Dodaj do ulubionych

Kasa dla Tuska

IP: *.toya.net.pl 28.04.14, 11:58
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tajna-kasa-partii-Donalda-Tuska,wid,16566775,wiadomosc.html
Co jeszcze wyjdzie z polskiego bagna? Komuchy dostały dolary z Moskwy na uwłaszczenie.Bielecki,Tusk z Niemiec za likwidacje polskiego przemysłu. Co jeszcze?Kogo finansowały USA ,Izrael? Z czasem się dowiemy. Z innego wątku dowiadujemy się że konsul p.Baczyk chce sprowadzać Ukraińcow i zasiedlac Przemyśl i okolice. Gdzie my ku... żyjemy i kto nami rządzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: Kasa dla Tuska IP: *.proflink.pl 28.04.14, 17:08
      a ty chciałbyś żeby kto nami rządził?
      Bo ja nie znam uczciwego polityka :)
      • Gość: gonzales Re: Kasa dla Tuska IP: *.przemysl.hypnet.pl 28.04.14, 17:33
        Nic nowego. Polscy politycy to zgnilizna która uczyniła z Polski bagno. Jedynym ratunkiem jest wypierdzielić tę zgniliznę w niebyt w najbliższych wyborach.
        • Gość: wyborca Re: Kasa dla Tuska IP: *.proflink.pl 28.04.14, 18:06
          "Jedynym ratunkiem jest wypierdzielić tę zgniliznę w niebyt w najbliższych wyborach".

Wszystko pięknie. Ale kto w zamian?
          • Gość: gonzales Re: Kasa dla Tuska IP: *.przemysl.hypnet.pl 28.04.14, 19:35
            "Ale kto w zamian? " Popatrz na komitety wyborcze do europarlamentu , jest ich chyba 12. Chodzi o to aby odsunąć od koryta to zepsucie które wzięło początek od okrągłego stołu, ci sami przewijają się przy żłobie na przemian od dwudziestu kilku lat.Tych klentów należy skutecznie wyeliminować z zycia politycznego kraju. Po PiS SLD PSL na śmietnik.Zdaje sobie sprawę że ci złoczyńcy już stworzyli swój elektorat ale z drugiej strony co najmniej ok 50 % wyborców pozostaje w domach. Po odjęciu z dwunastu czterech komitetow zostaje 8, na pewno wśród nich cos wybierzesz. Wybierz młodych i nowych ,należy dać szansę młodemu pokoleniu.Byłych pezeperowcow, ormowców i kapusi czy innych "działaczy" mimo że niektórzy przefarbowali się na ministrantow czy członków chóru kościelnego i za poparcie proboszcza będą go lizac po łapkach należy kopnąć w dupę,tylko mocno.
    • Gość: ... Re: Kasa dla Tuska IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.14, 17:25
      bibsy.pl/xwzY8EHo/donald-tusk-rekordzista-dlugu-publicznego
      • Gość: gonzales Re: Kasa dla Tuska IP: *.przemysl.hypnet.pl 29.04.14, 20:26
        www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/bezdomnosc-stan-umyslu,1278741.html?playlist_id=17182 30 tys. bezdomnych,2mln 100tys żyje w skrajnej nędzy,ponad 6mln zagrożonych nędzą , do tego 3 mln emigrantow - to bilans wprowadzenia złodziejskiego syfu który złodzieje dla swojej wygody nazwali demokracją. Za marki ,dolary sprzedajne sukinsyny zniszczyli blisko 1/3 społeczeństwa. Kłamstwa,kłamstwa i jeszcze raz kłamstwa,na kłamstwie i złodziejstwie budują swoja przyszłość łobuzy przeklęte.
        • Gość: pysio Re: Kasa dla Tuska IP: 185.18.135.* 30.04.14, 08:09
          Mnie się wydaje, gonzales, że jeszcze nie osiągnęliśmy parametrów do pozbycia się poczwary żerującej na organizmie naszego narodu! Żeby to osiągnąć musimy się odbić od dna a do tego już niezbyt daleko. Obawiam się tylko tego, by ten proces nie zakończył się całkiem inaczej niż przekazanie władzy w łapy nuworyszom przez komuchów. Nagrabili sobie wystarczająco dużo by hasło; przyjdzie wiosna a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści, zmieniono na kapitaliści! Bardzo śmieszy mnie ta ich pazerność bo w jednej chwili może się okazać jak była głupia i bezcelowa.
          • Gość: gonzales Re: Kasa dla Tuska IP: *.przemysl.hypnet.pl 30.04.14, 15:54
            Może masz racje Pysio, mnie po prostu szlag trafia na to co się dzieje i nie mogę wytrzymać.W gruncie rzeczy nic nie mam przeciwko kapitalistom ,pod warunkiem że swój kapitał zdobywają dzięki swojej pracy,zdolnościom itd. A u nas kapitalistami z małymi wyjątkami zostali złodzieje,najczęściej poprzez politykę. Złodziejstwo ma się dobrze wręcz kwitnie,zauważ że społeczeństwa już nierusza fakt że ktoś ukradł jakiś milion ba nawet dzieśiątki milionow, zupełnie zobojętniało na złodziejstwo i kłamstwo. A te mendy polityczne kłamią już w arcybezczelny sposób. Zobaczymy po wyborach, czy coś ruszy w ludziach czy wyeliminują mendy.
            • Gość: pysio Re: Kasa dla Tuska IP: 185.18.135.* 30.04.14, 17:46
              A mnie szlag trafia, gonzales że dałem się wpuścić w kanał! Kiedyś uważałem bolka czy tego jp z dwójką za prawdziwe autorytety a okazało się że to szuje i zaplute karły kapitalizmu mafijnego. W tamtych czasach zdawałem sobie sprawę z niebezpieczeństwa ale miałem nadzieję. I sprawdziło się co do joty że jestem głupi. Gdybym nie miał zadarcia z komuchami to bym na pewno, na ten cały "ruch' wał położył! A teraz w rozmowach z kolegami muszę wysłuchiwać i się kajać i z tego powodu mam niesłychany dyskomfort.
              • Gość: gonzales Re: Kasa dla Tuska IP: *.przemysl.hypnet.pl 30.04.14, 19:26
                Niepotrzebnie Pysio masz dyskomfort, a to dlatego ze tzw komuchy nigdy w Polsce komunistami nie byli, ponadto oni pierwsi czerpali zyski przy zmianach. Wskaż mi choć jednego który otwarcie mówiłby co czeka Polakow po wprowadzeniu dzikiego kapitalizmu.Przeciez my na dole nie zdawaliśmy sobie sprawy z tego że dojdzie do upadku socjalizmu,że Polska stanie się łupem złodziejskiego,dzikiego kapitalizmu. Ci ze świecznika,Gierek a zwłaszcza Jaruzelski czy Rakowski powinien otwarcie mając dostep do mediów mowić społeczeństwu o tym że owszem jest nie dobrze ale nikt głodny nie chodzi, nie ma bezrobocia,bezdomności a wszystkie te bolączki dotna kraj w przypadku zmiany systemu.Dlaczego o tym nie mówili choćby przed pierwszymi wyborami? Im nie zależało na tym, by uświadamiać pokolenie to wyrosłe już w czasach po 45 r.A może znakomita większość wśród nich już czuła interes jaki się będzie kręcił.Mam na myśli Kwacha i jego pokolenie. Sukinsyny kupowali za bezcen upadłe zakłady pracy i pgr-y.Ziemia była w cenie poniżej 1 tys zl/ha. W rozmowie z kolegami zapytaj ich o to co napisałem. Co do bolka to mam podobne odczucia a może jeszcze gorsze niż Ty .Ufałem temu człowiekowi bezgranicznie i bezgranicznie się na nim zawiodłem.Co do duchowieństwa to zawsze miałem do nich dystans i to się nie zmieniło.Tylko mniej jestem z tego tytułu rozczarowany ich postepowaniem, dlatego że nigdy nie spodziewałem się po nich nic dobrego.
                Myśle Pysio że pokolenie tzw przedwojenne popełniło duzy błąd nie uświadamiając swoich dzieci o rzeczywistości II RP.Ci co pamiętali tamte czasy powinni przekazywać jasny ,wyraźny obraz. Być może wówczas społeczeństwo byłoby mądrzejsze i w tych przemianach nie pozwoliłoby na rozkradanie i niszczenie państwa.
                • Gość: pysio Re: Kasa dla Tuska IP: 185.18.135.* 01.05.14, 09:31
                  Chodzi o to, gonzales że tzw, komuchy to jednak w porównaniu z dzisiejszymi zbokami i mendami; jednak mogli uchodzić za ludzkie paniska. Dzisiejsza bezwględność i pazerność a zwłaszcza dualizm moralny każdego kto ma choć odrobinkę władzy i znęca się nad słabszymi doprowadza mnie do szewskiej pasji! Sługusy tego reżimu nie mają za grosz empatii a jedyne co uznają za jakąkolwiek wartość to kasa! Ja wiem że, im ktoś ma więcej miodu na ustach musi być fałszywcem, zbokiem i mendą!

JEŚLI NIKT DOTĄD TEGO NIE ZROBIŁ TO JA PRZEPRASZAM ZA SOLIDARNOŚĆ!!!
                  • Gość: gonzales Re: Kasa dla Tuska IP: *.przemysl.hypnet.pl 01.05.14, 10:17
                    Co do tzw "komuchow" to moim zdaniem wartościowi byli ludzie którzy urodzili się jeszcze przed wojna lub zaraz po wojnie. Ci z lat 50 już w większości gó... wartowali.Z reszta się zgadzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka