Dodaj do ulubionych

Kolejny bubel

IP: *.przemysl.hypnet.pl 28.02.14, 10:27
Coś takie znalazłem www.portalprzemyski.pl/ coś w stylu Konik Polny24... po co to? Reklama?
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: Kolejny bubel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 18:29
      Skoro w logo gazetki są kościoły, to dziękuję, nie czytam, niech czytają sukienkowi.
      • Gość: darek Re: Kolejny bubel IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.14, 01:14
        "Skoro w logo gazetki są kościoły(...)" i Kasy Stefczyka to już wiadomo, że pachnie PiSdu, PiSdu
        • Gość: Johny Wieteska Re: Kolejny bubel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 00:06
          A pan masz ksywkę na literę "d". Od "d" się zaczyna Dominik - święty, a także dupek. Czy ta litera więc pana określa?
          • Gość: darek Re: Kolejny bubel IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.14, 18:35
            Ksywka to Johny Wiateska i zaczyna się np. jak Je.any Wor. A Darek to moje imię
            • Gość: Johny Wieteska Re: Kolejny bubel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 00:13
              Wiedziałem że nie Dominik, zwłaszcza święty, pozostaje tylko de.il
    • a.fischer Re: Kolejny bubel 03.03.14, 21:37
      Podstawą dobrego serwisu jest sprawna i choć trochę kreatywna redakcja, regularne publikacje. U nas tego brakuje zarówno w prasie jak internecie. Wszystko co teraz jest to kalka. Jedni kopiują od drugich albo z kroniki policyjnej (Nowiny24). Reszta to tania sensacja.

Jedyne, co się odróżnia z tej kalkowanej papki to felietony na ostatniej stronie "Życia" i artykuły w "Miśku", choć ostatnio skupiają się tam jedynie na krytyce Chomy.
    • Gość: Michał Re: Kolejny bubel IP: *.toya.net.pl 04.03.14, 09:03
      Fajnie, że coś takiego powstało. To, że to reklama to raczej pewne, ale przy okazji być może będzie to miejsce gdzie będą pojawiać się jakieś sensowne artykułu o życiu w mieście...

Kościołami bym się nie przejmował, wszak to charakterystyczny punkt naszej panoramy, jak kogoś to drażni na stronie, to ciekaw jestem jak to przyjmuje na żywo na spacerze...

Dobrze, że od czasu do czasu pojawiają się takie inicjatywy, widać, że przynajmniej komuś się jeszcze chce coś robić. A że przy tym zarobi parę groszy to tym lepiej.
    • Gość: miron Re: Kolejny bubel IP: *.tktelekom.pl 04.03.14, 15:15
      A ty to z konkurencji zapewne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka