Dodaj do ulubionych

Niemce nas bijom!

24.07.10, 00:16
Nie lubiom polskiego katolickiego narodu. Muwiom, rzy my złodzieji i
flejtuchy. Nu jak tak morzna postponować najlepszy narud na świci,
nu pytam si jak? Szkopy pżebżydłe, rzyby im kości w gardłah
postawały, a ości pokaleczyły pżełyki. Bezbużniki, bandyty jedne,
morderce francuwate!

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8171556,Sondaz__Polska_najbardziej_nielubianym_sasiadem_Niemiec.html
Obserwuj wątek
    • polak_katoliklive Re: Niemce nas bijom! 24.07.10, 01:16
      Nielubjom nas kurvvesyny a dlaczegu? Bu nam zazadraczajum
      buchaterstwa i ży dla nas zawszy Polska je najważnijsza, ży dla nas
      najważnijszy to je Bug Muchomor Obszczyjzna i żołnierzy zaklenty i
      Kateń i Wałyń i zazdarzaszajum nam, ży u nas si najwiency krzyżuw
      świentych produkuji i Matek Bosek, żymy filmy już pud Grandwaldym
      kryncili i tu kuljurowe. Żymy najwiency zniczów produkujimy i wieńcuw
      ży sztjucznych kwiatków, zazdraszajajum nam kusciólow i precesji
      bożocielnych i ży Matrtka Boskawybrała Czemsduhowy na swoji sidziby i
      rzy sy tam mieszka a ni w Żyduizaraelju i zazdraszaczjąnam i ży myu
      som mudniejsze ud nich bu u nas siem golum na łysu i hodzum w dresach
      i łąncuchach złotych a te miemiecki burdasy hołota biedota inunam
      zazdraszczaży tyż my mamy Wawyl Krulewskij i tam my puhuwali naszego
      Pan PiSydęnta Polski Marodu Polskiegu i nam tu zazraszaczajum i
      Pałancu Kultujry W warszawi i kulumny Zegmunta i ZOO i trasy WZi
      ruchumych shodów i ży u nas w skljepach wszysku je nawyt kełubasy
      jake chcesz możysz kupić a uni h.uja tam majum bandery chitlerski.
      Krzyżuw nam zazdraszczajum i ży nigdy takij fajnyj katastrofy
      kurvvesyny ni mieli i Kateńia.
      • Gość: wołyniak2 we łbie nom wali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 08:25
        Ale się towarzystwo dobrało!!! We dwóch raźniej, ale niebezpieczniej. Głupotę można zobaczyć i porównać! Zachęcam was chłopcy/dziewczęta, do pracy nad sobą! Jeszcze nie jest za późno!
        A stylizacja językowa, taka sobie, też musicie popracować!
        • common-sense-ltd Re: kiełbie we łbie;) 24.07.10, 09:52
          Wołyniak, czy mógłbyś w jakiś sposób rozwiać wszelkie podejrzenia ograniczonych
          umysłów odnośnie Twojej tożsamości i związków z moją osobą, a raczej ich braku?
          Przyznaję, że zdarzyło Ci się napisać kilka postów w podobnym stylu, ale nie
          przypuszczałam, że będzie to miało aż tak komiczne konsekwencje.
          O ile się nie mylę, piszesz na tym forum znacznie dłużej ode mnie i forumowi
          weterani/bywalcy PUK-u również, powinni Cię kojarzyć. A jednak! Myślenie
          życzeniowe...?;)
          • lechowski51 Re: kiełbie we łbie;) 24.07.10, 10:36
            Niedlugo Reichstag uchali jak Kneset prawo zabraniajace Niemkom bzykania sie z
            "polaczkami".
            wyborcza.pl/1,75248,8172210,Jesli_jestes_Arabem__to_jestes_tez_gwalcicielem_oszustem.html
            • Gość: jobrave Re: kiełbie we łbie;) IP: *.range86-161.btcentralplus.com 24.07.10, 11:51
              I słusznie, Polska też powinna uchwalić ustawę, na mocy której każdy
              kto popełni jakieś przestępstwo automatycznie zostanie uznany za
              Szwaba, Ruska, Żyda lub Hajdamaka. Dzięki temu cały świat przekona się
              wreszcie, że to nie Polacy, lecz inni: kradną, gwałcą, kapują. Sejm
              powinien uchwalić również, jeśli ktoś nie myje się codziennie,to jest
              Ruskiem i lub Ukraińcem. Tylko, że ma to również złą stronę, może się
              bowiem okazać, że Polaków w Polsce jest niespełna 30 procent.
              • Gość: wołyniak2 kiełbie we łbie u Angoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 13:35
                A Ty Jo, w oczekiwaniu na wspomnianą ustawę spieprzyłeś do Anglii. Ty masz wyczucie sytuacji!!!
            • Gość: aaa Re: kiełbie we łbie;) IP: *.brnt.cable.ntl.com 24.07.10, 15:53
              Lechowski czy ty bylbys zadowolony gdybys uprawial seks z piekna kobieta a po
              fakcie okazaloby sie, ze to czarny mezczyzna po zmianie plci?
          • Gość: wołyniak2 Sz. P. common-sense-ltd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 13:33
            Szanowna Panie, zaręczam wszem i wobec że Ja to nie Pani, a Pani to nie Ja (oglądałem się dokładnie przy kąpieli, ta informacja dla słodkiego Jo). Więcej, nawet nie jesteśmy spokrewnienie, nawet się nie znamy, co najwyżej występuje pewne pokrewieństwo myśli i spojrzenia na świat.
            Mam jednakże nadzieję, że będę mógł kiedyś Panią poznać. Będę zaszczycony.
            • Gość: jobrave Re: Sz. P. common-sense-ltd IP: *.range109-153.btcentralplus.com 24.07.10, 14:49
              No nie wiem czy można Ci wierzyć. Chyba, że zamieścisz fotki na
              fotoforum i zaświadczenie od proboszcza, lub ks. Isakowicza- Zaleskiego
              i jakiegoś (chyba) endokrynologa, wiarygodnego oczywiście. I proszę -
              na koniec nazywasz sam siebie "panią" i wyrażasz nadzieję,że kiedyś się
              spotkasz... sam ze sobą!!!
              • jesus33 Re: Sz. P. common-sense-ltd 24.07.10, 15:04
                W zasadzie to duża oszczędność wyjść z samym sobą do miasta i udawać, że się
                siedzi jeszcze z kimś. Zamawiać dla siebie i dla tego kogoś. Super muszę
                wypróbować, tylko nie wiem jak ma wyglądać rozmowa, mam siedzieć na jednym
                krzesełku i mówić, czy mam się na zmianę przesiadać? I jak z rachunkiem mam
                płacić za jedną osobę, czy za dwie?
                • Gość: pysio Re: Sz. P. common-sense-ltd IP: 213.25.24.* 24.07.10, 16:25
                  Ziuta wielu ludzi jak chce se pogadać z kimś inteligentnym to właśnie rozmowa z
                  samym sobą wydaje im się idealna. Nie wiem czy zauważyłaś ale na ty forum pod
                  kilkoma nicami rozmawia wiele osób i nie ma między nimi zgrzytów. Choćby sam
                  mykoła czy wampir.
                • Gość: wołyniak2 Szanowna Pani Z. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 17:01
                  I szyszkę zabierz ze sobą, po romantycznej kawie "we dwoje" możesz zaaplikować sobie romantyczne spotkanie także "we dwoje". I koniecznie uwolnij wyobraźnię.
                  • jesus33 Re: Szanowna Pani Z. 24.07.10, 17:10
                    Wołyniaku z moją wyobraźnią jest wszystko ok ;) Już dzisiaj byłam na kawie w
                    Wyrwigroszu, byłyśmy we dwie, czyli ja i moja psiapsiółka. Nie mam nic przeciwko
                    szyszkom, jest tylko jeden problem obecnie oblepione są żywicą, więc szczerze
                    nie polecam :))
                    • Gość: wołyniak2 Re: Szanowna Pani Z. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 17:17
                      A po cholerę mi szyszka?
              • Gość: wołyniak2 SZ. P. Jo herbu Oliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 16:57
                Jo, a myśl sobie co chcesz. Jeżeli wpływa to pozytywnie na Twoją kondycję psychiczną, uspokaja, stabilizuje i relaksuje to jest ok. Najważniejsze to dobro drugiego człowieka. W końcu, tylko Ty jesteś w posiadaniu unikatowych zdjęć. Wiele mogę Ci wybaczyć.
            • common-sense-ltd Re: Sz. Panie Wołyniak 24.07.10, 17:15
              Szkoda czasu, chłopina-z-londyna, przypadek beznadziejny...wierzy wyłącznie w
              to, w co chce wierzyć i plecie cokolwiek, aby zdeprecjonować kobietę, która
              przypadkiem ma nieco inne poglądy na kilka spraw, a jako podręcznikowy
              mizogin-narcyz podobnych przejawów wolnomyślicielstwa nie toleruje.
              Spójrz tylko na te śmiesznie, merdające ogonami kundle....pozornie okazuje im
              łaskę, pozwalając przeżyć za parę tanich pochlebstw, w istocie nimi gardzi i
              przy pierwszej okazji "wdepcze je w podłogę jak karaluchy".
    • mat120 Piefke 24.07.10, 14:46
      "Spośród swoich sąsiadów Niemcy najbardziej lubią z kolei Austriaków; 22 proc.
      respondentów zadeklarowało, że ten sąsiedni naród uważają za najsympatyczniejszy."

Niestety Austriacy nie odwzajemniają niemieckich uczuć sympatii:
      Niemcy, wedle Austriaków są aroganccy, wywyższają się bezpodstawnie i traktują
      innych (tu przede wszystkim Austriaków) jako coś gorszego.
      Niemcy jednak lekceważą Austriaków i nie biorą ich poważnie. I za to przede
      wszystkim są nienawidzeni, no i stąd to pogardliwe określenie "Piefke".

przemyslenia.blogspot.com/2007/12/piefke-czyli-czemu-austriacy-nie-lubi.html

• lechowski51 Re: Piefke 24.07.10, 17:26
        Ja tez nie lubie Niemcow....a kto ich lubi?!.Lubie za to
        Angoli/bialych/,Amerykanow/tez bialych/,Finow,Slowakow,Wegrow.
        • Gość: jobrave Re: Piefke IP: *.range109-153.btcentralplus.com 24.07.10, 18:01
          Właśnie Angole(biali) i Amerykanie (biali) przeczytali twój post i tak
          się strasznie cieszą, że ich lubisz, że szok! A Niemy z kolei są
          zrozpaczenie i wk.urwieni i cały czas powtarzają po niemiecku: Kur.wa
          jakie to straszne, Lechowski nas nie lubi!
          • lechowski51 Re: Piefke 24.07.10, 18:28
            Chcialem Ci tylko pokazac pojebusie ze nie wszystkich mozna kochac tak jak
            Ty.Tacy jak Ty kochaja caly swiat a sumie lubia tylko siebie.
            • common-sense-ltd Re: Hmmm 24.07.10, 18:31
              Człowiek, który lubi samego siebie nie potrzebuje stukniętych klakierów na forum.
              On sobą gardzi tak samo, jak Tobą i mną.
            • mat120 Re: Piefke 24.07.10, 18:49
              lechowski51 napisał:
              Tacy jak Ty kochaja caly swiat a sumie lubia tylko siebie.

Tacy jak JObnięty mają w tym świecie pewne jednak preferencje; uwielbiają wręcz
              kochać użytecznych idiotów.:)
        • mat120 Re: Piefke 24.07.10, 18:30
          lechowski51 napisał:
          Ja tez nie lubie Niemcow....a kto ich lubi?

Fakt, gdyby przeprowadzić wśród Europejczyków sondaż narodowościowych sympatii,
          Niemcy mieliby zapewnione ostatnie miejsce.
          No może z wyjątkiem Banderlandu. Ale czy to Europa?
          • common-sense-ltd Re: Piefke 24.07.10, 18:36
            Nie ma żadnego Banderlandu. Jest biedne, złupione przez wszystkich po kolei
            (głównie rodzimych bonzów) państwo na rozdrożu.
            Wierzę, że kresowe oszołomstwo nie będzie w nim miało nic do powiedzenia i z
            czasem odejdzie w niepamięć , razem ze swoimi zdegradowanymi już "bohaterami" i
            przebrzmiałymi nacjonalistycznymi hasłami, rodem z początków 20-go wieku.
            • mat120 Banderland trzyma się mocno 24.07.10, 19:12
              Owszem jest a nawet trzyma się mocno.:)

sol.myslpolska.pl/2010/05/banderland-trzyma-sie-mocno/
        • Gość: wołyniak2 Re: Piefke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 18:40
          A ja nie lubię ciapatych, tych naszych, "polskich".
          • Gość: jobrave Re: Piefke IP: *.range109-153.btcentralplus.com 24.07.10, 18:57
            Nie powinniście się w takim razie oburzać, że ktoś nie lubi Polaków.
            • mat120 Re: Piefke 24.07.10, 18:58
              A ktoś się oburza?
              • Gość: jobrave Re: Piefke IP: *.range109-153.btcentralplus.com 24.07.10, 19:27
                Gdybyś się nie oburzał, to byś nie zareagował tekstem o
                Austriakach,lecz zaczął się zastanawiać nad tym dlaczgo nikt, kto zna
                Polaków, nie lubi ich.
                • mat120 Re: Piefke 24.07.10, 20:03
                  Gość portalu: jobrave napisał(a):
                  Gdybyś się nie oburzał, to byś nie zareagował tekstem o Austriakach,lecz zaczął
                  się zastanawiać nad tym dlaczego nikt, kto zna Polaków, nie lubi ich.

Cóż za wspaniała dedukcja -jak reaguję to się oburzam, jeśli nie to nie.:) Tak
                  się składa, że obie nacje są mi doskonale znane i wiem co o sobie myślą. Ten
                  link doskonale oddaje stosunek Austriaków do Niemców i nie ma nic wspólnego z
                  tym czy ja jestem oburzony (a nie jestem)niemieckim brakiem sympatii do Polaków.

Uderza mnie natomiast kolejna głupota, którą tu spłodziłeś - "kto zna Polaków
                  nie lubi ich". Mógłbyś udowodnić swoją tezę. Znam wielu cudzoziemców i nigdy nie
                  spotkałem się z przejawem niechęci, co najwyżej lekceważenia (Niemcy). Ty i Twój
                  semicki kumpel to daleko nie "wszyscy", którzy nas nie lubią.

O wiele zasadniejsza jest teza, że nikt nie lubi Żydów.
                  • lechowski51 Re: Piefke 24.07.10, 22:09
                    Zaraz Ci wampir odpisze ze szaleje za nim caly Lublin,pol Wiednia no i czytajac
                    jego posty dostaja orgazmu wszystkie gojki od Pcimia po Pacanow.
                    Zydow nie lubia tylko Chinczycy no i niektorzy Pigmeje.
                    • Gość: jobrave Re: Piefke IP: *.range109-153.btcentralplus.com 24.07.10, 22:30
                      Jest dokładnie tak,jak napisałem - kiedy się oburzasz, reagujesz.
                      Prawdziwego Polaka musi przecież oburzać to, że jakieś parszywe Szwaby,
                      które tępiły polskość, rozbierały nas czterokrotnie, a teraz chcą
                      wykupić, mają czelność jeszcze nas nie lubić. Problem jednak w tym, że
                      choć tak myślisz, to głupio Ci coś takiego napisać i w związku z tym
                      podparłeś się Austriakami.
                      • mat120 Re: Piefke 24.07.10, 22:49
                        Gość portalu: jobrave napisał(a)
                        Jest dokładnie tak,jak napisałem...

Żaden JEbnięty nie będzie mi wmawiał co mnie oburza a co nie.
                        W przeciwieństwie do Ciebie nie uważam Niemców za parszywych bo za dobrze ich znam.
                        A to co Austriacy myślą o Niemcach usłyszałem od nich samych a nie z żadnej
                        koszernej bibuły.:) Staraj się myśleć samodzielnie JObnięty. Zachęcam, to nie boli.
                    • wampir-wampir Re: Piefke 24.07.10, 22:41
                      lechowski51 napisał:

> Zaraz Ci wampir odpisze ze szaleje za nim caly Lublin,pol Wiednia
                      no i czytaja
                      > c
                      > jego posty dostaja orgazmu wszystkie gojki od Pcimia po Pacanow.

Cóż, nie bywam w tych rejonach, więc nie wiem czy szaleją. Od
                      Lublina po Kraków tak. Kobiety mnie lubią.

forum.gazeta.pl/forum/w,62,114458487,114458487,Swieto_E_Wedla_.html
                      forum.gazeta.pl/forum/w,61,114511390,114511390,Kolezanka_mojej_sasiadki.html
                      forum.gazeta.pl/forum/w,61,114422843,114422843,No_to_chyba_sie_wydalo_.html
                      forum.gazeta.pl/forum/w,61,114394809,114394809,Czym_ugasic_to_pragnienie.html

To tylko niektóre z moich Pań. Tylko z ostatniego tygodnia,
                      pokrako :P
                      • Gość: kobieta Re: Piefke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 22:56
                        Wrzuć swoją fotkę, wampir i ocenimy Twoje walory :)))
                        • wampir-wampir Re: Piefke 24.07.10, 23:01
                          Chciałabyś, chciała...

A gdybym był... hmm... Wygląd zewnętrzny jest dla Ciebie aż tak
                          ważny? Przecież można zgasić światło. Po ciemku jest bardzo
                          przyjemnie :-)))
                          • Gość: kobieta Re: Piefke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 23:14
                            Tak, JEST ważny, i nie mówię tu tylko o częścich ciała zwykle wystających z
                            ubrania. Możesz wrzucić fotkę plażową, zobaczymy, czy dla Ciebie oszaleję.
                            Zakładam też, że się regularnie myjesz i nie chodzisz w wymiętych podkoszulkach :)
                            • wampir-wampir Re: Piefke 24.07.10, 23:36
                              Biorę prysznic cztery razy dziennie w upały. Używam płynu do kąpieli
                              oraz balsamu po Mineral Care Lemon Grass made in Israel. W
                              podkoszulkach nie chodzę prawie wcale. Polo i koszule z krótkim
                              rękawem raczej. I spodnie do kolan, ale nie bojówki. Czarne lub
                              białe.

Plażowych nie mam, ale może te. No i co? ;-)))

www.youtube.com/watch?v=sHiMDB19Dyc&translated=1
                              • Gość: jobrave Re: Piefke IP: *.range109-153.btcentralplus.com 24.07.10, 23:59
                                Nadążanie za nieskomplikowanymi procesami myślowymi klechomatołectwa,
                                to coś najłatwiejszego pod słońcem - po prostu znam was lepiej niż wy
                                sami siebie.
                              • wampir-wampir Hej Kobieto! 25.07.10, 00:33
                                Gdzieś się podziała?

www.youtube.com/watch?v=k3PqC902ZSg&feature=related
                                • Gość: kobieta Re: Hej Kobieto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 08:27
                                  W dalszym ciągu czekam na foto. Potem ewentualnie możesz czarować mnie muzyką :)
                                  • wampir-wampir Re: Hej Kobieto! 25.07.10, 11:13
                                    Gość portalu: kobieta napisał(a):

> W dalszym ciągu czekam na foto. Potem ewentualnie możesz
                                    czarować mnie m
                                    > uzyką :)

No ale napisz chociaż, jaki typ mężczyzn Ci odpowiada. Mam wyglądać
                                    jak Johny Depp czy Serge Gainsbourgh? Ja się dostosuję ;-)))
                                    • Gość: kobieta Re: Hej Kobieto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 13:00
                                      Nie jestem aż tak wybredna, w zasadzie interesują mnie wszyscy interesująco przystojni. Mógłbyś np. wyglądać jak Leo DiCaprio sprzed kuracji pogrubiającej. Ponawiam prośbę o fotkę plażową, zamiast plaży ostatecznie może być łazienka, czyli pejzaż z kabiną prysznicową w tle.
                                      • wampir-wampir Re: Hej Kobieto! 25.07.10, 13:09

> Mógłbyś np. wyglądać jak Leo DiCaprio sprzed kuracji
                                        pogrubiającej.

Hmm, no w sumie mógłbym ;-)))

> Ponawiam prośbę o fotkę plażową, zamiast plaży ostatecznie może
                                        być łazienka, czy
                                        > li pejzaż z kabiną prysznicową w tle.

Aha, no ale jak to tak (pół)nagie fotki na publicznym forum? Ada, to
                                        nie wypada ;-)))
                                        • Gość: kobieta Re: Hej Kobieto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 13:38
                                          A jak inaczej mam Cię ocenić na odległość? Poza tym może więcej kobiet się zainteresuje, nie tylko ja chcę oszaleć dla Ciebie :)
                                          Półnagość jest jak najbardziej OK, pod warunkiem, że jest na co popatrzeć.
                                          • wampir-wampir Re: Hej Kobieto! 25.07.10, 13:53

> A jak inaczej mam Cię ocenić na odległość?

A inteligencja, elokwencja, dobry gust (muzyczny) i takie tam
                                            pierdoły, któych pełno na forach GW to mało?

> Poza tym może więcej kobiet się zain
                                            > teresuje, nie tylko ja chcę oszaleć dla Ciebie :)

No właśnie tego się obawiam. Szczególnie jednej ;-)))

> Półnagość jest jak najbardziej OK, pod warunkiem, że jest na co
                                            popatrzeć.

Proponuję posągi nubijskich niewolników. Nie pół, a pełna nagość. I
                                            jest na co patrzeć. Tak przynajmniej twierdzi moja znajoma
                                            kształcona w kierunku klasycznego piękna. Niestety później karze mi
                                            golić klatę. No bo dzieee tam jest jakiś zarost, co?
                                            • Gość: kobieta Re: Hej Kobieto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 23:21
                                              wampir-wampir napisał:
                                              > A inteligencja, elokwencja, dobry gust (muzyczny) i takie tam
                                              > pierdoły, któych pełno na forach GW to mało?
                                              >

Za mało, żeby się zatracić i po prostu oszaleć w 2 sekundy :)

wampir-wampir napisał:
                                              > Proponuję posągi nubijskich niewolników. Nie pół, a pełna nagość. I
                                              > jest na co patrzeć.

Wolę popatrzeć na obiecane foto, zwłaszcza, że swoje już chyba odczekałam i moja anielska cierpliwość zasługuje na nagrodę - np. w postaci pełnej sesji plażowo-łazienkowej :)
                                              Polecam pozowanie w rytm tej piosenki:
                                              www.youtube.com/watch?v=39YUXIKrOFk
                                              • wampir-wampir Re: Hej Kobieto! 25.07.10, 23:41

> Za mało, żeby się zatracić i po prostu oszaleć w 2 sekundy :)

Możesz oszaleć w dwa miesiące. Lubię długą grę wstępną ;-)))
                                                > Wolę popatrzeć na obiecane foto, zwłaszcza, że swoje już chyba
                                                odczekałam i moj
                                                > a anielska cierpliwość zasługuje na nagrodę - np. w postaci pełnej
                                                sesji plażow
                                                > o-łazienkowej :)

Obiecane? To ja Ci coś obiecałem? A jeśli nawet I'm a liar, my
                                                dear :-)))
                                                • wampir-wampir Re: Hej Kobieto! 25.07.10, 23:42
                                                  Zapomniałem wkleić ;-)))

www.youtube.com/watch?v=uFM-7uNZGqw
    • mat120 Re: Niemce nas bijom! 25.07.10, 00:04
      A tymczasem wbrew JObniętym okazuje się, że Niemcy jednak Polaków lubią:
      wyborcza.pl/1,76842,7785126,Niemcy_cieplo_o_Polakach.html
      Blisko 70 proc. Niemców jest zdania, że stosunki z Polską są dobre lub nawet
      bardzo dobre - pisze dziennik, powołując się na sondaż przeprowadzony tuż po
      katastrofie pod Smoleńskiem. Z badań wynika również, że 84 proc. Niemców
      chciałoby, by stosunki z Polską osiągnęły ten sam poziom zażyłości co z Francją.
      Większość obywateli nie miałaby nic przeciwko pracy pod kierownictwem polskiego
      szefa czy też wydaniu za Polaka córki.

• wampir-wampir Re: Niemce nas bijom! 25.07.10, 00:25
        No bo jak tu nowych uber menschów nie lubić, łone take groźne.

www.youtube.com/watch?v=vDLaFvmkGwg&feature=related
        • Gość: jobrave Re: Niemce nas bijom! IP: *.range109-153.btcentralplus.com 25.07.10, 01:14
          Hurrraaaaaaaaaaaaaa wyszcy nas lubiąąąąąąąąąąąąąąąa !
          • wampir-wampir Re: Niemce nas bijom! 25.07.10, 02:15
            Lubiejąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą!!!!!!!!!
            • Gość: pysio Re: Niemce nas bijom! IP: 213.25.24.* 25.07.10, 07:36
              Dlaczego myślimy w kategoriach lubi - nie lubi? Ja nie lubię tylko ukraińców.
              Cała reszta jest mi najzwyczajniej obojętna a to wszystko z jednego powodu; bo
              ich nie znam! Różne wiadomości medialne tak diametralnie się różnią jeśli chodzi
              o opinie o narodach że tu wyrobić sobie zdanie jest niezwykle trudno.Niemcy byli
              wredziami ale czy współcześni im też muszą być? Żydzi np. byli prześladowani i
              przeganiani a wreszcie po chamsku wymordowani musieli dać jakieś powody lecz z
              historii wiem że głównym była chęć odebrania im zgromadzonych dóbr.Czyli zwykła
              zawiść. Ostatecznie mój stosunek do innych narodów jest niezapisaną tablicą i
              wyraża się całkowitą obojętnością.
              • lechowski51 Re: Niemce nas bijom! 25.07.10, 10:21
                Zydow poznalem w Nowym Jorku.Brud i syf Wiliamsburga i Borough Park gdzie
                mieszkalo kilkadziesiat tysiecy zydowskich ortodoksow mam do dzisiaj przed
                oczyma.Do tego pogarda dla innych nacji,synagoga co sto metrow i zupelna
                izololacja wobec sasiadow....i jak ich lubic?!
                • Gość: jobrave Re: Niemce nas bijom! IP: *.range109-153.btcentralplus.com 25.07.10, 12:35
                  W Przemyślu na ul. Sportowej też jest syf i brud.
                  • lechowski51 Re: Niemce nas bijom! 25.07.10, 14:03
                    ..a w hameryce Murzynow bija!
                    • wampir-wampir Re: Niemce nas bijom! 25.07.10, 14:09
                      A w Mielcu buraka klechowskiego!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka