Dodaj do ulubionych

Mistrzyni świata z Przemyśla

IP: *.toya.net.pl 04.10.13, 19:03
Róża ze szkoły tańca AZ zdobyła dziś Mistrzostwo Świata w salsie solo w Graz Austria

sZUKAJCIE pRZEMYŚLANKI
Obserwuj wątek
    • Gość: Tancerz Re: Mistrzyni świata z Przemyśla IP: *.toya.net.pl 04.10.13, 19:45
      608 Róża Salsa Shines-Solos female=>Juniors
    • Gość: Tancerz Re: Mistrzyni świata z Przemyśla IP: *.toya.net.pl 05.10.13, 21:35
      Szkoła AZ rozsławia Przemyśl tak jak firma INGLOT; te dwa podmioty tylko i wyłącznie w pozytywnym znaczeniu;
      wczoraj taniec solo - Isze miejsce w świecie w salsie
      II miejsce jedna formacja w salsie
      dziś III miejsce w świece strasza formacja w salsie
      Gratulować i pielegnowac nalezy sukcesy.
      • Gość: benek Re: Mistrzyni świata z Przemyśla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.13, 00:11
        Gratuluję!
        A jak (czym) się pielęgnuje sukcesy?
    • Gość: Lutek Re: Mistrzyni świata z Przemyśla IP: *.przemysl.hypnet.pl 06.10.13, 08:14
      A kogo to obchodzi, jak ktoś zarabia kasę? Pomacha nogami, rękami, pogiba się, pokręci a ja mam to uwielbiać? I się jeszcze z tego cieszyć? A robić nie ma komu.
      • jesus33 Re: Mistrzyni świata z Przemyśla 06.10.13, 10:55
        Super, gratuluję! :-)
      • Gość: obserwator ulic Re: Mistrzyni świata z Przemyśla IP: *.przemysl.hypnet.pl 08.10.13, 11:04
        Ktos inny powinien ukazać wyższość czegoś nad czymś. Lutka należy wyprosić i zbić po mordzie jak ją ma! Spadaj głupku!!!!
    • Gość: Lutuś Re: Mistrzyni świata z Przemyśla IP: *.toya.net.pl 07.10.13, 15:52
      Lutek.. widocznie taniec jest poza Twoim poziomem.. nie widzisz go nawet.. dla Ciebie jest machanie rączkami i nóżkami.. więc niech tak zostanie.. nie zmieniaj tego i tej wersji się trzymaj cały czas..
      • Gość: tancior Re: Mistrzyni świata z Przemyśla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 16:08
        I ty masz rację i ten Lutek. Nie każdy potrafi tańczyć. To prawda. Ale też i nie każdy potafi śpiewać czy grać na jakimś instrumencie. Gdyby Lutuś wszyscy tacy jak Ty oceniali ludzi przez pryzmat umiejętności tańca to miałbyś niewielu kumpli. A gdyby tak inni zaczęli oceniać tancerzy na podstawie umiejętności wokalnych czy instrumentalnych to nie wiem czy wypadli by dobrze. Tańcujcie ile wlezie, rozsławiajcie swoje imię, nazwisko itp. Robicie to przecież po to, by jakoś żyć, by zarabiać, by się utrzymać, by starczyło na emeryturę, leki itp. I dobrze. To wasza sprawa. Nie pie....cie że robicie to dla Przemyśla.
        • Gość: Lutus Re: Mistrzyni świata z Przemyśla IP: *.toya.net.pl 07.10.13, 21:23
          Lepiej aby Przemyśl był znany z dobrej szkoły tańca (prosze nie mylic z zarabianiem kasy bo to jest takie parszywe przemyskie myslenie czyli komus sie coś udało to z zazdrości szlag trafia a nie z podziwu nad sukcesem) niż z z kontrowersyjnego spojrzenia na problem polsko - ukraiński którego różne wersja notorycznie powielane sa przez nieszczęśliwców;
          • Gość: obserwator ulic Re: Mistrzyni świata z Przemyśla IP: *.przemysl.hypnet.pl 08.10.13, 11:06
            Nie panimaju!!! Aleś głup!!!!
            • jesus33 Do wszystkich małomiasteczkowych ćwoków. 08.10.13, 11:52
              Lutek jest świetnym przykładem typowego małomiasteczkowego ćwoka, który pławi się w swojej żółci, i to już nawet nie chodzi o to co pieprzy, ale o to po co to robi?
              Czasami zaglądam na wątki poświęcone tematom podobnym do tego, czyli że ktoś coś osiągnął, i widzę komentarze właśnie tego typu. Rzygać się chce jak się coś takiego czyta. Zamiast komuś pogratulować, lub po prostu nie piać nic, wylewa się hektolitry frustracji. Nawet jeżeliby miałby to być najmniejszy sukces to warto, zawsze warto o tym wspomnieć, że komuś się chce w tym mieście jeszcze coś robić, jeszcze gdzieś pojechać i coś osiągnąć, i jeszcze dodać że się jest z tego miasta.
              • Gość: gość Re: Do wszystkich małomiasteczkowych ćwoków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 12:54
                Nic dodać, nic ująć.
              • Gość: tylko tu mieszkam Re: Do wszystkich małomiasteczkowych ćwoków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.13, 09:12
                I co? Mam się chwalić publicznie ze swego hobby? Mam takie i mam osiągnięcia, ale jak mnie pytają skąd jestem nigdy nie mówię, że z Przemyśla bo to obciach.
                G...o mnie obchodzi czy to miasto ma się czym chwalić czy nie, ono i tak umiera, bo tak już musi być w tym świecie. I nic na to nie poradzi jakiś grajek czy tancior.
                A jak pierdzę i bekam na czas i jestem w tym najlepszy też mam się chwalić publicznie i mówić żem z tego miasta? Wystarczy że jaśnie pan Michalik chwali to miasto i to skutecznie, czego dał ostatnio wyraz. O panacha prezydentach już nie wspominam, bo nas rozsławiają w województwie od lat.
                • jesus33 Re: Do wszystkich małomiasteczkowych ćwoków. 10.10.13, 09:46
                  Gość portalu: tylko tu mieszkam napisał(a):

> I co? Mam się chwalić publicznie ze swego hobby?

A masz jakieś? :-))

Mam takie i mam osiągnięcia, a
                  > le jak mnie pytają skąd jestem nigdy nie mówię, że z Przemyśla bo to obciach.

Dlaczego to obciach, masz kompleksy?

> G...o mnie obchodzi czy to miasto ma się czym chwalić czy nie, ono i tak umiera
                  > , bo tak już musi być w tym świecie. I nic na to nie poradzi jakiś grajek czy t
                  > ancior.

Wcale to Cię gó... nie obchodzi, skoro zabierasz głos w tym wątku :-)

> A jak pierdzę i bekam na czas i jestem w tym najlepszy też mam się chwalić publ
                  > icznie i mówić żem z tego miasta?

Nie wtedy raczej tego nie rób, te zdolności posiadają wszyscy ludzie, i nie tylko z Przemyśla.

Wystarczy że jaśnie pan Michalik chwali to mi
                  > asto i to skutecznie, czego dał ostatnio wyraz.

Arcybiskup nie jest wizytówką tego miasta. Kto mądry to to wie, natomiast Twoja wypowiedź to zakamuflowana betonowa myśl wyciągnięta zapewne z domu. Mamusia dużo czasu spędza w kościółku? To by dużo tłumaczyło, zwłaszcza frustrację i niemałe kompleksy.

O panacha prezydentach już nie
                  > wspominam, bo nas rozsławiają w województwie od lat.

Na ten temat porozmawiaj w innym wątku.
    • Gość: Ostatni sprawiedli Re: Mistrzyni świata z Przemyśla IP: *.toya.net.pl 09.10.13, 07:05
      Włodarze, zamiast wspierać i chwalić szkołę słowem to nawet tego nie widzą, jakie sukcesy ma szkoła - szkołę tworzą ludzie - bezpieczniejsze jest nie widzieć jakiegoś sukcesu. A jak potrzeba sie pochwalić dorobkiem kulturalnym to nikt inny jak szkoła AZ i wywodzące sie z niej formacje rozsławiają Przemysl np. Paderbron. Obłuda małomiasteczkowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka