Dodaj do ulubionych

droga do arłamowa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.11, 15:15
witam. czy możecie mi powiedzieć jaki jest stan drogi z przemyśla do arłamowa i dalej w kierunku ustrzyk .dzięki.

Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: droga do arłamowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.11, 15:52
      Od Przemyśla (a w zasadzie od granic) do Huwnik jest jest nowiutki asfalcik położony w końcu ubiegłego roku, nieciekawy jest krótki odcinek w Makowej (przejazd przez most i kilkaset metrów) ale da się powoli przejechać, dalej przez las do Arłamowa asfalt nadgryziony zębem czasu ale bez dziur i nawet całkiem przyjemnie się jedzie, od Arłamowa do Wojtkowej podobnie a stamtąd do samych Ustrzyk piękna nowiutka droga. Ogólnie poza odcinkiem w Makowej jest bardzo dobrze...
      • solist Re: droga do arłamowa 28.04.11, 10:59
        Za to jadąc przez Koniuszę i Gruszową można zgubić podwozie - droga to dno.
        • Gość: hmm Re: droga do arłamowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.11, 12:24
          solist napisał:

> Za to jadąc przez Koniuszę i Gruszową można zgubić podwozie - droga to dno.

A czy ja mu każę jechać przez Koniuszę i Gruszową? Przecież przez te dziury mija się to z celem.
          • solist Re: droga do arłamowa 28.04.11, 14:02
            Nie stwierdziłem, że każesz. Podałem tylko informację tak na wszelki wypadek gdyby ktoś chciał wybrać niesamowite klimaty, ale właśnie tę drogę
            • Gość: hmm Re: droga do arłamowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.11, 15:19
              A to w takim razie zwracam honor...
    • Gość: narciarz Re: droga do arłamowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.18, 21:37
      Witam, i pozdrawiam bezmyślnych drogowców którzy odśnieżają tą drogę i sypią na nią taki syf.
      Droga do Arłamowa przez Huwniki i Makową posypana jest dektruktem asfaltowym, aszą albo jakimś innym czarnym syfem.
      Po powrocie z nart z Arłamowa nowe auto jest całe w smole i asfalcie, karoseria, podwozie, felgi i szyby. Wszystko oblepione nie do zmycia zwykłymi środkami. Radzę unikać tej drogi...
      • Gość: Nalpa Re: droga do arłamowa IP: *.dynamic-ww-08.vectranet.pl 17.02.18, 21:51
        Hotel jest w Bieszczadach ha ha ha. Reklama? Hotel jest 45 km od Przemyśla.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka