Gość: gość IP: *.183.235.10.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.05.12, 20:48 witam czy w którymś ze sklepów z bielizną w Przemyślu znajdę profesjonalną pomoc przy zakupie odpowiedniego biustonosza?zależy mi na tym bardzo.dziękuję wszystkim za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stały klient Re: gdzie brafitterka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 09:20 ulica Kazimierzowska 26 sklep bieliźniany Domus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: gdzie brafitterka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.12, 10:56 Kazimierzowska 16 - Sklep Sekret Kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tezja Re: gdzie brafitterka? IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.12, 21:59 ha, ha dobre , p. Iwona z brafittingiem ma tyle wspólnego co nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_o Re: gdzie brafitterka? IP: *.play-internet.pl 18.06.12, 22:29 Akurat kupilam w tym sklepie komplet, obsluga jest bardzo mila,wszystko odbywa sie grzecznie i profesjonalnie, i przede wszystkim nie ma nachalnego wciskania towaru byle tylko sprzedac., a dziewczyna naprawde sie stara, zeby dobrze dobrac rozmiar., ja jestem zadowolona i bardzo polecam ten sklep;) Odpowiedz Link Zgłoś