IP: 188.33.148.* 09.12.10, 22:13
Tu wpisujcie wszystkich ORMOWCÓW jakich znacie...
Obserwuj wątek
    • jesus33 Re: ORMO 09.12.10, 22:22
      Uffff dobrze, że jestem z rodziny o esbeckiej przeszłości.
      Ale znam kilku takich:
      Fanka-Comonn
      Lechowski
      Mat
      Pysio
      • Gość: duupek Re: ORMO IP: *.acn.waw.pl 09.12.10, 22:29
        Klechowski, kiedys gorliwy ormowiec, dzis neofita nowego porzadku, nikt sie, farbowany capie nie nabiera na twoje martyrlogoczne popierdywanie
        • Gość: pysio Re: ORMO IP: 213.25.24.* 09.12.10, 22:40
          Bardzo dobry pomysł z tymi ormowcami! Główny trzon stanowili przemyscy ukraińcy. Ci co mieli w rodzinie esbeków lub byli nimi sami mogą to potwierdzić. Może szperacze polskiej rzeczywistości znajdą coś w necie. Ormo to była organizacja w której można było stosować wszystkie dzieśięc przykazań ukraińskiego nacjonalisty. Paru ormowców pamięta mnie dobrze? Po za ideowcami w ich skład wchodziły najgorsze męty
          • common-sense-ltd Re: ORMO 09.12.10, 22:43
            Gość portalu: pysio napisał(a)Po za ideowcami w ich skład wchodziły n
            > ajgorsze męty

Czyli Staszek K. i jego kumple od butelki?
          • jesus33 Re: ORMO 09.12.10, 22:58
            Gość portalu: pysio napisał(a):
            Paru ormowców pamięta mnie dobrze? Po za ideowcami w ich skład wchodziły n
            > ajgorsze męty

Najbliższych współpracowników pamięta się całe życie! :)))
            • Gość: pysio Re: ORMO IP: 213.25.24.* 10.12.10, 06:00
              Wzorem, wzorowego ormowca zbyt jednostronnie patrzysz na zagadnienie! Jeśli niemile wspominasz swego nauczyciela to wcale nie ma pewności że też nim byłaś? Ormowiec, esbek czy jakaś inna kapusta to wdzięczny obiekt do studiów o osobowości człowieka. Jeśli to ma być tęsknota za minionymi czasami to ci powiem że metody te same są stosowane dzisiaj tylko dzisiaj te mendy inaczej się nazywają. Przede wszystkim stosują taktykę na wiele nicków, udają niebywale cnotliwych i kurczowo się trzymają wszelkich instrukcji a każdy obiekt denuncjacji jest traktowany jak coś na czym można cokolwiek ugrać. Takie pojęcie jak empatia jest im zupełnie nieznane. Wiadomo że takie zajęcie chwały nie przynosi dlatego te wredziachy mają opracowany system poprawy ego by się za wiele nie stresować. Jedni mają dekalog inni poprawność polityczną jeszcze inni naukowe teorie że każdy inny to typ wyjatkowego głupola i nie ma co się nad nim rozczulać. Na dodatek to dość intratne zajęcie pozwala na powiekszenie konta a dzisiaj tylko to się liczy!
              • jesus33 Re: ORMO 10.12.10, 08:42
                No no no ale Ty się Pysio na tym znasz, prawdziwy fachowiec z Ciebie! Znasz nie tylko system szkoleń, ale również bezbłędnie rozszyfrowujesz psychikę ormo-esbesbecką!
                Podejrzane, bardzo podejrzane! A nie mówili Ci na szkoleniach, żebyś nie mielił tak jęzorem, bo się w końcu wysypiesz?! I widzisz stało się, już wszyscy wiedzą kim jesteś! Tak Ci szkoleniowcy w mózgu wyryli tekst dekalogu neobandero-ormo-esbeckiego, że teraz już w każdym poście o tym piszesz i niestety już tylko Fankę to kręci i jej dwie buteleczki szamponu.
                • Gość: pysio Re: ORMO IP: 213.25.24.* 10.12.10, 11:11
                  Ty dalej jessus patrzysz jednokierunkowo. A nie przyszło ci do głowy że znam to z "własnej autopsji"? Ty też wyciągasz wnioski na tej samej zasadzie co ja.Dzieli nas cieniutka granica bo jesteśmy po przeciwnych stronach. Ja byłem przedmiotem eksperymentu a ty eksperymentatorem.
                  • jesus33 Re: ORMO 10.12.10, 12:20
                    Gość portalu: pysio napisał(a):

A nie przyszło ci do głowy że znam to
                    > z "własnej autopsji"?

Ależ jak najbardziej przyszło mi to do głowy i domyślam się, że znasz to z "własnej autopsji", łącznie z całym systemem szkoleń i pracą w terenie. :)))

Ty też wyciągasz wnioski na tej samej zasadzie co ja.

Nie sądzę, ale bardzo bym chciała :)))

Dzi
                    > eli nas cieniutka granica bo jesteśmy po przeciwnych stronach.

Czyli jesteś jednak po tej stronie gdzie stało ZOMO, wiedziałam!

Ja byłem przedmi
                    > otem eksperymentu a ty eksperymentatorem.

hehehe Pysio ja mam 30 lat, wiem że bardzo chcesz ze mnie zrobić ormowca, zomowca i esbeka, ale nieletnich do służby nie przyjmowali :) Zgodzę się jednak z tym, że byłeś przedmiotem eksperymentów, zapewne w przemyśle kosmetycznym i to by tłumaczyło min. Twoje posty :)
                    • kocur_zalogowany Kłamiesz 10.12.10, 13:47
                      > hehehe Pysio ja mam 30 lat

Wszystkie kobiety mają 25 lat.
                      • jesus33 Jak tylko mam okazję, to czemu nie :)) 10.12.10, 14:05
                        Nigdy nie chciałabym mieć 25 lat, ani nawet 18. Z 30-stką mi dobrze. Zauważyłam, że od kilku miesięcy moja starsza siostra już do mnie nie mówi:Ty gó...arzu!. :))) Bardzo mnie to cieszy i za nic w świecie nie chciałabym cofnąć czasu. Poza tym rude trzydziestki są naprawdę super! :))))
    • Gość: Antyubek Re: ORMO IP: 188.33.102.* 10.12.10, 15:38
      ORMOWCY dobrze się mają, podobnie jak UB-ecy, SB-ecy, ZOMOWCY i przedstawiciele wysokich szczebli KC.
      Trzeba tępić, tak jak oni tępili obywateli RP.
      • jesus33 Re: ORMO 10.12.10, 16:02
        Jak chcesz tępić tak jak oni to niczym się od nich nie różnisz, więc i Ciebie tępić trzeba.
        • lechowski51 Re: ORMO 10.12.10, 17:05
          Nie podniecajcie sie!.Niedlugo milosciwie panujacy nam Prezydent powola kpt.Piotrowskiego jako swojego eksperta d/s kontakow z kosciolem,Urbana do ksztalcenia wizerunku a tepic bedziemy nie bylych sbekow,tylko wstretnych pisiorow przeszkadzajacych w polityce milosci.
          ...a byli Ormowcy beda pelnic straz honorowa na Krakowskim Przedmiesciu w kazda rocznica katastrofy pod Smolenskiem.
          • Gość: pysio Re: ORMO IP: 213.25.24.* 10.12.10, 18:15
            Jessus powiedz mi czy twój stary nie zabierał czasem roboty do domu? Czy nie ćwiczył się w fachu i podnosił kwalifikacje wykorzystując ciebie? Pisanie bzdur bez mrugniecia okiem to specjalizacja wiadomych służb. Jesteś mistrzem w tym jako praktyk! to nie przychodzi samo. Tu na pewno włożono wiele ciężkiej pracy.
            • jesus33 Re: ORMO 10.12.10, 18:42
              Chcesz papiery z obdukcji, czy może mój dyplom ukończenia szkoły w Szczytnie?!
              Co Pysio trafiłam w czuły punkt, blisko jestem? To co, ORMO,ZOMO, czy może SB?
          • jesus33 Re: ORMO 10.12.10, 18:38
            lechowski51 napisał:

> Nie podniecajcie sie!.

Ależ zawsze jak myślę o Panu to się podniecam, mój Ty waleczny, dzielny, niezłomny prawdziwy Polaku! :)
            • Gość: pysio Re: ORMO IP: 213.25.24.* 10.12.10, 20:07
              W świetle żarówy każdy się przyzna a ja mogę się przyznawać lub nie ale ty i tak wiesz swoje. To po co ci moje przyznanie? Chyba przyznasz mi rację? Na znak ze byłem w zomo to mam do dzisiaj buty szturmowe, zimowe i na pewno tej zimy w nogi nie zmarznę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka