Dodaj do ulubionych

Magda Gessler w Przemyślu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 13:21
Pani Magda i kuchenne rewolucje dotarły do Przemyśla. Przyjechała naprawiać Barcelonkę. Zatrzymała się początkowo w Glorii z której uciekła wraz z całą ekipą żeby spać w Dworze Wapowce. To bardzo miła osoba wbrew temu co pokazują w telewizji jadła u nas bardzo jej smakowało i jest zauroczona miejscem i podoba się jej hotel.
Obserwuj wątek
    • Gość: Guzik Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 30.01.11, 18:55
      to wstętne babsko niech wraca do siebie. Co się weźmie za naprawianie jakiejś knajpy, to ta plajtuje. Pewnie każe zaraz zdjąć banner ze zdjęciem stadionu, i zawiesić Legii, albo Polonii Wwa. Pyskata osóbka w sam raz do tvnowskiego programu tanich sensacji.
      • Gość: Zenek Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.alfaks.com 30.01.11, 20:39
        Jak zobaczyła Wapowce natychmiast pojechała do Marko. Tam jest extra, nie to co Wapowce, smród, chłód i ubóstwo.
        • Gość: armagedon Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.play-internet.pl 30.01.11, 21:48
          Roland L. mówił Magdzie G. , że jest z Krakowa. A tak naprawdę to chłop z Taranwiec. Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy.
        • Gość: Dorota Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 10:53
          To ciekawe co piszecie hihihhihi została u nas w Dworze Wapowce ekipa też ekipa spała u nas 3 noce 13 osób a Pani Magda spała tylko jedną noc a potem spała u znajomych pod Rzeszowem. Pani Magda ma tu rodzinę. Myślę że wszyscy którzy ją zanją uważają że to przemiła osoba właściciel Barcelonki także był bardzo zadowolony. Bardzo jej dziękował podczas uroczystej kolacji finałowej. Jedzenie na tej kolacji było faktyczne pyszne. Pani Magda i ekipa zaprosili nas na tą kolację za udzieloną gościnę i dobrą kuchnię.
          • Gość: dociekliwy Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 12:09
            Nie zapłacili za pobyt w Wapowcach!
            Nie trzeba było wynajmować pokoi.
            Co to za byznes!
            Pralnia?
          • Gość: Piotr z Krakowa Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.ghnet.pl 07.05.11, 19:35
            Wapowce są wspaniałe, jedznie całkiem w porządku, polecam polędwiczki - przjadałem sie nie raz :). Ale najważniejsze jest otoczenie, piękne i niesamowite, dzika plaża nad Sanem....
    • hdd2 Re: Magda Gessler w Przemyślu 31.01.11, 17:06
      a ja bym chętnie obejrzała ten program który nagrali. Tak z ciekawości co za rewolucje przeprowadziła. Ma ktoś jakieś info co i kiedy?
      • jo-o Re: Magda Gessler w Przemyślu 31.01.11, 17:34
        jak pani magda bierze sie za naprawianie przemyskich restauracji to niech właśnie zacznie od tego Dworu Wapowce . Moze nauczy włascicieli jak dbac o klientów bo oni tylko myślą jak najwiecej od nich wyciągnąć i zrobic impreze jak najtańszym kosztem. porażka ten lokal
        • hdd2 Re: Magda Gessler w Przemyślu 01.02.11, 13:54
          Z nim nic nie da się już zrobić.
          • Gość: wuzu Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 02.02.11, 09:03
            piszesz o wapowcach ? bo z opisu miałem wrażenie że chodzi o rest .dominikańską?
        • Gość: E Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 23:02
          W Wapowcach miło, cicho i bardzo smacznie.
          • solist Re: Magda Gessler w Przemyślu 08.02.11, 12:20
            Niec chcę robić antyreklamy, ale ostatnio dowiedziałem się o wielu różnych imprezach w Wapowcach, w tym ślubie, sylwestrze i chrzcinach i z tych wszystkich opowieści wyłania się dość nędzny obraz. Tyle w temacie ode mnie
        • Gość: Dorota Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: 83.11.154.* 15.02.11, 12:26
          Pani Magdzie Geslerr się w Wapowcach podobało. Jedzenie jej bardzo smakowało. Pokoje także się podobały jej i całej ekipie. Nic nie mówiła o naprawianiu więc naprawiać nie ma co poleciła nam jedną Panią dekoratorkę od wystroju wnętrz z jej porad skorzystamy
    • Gość: dark A co z przepisami sanitarnymi ? IP: 77.236.25.* 15.02.11, 19:13
      Ta pani miota się po kuchni bez stroju ochronnego, włosy również nie związane i nieosłonięte żadnym nakryciem głowy. To chyba wbrew przepisom sanitarnym ?
    • Gość: pytająca Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 19:29
      kiedy będzie odcinek w Przemyślu?
      • Gość: taa Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.alfaks.com 04.03.11, 12:10
        a ja np nie lubię gdy ona trzęsie tymi kudłami nad garnkami w kuchni, albo gdy nakazuje mieć kelnerkom krótkie paznokcie(które nie przyrządzają potraw) a sama jako pchająca sie do garów ma pomalowane. Jest pretensjonalna aż do bólu, no tak, bo ona MOŻE. Ale co tam nasza gadanina, to tylko program tvn.... NAJLEPSZE JEST TO CO LUDZIE Z SIEBIE ROBIĄ W TYM PROGRAMIE, BABY PŁACZĄ, KŁÓCĄ SIĘ, FACECI KLNĄ.....
        • Gość: taa Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.alfaks.com 04.03.11, 12:13
          pees
          jedyne co mi się podoba to że pokazuje w tym programie jak nas restauratorzy itd robią w ....
          i że inni się potem tak słodko żrą na forach, kto jest NIBY lepszy.
          • Gość: miki Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.tktelekom.pl 06.03.11, 11:51
            Prawdopodobnie Przemyśl będzie w 13 odcinku.To za jakieś 10 tygodni.
            • Gość: Wujek Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.Red-83-36-40.dynamicIP.rima-tde.net 25.03.11, 21:18
              a ja słyszałem że ekipa tvn wraz z madzia zdemowlowali niezle pokoje w ktorych mieszkali !! a na koniec na sniadanie ukrainski szef kuchni zaserwował im bigos z grzybami !! co wy na to ??
              • Gość: dorota50 Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 14:41
                Mnie sie odechciewa bywać w restauracjach,po tym co zobaczyłam w programie p.Gesslerowej.
                W tych kuchniach brud i inna kiła.
                Wolę w domu jajecznicę.
            • Gość: Przemyslak Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: 83.1.237.* 05.04.11, 10:51
              Czy wie ktoś kiedy emisja odcina nagranego w Przemyślu ?
              • Gość: zico Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.play-internet.pl 05.04.11, 15:51
                W tę sobotę.
                • Gość: s Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.11, 21:54
                  Ale masz info , pier... piszesz !
    • Gość: zico Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.play-internet.pl 14.04.11, 14:39
      W tę sobotę to już na bank;)
      • Gość: dorota50 Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 19:32
        W Barcelonce po wyjeżdzie p.Magdy Gessler,
        brudne obrusy,
        pyszny barszcz ukraiński,
        gołąbkami z kartofli,można walić w ścianę,takie twarde,
        czeka się za długo.
        • Gość: KLiś Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 25.04.11, 12:47
          W niedzielę, po emisji programu wszystkiego zabrakło tak się naród rzucił ... najazd na Barcelonkę:))
          • Gość: Alien Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.alfaks.com 25.04.11, 15:04
            Faktycznie, w niedzielę ludzie wchodzili i wychodzili z braku miejsc. Barszcz ukraiński przepyszny.
            • Gość: Prześmiewca Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.11, 20:03
              Naród wali drzwiami i oknami i ja skromny konsument nawiedzony owczym pędem przyszedłem
              dwa tygodnie po objawieniu.I co słyszę po wejściu? Na obiad musi pan poczekać półtorej godziny.To nie złośliwość , to prawda.Tak brzmi nowa oferta "Barcelonki".Wykonałem najlepszy piruet w swoim życiu.
              • Gość: gość Re: Magda Gessler w Przemyślu IP: *.pools.arcor-ip.net 08.05.11, 21:17
                Nie próbowałem tam jedzenia,które zapewne jest smaczne,ale wystrój i atmosfera podrzędnej jadłodajni kazały mi także wykonać piruet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka