Dodaj do ulubionych

Do Pana HOP KOP

IP: *.centertel.pl 17.02.11, 16:09
Szanowny Panie jeżeli ludzie których obraża pan na forum od złodziei pozwalają sobie na to i być może się boją Kamieniczników, lub Pana to ich sprawa. Tak się składa że w jednej z takich kamienic mieszkałem Dzięki kilku osobom i zdrowemu rozsądkowi sprawa kamienicy się wyjaśniła . Jest to tak proste że aż banalne - dojście do prawdy . Ale to się zakończyło i już jest nie istotne. Natomiast poczułem się osobiście dotknięty w/w wyzwiskami , i obiecuję Panu panie HOP KOP że osobiście zajmę się tym opluwaniem publicznym, a sprawa trafi gdzie powinna . A że nie jestem gó...arzem osobiście się Pan za jakiś czas przekona, POZDRAWIAM.
Obserwuj wątek
    • Gość: pysio Re: Do Pana HOP KOP IP: *.alfaks.com 17.02.11, 16:26
      Piękne!!! Nad mykołem czarne chmury. Chyba teraz się rozpłacze jak go jako austro-coś tam traktują i szykanują. Ten mykoła już dawno powinien w pierdlu zgnić i na pewno wie za co.
    • Gość: czytelnik Re: Do Pana HOP KOP IP: *.toya.net.pl 17.02.11, 17:00
      Hej jeśli mówisz poważnie to myślę znajdziesz duże poparcie, warto spróbować bo nie da się czytać tego oszołoma Jak sprawdzisz inne wątki z tego tematu a również w sprawie kontaktów i histori polsko ukraińskiej to zobaczysz co to za pomiot nazywajacy się równiez mykołą -pisze najczęściej ze stałego ip.

mała podpowiedz cyt " Nie usluchali HOP KOP-a -tylko pluli- pluli i plują nadal na Konstytucje ,prawo, ustrój oraz Żydow ,bo zlodziejstwo wyszło na jaw , nie ze strony kamienicznika i Żydów lecz ze strony nieuczciwych lokatorow( głównie niby przemadrzalego Pana Doktorka) .
      Teraz slusznie im sie należy HOP KOP - i to do N-tej Potęgi !...
      ......O ile by takim Biurem nie było oraz nie miało profesjonalizmu to dawno kamienice kamienicznikow i majątek po żydowski dostałby się w lapy -tych wlaściwych ukrytych i perfidnych złodzieii do ktorych mozna zaliczyć min. Pana Doktorka - inaczej zwanego też przez wspóllokatorow których wyrolowal jako Doktorka - Potworka ( tak tak -tak z niego juz kpią i tak go nazywają ) ." to z sąsiedniego wątku.
    • Gość: Hop KOP Re: Do Pana HOP KOP IP: *.przemysl.hypnet.pl 17.02.11, 17:19
      Moze mnie Pan wie Pan gdzie i wie Pan w co - razem z tym kastrowanym solistem od lodów co cięko śpiewa -POCAŁOWAĆ ! .
      Najpierw szubrawcy opluwali uczciwego i prawego człowieka tj. kamienicznika Wielce szanownego Pana mgr-a inż Janusza Olechowskiego ( Biuro Wycen Zarzadu i Posrednictwa Nieruchomości 37-700 Przemyśl ul. Ratuszowa 10) wyzywając od zlodzieii i oszustow - a teraz CHAMY jeszcze się obrażaja że zwraca się im uwagę oraz uczy kultutry i praworządności ,oraz domaga się od nich przeprosin dla srzywdzonego człowieka .
      Na gó...arza być może nie trafilem ale zapewne na zwyklego GNOJA i ZŁODZIEJA -TAK l
      Lokator który nie płaci naleznego czynszu i oczekuje przedawnienia roszczeń jest dla kamienicznika min. dla mnie (i nie tylko dal mnie bo w obliczu prawa również ) zwykłym złodziejem,GNOJEM oraz oszustem . ZGADZA SIĘ _ OJ NAPEWNO TAK!
      Skoro Pan nie placił tego cztynszu - to jest Pan zwyklym złodziejem a skoro Pan mieszkając w takiej kamienicy placil nalezny czynsz -to nie widzę powodÓw aby Pan się mial obrażać ,bo w tym wypadku placił Pan za złodzieii i tych złodzieii NIE KAMIENICZNIKA pAN utrzymywal .
      Tak więc powinien Pan stanąc po stronie HOP KOP- ai kamienicznika jako prawy i uczciwy lokator nie zaś ich atakować .
      Lecz stare polskie przysłowie mowi " NA Z ŁODZIEJU CZAPKA GORE !-O !
      Tak więc nikogo na tym forum ( czyli po nazwisku nie obrażam na co bacznie zwracam uwagę i nie karcę bezzasadnie ,skoro jest człowiekiem prawym ) więc -czego mam się obawiać ? -złodzieii ioszustow ,zwyklych szubrawców czychających na mienie pożydowskie lub mienie kamienicznika ?
      Co zapomnial Pan jak po imieniu i nazwisku opluwano Wielce szanownego pana Janusza - może i Ty Arturze byłeś i jesteś wśrod tych plujacych i nastających ta tego prawego człowieka - Oj myslę że chyba tak ,skoro pałasz do HOP KOPA taką złoscią i nienawiścią .
      Pytanie za co ?- za to że piszę prawdę i bronię prawoządności oraz uczciwego człowieka A ja prosilem oraz blagalem lokatorow aby placili nalezny czynsz i dogadywali sie z kamienicznkiem .
      A oni co - na co oczekiwali chyba no HOP KOP i to dostali HOP KOP ! a teraz laczą i jeszcze się obrażają - ciekawa mentalnośc Polaka - przemyślaka ?
      Zapamietaj Drogi Arturze Motto !
      Dobro Lokatora jest największym i priorytetowym dobrem kamienicznika więc należny czynsz należy obowiazkowo plać i szacunek dla swojego dobrodzieja kamienicznika oddawać jak mu sie to uczciwie przynalezy - ajek nie to FORA ZE DWORA -O!
      Dodatkowo -POLECAM
      PROFESJONALNE
      Biuro Zarządu Pośrednictwa i Wycen Nieruchomości
      mgr inż JANUSZ OLECHOWSKI
      UL. RATUSZOWA 10
      37-700 PRZEMYŚL
      Biuro czynne :
      Pn- Pt godz. 9-17
      PrzyjdŹ ,przekonaj się - porada nic nie kosztuje ! a poznasz wspanialych i miłych ludzi !
      Może i akurat HOP KOP -tam będzie ,tak na wszelki wypadek aby wskazać na skróty i w podskokach drogę do SKOKU STEFCZYKA dla nieuczciwych lokatorow !
      POZDRAWIAM BEZ URAZY wszystkich uczciwych kamienicznikow i lokatorów - HOP KOP !
      • Gość: pysio Re: Do Pana HOP KOP IP: *.alfaks.com 17.02.11, 18:01
        Typowe dla byłego esbeka i popa. Prawo wg jego interpretacji. Zapomniał że już nie ma prawa stanowionego przez esbeków na własne potrzeby. Nie masz prawa mykole obrażać ludzi nie tylko by być w zgodzie z moralnością ale też możesz popaść w konflikt z prawem. Może wreszcie ktoś ci tego ubeckiego nochala natrze?
    • Gość: dark Re: Do Pana HOP KOP IP: *.aster.pl 17.02.11, 19:02
      Sąd rozstrzygnie, a ja już współczuję sędziemu.
      • Gość: Hop Kop Re: Do Pana HOP KOP IP: *.przemysl.hypnet.pl 17.02.11, 19:19
        WSZYSCY ci ODRAŻAJĄCY BRUDNI I ŹLI POKROJU NP. SZANOWNEGO PAN PYSIA MOGą HOP KOPA - "POCAŁOWAC WIECIE GDZIE -WIECIE W CO I WIECIE JAK"
        W nagrode na odchodne dostaniecie dodatkowo gratis HOP KOP - I O! !
        JAK ZWYKLE POLECAM!
        BIURO WYCEN POSREDNICTWA I ZARZADU NIERUCHOMOSCI !
        UL RATUSZOWA 10
        37-700 PRZEMYSL
        BIURO CZYNNE
        PN-PT OD GODZ 9 DO GODZ 17
        PROFESJONALNA I MIŁA OBSŁUGA ŁĄCZNIE Z HOP KOP !
        • fanka_online Re: Do Mykoły 17.02.11, 19:27
          Mykoła, przestań się nakręcać, bo robisz tu wyłącznie antyreklamę sympatycznemu niewątpliwie człowiekowi i jego cenionej firmie.
          A swoją drogą, ich współpraca z hochsztaplerami J&P jest prawdziwą plamą na honorze.
          • Gość: Hop Kop Re: Do Mykoły IP: *.przemysl.hypnet.pl 17.02.11, 20:01
            Droga - przesympatyczna Faniu !
            Jak sama widzisz że uczyniono krzywde uczciwemu człowiekowi - kamienicznikowi z Przemysla .
            Celowo podaję adres Biura aby dobrze zapamietano ten adres i wszedl do tzw. zakutych Łbów że są w Przenmyslu jeszcze porządni i prawi ludzie do jakich zaliczam min. Pan mgr-a inz Janusza O.
            Na tym forum opluwano i poniżano tego człowika czyniąc go na siłe złodziejem oraz przestepcą ,ktorego widziano juz za kratkami przy ul Rokitjańskiej .
            Teraz gdy okazalo sie że jest to prawy oraz uczciwy człowiek zaś pracowal i dzialał zgodnie z prawem i uczciwie odprowadzając nalezne podatki .To nie ma żadnego slowa PRZEPRASZAM ,lecz nadal zaciekle i bezpodstawne nadal atakuje sie tego człowieka.
            Skoro sama go pomawiasz - to odpowiedz - jaką wyrządzil ci ten człowiek krzywdę oraz co masz przeciwko temu człowiekowi oraz przeciwko Biuru jakiego jest wlaścicielem .
            Kiedyś również i ja pisalem na tym forum jak to złowieszcza propaganda ( szczucie) może z bohatera ucztynić bandytę ,zaś z bandyty bohatera. Jednemu bandyta zaś dryugiemu bohater a nawet i święty.
            Ta prawde poparla na tym forum pani IKA udowadniając wywody niejakiego waszego Mykoly że bandyci i bohaterowie są w kazdym narodzie i w każdej nacji ( polskiej rownież ) podaje przyklady i fakty takich przypadkow. Co czyni sie z Pania IKA - okrzyczana jest przez sforę Odrazających Brudnych i złych PSÓW forumowych za ,szowinistką i nacjonalistką a nawet agentkę ukraińską..która należy odizolować spolecznie.
            Piszesz Prawdę - nie wygodna - to czynią cię anty Polakiem
            Klamiesz gloryfikując min. bandytow spod znaku roznych formacji ( chocby byli z MO i UB jak Wolyniak i Ogień) jesteś patriota polskim i oddanym Polsce.Mówisz prawdę - jesteś uczynionym wrogiem Polski i Polaków bo prawda bardzo boli i jest nie wygodna dla niektórych pseudo Polakow.
            Droga Faniu - na kamstwie ,obludzie szkalowaniu i pomawianiu uczciwych ludzi -daleko nie zajedziemy lecz do nienawiści ,zla oraz anarchii i dezorganizacji zycia spolecznego .
            Ktoś przecież musi bronić uczciwych ludzi min. Polakow, Żydow ,Niemcow, Litwinow Ukraińcow itd. nie zaś gloryfikować tylko siebie i przedstwiać swoja rację jako jedyna i niepodważalna ,zaś innym nakazywać mieć tzw. MORDĘ w KUBEŁ cicho siedzieć potakiwać aby wkońcu ich kopać poniżać i poniewierać tak jak to uczyniono z przemyskim kamienicznikiem czy też z mniejszością ukrińsko- rusińską na tym terenie .
            Kamienicznik wygral sprawę w Sądzie -TAK . Okazal się byc Uczciwym człowiekiem -TAK, Prowadzi uczciwie swoją firmę - płaci podatki -TAK.
            Więc utrzymuje budźetwke min. ciebie jako nauczycielkę -TAK . Więc trzeba takiemu człowiekowi pomagać nie zaś szkalować i pomawiać . Należy mu sie zwykle proste słowo "PRZEPRASZAM " i słowa uznania że bronil własności prywatnej tak jak stanowi o0 tym Konstytucja RP .
            Co - przez gardło jakoś nie może Szubrawcom to slowo przejść - widać Szubrawcom nie może przejść ,mnie tak bo nie czuję się szubrawcem i nikomu nie uczyniłem żadnej krzywdy .
            To ja HOP KOP od samego początku tej dyskusji mówię SZUBRWCOM - STOP i HOP KOP
            Dlaczego więc mnie nie wspieracie lecz zajadle atakujecie - jak szanowną pania Ikę ,której to przyklad przetoczylem powyzej ?
            Serdecznie Pozdrawiam -HOP KOP !
            • fanka_online Re: Do Mykoły 17.02.11, 20:11
              ad.1 Nikogo nie pomawiam, bo znam pana J.O. i mam na jego temat bardzo pozytywne zdanie, czego akurat nie mogę powiedzieć o J&P, z którą podjął współpracę.
              ad.2 Ty dobrze wiesz, tak jak i ja, że nie ma tu żadnej iki, a tylko klon znanego prowokatora ( rodzaju męskiego), a jego działalność można określić jednym słowem HANIEBNA ( bez względu na aktualny nick)
              ad. 3 O dawna nie pracuję w budżetówce.
              ad. 4 Szubravcom tego forum szkalującym i pomawiającym uczciwych ludzi "hop kop"....tu się zgadzamy;)

Również serdecznie pozdrawiam.
              • fanka_online Re: Do Mykoły. Korekta. Od dawna.... n/t 17.02.11, 20:13

• Gość: autentyk Re: Do Mykoły IP: *.tktelekom.pl 17.02.11, 22:40
                Fanko, rozwiń, za co szanujesz tego JW Pana, jak Mykoła? Czy wiesz, ilu porządnych ludzi , przez niego straciło mieszkania? Czy wiesz, czym zajmował się w latach 90-tych? Kim są jego współpracownicy? Czyżbys była w tej ekipie? Jeśli nie, zainteresuj się.
      • gate.of.delirium Sędzia jak sędzia... 17.02.11, 19:36
        Gość portalu: dark napisał(a):

> Sąd rozstrzygnie, a ja już współczuję sędziemu.

... ale protokolant ! Ten to dopiero bedzie miał prze....e :(
        • Gość: MIKOŁ Re: Sędzia jak sędzia... IP: *.toya.net.pl 17.02.11, 22:36
          na miejscu Olechowskiego spalił bym się ze wstydu mając takiego "obrońcę i pochlebcę" powiedzcie chłopu co się tu wyrabia z jego nazwiskiem jak jest porządny to sam zapewnie wpieprzy temu mykole vel hop-kop.:)))))
          • Gość: autent Re: Sędzia jak sędzia... IP: *.tktelekom.pl 17.02.11, 22:43
            On to wie doskonale, a prostakowi wsio rybka, kto go broni! Mykoła nie jest dobroczyńcą ludzkości, bez przesady, dostaje wypłatę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka