IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 15:13
Do Pracodawcy
W imieniu wszystkich młodych ludzi bezrobotnych mam takie pytanie co trzeba zrobić w tym mieście żeby dostać prace Ludzie przecież to jest jakieś nieporozumienie!! czy wy kpicie sobie z nas czy jak? nie rozumiem tego każdy Pracodawca wymaga rok dwa a nawet 3 lata doświadczenia gdzie człowiek młody ma zdobyć to doświadczenie jak nikt go nie chce zatrudnić!!! Przychodze do Urzędu pracy zapisać się na kurs-odmowa, przychodze drugi raz-odmowa, przychodze trzeci raz- odmowa!! ludzie no bez przesady!! jak baba która siedzi za biurkiem po 10-15 min. rozmowy może stwierdzić czy ktoś sie nadaje na kurs czy nie!!!! taka jest polityka w tym właśnie urzędzie a prawda jest taka że na kurs wysyłają kogoś ze swoich znajomych itp.Obiecywali że staż pomoże no i co odrobiłem 9 miesięczny staż i tyle i mam za sobą 130 podań o prace tyle razy mi odmówili!! Prace interwencyjne- tak jak najbardziej ale pracodawce musi sobie Pan sam poszukać!!! To co oni w tym urzędzie robią?? Dlatego pytam CO W KOŃCU TRZEBA ZROBIĆ ŻEBY DOSTAĆ normalną pracę chociaż na te głupie pół etatu!! zaznaczam normalną bo jedyne co mi mają do zaoferowania to prace na umowę agencyjną a za taką umowę to ja dziękuję nie bede wciskał ludziom jakichś ubezpieczeń i kitu nie bede chodził po 12 godzin z zerem na koncie!!! Pracodawcy są po prostu śmieszni!!! W tym mieście liczą się znajomości i nie raz się o tym przekonałem! Co do wykształcenia to też jakaś porażka masz wyższe-zle(bo za wysokie) masz średnie-zle(bo za niskie) to jakie trzeba mieć!!? Życzę wszystkim pracodawcom którzy zachowują się nienormalnie i wymagają nie wiadomo czego aby kiedyś znalezli się w takiej sytuacji jak ja i inni w podobnej sytuacji do mojej!! Życzę również aby się przekonali jak to jest słodko kiedy zamykają się wszystkie drzwi i każdy ma cie głęboko w .....
Autor: ORION
Obserwuj wątek
    • Gość: ORION Re: PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 15:17
      OBUDZ SIĘ POLSKO.... Opamiętajcie się...
      LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!! nie pozwalajcie na to żeby ktoś wami pomiatał czy to urzędnik, czy pracodawca gdybyśmy żyli w innym kraju to już dawno ludzie by wyszli na ulice wyrażając swój sprzeciw!!! Państwo powinno zapewnić godne życie każdemu obywatelowi!!! nie mówie tu o luksusach ale żeby każdy człowiek mógł prowadzić normalne życie tymczasem rząd nie robi nic w tym kierunku aby się coś polepszyło na rynku pracy! budują nowe drogi, stawiają mosty I CO NAM Z TEGO??!! w naszym życiu nic się nie zmieniło pracy jak nie było tak nie ma!! Ktoś powinien się tym zająć! A te krowy które siedzą w urzędach pracy pierdząc w stołki i nie robiąc nic podają statystyki że bezrobocie spada! Spada?? nic nie spada po prostu ludzie uciekają z kraju i jest ich mniej zarejestrowanych tylko dlaczego my mamy uciekać? co sie wyrabia w tym państwie?!! a no tak ktoś kto ma kase i jest przy korycie nie zrozumie takiego który nie ma! ważne że on ma! reszta się nie liczy.Pracodawcy wymagający nie wiadomo czego zapraszają nas na rozmowy kwalifikacyjne tak od picu żeby mieć ubaw bo oczywiście miejsce już wcześniej zostało dla kogoś "po znajomości" zaklepane a potem śmiejąc się nam prosto w twarz mówią -oddzwonimy to jest po prostu bezczelne i na co oni liczą ? że będziemy ich błagać o kawałek pracy? chyba są śmieszni!!!
      Nawiązując do mojej poprzedniej wiadomości w której wyraziłem swoje zdanie na temat sytuacji w naszym mieście i nie tylko chciałbym serdecznie podziękować wszystkim ludziom którzy nie byli obojętni na tą wiadomość i napisali do mnie cieszę się że są osoby które uważają podobnie i są podobnego zdania co ja, jednocześnie przykre jest to że jest nas tak dużo(bez pracy). Pamiętajcie jeżeli odmówią wam na rozmowie kwalifikacyjnej nie załamujcie się tym nie dajcie tym debilnym pracodawcom satysfakcji! szkoda waszego zdrowia! nie to nie! bez łaski! wiem że łatwo sie tak mówi ale mi już tyle razy odmówili że mnie już normalnie te ich zasrane odmowy nie ruszają mam nadzieje że kiedyś sami poczują co to znaczy jak się nie ma pracy i kasy!!! Wam bezrobotnym życzę wszystkiego najlepszego, znalezienia dobrej pracy i dobrego pracodawcy może się w końcu do nas szczęście uśmiechnie! Pozdrawiam..
      Autor: ORION
    • Gość: Choma i jego klan Re: PRACA IP: *.alfaks.com 11.04.13, 15:58
      Jak się Panu nie podoba w Przemyślu to proszę zmienić miasto.
      A tak w ogóle to proszę nam nie przeszkadzać bo właśnie świętujemy
      z Arcykapłanem M. i tak w ogóle to boli nas głowa od tych narzekań.

U.M.Przemyśl.
    • Gość: Doradca Re: PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 16:48
      Jest na to kilka sposobów.
      Zapisz się do PO i działaj, donoś, podlizuj się a robota będzie na ciebie czekać.
      Możesz też zagrać vabank i pójść do łóżka jeśli jesteś dziewczyna, ustal najpierw z kim, pracę dostaniesz.
      Ożeń się lub wyjdź za mąż za kogoś z rodziny radnego, robota gwarantowana (co nie Józiu?).
      I koniecznie, nie pokazuj przed tymi ludźmi, że coś potrafisz i masz swoje zdanie, bo oni się boją ludzi mądrych i inteligentnych. Stawiają na głupców i szmaciarzy.
      • fanka_online Re: PRACA 11.04.13, 17:06
        Popieram przedmówcę, ale z dwoma uwagami. Zapisać się możesz do BELECZEGO, ze wskazaniem na nadaktywną na tym forum Dolinę Prutu, ze względu na jej silne parcie na władzę i wszelakie kosmuszo-kuryjne koneksje. Natomiast z tzw łóżkiem zalecam rozwagę, ponieważ heteroseksualizm jest passe.
    • Gość: radca Re: PRACA IP: *.toya.net.pl 11.04.13, 17:39
      jest jedna rada, wyjedź z tego zapyziałego miasta. Pozostając zmarnujesz sobie życie!
      • fanka_online Re: PRACA 11.04.13, 17:42
        ość portalu: radca napisał(a):
        > jest jedna rada, wyjedź z tego zapyziałego miasta.

Daj żyć kunom!
        • Gość: armagedon Re: PRACA IP: *.play-internet.pl 11.04.13, 22:03
          nie ma rady na układy! polityka familaryjna w każdej instytucji w Przemyślu od Izby Celnej, Straży Granicznej, Urząd Miejski i powiat. nie wspomnę o SOK, Policji i innych.
          • fanka_online Re: PRACA 11.04.13, 22:05
            Zwłaszcza na SG Armagedon nie ma rady! Ojojoj....;)
            • fanka_online Re: Armagedon....? 11.04.13, 22:12
              Nie myślisz czasem o zmianie nicku na Don Kichot?;)
    • Gość: Cypis Dziś Targi Pracy w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 10:43
      Dziś Targi Pracy w Przemyślu - radio.rzeszow.pl
    • Gość: fizyczny Re: PRACA IP: *.toya.net.pl 12.04.13, 13:20
      zgadzam się na nazwę ,,Przemyskie Targi Edukacji '' ale Pracy ? praca w UC, STRAŻY? nie rozśmieszajcie ludzi !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka