Dodaj do ulubionych

Chcesz zostać moderatorem tego forum?

21.02.14, 14:41
Poszukujemy osoby, która chciałaby dołączyć do grona moderatorów społecznych Forum.gazeta.pl i zaopiekować się forum Przemyśl.

Moderator społeczny to osoba wyjątkowa. Zaangażowana w życie forum, przestrzegająca netykiety i znająca forum jak własną kieszeń. Jeżeli uważasz, że dasz radę sprostać wyzwaniu - napisz, podając w treści maila swój login.

Jeśli chcesz zająć się innym forum redakcyjnym, napisz i podaj link do tego forum.

Zgłoszenia prosimy kierować na adres forum@agora.pl

Czekamy na Wasze maile!
Administracja Forum Gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: E.D. Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 18:53
      Przecież macie już moderatorkę, która od dłuższego czasu kasuje posty, które wg niej mogą ją dotyczyć. Wystarczy napisać słowo "Basia" lub dodać komentarz przy wpisie w którym wspomina się o dawnym forumowiczu "Jobrave" żeby każdy taki wpis został za chwilę usunięty. W takiej sytuacji trudno mówić o uczciwości i prawie do wyrażania opinii przez forumowiczów, które niczego nie naruszają. Jeżeli ta osoba nadal będzie ingerować w forum, to wątpię żeby ktoś chciał być moderatorem.
      • fanka_online Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 08.03.14, 13:51
        Uprzejmie proszę szanowne admiństwo, aby na moderatora wyznaczyła z urzędu ( z teczki) tutejszego tuza intelektu i arbitra elegantiorum, Solista.
        Osobnik ten, pomimo własnych niewątpliwych ograniczeń, od lat czytając wikipedię rozwija się nieustająco zarówno mentalnie jak i duchowo, czego dowodem są liczne, wręcz nadreprezentatywne posty jego autorstwa, a wątek tchórzowski o znamiennym tytule "Będzie wojna czy nie, a jeśli....to po czyjej stanąć stronie?" bije swoiste rekordy popularności wśród tutejszych, zawołanych "orłów, sokołów, herosów" P.T. gonzalesów, ploplusiów i pysiów wraz z ichnimi psami.
        Biorąc po d uwagę powyższe, proszę uniżenie, aby Solist moderował wam dozgonnie, a nawet dziedzicznie. Niech żyje Solist! Niech żyje admiństwo! Nich żyje gazetka wybiórcza!
        • wampir-wampir Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 08.03.14, 14:44
          Niech żyje wódz! Niech żyje partia! Niech żyje Związek Radziecki!
        • Gość: errata Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.14, 15:28
          elegantiarum*
    • Gość: :))) Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? IP: *.toya.net.pl 15.03.14, 15:27
      tego gołoklatesa jobrejwa polecam
      • Gość: :))) Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? IP: *.toya.net.pl 15.03.14, 15:27
        bo niezły z niego patafian
        • jobrave Gorąca prośba do Sz. Administratorów AGORY. SA 15.03.14, 17:27
          Ja z kolei polecam pustogłowesa - zapadniętoklatesa alias cykora-anonima. Jak widać puściły mu nerwy, ale może, ta tajemniczo dla niego brzmiąca nazwa (moderator) ukoi jego kompleksy, podnosząc poziom samoakceptacji zarówno cielesnej, jak i umysłowej. Mógłby nawet tę funkcję nieco "stuningować" - np. imię, nazwisko, a pod nimi: "moderator generalny Forum Przemyśl Agora SA.".
          W/w zademonstrował już swoje kwalifikacje, wycinając np. moją reakcję na stek jego bluzgów. Ponadto - czego jestem pewien - kontynuowałby on starą, świecką tradycję polegającą na subiektywnym traktowaniu wpisów, co czynili w przeszłości jego poprzednicy. Funkcja powyższa może również pomóc w/w w uwolnieniu się od natręctw polegających na permanentnym tropieniu mojej osoby w internecie, co dodatkowo przemawia za w/w. Przyniosłoby to bowiem wymierne korzyści budżetowi państwa - dotychczasową, stałą opiekę psychiatryczną będzie można zastąpić kontrolą okresową. Proszę, więc, by - przede wszystkim - ze względów humanitarnych, byli Państwo uprzejmi uznać moje rekomendacje dla w/w osoby i przyjęcie go w szeregi moderatorów.
          Łączę wyrazy szacunku
          Jobrave Gołoklates
          • piotrzr zgłaszam swoją propozycję 18.03.14, 20:49
            Jako wieloletni prowadzący forum Podkarpacka uKraina zgłaszam gotowość poprowadzenia tutejszego forum. Znam doskonale narzędzia moderatorskie - więc będę tu pilnował porządku . Proszę Panią Kasię o kontakt na moją pocztę gazetową - jeśli wola :)
            • Gość: ;))) Re: zgłaszam swoją propozycję IP: *.e-gco.pl 19.03.14, 10:58
              "warto było czekać na te cudne czasy"!
              • fanka_online Re: Ale pod warunkiem, że Pysio... 19.03.14, 11:13
                ....będzie moderował PUK;)
                • wampir-wampir Re: Ale pod warunkiem, że Pysio... 19.03.14, 12:41
                  Puk może moderować tylko pies Pysia ;-)))
            • Gość: bator2 Re: zgłaszam swoją propozycję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.14, 14:38
              Jeżeli piotrzr /podkarpacka u-kraina/ otrzyma to forum , to ja śmiało mogę wyjechać z Przemyśla. To banderowiec w sutannie.
              • Gość: pies Pysia Re: zgłaszam swoją propozycję IP: *.play-internet.pl 19.03.14, 16:38
                Hau, hau, hau.................wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: drugi pies pysia Re: zgłaszam swoją propozycję IP: *.play-internet.pl 19.03.14, 16:58
                  auuuuuuu auuuuuuu łow łow
              • piotrzr Ponawiam swoją propozycję 19.03.14, 17:01

• Gość: Prześmiewca Re: Ponawiam swoją propozycję IP: *.play-internet.pl 19.03.14, 17:07
                  Paszoł won chachle!
                  • Gość: Prześmiewca bo mi przeszkadzasz IP: *.play-internet.pl 19.03.14, 17:23
                    w waleniu konika - bo taki jestem podniecony twoją obecnością że nie mogę wytrzynać
                • bator2 Re: Ponawiam swoją propozycję 19.03.14, 21:20
                  piotrzr napisał:
                  Nie ty będziesz o tym decydował.Dałeś się podpuścić.W ukochanym polskim 1000 letnim Przemyślu byłem , jestem i będę. A ponieważ mam duże mieszkanie w polskim Lwowie, kursuję miedzy moimi miastami dość często i widzę ,że sprawy przybierają właściwy obrót.Niedługo będzie piękny czas, bo z okien i z drugiego balkonu będę widział jak lwowianie zdzierają u-krainne flagi przez nich znienawidzone /okupanta / i w ich miejsce wciągają na wszystkie maszty biało-czerwone sztandary. Na Krymie poszło szybko. We Lwowie też nie widzę trudności. Moi przyjaciel szykują i organizują referendum. Wg sondaży wynik będzie 65 % za przyłączeniem do Polski. A takich jak ty wyślemy do Ławry Peczerskiej myć posadzkę.
                  • bator2 pomnik bandery 19.03.14, 21:31
                    I weź ze sobą tę sutannę - przyda się.
                    P.S.
                    Pomnik terrorysty bandery w polskim Lwowie koło polskiego kościoła św.Elżbiety nie jest już praktycznie strzeżony.Nie widziałem milicji , tylko jacyś młodzi w umorusanych kamizelkach odblaskowych chodzą niedaleko i ćmią cygary. Rozmawiałem z nimi. Im to po prostu wisi czy będzie to szkaradziejstwo dalej czy nie.A łuk triumfalny przyda się w sam raz / po wywózce pomnika bandery za Zbrucz/ na jakiegoś prawdziwego bohatera lwowskiego. Zastanawiamy się z przyjaciółmi jakiego.Dam oczywiście znać!
          • Gość: gość Re: Gorąca prośba do Sz. Administratorów AGORY. S IP: *.toya.net.pl 19.03.14, 19:33
            zaiste, niezły z ciebie patafian :)))
    • Gość: gość nasi społeczni moderatorzy IP: *.toya.net.pl 20.03.14, 00:05
      img.wiocha.pl/images/b/7/b75d716124c78c2bfc5e990e51ac17ea.jpg
      • piotrzr zapłacze się :(( 21.03.14, 15:33
        za "ruskie świnie" i "kacapy nieumyte" odrzucili moją kandydaturę - bo rzekomo żem nie jest nieskazitelny :) Uaaaaaaa :(((
        • bator2 Re: zapłacze się :(( 25.03.14, 10:47
          piotrzr napisał:

> za "ruskie świnie" i "kacapy nieumyte" odrzucili moją kandydaturę - bo rzekomo
          > żem nie jest nieskazitelny :) Uaaaaaaa :(((
          brawo, administrator- tak trzymać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka