Dodaj do ulubionych

Wizyta Opalonego w Polsce

IP: *.toya.net.pl 28.05.11, 19:09
Co zostało po wizycie Opalonego oprócz pięknych zdjęć i dowodów uznania? Czy Polska dalej będzie podnóżkiem dla USA?
Obserwuj wątek
    • fanka_online Re: Tytuł wątku godny łojca derektora 28.05.11, 19:18
      ...twojego osobistego idola. Radzę zmienić kanał TV.

A wracając do tematu;
      lubczasopismo.salon24.pl/obamawpolsce/post/310730,obama-dla-salon24-pl-polska-moze-byc-swiatowym-liderem
      • Gość: ozzy [...] IP: *.toya.net.pl 28.05.11, 19:50
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ozzy Re: Tytuł wątku godny łojca derektora IP: *.toya.net.pl 28.05.11, 19:54
        sama rozejrzyj się za nowym kanałem bo przy nadchodzących opadach możesz mieć problem z noclegiem
        • fanka_online [...] 28.05.11, 20:00
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • fanka_online ???? 29.05.11, 20:51
            O cudach Tuska pisać nie wolno, to jasne....ale, nie wolno pisać o "Żabce"?!
      • Gość: ozzy za naszą i waszą wolność IP: *.toya.net.pl 28.05.11, 22:14
        rydzykowa fanko-ty, która nie cytujesz - raczyłaś doczytać komentarze do tekstu z salonu24? co ludzie myślą o tym "światowym liderowaniu"? historia też pokazała jak Polska wychodzi na koalicjach, paktach i sojuszach. Wstąpieniem do NATO nadepnęliśmy Rosjanom na odcisk. Za zaangażowanie w sojuszu dostaliśmy od usa raptem kilka F-nielotów i trochę przestarzałego sprzętu. Polscy żołnierze ginęli w Iraku i giną w Afganistanie. Nie będzie obiecanej tarczy antyrakietowej. W kwestii wiz amerykanie jasno i wyraźnie dają polskiemu sojusznikowi do zrozumienia, gdzie jest jego miejsce w szeregu. Wielkie gwizdy dla pis-u za wstąpienie do NATO i jeszcze większe dla platformy, za kontynuację proamerykańskowłazidupskiej polityki!!!
        • fanka_online Re: za naszą i waszą wolność 28.05.11, 22:42
          Rydzykowy Analistyku, podejrzewam, że czytam znacznie więcej od ciebie, a poza tym myślę, więc odpuść sobie złośliwości i niedorzeczne wycieczki osobiste, jeśli interesuje cię moje zdanie na jakikolwiek temat, z wywołanym przez ciebie w tym wątku włącznie.
          Polska wychodzi fatalnie na sojuszach? Owszem...wystarczy odrobina refleksji nad tragiczną historią tego nieszczęsnego kraju, aby przyznać ci rację. Ale natychmiast rodzi się kolejne pytanie o tzw alternatywę i tu zapewne zasugerujesz żelazne uściski czerwonych/farbowanych misiów, co wywoła nie tylko mój gwałtowny sprzeciw, a reakcja nie znoszącej sprzeciwów jedynej-słusznej, bo promoskiewskiej frakcji FP jest nietrudna do przewidzenia...i tym magicznym sposobem od Obamy przejdziemy do inwektyw i wirtualnych (chwała Bogu!) rękoczynów rozbudowując wątek do rozmiarów mykołowych ku radości Agory.

• Gość: Analityk Re: Wizyta Opalonego w Polsce IP: *.toya.net.pl 28.05.11, 22:37
      jak barackowóz pojedzie wszystko wróci do starego..
      • Gość: galapagos Re: Wizyta Opalonego w Polsce IP: *.pools.arcor-ip.net 29.05.11, 00:23
        W tym kraju tylko mróz i komary są prawdziwe.Nawet fanka nie jest prawdziwa.Gdyby taką była, zapewne spałaby po ciężkiej pracy.Nie śpi.Czyha.Gute Nacht freunde !
    • Gość: Ika Re: Wizyta Opalonego w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 09:13
      Wizyta dała bardzo wiele.Przynajmniej w naszej mentalności.
      A widzieliście jak to coś do Pałacu przypełzło,odnóże do powitania wyciągneło.Przyznało,że Pan jest Panem.A jak ślicznie warowało wpatrując się z pełnym oddaniem i uniżeniem w opalone oblicze.
      To było naprawdę przeurocze.
      • fanka_online Re: Wizyta w Polsce 29.05.11, 09:18
        ość portalu: Ika napisał(a): Wizyta dała bardzo wiele.Przynajmniej w naszej mentalności.

Obawiam się, że MENTALNOŚĆ tzw iki jest niereformowalna.
        • Gość: rea Re: Wizyta w Polsce IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.05.11, 09:43
          A Twoja mentalność, fanko, podlega jakiejkolwiek reformowalności? Coś mi się wydaje, że tkwisz wszystkimi odnóżami we własnej, niepodważalnej wielkości i wszystkim wokół wytykasz intelektualną niesprawność. Jesteś takim Wałęsą tego forum i nawet do głowy Ci nie przyjdzie, że pycha jest jednym z grzechów głównych.
          • Gość: rea Re: Wizyta w Polsce IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.05.11, 09:46
            Dodam, że odniosłam takie samo wrażenie, jak ika i pod jej słowami podpisuję się obiema "ręcami".
          • fanka_online Re: Wizyta w Polsce 29.05.11, 09:55
            Ika, jako byt wyłącznie wirtualny nie może posiadać mentalności.
            Proszę uruchomić logiczne myślenie oraz zdrowy rozsądeki nie oceniać LUDZI po tym, co tutaj piszą....to jest TYLKO forum.
            • Gość: jobrave Re: Wizyta w Polsce IP: 212.183.140.* 30.05.11, 01:13
              Wizyta dała na pewno bardzo dużo niejakiemu Piotrowi Kraśce, znanemu z telewizora prezenterowi, wybitnemu watykaniście, amerykaniście, japoniście i smolenskoniście. Realcjonując wizytę Obamy co kilka minut miał serię orgazmów i wykrzykiwał, że wizyta to "przełom" (najczęściej używane słowo przez polskich prezenterów, kiedy do Polski zbłądzi głowa jakiegokolwiek państwa).
              • solist Re: Wizyta w Polsce 30.05.11, 14:00
                Niewątpliwie "przełom", Krasko ma rację. I w ramach tego przełomu Polakom każe się zamknąć ryje na temat więzień CIA w Polsce, a jak nie to skończą się części do eFzłomów. W ramach przeprosin dla Amerykanów za ujawnione informacje, do Afganistanu pojedzie następna seria polskich katolików - wyzwolicieli od terroryzmu światowego. Orgazmy oprócz Kraśki miał też Sikorski. Wstyd, że Amerykanie, którzy wodzą nas za nosy, wzbudzają taki podziw wśród Polaków.
                • Gość: rea Re: Wizyta w Polsce IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.05.11, 16:58
                  Jeden Wałęsa się tylko nie poddał ogólnonarodowej histerii i wybył do biblistów licząc, że obwołają go drugim Mojżeszem i znajdzie się na nowych kartach Bibli (przecież to nic trudnego coś w niej zmienić)i. Obraził się nieborak na Obamę, bo nie zagwarantowano mu jakiegoś szczególnego traktowania, a on jako ikona obalania komuny własnymi " ręcami" nie będzie się spoufalał z plebsem bez specjalnego traktowania. Nawet prof. Nałęcz dostrzegł w tym akcie absencji wielkość jego ekscelencjii, magnificencji czy tam jakoś jeszcze. A swoją drogą, co nasza ikona wygadywała w Tunezji ostatnio, bo zdaje się, że tunezyjczykom nie przypadły do gustu farmazony Lecha Wspaniałego?
                  • Gość: rea Re: Wizyta w Polsce IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.05.11, 17:00
                    poznali się na nim wcześniej niż my? W takim razie tam naród mądrzejszy...
                    • Gość: ozzy Re: Wizyta w Polsce IP: *.toya.net.pl 30.05.11, 17:50
                      dziękuję wszystkim za poważne podejście do mojego wątku. ręce opadły mi po przeczytaniu pierwszej odpowiedzi niejakiej fanki online - od razu przykleiła mi etykietę rydzykowca, informowała, że "Żabka" czynna jest do 24tej, że czyta więcej ode mnie (tylko co to za lektura?). za chwilę ta sama osoba w wątku "o wolności (dwa)słowa" pieprzy o chamstwie, fali nienawiści i haniebnych pomówieniach na forum. hipokryzja czy schizofrenia? jeszcze raz dziękuję wszystkim za rzeczowe podejście do dyskusji, a typom takim jak fanka proponuję omijanie tego forum szerokim łukiem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka