Gość: B IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.14, 13:08 Popieram Błachowicza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ie Re: Popieram Błachowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 13:37 A ja NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Re: Popieram Błachowicza IP: *.107.112.131.mediahost.pl 24.11.14, 13:45 Ja też nie. Szkoda słów na to co robi, jaka kampanie prowadzi, szczególnie wypuszczając te nowe ulotki. WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tofciu Re: Popieram Błachowicza 24.11.14, 14:06 Czas na zmiany. Błachowicz ma mój głos :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrianek Re: Popieram Błachowicza IP: *.107.112.131.mediahost.pl 24.11.14, 14:42 ma głos i stołowskiego oleszka i wilka :D smiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Popieram Błachowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 14:54 Najbardziej podoba mi się kartka papieru z podpisem Ferenca. Kiedy i gdzie mu podsunięto do podpisu? Jak dawał autografy? Pismo nie ma ani odpowiedniej formy ani treści i można je wykonać na komputerze bez przeszkód. Ot taki świstek papieru. A się chłopcy chwalą ... Moja rada, załatwcie sobie taki papier od arcybiskupa tylko koniecznie z pieczątką, no i nie całujcie go za długo w pierścień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: Popieram Błachowicza IP: *.toya.net.pl 24.11.14, 14:50 Mimo ze głosowalismy cala rodzina na pana Bukowskiego teraz oddamy głos panu Wojciechowi Błachowiczowi którego również popiera prezydent Rzeszowa pan FERENC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Popieram Błachowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 14:57 Nie wiem czy to poparcie mu nie zaszkodzi, wiadomo Ferenc to dawna komuna a ta ponoć ścigała kandydata za gazetki solidarnościowe pod siennikiem. Oczywiście rozumiem, miłosierdzie kandydata PO jest wielkie i wybacza wszystkim. Tylko jakoś zapomniał o swoim kontrkandydacie, którego tak obsmarowuje za bycie TW. Tak wygląda miłosierdzie prawdziwego Polaka, patrioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srutututu Re: Popieram Błachowicza IP: *.toya.net.pl 24.11.14, 17:30 A ja na ukraińca nie zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Popieram Błachowicza IP: *.play-internet.pl 24.11.14, 17:34 tonący brzytwy się chwyta. Pewnie zaraz pojawi się telegraf w skrzynkach z opluwaniem Chomy. Może redaktorem naczelnym będzie teraz Błachowicz? Polityk powinien mieć klasę, a ten dołączy mam nadzieję do grupy przegranych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW MISIEK Re: Popieram Błachowicza IP: *.31.34.164.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.11.14, 17:36 Ja temu burakowi z Pralkowiec mogę powiedzieć tylko tyle GON SIĘ LESZCZU. Zagłosuje na Chomę bo to prawdziwy Polak. Patriota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOŁK i ZAJC Re: Popieram Błachowicza IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.14, 17:38 to sobie popieraj, a ja nie, nigdy Tego Pana nie poprę, NEVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgłupiałem Re: Popieram Błachowicza IP: *.toya.net.pl 24.11.14, 18:00 Panom Błachowiczowi, Oleszkowi, Wilkowi i Stołowskiemu już dziękujemy. Ani się wysłowić nie umieją, ani zachować z klasą. Tak robią ludzie, którzy niewiele mają do zaoferowania innym. Panie Błachowicz odpowiadałeś Pan za promocje gospodarczą miasta – gdzie Ci inwestorzy. Dlaczego karmi nas Pan kłamstwami powielanymi od Posła Tomańskiego. Dlaczego wydziały, którymi Pan zarządzał popadły w ruinę. Nikt nie chciał z Panem pracować – ludzie przed panem uciekali i uciekają. Jedną rzecz – Zielony Rynek – tak pan przygotował, że dziś urzędnicy zachodzą w głowę jak doprowadzić te inwestycje do szczęśliwego końca. Jest Pan życiowym nieudacznikiem. Lojalność wobec PO wprowadziła pana do samorządu – po 3,5 roku piszesz Pan że doświadczenie bogate samorządowe posiadasz – to kolejne kłamstwo. Nigdy nie byłeś pan przedsiębiorcą pewnie taki tekst spłodzony przez bajkopisarza Tomańskiego podsunęliście Ferencowi. Niech pan nam powie jakie spektakularne sukcesy ma Pan w Fibrisie? GÓWNO NAM PAN POWIE – BO ICH NIGDY NIE BYŁO i NIE MA i NIE BĘDZIE. Ślizga się Pan na partyjnych skarpetach – taka jest cała prawda o Panu. Z całym szacunkiem dla pana zrezygnuj pan i zachowaj resztki honoru. Ja zagłosuję i tak na Chomę – ten człowiek ma zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Popieram Błachowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 18:16 Klik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: never nie Popieram Błachowicza IP: *.toya.net.pl 24.11.14, 18:43 odkąd zobaczyłem go na zdjęciu z uchachanym Oleszkiem, czyli od kiedy ma sztamę i musiał coś obiecać Oleszkowi i Wilkowi stracił parę głosów w tym mój a że i na Chomę nie mam ochoty to zlewam wybory .... gońcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Popieram Błachowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.14, 22:35 Twój głos stracił, mój zyska w niedzielę. Na mnie rok temu zrobiło wrażenie tez zdjęcie. Rozpoznawałem znajdujące się na nim kolejne osoby i w pewnym momencie miałem problem, bo przez chwilę nie wiedziałem kim jest ten przygarbiony staruszek. Co to było za zdjęcie? KLIK Nie tak dawno trafiłem na inne - KLIK Dźwiganie ciężaru miasta przez 12 lat, to duże obciążenie. Z kreowanym wizerunkiem sportsmena się kłóci. Na prężenie się publicznie energii już brakuje. Gdy słyszę zapowiedź kontynuacji i przypomnę sobie te zdjęcia... Sama kampania wyborcza była bardzo wyczerpująca, a z każdym dniem bez względu na to czy na fotelu prezydenta, czy tylko radnego łatwiej nie będzie. Czwarta kadencja będzie hardkorowa. Nie lepiej dać odpocząć? Do sanatorium można pojechać. Tam też można "królować". Na Rynek można popatrzeć przez kamerkę internetowa zamontowaną na magistracie. Jak będzie wyłączona, to trzeba interweniować, a jak skutecznie, to bardzo chwalebne. To też rodzaj aktywności. Człowiek rano wstanie, Amolem się natrze, Geriavitu napije, bułkę bananem zagryzie. Koło Domku Ogrodnika siłownia na świeżym powietrzu, trasy spacerowe, do nordic walking, tour de basen - most Orląt i z powrotem, w zinie stok... tyle rzecz dzięki którym można zadbać o zdrowie. Tyle teraz samorząd chce robić dla seniorów. Wszystkie starsze panie, które zawsze można spotkać na wszelakich lokalnych imprezach z całą pewnością będą zachwycone jeśli tylko poświęci się im trochę więcej czasu. Można na przykład makietę miasta zrobić i sobie tak poustawiać jak w realu się nie da. Jak się drzewa na niej nie znajdą, to nie trzeba ich ścinać. Aquapark postawić na Zniesieniu, galerią na Rynku... Jak ktoś ma talenty i potrzebę ich rozwijania, to też nie ma problemu w mieście wyjątkowym. Dla kogoś, kto lubi mówić publicznie też jest doskonałe miejsce. Przecież dopiero co Fredreum obchodziło jubileusz i niedawno wyremontowano sale na Zamku. Żyć nie umierać! Tam to dopiero można się wcielać w kogoś, kim się nigdy nie było i nigdy nie będzie. I jak to wszystko będzie się robić, to ma to wielką zaletę. Nie zamęcza się wszystkich dookoła sobą i nie obciąża się też wszystkich kosztami własnego hobby. PS Jednej rzeczy z tych wszystkich dyskusji o wyborach i kandydatach nie zapomnę do końca życia. Jak zwolennicy R.Chomy powoływali się na autorytet T.Ferenca, jego wypowiedzi, jakby zapomnieli, że właśnie T.Ferenc udzielił poparcia W.Błachowiczowi. Niech ktoś teraz spróbuje powiedzieć, że wybór Józefa Szwejka na "twarz" Przemyśla przed laty nie był słuszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta joj Re: Popieram Błachowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.14, 23:02 Czemu więc, ten dziadek Ferenc, nie poparł słowem mówionym? Czemu nie ma jakiegoś spotu tylko kawałek papierka, który każdy może sobie wydrukować? Wątpliwe to poparcie jak i moc sprawcza. Cóż ono znaczy, spokojnie mógłby takie poparcie złożyć sołtys z Poraża i też miałoby ono wartość kolekcjonerską. jedynie. Nie ma się więc co podniecać panie Cypis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Popieram Błachowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.14, 23:24 I kto tu się podnieca? Trzeba było zapytać Tu, albo TU, a najlepiej TU Ale jakby poparł w takiej formie Chomę, to byś nie protestował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Popieram Błachowicza IP: *.play-internet.pl 29.11.14, 21:02 Zawsze Prezydent Ferenc może zatrudnić Pana Błachowicza jako swojego vice w Rzeszowie i po 3,5 roku zobaczy co mu w mieście zostało ;-) Odpowiedz Link Zgłoś