Dodaj do ulubionych

GW broni Kocyłowskiego

26.06.13, 09:28
wprawdzie jak pisze GW Kocyłowski był nieprzychylny Polsce,po 39 roku zapałał miłoscią do Niemców,odprawił mszę dla zbrodniarzy z ukraińskiej dywizji ochotniczej SS Galizien, ale tak generalnie był to człowiek świety i godny uznania.
zdaniem niektórych mamy antyukraińską fobię.na całe szczęście antypolskiej fobii nie mają Ukraińcy i dają temu rozliczne dowody na każdym kroku,każdego dnia.
Kiedy w Przemyslu stanie pomnik Bandery?To był jeszcze większy patriota ukraiński niż biskup Kocyłowski?
Obserwuj wątek
    • fanka_online Re: GW ściema 26.06.13, 10:09
      Artykuł, a przede wszystkim tytuł nie ma nic wspólnego z prawdą w ocenie postawy pisowskich radnych.
      Niesmak zawsze pozostawia po sobie kłamstwo i manipulacja faktami. NIE W SMAK to tutejszym , etatowym organizatorom ustawek i NIE W SMAK znanym, przemyskim koniunkturalistom, korzystającym od lat z każdej okazji, aby tylko zaistnieć medialnie.
      wyborcza.pl/51,75478,14168505.html?i=1
    • darino GW żywi i broni 26.06.13, 11:25
      Jednak ta GW da się lubić :))))
      • wampir-wampir Re: GW żywi i broni 26.06.13, 12:53
        Czy ja wiem?
        Jakoś tak smutno mi się zrobiło, że w całej tej szamotaninie nikt nie "polubił" biskupa Śnigurskiego. Hucpiarstwo rulez, bleee... :-(((

www.przemysl24.pl/ludzie/biskup-jan-snigurski.html
      • 99venus Re: GW żywi i broni 26.06.13, 13:33
        GW jak GW chyba raczej Czech,skądinąd Ukrainiec daje wyraz swoim poglądom narodowym.
        • lechowski51 Re: GW żywi i broni 26.06.13, 15:27
          To ten Czech to jakaś V Kolumna w POstępackim organie Michnika.Gdzie ta czujność na faszyzm?!.Wiem!.Faszyści to Polacy,Ukraińcy to bojownicy o wolna Ukrainę.
          • jesus33 Re: GW żywi i broni 26.06.13, 16:25
            W artykule jest mnóstwo błędów. Po pierwsze tytuł artykułu, PiS ma w dupie co się będzie działo i jak zawsze przyjmuje postawę asekurancką, wolą się nie odzywać. W treści natomiast przewija się Dolina Sanu która nie ma nic wspólnego z PiS-em. Sam Pan Dariusz Iwaneczko nie mówi w imieniu PiS, tylko we własnym imieniu. Zupełnie nie wiem dlaczego Dolina Sanu ma się wypowiadać w imieniu Kresowian i jakim prawem to robią, podobnie zresztą jak ks. Isakowicz. Dopóki Kresowian będą reprezentowali ludzie niepotrafiący zapanować nad swoją emocjonalnością, dopóty Kresowianie będą kojarzeni tylko jako grupa krzykaczy. Więcej szkodzą niż pomagają. Ja osobiście nie chcę, aby reprezentowali moją rodzinę. Beztrosko krzyczeć można mając trzy lata i siedząc w piaskownicy, choć i wtedy jest ryzyko że ktoś się wkurzy i sypnie Ci piachem w oczy.
            • Gość: errata Re: GW żywi i broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 22:09
              nie potrafiący* :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka