Dodaj do ulubionych

Mykola austrio-wegrem?

16.01.11, 10:23

Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Mykola austrio-wegrem? 16.01.11, 10:26
      ...no i uciekl mi link
      fakty.interia.pl/swiat/news/obywatele-ukrainscy-chca-byc-wegrami,1583717
      • fanka_online Re: Mykola austrio-wegrem? 16.01.11, 10:34
        Czy to znaczy, że wkrótce Mykoła nas opuści, stając się dozgonnym rezydentem Forum Budapeszt?
        • Gość: Stamotolog Słyszałem, że szukasz pomocy ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.11, 18:21
          Zęby, by były lśniące i białe można czyścić węglem drzewnym.
    • Gość: Ika Lechosiu będzie człowiekiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 11:28
      Lechosiu nie potrafię zrozumieć dlaczego segregujesz ludzi .Ten jest Żydem,Ukraińcem.Węgrem,Litwinem,Rosjaninem etc.

W/g oceny normalnych ludzi wystarczy być tylko człowiekiem.Narodowość nie jest ważna.

Rozumiem,ze u Ciebie darwinowski proces od bydlęcia do człowieka trwa zbyt długo.
      Zatrzymałeś dię na tym etapie,chwalisz się swoim bandyckim rodowodem,ba nawet w tradycji wychowujesz swoje dzieci i wnuki.
      Niestety leczenie Twoich kompleksów na forum też nie przynosi rezultatów.
      Sianie nienawieści dla Ciebie jako katolika nawet kościół uznaje za grzech i to ciężki.
      Chcesz sumiennie zapracować sobie na piekło i ogień piekielny.
      Zastanów się nad sobą.
      Rozumiem,że dla Ciebie być człowiekiem jest naprawdę trudno,ale jak się postarasz,pójdziesz do proboszcz,porozmawiasz z nim o swoich problemach.Napewno nie odmówi.
      A jak zobaczy,ze Twój stan jest zbyt poważny to i egorcystę Ci załatwi.Uwolniony od Złego nawet wody święconej nie będziesz się starał unikać.

Lechosiu,wiesz,że życzę Ci dobrze,staram się Cię uratować ,acz nosisz powłokę ludzką,a ludziom należy pomagać.
      • fanka_online Re: Wampirowata, weź tabletki. n/t 16.01.11, 11:31
        • Gość: gegangen Re: Wampirowata, weź tabletki. n/t IP: 46.113.120.* 16.01.11, 13:09
          A czego wymagać od TW Pajaca, pranie mózgu przez służby PRLu do 1989 i KK po 1989 r. zrobiły swoje. Dewiant prowokuje na forum gazety bo lubi jak się go grupowo opluwa, to taka parafia tego donosiciela, którego należy ignorować a nie wdawać się z nim w dyskusje. Po wypowiedziach tego pseudopatrioty można odczuć jedynie absmak.
          • lechowski51 Re: Wampirowata, weź tabletki. n/t 16.01.11, 14:42
            Powtarzasz sie baranie,bo przestana Ci placic!.Ty kochany rurku tak spolecznie czy tez na etacie z tym idiota i zydkiem z Lublina?

W ostatnich latach ministerstwo zainwestowało sporo środków w rozwój działalności w cyberprzestrzeni, rozumiejąc że internet jest kluczem do przyszłości. Postanowiliśmy odpowiedzieć na wyzwanie i spróbować stworzyć zasób komentatorów, którzy w różnych językach będą w stanie polepszyć PR Izraela w przestrzeni wirtualnej i odpowiedzieć siejącym nienawiść wrogom Izraela.
            wiecej;www.pardon.pl/artykul/7932/hasbara_zydzi_przejmuja_kontrole_nad_internetem
            • wampir-wampir Re: Wampirowata, weź tabletki. n/t 16.01.11, 15:55
              Te, burak-świniopas. Przestań se wycierać wiejską mordę moim nickiem, bo jeszcze w nią zarobisz. Fakt, taka szczerbata pokraka zębów stracić nie może, bo dawno ich nie ma, ale i szmatę spod Mielca może cos zaboleć, więc pysk na kłódkę, brudny polaczku.
            • Gość: rurek Re: Wampirowata, weź tabletki. n/t IP: *.ostnet.pl 16.01.11, 18:36
              Drogi lechosiu. Twoje publikacje internetowa są tak istotne intelektualnie i stanowią tak poważne zagrożenie dla "określonych sił" że Tusk nie śpi po nocach i obmyśla co zrobić z tym Lechowskim. I płaci olbrzymie pieniądze za zwalczanie giganta intelektualnego i podpory narodowców. A wracając do realu to można by się zastanowić czy tobie ktoś nie płaci. Bo na miejscu przeciwników Pisu zapłaciłbym ci każde pieniądze . Nikt tak skutecznie nie kompromituje tego oszołomstwa. Tak trzymaj.
              • wampir-wampir Re: Wampirowata, weź tabletki. n/t 16.01.11, 20:09
                Gość portalu: rurek napisał(a):

> Drogi lechosiu. Twoje publikacje internetowa są tak istotne intelektualnie i st
                > anowią tak poważne zagrożenie dla "określonych sił" że Tusk nie śpi po nocach i
                > obmyśla co zrobić z tym Lechowskim.

He, he, he. No wiadomo, cały wrogi liberalbny świat drży przed tym śmieciem spod Mielca :DDD
        • Gość: Anna Re: Wampirowata, weź tabletki. n/t IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.11, 18:40
          Tobie też radzę, weź co powinnaś, a jak nie masz odwiedź kogo trzeba. Aha, masz już ten instrument na baterie? Podobno zmniejsza napięcie nerwowe nauczycielkom.
    • Gość: Ika "Nasz sukces"- Karta Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 23:46
      To dech zapiera jak Węgrzy szanują swój naród.
      Każdy Węgier zamieszkały w byłych republikach post-sowieckich jeżeli udowodni swoje korzenie wegierskie otrzymuje paszport i jest obywatelem Węgier we wszystkich jego prawach.
      Ta decyzja świadczy jak Naród Węgierski traktuje swoich braci ,którzy zrządzeniem losu pozostali w byłym Związku Sowieckim.

My też staramy się pomóc naszym rodakom zamieszkałym w byłych republikach post-sowieckich.
      Ostatnio nawet na święta zbierano dary dla dzieci z rodzin polskich na świąteczne paczki/kasza,ryż,olej ,czasami słodycze./
      Najlepiej nam wychodzi Święto Zmarłych.Też zbieramy znicze /ładnie świecą szczególnie we Lwowie-gdzie lokalna prasa zamieszcza to na pierwszych stronach/

Prawie zapomniałam.Wymyslono Kartę Polaka.Przeuroczy gest -który też trzeba udowodnić rodowodem.Daje nieograniczone uprawnienia w ułudzie.

Tym Polakom co mieszkają dalej np w Kazachstanie w niesamowitej biedzie zorganizowano jedną wycieczkę samolotową do kraju.Pokazano w kraju to co najlepsze i najładniejsze a póżniej dokładnie policzono i odesłano z powrotem do Kazachstanu.Niech szlochają.

Kilka naszych miast ściągneło po jednej rodzinie do Kraju.Prasa o naszym poświęceniu prawie cały rok relacjonowała to w szczególikach.

Nie potrafię zrozumieć jak to jest.
      Niemcy ściągneli wszystkichdo Niemiec.
      Żydzi umożliwili wszystkim Żydom wyjazd z Rosji i republik.
      Każdy Litwin i Ukrainiec bez zbędnych ceregieli może wrócić do swojego kraju.
      Nawet Łotysze czynią to samo.

Tak prawdę mówiąc jesteśmy jedynym "cywilizowanym"narodem w Europie,który ogranicza a wręcz uniemożliwia powrót swoim rodakom byłym obywatelom powrócić do kraju.

To też chyba nie należy do naszej chlubnej karty obecnej i z niedalekiej przeszłości.
      A może się mylę.
      • Gość: jobrave Re: "Nasz sukces"- Karta Polaka IP: *.range109-158.btcentralplus.com 17.01.11, 04:09
        Bo polaczki bardzo nie lubią żywych Polaków, a pasjami uwielbiają polskich truposzów, kochają pomagać kościom różnych pomordowanych. polaczek wyśle żywym Polakom, np. tym na Ukrainie trochę najtańszego oleju i ryżu, kaszy, jakichś łachów, zniczy, a cieszy jak by im dał po milion dolarów i jak by mu Angelina Jolie pałę zrobiła. Taki zadowolony. Mówiłem to już różnym chamkom online, klechochamom, matochamom, że skoro są takim patriotami niech wspomogą żywych, polskich biedaków ze Wschodu, zamiast ciągle mękolić o kościach, że tym udowodnią swój patriotyzm, ale endekutafoństwo nie podjęło tematu.
        Takie traktowanie Polaków na Wschodzie, nie jest niczym innym, jak ordynarnym upokarzaniem, a owa "pomoc" służy nabijaniu kabzy "pomagającym", czyli gościom z różnych wspólnot polskich, kresowiackich itp. Jestem pewien, że niebawem sprawa Polaków na Wschodzie, stanie się elementem kampanii PiS, że właśnie "poległy" prezydent chciał ich sprowadzić, ale Tusk, że Tusk go zabił, to nie zdążył, ale "prawdziwi Polacy" PiS mieli absolutną władzę przez dwa lata i palcem nie kiwnęli w tej sprawie, dopiero po katastrofie w Smoleńsku syn Płażyńskiego zaczął pyskować na ten temat.
        • Gość: Jurek Smutne to jest .... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.01.11, 07:40
          jak tacy "prawdziwi" Polacy o których piszesz ośmieszają ten naród. Takich oszołomów nie brakuje także na forum, bo w życiu dostaliby kopniaka w d...ę i zamknęli się na dłuższy czas. To już nie jest patriotyzm, to nacjonalizm, idea prowadząca w dogodnych warunkach do tego by wsadzić drugiemu nóż w plecy. Niestety, ale jak jestem za granicą nie przyznaję się, że mam polskie obywatelstwo, bo mi wstyd za takich idiotów. Obcym trudno uwierzyć, że Polak może być normalny, że może patrzeć w przyszłość, a nie babrać się w historii, której zwyczajnie Polacy powinni się wstydzić. Któryż to naród pozwoliłby sobie na utratę państwa z powodu nieumiejętności życia ze sobą w jedności i zgodzie. A jak już ten naród popadł w niewolę to wtedy płakał, biadolił, z czego najlepiej wyszedł kler, bo był wtedy potrzebny i tak panosząc się przez wieki wyprał mózgi niektórym krzyczącym Bóg, honor, ojczyzna. Jak słyszę takich "patryjotów" krzyczących te trzy słowa to mi się robi niedobrze. A tak na marginesie, gdzie na tym forum niektórzy "patryjoci" mają honor? Czemu nie przestaną pleść bzdur?
          • Gość: Mykola Re: Smutne to jest .... IP: *.przemysl.hypnet.pl 17.01.11, 08:23
            Ja jak zwykle w zadumie odpowiem krótko "Polak potrafi! " .
            A co potrafi to wszyscy wiemy - choćby z wpisów na tym forum ,a nawet w tym temacie !
            Tak jak napisał poprzednik -że wstyd być Polakiem za granica -to podpowiem, iż w wielu przypadkach wstyd jest być Polakiem w samej Polsce ( wystarczy spojrzeć na nasze polskie drogi - one doskonale odzwierciedlają naszą polska rzeczywistość we wszystkich dziedzinach życia spolecznego, politycznego ,kulturalnego ,ekonomicznego a nawet religijnego ) .
            Polak -Polakowi sam zgotował i nadal gotuje taki los !
        • fanka_online Re: ?! 17.01.11, 09:18
          Jakim prawem, ordynarny Pis-Maku wkładasz mi w usta słowa, których nigdy nie powiedziałam/nie napisałam?!
          Na temat sytuacji Polaków na Wschodzie wypowiadałam się kilkakrotnie, więc poszukaj sobie moje posty i przeczytaj ze zrozumieniem (wątpię, czy jesteś do tego zdolny), zanim wygenerujesz kolejną porcję bredni o moich rzekomych, a będących wyłącznie wytworem twojej chorej wyobraźni, poglądach.
          I przestań mnie etykietować, wmawiając tutejszym czytelnikom moją rzekomą przynależność do jakiś bliżej niezidentyfikowanych, prawicowych i ekstremalnych ugrupowań politycznych, bo każdy na tym forum, z twoimi kundlami włącznie, wie doskonale, że jestem osobą niezależną i nieuwikłaną politycznie, a wszystko co piszę firmuję wyłącznie moim własnym nickiem ( dla niektórych nazwiskiem), który bezczelnie starasz się skompromitować tutaj od roku.
          Więcej nie zamierzam z tobą na powyższy temat dyskutować, bo takich chamów i prymitywów jak ty omijam na kilometr. EOT
          • lechowski51 Re: ?! 17.01.11, 09:49
            O Karcie Polaka,Polakach z Kazachstanie dyskutowalem w upowskim bunkrze jak bylem jeszcze tam wpuszczany 1.5 roku temu.Nie bede sie wiec powielal a skoro "patrioci inaczej" jak jobniety z Londynu tak dbaja o tych biedakow z Kazachstanu czy Stanislawowa,to macie pole do popisu,do chwili az sotniowy piotrrz nie "wyerieza" was jak mnie.
            forum.gazeta.pl/forum/w,45535,64088039,,Karta_Polaka_nastepne_podejscie_.html?v=2
            • Gość: Ika Lechosiu rozumuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 10:48
              Lechosiu Ty dyskutowałeś.Masz wysokie mniemanie o sobie
              A wracając do rzeczy.
              Jak Ty możesz dyskutować skoro zalożyłeś ten wątek ,w którym w ramach Twojej miłości chrześcijańskiej chciałeś dokopać dla Mykoły.
              Twoje zaślepienie w nienawieści jest tak wielkie,że nie rozumiesz co czytasz,nie potrafisz wyciągnąć nawet prostych wniosków nie wymagających nawet myślenia.
              Lechosiu postaraj się,jak Twa sfora zrozumie,że jesteś głupszy od niej to na kawałki Ciebie rozszarpie.
              • Gość: gość Re: Lechosiu rozumuje IP: 89.171.224.* 17.01.11, 11:04
                Kto ruszy padlinę ?
            • solist Re: ?! 17.01.11, 13:18
              Dobrze, że dyskutowałeś, bo to niezywkle patriotyczny gest polski. Ale żeby nie pozostał "typowo polski" to powiedz jak pomagasz Polakom zamieszkałym za granicą?
              • Gość: pysio Re: ?! IP: 213.25.24.* 17.01.11, 16:31
                Jeśli sami Polacy potrafią w ten sposób "po europejsku" widzieć innych to nie dziwota że są ambasadorami kultury którą sami wydumali w bunkrach! Dziwi mnie dlaczego jeszcze się uważają za Polaków? Chociaż niektórzy na pewno są polaczkami czyli zgodnie z etymologią tego słowa wymyślonego przez ruskich są snobami, przydupasami, pieskami salonowymi,sprzedawczykami i całą gamą nazw o pejoratywnym zabarwieniu.Dla prawdziwego Europejczyka czyli człowieka kulturalnego i obytego, europejczycy z tego forum to raczej europejski menel bez zasad gotowy służyć każdemu kto tylko zechce rzucić mu jakiś ochłap. Najśmieszniejsze jest to że ci europejczycy podali tu kilka przykładów jak należy postępować w życiu ale żeby sami się mieli do tego stosować? To już chyba poniżej ich godności!
                • fanka_online Re: ?! 17.01.11, 16:37
                  Raczej powyżej możliwości ...polaczków-meneli.

Ich instruują tylko co i jak mają pisać, a nie jak postępować.
    • Gość: Dedal 1 Re: Mykola austrio-wegrem? IP: *.przemysl.hypnet.pl 18.01.11, 00:08
      ...a może austro-wągrem?
      • Gość: jobrave Re: Mykola austrio-wegrem? IP: *.range109-158.btcentralplus.com 18.01.11, 01:23
        A ja długo się zastanawiałem, po co KLechujkin założył wątek o Ukraińcach, którzy chcą być Węgrami? I nie pozostało mi nic innego, jak powrót do starej hipotezy, graniczącej już z pewnością, że KLechujkiw, to banderowiec, który nie może ścierpieć, że jego rodacy chcą zwiać z banderowskiego Raju. Poza tym jeśli nawet jacyś Ukraińcy chcą być Węgrami, to co z tego, czy to jakiś problem dla Polaków?
        • lechowski51 Re: Mykola austrio-wegrem? 18.01.11, 09:46
          Jako Polak martwie sie o swoich sasiadow.Czesc z nich przygarna ruscy,czesc zacznie gadac po madziarsku,jeszcze inni przyjadada Polski.I kto bedzie szlifowal spiz na pomnikach Bandery i Szuchewycza?.Wycieczki z Toronto i Chicago?!
          • Gość: e2 Re: Mykola austrio-wegrem? IP: 89.171.224.* 18.01.11, 10:49
            Lachowski!Zamknij rozporek bo sobie mózg przeziębisz!
            • solist Re: Mykola austrio-wegrem? 18.01.11, 11:33
              Lechowski jak zwykle unika odpowiedzi. Nie odpowie na pytanie: "w jaki sposób pomaga Polakom na wschodzie". Ten patriotyzm Lechowskiego to albo coraz bardziej się chwieje, albo powoli wychodzi na jaw gorzka prawda o patriotach "z piórem w ręku", a teraz klawiaturą. Ale co może takich patriotów od siedmiu boleści pobudzić do działania innego niż pier.dolenie i pyskówki na forumto ich bóg raczy tylko wiedzieć. No i jeszcze tajemnicę zna Helga na patriotyczno-nazistowskich wieczornicach.
              • lechowski51 Re: Mykola austrio-wegrem? 18.01.11, 12:02
                Polujesz na urojonych polskich faszystow,tymczasem pod nosem masz ich pod dostatkiem;
                niezalezna.pl/artykul/planowali_zamach_na_janukowycza_/43738/1
                • solist Re: Mykola austrio-wegrem? 18.01.11, 12:28
                  Mniej więcej tacy zamachowcy jak ci w Smoleńsku.
                  • Gość: jobrave Re: Mykola austrio-wegrem? IP: *.range109-158.btcentralplus.com 18.01.11, 13:41
                    Autor pisząc o zamachu na Janukowycza, przyznaje w tekście, że dowody na to, iż faceci z "tego czegoś" im. Bandery planowali zamach na Janukowycza, nie istnieją,a to oznacza, że nie planowali, bo trudno wyobrazić sobie, że Janukowycz nie skorzystałby z takiej gratki, gdyby cokolwiek świadczyło o niecnych zamiarach "tryzubowców". Miałby świetny pretekst do rozprawienia z nacjonalistami i przy okazji z tą częścią opozycji, która mniej, lub bardziej jawnie nacjonalizm ukraiński popiera. Normalny człowiek właśnie w taki sposób by wnioskował, ale nie debile, którzy wszędzie wietrzą spiski. Takim debilem - wiem, że niepotrzebnie, to powtarzam - jest Lechowski. Jego zdaniem, o zamachu na Janukowycza świadczy brak dowodów.
                    • solist Re: Mykola austrio-wegrem? 18.01.11, 14:41
                      Ja jednak nie bardzo rozumiem o co Lechowskiemu chodzi Czy o to, że Trizuby to bandziory bo chciały zabić KGBowskiego prezydenta, czy raczej ich pochwala za to co mogliby zrobić?
                      • wampir-wampir Re: Mykola austrio-wegrem? 18.01.11, 15:53
                        Twoje wysiłki, by zrozumuieć imbecyla są daremne. To coś opanowało po prostu operację "kopiuj/wklej" i popisuje się tym na forum. Zaiste, w przypadku tej pokraki to nie lada wyczyn ;-)))
                        • Gość: rurek Re: Mykola austrio-wegrem? IP: *.ostnet.pl 18.01.11, 15:55
                          Na forum tarnobrzeskim lechowski twierdzi, że inkwizycji praktycznie nie było.
                          • Gość: jobrave Re: Mykola austrio-wegrem? IP: *.range109-158.btcentralplus.com 18.01.11, 16:07
                            Może miał na myśli to, że nie było jej w Tarnobrzegu.
                            • Gość: rurek Re: Mykola austrio-wegrem? IP: *.ostnet.pl 18.01.11, 16:21
                              Myślę, że jednak lechoś rozumuje globalnie. Choć zaczyna mu się gmyrać na jakim forum, z kim, i o co się pluje. A co do braku inkwizycji w Tarnobrzegu to bym się nie zgodził. W okolicy Sandomierza (a więc i Tarnobrzegu) z dymem poszło wiele niewiast. A jednym z pierwszych polskich inkwizytorów był biskup Jan Wójcik z Sandomierza.
                              • lechowski51 Re: Mykola austrio-wegrem? 18.01.11, 16:34
                                Jak kazdy POstepowy klamca,piszesz to co chcesz a nie mowisz o faktach.Poza tym jak POstepowy obszczymurek gdy nie masz argumentow,to donosami i pomowieniami starasz sie zdeskrydytowac przeciwnika.
                                • Gość: rurek Re: Mykola austrio-wegrem? IP: *.ostnet.pl 18.01.11, 17:03
                                  Ojej. Lechosiowi zaczynają puszczać nerwy. Musi uważać żeby nie puściły zwieracze.
                                  • wampir-wampir Re: Mykola austrio-wegrem? 18.01.11, 17:27
                                    Już dawno puściły. Ta pokraka klika w pampersie.
                                    • Gość: rurek Re: Mykola austrio-wegrem? IP: *.ostnet.pl 18.01.11, 17:38
                                      Problem w tym żeby go nie zniechęcić do aktywności na forach bo chłopina robi naprawdę dobrą robotę. Po jego wpisach nt WOŚP i Caritasu aż sie zakotłowało. Sam bym w życiu nie pomyślał żeby szukać sprawozdań caritasu. A lechowski , jak wzorcowy pożyteczny idiota, podał wszystko na talerzu. On kiedyś dostanie krzyż zasługi PO.
    • fanka_online Re: A może Mykoła jest Haitańczykiem?;) 18.01.11, 21:17
      wiadomosci.wp.pl/kat,118554,title,Tu-nawet-nie-Polak-jest-dumny-ze-jest-Polakiem,wid,13043544,wiadomosc_video.html
      • Gość: jobrave Re: A może Mykoła jest Haitańczykiem?;) IP: *.range109-158.btcentralplus.com 18.01.11, 21:33
        O, nie tylko Lechowski, mamy tu całe panopticum, ot choćby kobieta - Shrek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka