wook 22.02.02, 21:55 Maksymalna szybkość transferu wg umowy ma wynosić 115,2 kb/s, w rzeczywistości przez ostatnie dwa tygodnie średnia to 61 kb/s. Najmniejsza to 6kb/s, a największa 100kb/s. Jak jest u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczepan Re: Kto ma SDI? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 22:50 ja mam modem i wyciągam 4,8kbs....jak wam zazdroszczę SDI;) Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: Kto ma SDI? 24.02.02, 13:06 Ja tyż mam modem i w porywach to włosy sobie wyrywam. Ale strony z babeczkami to szybko śmigają! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Kto ma SDI? 28.02.02, 19:23 ssaczek napisał(a): > Ja tyż mam modem i w porywach to włosy sobie wyrywam. Ale strony z babeczkami > to szybko śmigają! bo mają dopalacze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Kto ma SDI? 01.03.02, 11:12 no, to teraz wiemy dlaczego ssaczka czasem nam brakuje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Kto ma SDI? 02.03.02, 20:27 nikt sie na nikim nie poznal...ssaczek sam sie...hihi...przyznal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: Kto ma SDI? 04.03.02, 20:56 Wybaczcie, ale brak mi zdrowia do takiego czekania, dzisiaj strona w gazecie z zegarkiem w ręku otwiera się w 70 s. Jak cuś się zmieni to się pojawię. A tera na babeczki! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Kto ma SDI? 05.03.02, 00:11 a te babeczki to niby szybciej sie otwieraja, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: Kto ma SDI? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.02, 18:34 Pewnie! No wiesz tam wszystko jest szybkie! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Kto ma SDI? 06.03.02, 22:11 no to teraz juz wiem dlaczego nie pojawiasz sie na forum ...bo tutaj wszystko jest wolne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: Kto ma SDI? 07.03.02, 13:58 Czasami naprawdę jest to przyczyną mojej nieobecność, ale choć jestem cierpliwy to bywa, iż krew mnie zaleje i przenoszę się gdzie indziej ( z tymi babeczkami to cza ostrożnie, bo można się władować w koszta, więc raczej rezygnuję z tej uciechy, ale te strony pracują naprawdę z niesamowitą szybkością - jak na modem!) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Kto ma SDI? 07.03.02, 15:04 coz...to prawda...czasem mnie tez cierpliwosci brakuje, ale pomysl sobie ze od kwietnia bedziemy miec podobno dwa razy szybszy net, a co za tym idzie wiekszy rachunek...to sie nazywa dzialanie na korzysc klienta ... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Kto ma SDI? 07.03.02, 20:58 szybszy net to znaczy jaki? co tepsa znowu szykuje? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Kto ma SDI? 07.03.02, 23:00 musze cie zmartwic - niestety tepsa nic nie szykuje, chyba... , my z ssaczkiem mamy natomiast telefony w dialogu... Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: Kto ma SDI? 08.03.02, 12:41 No zabaczym czy ta cena będzie odpowiadała szybkości. Dzisiaj formatowałem swego dziadka i jestem pod wrażeniem jak zaczął się zbierać! Jednak porządek jest wskazany! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Kto ma SDI? 08.03.02, 22:46 ..oj..nic mi nie mow o porzadkach w kompie...juz sprzatam w nim ponad miesiac...chyba sie uzaleznil bo chce jeszcze ... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Kto ma SDI? 09.03.02, 08:57 he, he ciekawe kto od kogo sie uzależnił, komp od Ciebie, czy Ty od kompa? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Kto ma SDI? 09.03.02, 11:02 sprawa jest powazna...ja od niego na pewno ;) ale co on by bidok zrobil sam? nic...dlatego pomagamy sobie :) tak czy siak ja jestem szczegolnym pechowcem komputerowym...ale to inna historia... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Kto ma SDI? 09.03.02, 12:13 co się dzieje?, jesteś kolejną osobą, której jak coś nie wychodzi to twierdzi że jest pechowcem. Może to nie pech tylko np. złosliwość rzeczy martwych, albo po prostu wybrakowane podzespoły, a to raczej z pechem nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Kto ma SDI? 10.03.02, 17:52 nie nie...nic z tych rzeczy...wybrakowane podzespoly??? nie...nie przejdzie...to chyba moj pech i zlosliwosc rzeczy martwych...ciekawe co bys powiedzial jakby twardy padl ci w sekundzie? a potem niezawieszajacy system wieszal sie regularnie? rozumiem zlosliwosc przedmiotow dwa, no trz razy...ale nie nascie...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Kto ma SDI? 12.03.02, 18:50 no dobrze, a jak idziesz do pracy, to ucieka Ci autobus sprzed nosa, bo biegnąc skręcasz nogę, w pracy szef się od razu wydziera bo miałaś umówione spotkanie z klientem, mało tego dzwoni sąsiadka że właśnie przez sufit z Twojego do jej mieszkania leje sie woda, a straż nie może się dostać przez drzwi antywłamaniowe, to jest pech. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Kto ma SDI? 12.03.02, 22:35 wiesz wook z tym moim komputrem to sa cale historie...najpierw meczylam go we wrocku, jak sie wyprowadzilam stamtad to gdy mnie olewal zabieralam go pod pache i wozilam do wrocka x-razy, potem jak sie obeznalam to go sama w towarzystwie zaprzyjaznionego eksperta rozgryzalam...jak sie wydawalo ze smiga cudnie...to cos padalo...ostatnio przegial gdy padl twardziel...a teraz robi mi tu wstretne restarty ...odwracam sie, a on myk...i poszlo...to jest pech...jak zzera ci cala mase danych na twardym ...chyba bede musiala go stuknac ;) moze sie opamieta ... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Kto ma SDI? 13.03.02, 20:45 no, musisz go stuknąć i to porządnie, bez terapii wstrząsowej tego nie rozgryziesz. A może twój komp nie jest typem podróżnika i po prostu podróże mu zaszkodziły? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Kto ma SDI? 13.03.02, 21:41 musi byc typem podroznika, jaki pan taki kram, ale chyba zastosuje sie do rady i w koncu go wstrzasne ;) raz a dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Kto ma SDI? 13.03.02, 21:50 oprócz terapii wstrząsowej istnieje jeszcze terapia młotkowa, musisz się zastanowić która będzie bardziej skuteczna :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: Kto ma SDI? 13.03.02, 22:28 Ja bym dziada przez okienko! I po nowego! A co! Taki jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Kto ma SDI? 13.03.02, 22:38 Chyba terapia młotkowa doprowadziła by do tego co proponuje ssaczek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Kto ma SDI? 14.03.02, 00:10 chlopaki, liczylam na jakas konkretna rade a wy mi tu sposoby blondynki podsuwacie ;) nie wywale go przez okno bo jest kilku chetnych ktorzy by stali pod nim i lapali...a ten niby staruszek komp ma tylko rok, wiem ze w swiecie kompow latka leca szybko, ale nie az tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Kto ma SDI? 14.03.02, 19:18 pozostaje tylko Ci życzyć, że rozpętana przez Ciebie rewolucja przyniosła zmianę w "ustroju" Twojego kompa. A jeżeli chodzi o rady, to były konkretne rady :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Kto ma SDI? 14.03.02, 23:19 to ustrojstwo ma mnie najwyrazniej w nosie, na razie szukam lekarstwa dla niego albo dobrego doktora :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Kto ma SDI? 17.03.02, 16:25 poradź się ssaczka, on chyba korzystał z porady jakiegoś dohtora :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Kto ma SDI? 17.03.02, 18:17 tak myslisz? a z porady jakiego dohtora korzystal? myslisz ze ten dohtor ulekuje moj komputer? ;) Odpowiedz Link Zgłoś