Dodaj do ulubionych

czym golic strefe bikini?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.03, 20:39
jestem tam dosc mocno owłosiona niezbyd estetyczxnie to wyglada jak
wyłazi poza majtkiale nie wiem jak sobie z tym poradzic po zwykłej maszynce
mam uczulenie sa moze jakies kremy czy cos takiego doradzcie!!!!!
Obserwuj wątek
    • komandos57 [...] 02.09.03, 23:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ania Re: brzytwa IP: *.dip.t-dialin.net 02.09.03, 23:48
        ja uzywam maszynki do golenia venus..
        a kremy wszelkiego rodzaju z ajdzieszw drogeiri. wyprobuj wtedy sama
        zdecydujesz co ci pasuje
    • Gość: pink Re: czym golic strefe bikini? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 08:54
      wlasnie... co polecacie?? tez mam z tym problem:/
      • plum1000 Re: czym golic strefe bikini? 03.09.03, 11:24
        kinia ja polecam /chwala Bum;-)) depilator. wrazliwa jestem na bol ale aaz tak
        nie boli. i odpada Ci obowiazek codzienny;-))
        • Gość: nela Re: czym golic strefe bikini? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 11:34
          > kinia ja polecam /chwala Bum;-)) depilator.

z tym uwazaj, bo jesli masz wrazliwa skore, to moga Ci sie przyplatac takie
          atrakcje, jak: wrastanie wloskow, ropne krosty, zgrubienia skory, a po pewnym
          czasie blizny i przebarwienia. Na nogach jakos mozna to byc moze zniesc (? ja
          znosze to zle, doprowadza mnie to do rozpaczy kazdego dnia, choc w tej chwili
          dzieki intensywnym srodkom, m.in. laser, troche sie sytuacja poprawia), ale
          w "tych " okolicach to chyba musi byc dosc okropne... A na pewno zenujace w
          sytuacji "randkowej"
    • Gość: lola Re: czym golic strefe bikini? IP: korbank:* / 10.0.0.* 03.09.03, 11:28
      Spróbuj zamiast pianki do golenia uzyc tłustego lub nawilzającego kremu
      (najzwyklejszy), grubą warstwe. Maszynka ma lepszy poslizg i nie podraznia
      skóry.
    • Gość: emeko Re: czym golic strefe bikini? IP: 217.97.129.* 03.09.03, 11:50
      ja polecam Veet do strefy bikini.Jestem zwolenniczką pozbywania się calego
      owłosienia w tamtym miejscu.Muszę jednak dodac,ze jesli zamierzasz osiągnąc
      efekt gładkości skóry-pupy niemowlęcia to moze ci sie to nie udac.Ostateczna
      gładkość osiągam przejeżdzając maszynką pod tak zwany "włos". Nie wiem dlaczego
      nie ma takiego"lustra" jak przy depilacji nóg.Uprzedzam ewentualne rady, ze
      robie wszystko zgodnie z instrukcją a zawsze dla "swojej pewności" krem
      pozostawiam 5min. dłuzej - choć to podobno ze względów zdrowotnych
      niewybaczalne.
      • Gość: frutelka Re: czym golic strefe bikini? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.03, 11:59
        ja poprostu wyrywam pinceta:) wiemw iem ze to brzmi okropnie ale jaknajpierw
        zerwie sie plaster wosowy to skora jest jakby znieczulona:) i wtedy [rawie nie
        boli wyrywanie pojedynczych wloskow:) pierwszy raz zrobilam tak w te wakacje i
        13 dni mialam z glowy:) a mam uciazliwy raczej zarost:)

pozdrawiam:)
        • jajecznical kinia czy to ty z randek 13.09.03, 07:11
          chcialem sie z toba umowic i dac ci moje 30 cm w te Wlochy
    • Gość: kati CZYTAJCIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 11:57
      Dziewczyny, ten temat już nie raz przewijał się na forum! I naprawde duzo juz
      zostało powiedziane! Czytajcie wątki już rozpoczete - może okaże się że
      znajdziecie tam gotową odpowiedź na swoje pytanie!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka