IP: *.toya.net.pl 24.04.12, 18:48
Już nie pierwszy raz mi się to zdarza. A dziś od samego rana internet chodzi jak żółw i zastanawiam się czy to u mnie coś nie tak? Dzwoniłam tam, ale mówią, że nic się nie dzieje, a ja czekam na wczytanie każdej strony wieki. Już mnie szlag trafia. Odłączałam router, to samo. Co można jeszcze zrobić? Pomóżcie, proszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: julka Re: Toya... IP: *.toya.net.pl 24.04.12, 19:01
      Zmień operatora!
      • Gość: ulka Re: Toya... IP: *.toya.net.pl 24.04.12, 20:10
        Od niedawna mieszkam w Przemyślu. Poradź...
        • Gość: piotr Re: Toya... IP: *.multimo.pl 28.04.12, 19:59
          ja miałem też Toye i tak samo internet chodził gorzej niż żółw później miałem neostrade ale też mnie zawiedli więdzi mam teraz neta z multimo 10MB za 53zł i chodzi bez zarzutu a jeśli są przerwy to odliczają od następnej faktury.
          Polecam www.multimo.pl
          • Gość: ulka Re: Toya... IP: *.toya.net.pl 01.05.12, 14:16
            Jak u Was dziś chodzi Toya?
            • Gość: ZYX Re: Toya... IP: *.toya.net.pl 03.05.12, 10:28
              łącze 6Mbit/s i leci bez problemów.
              PS. w razie wątpliwosci zrób sobie test ściagając plik z ftp://ftp.toya.net.pl/test i sprawdz przepustowość bezposrednio i przez router.
              • Gość: łeee Re: Toya... IP: 149.254.180.* 03.05.12, 15:08
                łeeeeee
              • Gość: Hyperion Re: Toya... IP: *.przemysl.hypnet.pl 04.05.12, 16:53
                Niezbyt rozumiem, to Interent Toyi warto mieć czy nie? Kablówka Toyi jest zła. Częste przerwy, złe dekodery, duża kasa za pierdoły.
                • Gość: tłumacz Re: Toya nie jest zła IP: *.toya.net.pl 05.05.12, 00:24
                  tylko droga kablówka jest ok -fajne opcje, żadnych przerw tylko za drogo i tak jest prawda.
                  A internet jest tani i hula lepiej niż u tych małych dziadów. I nie ma żadnych przerw z powodu burzy czy śniegu jak u tych osiedlowych mikro dostawców neta.
                  • Gość: Obersturmbannführe Re: Toya nie jest zła IP: *.toya.net.pl 06.05.12, 11:28
                    Ja nie narzekam. Internet mam od nich już ponad 5lat. Jeśli są przerwy to raz na rok, ale szybko usuwają awarię. Reszta dziadostwa w Przemyślu może się od nich uczyć.
                • Gość: Wojtoniewski Re: Toya... IP: *.przemysl.hypnet.pl 15.02.14, 06:58
                  Potwierdzam!
          • Gość: TOMASZ Re: Toya... IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.12, 21:43
            WITAM, ZAMIERZAM ZOSTAC ABONENTEM MULTIMO. DOWIEDZIALEM SIE ZE OSOBA POLECAJACA JAK I POLECONA OTRZYMUJA PO STO ZL KTORA TO KWOTA POMNIEJSZA FAKTURY. JEZELI KTOS JEST ABONENTEM MULTIMO PROSZE O KONTAKT. MOJ EMAIL: JOAN216@WP.PL
    • Gość: abonent TOYA IP: *.toya.net.pl 13.02.14, 22:09
      Jestem abonentem od kilku miesięcy (jeszcze roku nie ma). "Skusiła" promocja cenowa!
      WYPOWIADAM UMOWĘ! Testowałem kilka wariantów: płacenie z opóźnieniem, niepłacenie (WYŁĄCZYLI OCZYWIŚCIE), płacenie "z góry". TV bardzo często informuje:" brak sygnału" (oczywiście w "pakiecie", bo poza - oczywiste). Od Stycznia b.r. "Pchają" reklamy, których nie można wyłączyć!!!! "ZAMULAJĄ" net skutecznie!!!! Jakieś chwilówki, pożyczki i t.p., włączają się (mam klika wyszukiwarek), i to nie jest wina oprogramowania, a DOSTAWCY INTERNETU!@!!!! (ta "małpa" celowa)!
      OSTRZEGAM MIESZKAŃCÓW PRZEMYŚLA!!! TOYA to BUBEL. Biorą pieniądzmi za darmo!!!
      Nasz polski "porządek prawny" na to zezwala, więc kto może i potrafi (a przyświeca mu tylko "bożek" MAMONA"), ten oszukuje; ZUS, US, i tp. Na koniec, poczytajcie proszę komentarz zawarty w ostanim zdaniu: "na wysłany przez Ciebie komentarz[.. .]" t.d.
      • Gość: zadowolony z Toya Re: TOYA IP: *.toya.net.pl 14.02.14, 20:39
        A ja sobie chwalę Toya internet.
        Mam juz ponad rok i żadnych przerw.
        Poprzednio miałem w Hyperionie i srednio raz na miesiąc jakas awaria - trzeba było dzwonić by naprawili. Dramat.
        NIE jest to żadna reklama ToYa'i tylko zwykła opinia uzytkownika internetu.
        • Gość: obserwator ulic Re: TOYA IP: *.przemysl.hypnet.pl 15.02.14, 07:00
          I tak, i nie. Jak nie badziewie tu, to tam!
          • Gość: toto Re: TOYA IP: *.toya.net.pl 15.02.14, 18:22
            Toyi nie kocham alepod względem technicznym nie ma konkurencji.
            Przez kilka lat użytkowania jedna krótka awaria internetu, TV bez awarii.
            • Gość: Internet zwolnił Re: TOYA IP: 31.182.82.* 03.05.14, 16:58
              Co sie dzieje z internetem TOYA?
              mam dzisiaj tylko 300 kbit/s, powinnam miec 2Mbit.
              Tez u was zwolnił, czy tylko u mnie?
              • Gość: lelek kozodoj Re: TOYA IP: *.toya.net.pl 03.05.14, 18:04
                To tylko w Łodzi tak chodzi bo tonie
                • Gość: stefan Re: TOYA IP: *.toya.net.pl 02.06.14, 17:31
                  Dziś w TOYA była awaria... Internetu brak było...
                  Nawet telefony nie działały u nich - nie można było się połączyć
    • Gość: G Re: TOYA IP: *.play-internet.pl 03.06.14, 13:42
      Jak ludzie wracają po pracy do domów w Łodzi, to dziwnym trafem prędkość netu w Przemyślu spada. Co się dzieje?
      • Gość: P Re: TOYA IP: *.toya.net.pl 03.06.14, 19:44
        Co ma Łódź do tego?? Nie masz zielonego pojęcia o infrastrukturze sieci w Przemyślu. Zamilcz!
    • Gość: aad Re: Toya... IP: *.free.aero2.net.pl 12.06.14, 17:26
      u mnie wszystko hula bez problemu!
      • Gość: leon Re: Toya... IP: *.play-internet.pl 12.06.14, 22:48
        Kiedy ktoś tą paskudną babę usunie z ekranu. Czy nie ma młodych, ładnych kobiet w Przemyślu potrafiących... nawet czytać z kartki poprawnie? Ta pani straszy i przeraża swoimi kretyńskimi pytaniami. Dosyć!!! Niech Łódź w końcu zareaguje.
    • Gość: problem Re: Toya... IP: *.toya.net.pl 18.06.14, 10:29
      Ja również mam internet z Toya. Wszystko było ok jednak od paru dni codziennie (jak pierwszy raz uruchamiam laptop) muszę resetować router. Jak tego nie zrobię to mam brak połączenia z siecią. Wie ktoś dlaczego?
      • Gość: Jolantka Re: Toya... IP: *.tktelekom.pl 18.06.14, 11:26
        Od jakiegos czasu są problemy a wczesniej nie było ...
        Albo internet bardzo zwalnia, albo brak połaczenia.
        Jak miałam umowe na czas okreslony (na 14 m-cy) nie było zadnych awarii a teraz jest druga umowa i awarie są bardzo często.
        Chyba trzeba zmienic operatora
        • a.fischer Re: Toya... 18.06.14, 20:06
          Napisała "Jolantka" korzystając z łącza innej firmy.

• Gość: Jolantka Re: Toya... IP: *.toya.net.pl 19.06.14, 08:52
            Bo byłam u znajomej, teraz pisze z TOYA
            • Gość: mada Re: Toya... IP: *.toya.net.pl 03.07.14, 13:31
              Co się dzieje z facebookiem? Od kilku dni nie chce mi w ogóle wejść. Czy to coś u mnie czy Wy też tak macie?
              • Gość: Yanekk Re: Toya... IP: *.play-internet.pl 03.07.14, 21:04
                W Toi Toi nie ma dostępu do facebooka, jest tylko do Rodziny Ojca Rydzyka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka