Dodaj do ulubionych

Koniec miasta.

IP: *.tktelekom.pl 25.08.12, 20:04
Zazdrosimy rzeszowiakom wszystkiego, galerii, kina, basenów, stadionów, ścieżek rowerowych, powierzchni, studentów, uczelni, ludzi, dróg, wielkiej c....., ogólnie wszystiego. A czym możemy się pochwalić: szwejkiem, michalikiem, chomą, pustą strefą, największym bezrobociem. Dzięki Bogu mnie już to nie dotyczy, znalazłam swoje miejsce poza tym miastem. ŻYCZE WSZYSTKIM SZYBKIEGO PRZEJŻENIA NA OCZY.

Obserwuj wątek
    • Gość: Runi Re: Koniec miasta. IP: *.tktelekom.pl 25.08.12, 20:09
      Słuchaj w tym mieście ważne jest jak się będzie nowe rondo nazywało, bezrobocie naszego włodzarz nie interesuje. Michalik będzie chciał to rondo będzie miało nazwę Archidziecezji Przemyskiej.
    • Gość: Ja_Czyli_Ja Re: Koniec miasta. IP: *.43.230.12.komnet24.pl 25.08.12, 20:18
      Maragaret! Masz 100% rację! Zostawiłem to bagno jakim jest Przemyśl i żyję w normalnym mieście (też Podkarpacie) , gdzie "czarna mafia" prezio oraz inni prominenci żerujący na układach tak jak w Przemyślu nie istnieją. To miasto nazywa się Sanok i jestem dumny z tego,że jestem teraz mieszkańcem tego miasta.
      • Gość: co ty mwisz Re: Koniec miasta. IP: *.alfaks.com 26.08.12, 12:36
        gdyby nie choma i michalik i jemu POdobni to dużo paciotków nie miało by pracy hahahaa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka