Gość: Ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.12, 12:48 Gdzie mogę tanio wydrukować i skserować ksiązkę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Copy Re: Tanie Ksero w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.12, 12:52 www.facebook.com/9grZaA4.Xero.Druki.OprawyPracDyplomowych.PRZEMYSL?ref=hlwww.ksero-przemyśl.pl COPY - SHOP Copy - Shop jest punktem poligraficznym stworzonym aby odpowiedzieć na zapotrzebowania klientów indywidualnych oraz firm. Wykorzystujemy profesjonalny sprzet w celu podniesienia jakości wykonywanych przez nas prac. Oferujemy szeroka gamę usług w niskich cenach. Regularnie tworzymy promocje dla studentów, uczniów i innych potencjalnych klientów. Nasza oferta: Drukowanie (do formatu A3), Kserowanie, Skanowanie, Bindowanie, Termobindowanie, Laminowanie (do formatu A3), Oprawa prac dyplomowych, Tworzenie nadruków na płyty CD/DVD, Wysyłanie faksu, Przepisywanie tekstów. Prowadzimy również sprzedaż wybranych art. papierniczych. Dla klientów stworzyliśmy samodzielne stanowisko komputerowe. Dzięki niemu mogą samodzielnie przygotowywać swoje dokumenty do druku za pomocą takich programów jak Microsoft Office Word 2010, lub innych. Umożliwiamy również stały dostęp do internetu dla osób chcących wydrukować materiały z sieci. WIĘCEJ INFORMACJI tj. KONTAKT I CENNIK DOSTĘPNE SĄ NA STRONIE INTERNETOWEJ PONIŻEJ: www.ksero-przemyśl.pl ZAPRASZAMY!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Tanie Ksero w Przemyślu IP: *.e-gco.pl 29.10.12, 13:11 kserowanie książek jest przestępstwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Tanie Ksero w Przemyślu IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.12, 17:57 Nie wiem co dla Ciebie znaczy tanio, z tego co pamiętam 20 gr./str. A4 w kiosku (chyba "czwórka") przy wyjeździe z 29-go Listopada w kier. 3 Maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Tanie Ksero w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 06:59 Jeśli chodzi o ten Copy Shop to warto tam pójść. Oprawiają tanio i profesjonalnie. Druk mają od 9gr - czego chciec wiecej. Mogę polecić... Dodatkowo dają 10% rabatu za kazde "lubie to" na Facebooku. Odpowiedz Link Zgłoś