Dodaj do ulubionych

Oddam poczwarkę

27.04.11, 21:21
... nieznanego robaka w dobre ręce. Posiadaczki/posiadaczy takowych proszę o pilny kontakt.

wampir-wampir@gazeta.pl

;-)))
Obserwuj wątek
    • fanka_online Re: Oddam poczwarkę 27.04.11, 21:59
      Jeśli robak też krwiopijca chętnych nie znajdziesz, ale jeśli trunkowy to najlepiej go zalej i po sprawie.
      • wampir-wampir Re: Oddam poczwarkę 28.04.11, 07:03
        To robak nieznany, dlatego chciałbym się go pozbyć. Nie wiem, jak z nim postępować. Nie chcę mu zrobić krzywdy, więc szukam mu dobrego domu.

Położyłem się wczoraj spać wcześniej niż Ty, ale numer ;-)))
        • fanka_online Re: Oddam poczwarkę 28.04.11, 11:09
          Nieznany czyli interesujący;)
          Proponuję jednak zrobić mu test tolerancji na trunki i nie pozbywać się przedwcześnie, a bezmyślnie stworzonka, które może być znakomitym kompanem...mało wymagającym i MILCZĄCYM taktownie w każdej, nawet ekstremalnej sytuacji;)

• wampir-wampir Re: Oddam poczwarkę 28.04.11, 13:28
            Ale ja byłem na "Odgłosach robaków. Zapiskach mumii". Boję się, że gdy podejmę decyzję rózwnie ekstremalną jak ich bohater, to mój nowy kompan mnie zje!
    • fanka_online Re: Oddam poczwarkę 28.04.11, 16:34
      www.tisp.pl/ogloszenia/wyznania/komentarze/zdjcia-robakow-domowych-w-powikszeniu
      Który to? Bo jeśli ten pierwszy z brzegu to uderzająco podobny do szubrava. Najlepiej w kanał i uciekaj gdzie pieprz rośnie!
      • wampir-wampir Re: Oddam poczwarkę 28.04.11, 19:34
        Nie wiem, to na razie poczwarka. Boję się. Oddam na ten tychmiast!!!
        • fanka_online Re: Oddam poczwarkę 28.04.11, 21:19
          Czyli jednak ten ???
          www.tisp.pl/ogloszenia/images/278Brrrrrrr....
          • fanka_online Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 28.04.11, 21:21
            www.tisp.pl/ogloszenia/images/278
            • wampir-wampir Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 28.04.11, 21:27
              Eee, on wygląda jakoś tak dostojnie. Obawiam się, że może mi się wykluć (czy robaki sie wykluwają z poczwarek?) takie cóś:

www.tisp.pl/ogloszenia/images/285
              • fanka_online Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 28.04.11, 21:32
                Ten jest całkiem ładny i tyle oczków ma....zielonych;)
                A zobacz to! Jak się taki wylęgnie???!!!
                www.tisp.pl/ogloszenia/images/296
                • wampir-wampir Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 28.04.11, 21:40
                  Taki mógłby być, ale ten z oczkami na witkach (chyba), strrraszne:

www.tisp.pl/ogloszenia/images/295
                  • fanka_online Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 28.04.11, 21:44
                    Daj spokój, to jakiś kaktus!;)
                    Popatrz na tego! Hihihihi
                    www.tisp.pl/ogloszenia/images/282
                    • wampir-wampir Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 28.04.11, 21:51
                      Ten ze względu na ząbki mógłby mi ukraść tożsamość ;-))) Ale z drugiej strony - jak mógłbym się go pozbyć? Musiałbym adoptować. Niech się lepiej wylęgnie u kogoś innego!
                      • fanka_online Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 28.04.11, 22:00
                        Zostaw już te potwory, bo w dzień Ci się jakiś koszmar przyśni;)
                        • Gość: ? Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.11, 20:32
                          ... a poczwarka przeobraziła się w pięknego motyla.
                          • fanka_online Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 30.04.11, 20:56
                            Gość portalu: ? napisał(a):

> ... a poczwarka przeobraziła się w pięknego motyla.

Taaa....a wampir z bestii przeobraził się w dzielnego rycerza na białym koniu....
                            • wampir-wampir Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 30.04.11, 21:18
                              Ty nie lubisz, gdy ktoś łazi za Tobą po forach i ja też nie lubię. Panna wyciąga tu historie z FL nie po raz pierwszy. Jak chcesz, to Ciebie mogę też pobronić. Dlaczego znów się gniewasz?
                              • fanka_online Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 30.04.11, 21:42
                                Słuchaj Wampir, lubię ludzi mądrych, prawych, uczciwych i konsekwentnych. Lubię ludzi życzliwych, uprzejmych i dobrze wychowanych. Ale to nie znaczy, że na wszystkich innych się gniewam....;)
                                Jeśli chodzi o Ciebie, to wyłącznie przekomarzanie, bo jako byt wirtualny na sympatię nie zasługujesz;)

• wampir-wampir Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 30.04.11, 21:43
                                  A Ty jak najbardziej, chociaż w realu Cię nie znam :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka