wampir-wampir 27.04.11, 21:21 ... nieznanego robaka w dobre ręce. Posiadaczki/posiadaczy takowych proszę o pilny kontakt. wampir-wampir@gazeta.pl ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka_online Re: Oddam poczwarkę 27.04.11, 21:59 Jeśli robak też krwiopijca chętnych nie znajdziesz, ale jeśli trunkowy to najlepiej go zalej i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Oddam poczwarkę 28.04.11, 07:03 To robak nieznany, dlatego chciałbym się go pozbyć. Nie wiem, jak z nim postępować. Nie chcę mu zrobić krzywdy, więc szukam mu dobrego domu. Położyłem się wczoraj spać wcześniej niż Ty, ale numer ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Oddam poczwarkę 28.04.11, 11:09 Nieznany czyli interesujący;) Proponuję jednak zrobić mu test tolerancji na trunki i nie pozbywać się przedwcześnie, a bezmyślnie stworzonka, które może być znakomitym kompanem...mało wymagającym i MILCZĄCYM taktownie w każdej, nawet ekstremalnej sytuacji;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Oddam poczwarkę 28.04.11, 13:28 Ale ja byłem na "Odgłosach robaków. Zapiskach mumii". Boję się, że gdy podejmę decyzję rózwnie ekstremalną jak ich bohater, to mój nowy kompan mnie zje! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Oddam poczwarkę 28.04.11, 16:34 www.tisp.pl/ogloszenia/wyznania/komentarze/zdjcia-robakow-domowych-w-powikszeniu Który to? Bo jeśli ten pierwszy z brzegu to uderzająco podobny do szubrava. Najlepiej w kanał i uciekaj gdzie pieprz rośnie! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Oddam poczwarkę 28.04.11, 19:34 Nie wiem, to na razie poczwarka. Boję się. Oddam na ten tychmiast!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Oddam poczwarkę 28.04.11, 21:19 Czyli jednak ten ??? www.tisp.pl/ogloszenia/images/278Brrrrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 28.04.11, 21:21 www.tisp.pl/ogloszenia/images/278 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 28.04.11, 21:27 Eee, on wygląda jakoś tak dostojnie. Obawiam się, że może mi się wykluć (czy robaki sie wykluwają z poczwarek?) takie cóś: www.tisp.pl/ogloszenia/images/285 Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 28.04.11, 21:32 Ten jest całkiem ładny i tyle oczków ma....zielonych;) A zobacz to! Jak się taki wylęgnie???!!! www.tisp.pl/ogloszenia/images/296 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 28.04.11, 21:40 Taki mógłby być, ale ten z oczkami na witkach (chyba), strrraszne: www.tisp.pl/ogloszenia/images/295 Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 28.04.11, 21:44 Daj spokój, to jakiś kaktus!;) Popatrz na tego! Hihihihi www.tisp.pl/ogloszenia/images/282 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 28.04.11, 21:51 Ten ze względu na ząbki mógłby mi ukraść tożsamość ;-))) Ale z drugiej strony - jak mógłbym się go pozbyć? Musiałbym adoptować. Niech się lepiej wylęgnie u kogoś innego! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 28.04.11, 22:00 Zostaw już te potwory, bo w dzień Ci się jakiś koszmar przyśni;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.11, 20:32 ... a poczwarka przeobraziła się w pięknego motyla. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 30.04.11, 20:56 Gość portalu: ? napisał(a): > ... a poczwarka przeobraziła się w pięknego motyla. Taaa....a wampir z bestii przeobraził się w dzielnego rycerza na białym koniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 30.04.11, 21:18 Ty nie lubisz, gdy ktoś łazi za Tobą po forach i ja też nie lubię. Panna wyciąga tu historie z FL nie po raz pierwszy. Jak chcesz, to Ciebie mogę też pobronić. Dlaczego znów się gniewasz? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 30.04.11, 21:42 Słuchaj Wampir, lubię ludzi mądrych, prawych, uczciwych i konsekwentnych. Lubię ludzi życzliwych, uprzejmych i dobrze wychowanych. Ale to nie znaczy, że na wszystkich innych się gniewam....;) Jeśli chodzi o Ciebie, to wyłącznie przekomarzanie, bo jako byt wirtualny na sympatię nie zasługujesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Oddam poczwarkę. Korekta fotki. Brrrrrrrrr 30.04.11, 21:43 A Ty jak najbardziej, chociaż w realu Cię nie znam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś