Dodaj do ulubionych

Kto ma SDI?

22.02.02, 21:55
Maksymalna szybkość transferu wg umowy ma wynosić 115,2 kb/s, w rzeczywistości
przez ostatnie dwa tygodnie średnia to 61 kb/s. Najmniejsza to 6kb/s, a
największa 100kb/s. Jak jest u Was?
Obserwuj wątek
    • Gość: szczepan Re: Kto ma SDI? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 22:50
      ja mam modem i wyciągam 4,8kbs....jak wam zazdroszczę SDI;)
      • ssaczek Re: Kto ma SDI? 24.02.02, 13:06
        Ja tyż mam modem i w porywach to włosy sobie wyrywam. Ale strony z babeczkami
        to szybko śmigają!
        • wook Re: Kto ma SDI? 28.02.02, 19:23
          ssaczek napisał(a):

> Ja tyż mam modem i w porywach to włosy sobie wyrywam. Ale strony z babeczkami
          > to szybko śmigają!

bo mają dopalacze :)))
          • gofa Re: Kto ma SDI? 01.03.02, 11:12
            no, to teraz wiemy dlaczego ssaczka czasem nam brakuje...;)
            • ssaczek Re: Kto ma SDI? 02.03.02, 01:11
              No, ale wpadłem! Płonę ze wstydu!
              • wook Re: Kto ma SDI? 02.03.02, 19:31
                Hi,hi nareszcie ktoś sie na Tobie poznał.
                • gofa Re: Kto ma SDI? 02.03.02, 20:27
                  nikt sie na nikim nie poznal...ssaczek sam sie...hihi...przyznal ;)
                  • wook Re: Kto ma SDI? 02.03.02, 20:35
                    to mu się wymsknęło!
                    • ssaczek Re: Kto ma SDI? 03.03.02, 21:32
                      Ta. To takie przejęzyczenie. hi! hi!
                      • gofa Re: Kto ma SDI? 03.03.02, 22:11
                        topra topra...udaje ze wierze ;)hi hi
                        • ssaczek Re: Kto ma SDI? 04.03.02, 20:56
                          Wybaczcie, ale brak mi zdrowia do takiego czekania, dzisiaj strona w gazecie z
                          zegarkiem w ręku otwiera się w 70 s. Jak cuś się zmieni to się pojawię.
                          A tera na babeczki!
                          • gofa Re: Kto ma SDI? 05.03.02, 00:11
                            a te babeczki to niby szybciej sie otwieraja, co? ;)
                            • Gość: ssaczek Re: Kto ma SDI? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.02, 18:34
                              Pewnie! No wiesz tam wszystko jest szybkie!
                              • gofa Re: Kto ma SDI? 06.03.02, 22:11
                                no to teraz juz wiem dlaczego nie pojawiasz sie na forum ...bo tutaj wszystko
                                jest wolne ;)
                                • ssaczek Re: Kto ma SDI? 07.03.02, 13:58
                                  Czasami naprawdę jest to przyczyną mojej nieobecność, ale choć jestem cierpliwy
                                  to bywa, iż krew mnie zaleje i przenoszę się gdzie indziej ( z tymi babeczkami
                                  to cza ostrożnie, bo można się władować w koszta, więc raczej rezygnuję z tej
                                  uciechy, ale te strony pracują naprawdę z niesamowitą szybkością - jak na
                                  modem!)
                                  • gofa Re: Kto ma SDI? 07.03.02, 15:04
                                    coz...to prawda...czasem mnie tez cierpliwosci brakuje, ale pomysl sobie ze od
                                    kwietnia bedziemy miec podobno dwa razy szybszy net, a co za tym idzie wiekszy
                                    rachunek...to sie nazywa dzialanie na korzysc klienta ...
                                    • wook Re: Kto ma SDI? 07.03.02, 20:58
                                      szybszy net to znaczy jaki? co tepsa znowu szykuje?
                                      • gofa Re: Kto ma SDI? 07.03.02, 23:00
                                        musze cie zmartwic - niestety tepsa nic nie szykuje, chyba... , my z ssaczkiem
                                        mamy natomiast telefony w dialogu...
                                        • ssaczek Re: Kto ma SDI? 08.03.02, 12:41
                                          No zabaczym czy ta cena będzie odpowiadała szybkości. Dzisiaj formatowałem
                                          swego dziadka i jestem pod wrażeniem jak zaczął się zbierać!
                                          Jednak porządek jest wskazany!
                                          • gofa Re: Kto ma SDI? 08.03.02, 22:46
                                            ..oj..nic mi nie mow o porzadkach w kompie...juz sprzatam w nim ponad
                                            miesiac...chyba sie uzaleznil bo chce jeszcze ...
                                            • wook Re: Kto ma SDI? 09.03.02, 08:57
                                              he, he ciekawe kto od kogo sie uzależnił, komp od Ciebie, czy Ty od kompa?
                                              • gofa Re: Kto ma SDI? 09.03.02, 11:02
                                                sprawa jest powazna...ja od niego na pewno ;) ale co on by bidok zrobil sam?
                                                nic...dlatego pomagamy sobie :) tak czy siak ja jestem szczegolnym pechowcem
                                                komputerowym...ale to inna historia...
                                                • wook Re: Kto ma SDI? 09.03.02, 12:13
                                                  co się dzieje?, jesteś kolejną osobą, której jak coś nie wychodzi to twierdzi
                                                  że jest pechowcem. Może to nie pech tylko np. złosliwość rzeczy martwych, albo
                                                  po prostu wybrakowane podzespoły, a to raczej z pechem nie ma nic wspólnego.
                                                  • gofa Re: Kto ma SDI? 10.03.02, 17:52
                                                    nie nie...nic z tych rzeczy...wybrakowane podzespoly??? nie...nie
                                                    przejdzie...to chyba moj pech i zlosliwosc rzeczy martwych...ciekawe co bys
                                                    powiedzial jakby twardy padl ci w sekundzie? a potem niezawieszajacy system
                                                    wieszal sie regularnie? rozumiem zlosliwosc przedmiotow dwa, no trz razy...ale
                                                    nie nascie...:(((
                                                  • wook Re: Kto ma SDI? 12.03.02, 18:50
                                                    no dobrze, a jak idziesz do pracy, to ucieka Ci autobus sprzed nosa, bo
                                                    biegnąc skręcasz nogę, w pracy szef się od razu wydziera bo miałaś umówione
                                                    spotkanie z klientem, mało tego dzwoni sąsiadka że właśnie przez sufit z
                                                    Twojego do jej mieszkania leje sie woda, a straż nie może się dostać przez
                                                    drzwi antywłamaniowe, to jest pech.
                                                  • gofa Re: Kto ma SDI? 12.03.02, 22:35
                                                    wiesz wook z tym moim komputrem to sa cale historie...najpierw meczylam go we
                                                    wrocku, jak sie wyprowadzilam stamtad to gdy mnie olewal zabieralam go pod
                                                    pache i wozilam do wrocka x-razy, potem jak sie obeznalam to go sama w
                                                    towarzystwie zaprzyjaznionego eksperta rozgryzalam...jak sie wydawalo ze smiga
                                                    cudnie...to cos padalo...ostatnio przegial gdy padl twardziel...a teraz robi
                                                    mi tu wstretne restarty ...odwracam sie, a on myk...i poszlo...to jest
                                                    pech...jak zzera ci cala mase danych na twardym ...chyba bede musiala go
                                                    stuknac ;) moze sie opamieta ...
                                                  • wook Re: Kto ma SDI? 13.03.02, 20:45
                                                    no, musisz go stuknąć i to porządnie, bez terapii wstrząsowej tego nie
                                                    rozgryziesz. A może twój komp nie jest typem podróżnika i po prostu podróże mu
                                                    zaszkodziły?
                                                  • gofa Re: Kto ma SDI? 13.03.02, 21:41
                                                    musi byc typem podroznika, jaki pan taki kram, ale chyba zastosuje sie do rady
                                                    i w koncu go wstrzasne ;) raz a dobrze!
                                                  • wook Re: Kto ma SDI? 13.03.02, 21:50
                                                    oprócz terapii wstrząsowej istnieje jeszcze terapia młotkowa, musisz się
                                                    zastanowić która będzie bardziej skuteczna :))))
                                                  • ssaczek Re: Kto ma SDI? 13.03.02, 22:28
                                                    Ja bym dziada przez okienko! I po nowego! A co! Taki jestem!
                                                  • wook Re: Kto ma SDI? 13.03.02, 22:38
                                                    Chyba terapia młotkowa doprowadziła by do tego co proponuje ssaczek :)))
                                                  • gofa Re: Kto ma SDI? 14.03.02, 00:10
                                                    chlopaki, liczylam na jakas konkretna rade a wy mi tu sposoby blondynki
                                                    podsuwacie ;) nie wywale go przez okno bo jest kilku chetnych ktorzy by stali
                                                    pod nim i lapali...a ten niby staruszek komp ma tylko rok, wiem ze w swiecie
                                                    kompow latka leca szybko, ale nie az tak ;)
                                                  • wook Re: Kto ma SDI? 14.03.02, 19:18
                                                    pozostaje tylko Ci życzyć, że rozpętana przez Ciebie rewolucja przyniosła
                                                    zmianę w "ustroju" Twojego kompa. A jeżeli chodzi o rady, to były konkretne
                                                    rady :)))
                                                  • gofa Re: Kto ma SDI? 14.03.02, 23:19
                                                    to ustrojstwo ma mnie najwyrazniej w nosie, na razie szukam lekarstwa dla
                                                    niego albo dobrego doktora :)
                                                  • wook Re: Kto ma SDI? 17.03.02, 16:25
                                                    poradź się ssaczka, on chyba korzystał z porady jakiegoś dohtora :)))
                                                  • gofa Re: Kto ma SDI? 17.03.02, 18:17
                                                    tak myslisz? a z porady jakiego dohtora korzystal? myslisz ze ten dohtor
                                                    ulekuje moj komputer? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka