynski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 21:42 Panie Lechowski szkoda głosu na Jurka. Jest duże prawdopodobieństwo, że Kaczyński wygra w 1 turze, ale jak mu braknie tych 3-4 procent do 50, to niestety w 2 turze szanse Komorowskiego rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Taki Kaczynski... 19.05.10, 11:47 He, he, jajcarze:) Kiedyś rozśmieszało mnie pismo Szpilki, a dzisiaj Wy. W I turze Kaczor się zessra, a w drugiej zostanie po nim ślad jedynie na drzewach, słupach i w śmietnikach. Tudzież na nielicznych kazaniach kościelnych u tych proboszczów i biskupów, którzy szanse na zdzieranie państwowej kasy uznają za minioną Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Taki Kaczynski... 19.05.10, 18:23 Co tak delikatnie?.Niesiolowski lepiej pluje od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Taki Kaczynski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 20:19 solist co tak słabo, stać cie na więcej. Śmiało, nie bądź gorszy od Wajdy. Odpowiedz Link Zgłoś