Gość: Cypis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.13, 20:31 Stanęli „murem” za radnym Krużelem - supernowosci24.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Stanęli „murem” za radnym Krużele IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.13, 21:06 Energetyka Wiatrowa Galicja z tego co wiem to prywatna firma, słyszałem że mają kłopoty finansowe, jakieś pół roku temu zmarł jeden z założycieli firmy. To że radny z PO trzyma się kurczowo stołka, i wykorzystuje przywilej który został stworzony żeby uniemożliwić polityczne prześladowanie to dla mnie szczyt hipokryzji. PO powstała jako partia wolnego rynku, przedsiębiorczości, partia liberalna.Tymczasem pan radny uważa że praca mu się należy a przedsiębiorca jak go nie stać na utrzymanie pracownika to ma problem. Innym radnym, w tym z PiSu zwłaszcza, się nie dziwię, ta partia od zawsze uważała że konfitury się należą, a Państwo jest po to by je doić ile wlezie, ale to PO miało wyznaczać lepsze standardy. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Stanęli „murem” za radnym Krużele 09.07.13, 06:46 PO wyznaczyło nowe standardy zubożające społeczeństwo, jak np do znudzenia wałkowana ustawa i przemyska uchwała śmieciowa. Radny Krużel też wsławił się m. in. obroną częstochowską Volvo dla Prezia. Teraz broni stołka. To dobrze, niech sam zobaczy co znaczy utrata dochodu, może w końcu po prztyczku w nos rozglądnie się wokół i zamiast tylko mówić zacznie jeszcze słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POwon!!! Re: Stanęli „murem” za radnym Krużele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.13, 07:52 co on pi.epszy? jakie nie moze utrzymac rodziny, przeciez jego zona jest lekarzem i zarabia kupe kasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator ulic Re: Stanęli „murem” za radnym Krużele IP: *.przemysl.hypnet.pl 09.07.13, 08:21 Bez tzw.serca ten radny i jego kumple. Jeśli zwolnienie radnego-pracownika ma uratować firmę od plajty to dlaczego by nie. Można też pomóc firmie poprzez załatwienie mocniejszego wiatru np.przez..............................W sejmie już kiedyś tak robili z deszczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: Stanęli „murem” za radnym Krużele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.13, 09:23 Słusznie, może dzięki temu wymieni swego grata, na lepsze auto, bardziej bezpieczne, bo teraz to czym jeździ wymaga nie lada odwagi. To taki himalaizm za kółkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Stanęli „murem” za radnym Krużele IP: *.alfaks.com 09.07.13, 10:13 Ja myślę że to była synekura! Jeśli go chcą wywalić to musi być tak że się na niczym nie zna i nie da się go przerzucić na odpowiedzialne stanowisko, zwalniając równocześnie kogoś innego. Po prostu firmie brak kasy na synekury. Z drugiej strony ciekawe dlaczego kumple Krużela nie "ratują" tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Stanęli „murem” za radnym Krużele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.13, 13:33 gdzieś pisali że kupi auto po Chomie ale w III przetargu, za 20 tys.zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek kislak Krużele IP: *.toya.net.pl 09.07.13, 16:44 najwazniejszy rzeby radny Kruchele byli wierzunce , rzeby byli POLAkmi PRawdziewymy co wy wjary rzemsku - pratulickom wierzom i Pipierza Pulaka Jana Pagwła Drugego i beskupa Mnihalik cu dobży rzondzi rzy lyudzi mogum du kunścioła hodzijc siem modlyć du Pam Boga. Te radne som dobre naszymu Parpitrzowy Poklakowi pontamnę wybódowaly co sika w gure i na duł jak je ciepłu. i niech kuministy leniny het idom nieh sy siebi murdujom bo radny som wierzuncy a nie smu rzadny praindueurupejski rzy gadajmom rzy my jakieś indjany a dzie my piura mamy rzy my indjany takie co jabył na filmi w bałtyku zy Zynkiem Bugajow cu na grynwaldziekiej ulicy w bloku retencyjnym mieszka. Ty bandytu francuwaty jedyn ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam Re: Krużele IP: *.bb.sky.com 11.07.13, 01:41 Radny Krużel może i zachowa posadę, ale straci twarz. Żenada- jak ci "działacze" boją sie realnego życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porada prawna Re: Stanęli „murem” za radnym Krużele IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.13, 12:28 a po co zaraz zwalniać darmozjada ? wystarczy zmienić zakres obowiązków, i skierować do konserwacji trawnika pod wiatrakiem, w ramach nowego projektu technologicznego - zbyt wysoka trawa wszak zaklóca obieg powietrza wokół smiegieł Pan Kierownik zaraz sam się zwolni ... zresztą jakim cudem pan Hamryszczak i pan Oleszek mają czas na dyrektorowanie szpitalem skoro udzielają się w Partii i na Radzie Miasta ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwis Re: Stanęli „murem” za radnym Krużele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 11:23 Chory kraj, darmozjada wyp...yłbym na zbity pysk i nie pytał nikogo czy to mogę zrobić, a już pytać rady gminy, czy mogę to zrobić czy nie? Darmozjadów pytać i kierować się ich zdaniem? To jakaś paranoja. Gdzie my żyjemy? Ale jest na to rada, jak któryś z naszych pracowników startuje w wyborach od razu wręczyć mu wypowiedzenie. Tak radzę wszystkim. A gdybym po wyborach musiał zlikwidować firmę, to miałbym takiego dup...ka jeszcze utrzymywać przez prawie cztery lata? O nie! Odpowiedz Link Zgłoś