Dodaj do ulubionych

Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy

IP: 87.117.199.* 26.11.14, 19:55
Po raz kolejny Robert Choma pokazał klasę. Rzeczowe i konkretne odpowiedzi na pytania w przeciwieństwie do Błachowicza, który lał przysłowiową wodę w wielu tematach. Zdenerwowanie, ataki na Chomę to zasady przyjęte od tych, z którymi zawarł porozumienie.
Jednym z ostatnich pytań o podsłuch p. Bukowskiego to już stoczył się do rynsztoka.
Choma jest gwarantem stabilizacji i spokoju na najbliższe 4 lata. Błachowicz oznacza stratę i 4 lata domowych wojenek. Choma na Prezydenta!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tadek Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.14, 19:59
      Choma już pokazał co potrafi ,gorzej już być nie może. trzeba go pozbawić władzy.nich kupuje doniczki za 100 tysięcy do swojego domu . Głosujemy tylko na Wojciecha Błachowicza .
      • Gość: alla Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.play-internet.pl 26.11.14, 20:03
        No właśnie Choma pokazał klasę!!!!
        • Gość: marek Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.14, 20:16
          Nie chce was martwic ale po ostanich 12 latach Przemyśl to gosdpodarczo obraz nędzy i rozpaczy na tle innych miast .
    • Gość: maxxie Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.toya.net.pl 26.11.14, 20:24
      Pytanie Roberta Chomy do Wojciecha Błachowicza: - Powszechnie wiadomo, że popiera pana mniejszość ukraińska, w związku z tym mam pytanie o Pana stosunek do Ukraińskiej Powstańczej Armii. Czy to prawda, że zamierza Pan rozbudować cmentarz UPA w Przemyślu.

Anonimowe pyskówki i insynuacje na forum można zrozumieć. Ale takie pytanie na publicznej debacie? Nie z ust kogoś z widowni, ale od samego Chomy? Trudno wyobrazić sobie, by urzędujący od 12 lat prezydent miasta mógł upaść jeszcze niżej. Kompletny brak klasy, udowadniający jedynie, że tonący brzytwy się chwyta.
      • d-udek Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy 26.11.14, 20:42
        Zasadnicze pytanie kampani, kto ma czarne podniebenie? A pytania o rozpi... w strefie ekonomicznej były? O to kto pozwolił ją wybudowac na niestabilnym gruncie z torfem, przez co nic cięzkiego się tam nie da wybudować O bezrobocie i masowe wyjazdy młodych ludzi? O gigantyczne kolejki do przejścia granicznego? O pusty dworzec kolejowy? O walący się zbytkowy most?
        • Gość: Bazyli Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.107.118.11.mediahost.pl 27.11.14, 20:05
          Ten Choma chce za 42 mln złotych zbudować nam dworzec autobusowy, abyśmy mieli lepsze warunki do emigracji.Ten facet oderwany jest od rzeczywistości. Niech się przejdzie miedzy ludzi do sklepów zobaczy jak kupują emeryci , zwykli ludzie. Nie stać ich na nic.
      • Gość: ass Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.107.115.253.mediahost.pl 26.11.14, 20:44
        A może napisze o stosunku do Moniki K.? To się żona zadziwi.
        • Gość: new guy Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.przemysl.hypnet.pl 27.11.14, 22:32
          O jaką Monikę K. chodzi?Proszę jaśniej
      • Gość: Cypis Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.14, 20:53
        Czego innego można się spodziewać po kimś, kto po 12 latach urzędowania na debatę przynosi teczkę, w której są podobno jakieś dokumenty na konkurenta?
    • Gość: Ultra Maryna Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.14, 20:42
      Miałam okazję na żywo obserwować tę debatę i muszę przyznać że wypadła tak sobie. Nie spodziewałam się co prawda wiele więcej, jednak faktycznie jak zauważył jeden z zabierających głos, dużo gadania, mało konkretów. Te same sztuczki słowne, te same konstrukcje, zadawane po raz 10 te same pytania. Standard. Dosyć sprawnie zarówno Choma jak i Błachowicz uciekali z pułapek zastawianych przez konkurentów, chociaż za ładną retoryką kryła się bezradność. I to było widać. Błachowicz który buduje szeroką koalicję w Radzie, w której będą wszyscy, czy tego chcą czy nie. Zabrzmiało to śmiesznie, ale w sumie co miał powiedzieć? Podobnie Choma który będzie gratulował wójtom ościennych gmin przyciągnięcia inwestorów. Zapomniał tylko dodać, że te gratulacje będą podszyte zazdrością, bo w tym czasie w przemyskiej strefie jak nie było i nie ma poważnych inwestorów tak i dalej nie będzie, bo widoków żadnych. Ale dystans zarówno do 1 jak i 2 kandydata pozwolił mi spojrzeć trochę szerzej i pod innym kątem. Widać że obaj kandydaci startują z zupełnie innych pozycji. Choma wydawał się spokojniejszy, pewniejszy zwycięstwa, opanowany, zdyscyplinowany. Jak zwykle dobrze wypadł w tego typu sytuacjach. Błachowicz tak naprawdę gra o wszystko i wie że gdy przegra to zarówno on sam jak i przemyska PO zostaną zmarginalizowane. Widać było zdenerwowanie i zupełnie niepotrzebną werbalną agresję, napastliwość i osobiste wycieczki w stronę kontrkandydata. To mu poparcia ani sympatii nie przysporzy. Ale nie to mnie zdziwiło i zaskoczyło najbardziej. Widziałam na sali wiele osób które startowały z komitetu R. Chomy do Rady, ale miałam wrażenie że oni albo byli tam służbowo, albo przyszli tam w głębokiej konspiracji. Jacyś tacy schowani, zupełnie bierni, jakby to nie ich kandydat "pocił się" na scenie. Z kolei na przeciwległym biegunie byli zwolennicy W. Błachowicza a przynajmniej kilku których zdołałam zaobserwować. Ja rozumiem, że można się zaangażować w kampanię jednego z kandydatów, popierać go, działać na jego rzecz. Ale obserwując kilku takich dżentelmenów, a jeden siedział tuż przede mną, miałam wrażenie, że to nie są zwolennicy Błachowicza. To nie jest normalny doping i wyrażanie poparcia dla swojego kandydata. To wyglądało jak sfanatyzowana jaczejka. Początkowo obserwowanie ich mnie bawiło, potem już zaczęło irytować. Wyglądało to w każdym bądź razie przezabawnie jak nie słuchali Błachowicza, oni zwyczajnie spijali każde słowo z jego ust, jakby co najmniej obwieszczał im prawdy objawione. Jedynie słuszne. Wszystko jedno co mówił, mądrze czy głupio. To nie miało najmniejszego nawet znaczenia. I odwrotnie, gdy tylko R. Choma zaczynał mówić, wszystko jedno na jaki temat i czy mówił mądrze czy się wił jak przysłowiowy piskorz, to reagowali bardzo emocjonalnie, z nieukrywanym nawet sarkazmem i złością. Najśmieszniejsze, że jak nawet mówili dokładnie to samo, tak jak w przypadku konieczności przycinki drzew w parku i roli w tym procesie obecnej radnej, to ta reakcja się nie zmieniała. Nieistotne co jest mówione, najważniejsze kto to mówi. Czasami miałam wrażenie, że jakby dać im pistolet i nie groziłaby im za to żadna kara, to bez mrugnięcia okiem zastrzeliliby Chomę aby nie bruździł i nie przeszkadzał ich kandydatowi.
      • Gość: Obserwatorka Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.107.115.253.mediahost.pl 26.11.14, 20:50
        Wojciech to jest mój kandydat na Prezydenta. I gdy już nim zostanie - a zostanie na pewno - to wrócę z chorobowego i pokażę te dokumenty z Zielonego Rynku. Z prawnego punktu widzenia , to winny jest tylko obecnie
        urzędujący Prezydent . Gdybyśmy mogli , to budki dawno by stanęły.
        • Gość: alla Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.play-internet.pl 26.11.14, 21:10
          Robert to jest mój kandydat na Prezydenta.
        • Gość: psychiatra Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.toya.net.pl 27.11.14, 00:41
          Moja w tym głowa, żebyś za szybko ze zwolnienia nie wróciła!
          A jak już w niedzielę twój faworyt przerżnie II turę, o co można być dziwnie spokojnym, to sobie z Wojtusiem pojedziecie w Bieszczady stawiać malutkie zielone budki........
        • Gość: urzędnik Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 02:03
          A czy w tej teczce co ją chciał pokazać Choma nie ma czasem dokumentów na temat twoich wybryków pod auspicjami Wojtusia, który tak cię promował? A jest w niej na pewno wiele, trochę się nazbierało, robiłaś co chciałaś, a Wojtuś cię krył. Innych wywalał z roboty ale ciebie trzymał na stołku.
      • Gość: Cypis Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.14, 21:41
        >Błachowicz który buduje szeroką koalicję w Radzie, w której
        > będą wszyscy, czy tego chcą czy nie. Zabrzmiało to śmiesznie,
        > ale w sumie co miał powiedzieć?

I ma rację! Najwyższy czas tworzyć koalicje wokół konkretnych spraw, projektów, a nie wyłącznie tego, czy ma się stołki dla swoich w samorządzie albo nie.

> Błachowicz tak naprawdę gra o wszystko i wie że gdy przegra to zarówn
        > o on sam jak i przemyska PO zostaną zmarginalizowane.

A Choma tak naprawdę nie gra o wszystko?
        Gdy przegra, to zarówno on sam jak i przemyska RC zostanie zmarginalizowana?

> Widziałam na sali wiele osób które starto wały z komitetu R. Chomy
        > do Rady, ale miałam wrażenie że oni albo byli tam służ
        > bowo, albo przyszli tam w głębokiej konspiracji.

Jeżeli przed pierwszą turą było TAK, to po niej mogło być inaczej?
        • Gość: Ultra Maryna Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.14, 22:11
          Ależ oczywiście że Choma i jego RC również gra o wszystko, pewnie nawet bardziej niż Błachowicz. Nie mam co do tego żadnych wątpliwości, tyle tylko że na dzisiaj ma większe szanse na zwycięstwo niż Błachowicz a to daje poczucie psychicznego komfortu. Na zamku nie byłam ale widziałam film z tego wydarzenia i muszę przyznać że wyglądało to jeszcze gorzej. Amatorszczyzna kompletna. Jeśli zaś chodzi o szeroką koalicję o której mówił Błachowicz, to doskonale on przecież wie że to brednie. To zabrzmiało jak rozważania teoretyków pracy. Radni PiS nigdy go nie poprą w kluczowych projektach, które będą mogły budzić jakiekolwiek kontrowersje. Nawet tak dla zasady. RC też nie. Argumenty zawsze znajdą. Położą mu każdy ważniejszy projekt, każdą uchwałę. Nie mówiąc wogóle o projektach niepopularnych zmian, które mogą być bolesne ale są konieczne. Nic nie zrobi bez trwałej wiekszości w radzie, tak zwyczajnie nie da się zarządzać miastem. Wszelkie takie rozważania o budowaniu koalicji wokół konkretnych spraw to czyste mżonki. A PO nie ma szabel. To byłby totalny klincz. I co lepsze to Błachowicz dokładnie o tym wszystkim wie.
          • Gość: Cypis Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 04:44
            To co napisałaś brzmi jak artykuł do szkolnej gazetki pod redakcją nauczycielki, która jest zwolenniczką Regia Civitas albo kiepski wytwór początkującego PR-owca, który dorabia w internecie.

Jaki psychiczny komfort ma Choma widać na filmiku z konwencji, a powstał zanim zdarzyło się wiele rzeczy w kolejnych dniach kampanii. To z całą pewnością nie dodało mu skrzydeł. Błachowicz jest trochę "elektryczny", ale niewielu znam takich, którzy z wielkim luzem stanęliby do publicznej debaty z byłym szefem, który usiłował publicznie ich zdyskredytować. To co mówił Choma o Błachowiczu tuż po jego odejściu z magistratu dobrze o nim nie świadczy. Jeżeli ktoś się uważa za "samorządowego championa - medalistę dyplomowanego", to publicznie będzie się chwalił swoimi sukcesami, a nie tracił czas na zajmowanie się osobami stojącymi niżej od niego w urzędniczej hierarchii. Chyba, że jest to taki papierowy "champion - medalista dyplomowany", który nie ma własnych sukcesów, ale za to wiele wpadek i jedynym sposobem na ich przykrycie jest znalezienie sobie "chłopca do bicia" na którym pokaże jaki to on jest kozak. Niestety taka postawa nie jest dowodem na siłę, ale słabość. Ciąąłę próby przypisywania konkurentowi tego co sam robi świadczy o tym, że przeżywa kryzys i jest w defensywie. Takich rzeczy nie robi człowiek pewniejszy zwycięstwa, bo ma świadomość, że mu szkodzą. Prędzej ktoś, kto nie ma innego wyjścia z sytuacji w jakiej się znalazł. Komunikacja niewerbalna też jest ważna i warto zwrócić uwagę na kontakt wzrokowy w wykonaniu Chomy podczas debaty w TVP Rzeszów. Gdyby trzeba było przez dłuższą chwilę patrzeć w oczy przeciwnikowi przed walką bokserską...

Przecież nie chodzi o to, żeby wszyscy radni popierali projekty Błachowicza. Nie chodzi też o wszystkie sprawy jakimi zajmuje się rada. Większość będzie zmuszona popierać jego projekty, jeżeli będzie się liczył z głosami, propozycjami mieszkańców. Przecież znajdziemy nie jednego radnego, który jest bardzo aktywny, ale nie w sprawach okręgu z którego został wybrany. Wystarczy przeglądnąć protokołu z sesji. Jest też duża grupa radnych, którzy kompletnie nie mają nic do powiedzeni. Jeżeli dostaną do przegłosowania projekty dotyczący konkretnej ulicy, dzielnicy, popierany przez mieszkańców, to będą się narażać wyborcom, bo nie są w koalicji? Ferenc na czym zbudował swoją pozycję?

Koalicja wokół konkretnych spraw nie jest mrzonką. Przecież porozumienie jakie podpisał Błachowicz z Oleszkiem i Wilkiem jest właśnie przykładem takiej koalicji. Ktoś powie, że jest to wymierzone w Chomę. W ostatnich 12 latach ile znajdziemy przykładów na oddolne inicjatywy, które zyskały wsparcie samorządu? A ile znajdziemy przykładów na to, że mieszkańcy zwracają na coś uwagę, władza zapewnia, że jest i będzie dobrze, a na koniec i tak robi co chce?
            • Gość: kobra Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 13:48
              Pieprzysz panie Cypis jak potłuczony, Jaka koalicja z Wilkiem? Poczytaj pan co mówią członkowie czy sympatycy jego ugrupowania. Suchej nitki nie zostawiają na Wilku i tych, którzy się sprzedali za skwerek i ścieżki rowerowe, których i tak nie będzie, bo teren ten to korytarz ekologiczny, a na nim bez gody RDOŚ nie powstanie nic. Podobnie też i to drugie porozumienie, jego treść to głodne kawałki dla naiwnych i obietnice bez pokrycia. Wiadomo wszystkim, że chodzi o koryto a nie rozwój miasta, Po co stulać takie farmazony? Chłopcy by też chcieli mieć władzę i stołki a tu im Choma nie pozwala przez 12 lat to i są nieźle wkurzeni, co widać. Bo o przyszłości i dobru miasta jakoś nie mówią, tylko ryczą i wrzeszczą o tym jak wykurzą swego wroga. To oczywiście tak po polsku i chrześcijańsku, bo to polacy i katolicy. A ty Cypis liczysz na coś? Pewnie marzy ci się stołek po Filu, nie?
              • Gość: Cypis Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 19:28
                klik
            • Gość: Ultra Maryna Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.14, 18:20
              Ha, zawsze się człowiek czegoś interesującego o sobie może dowiedzieć. Co prawda żadnej gazetki nie tworzyłam, ale skoro ktoś dostrzega we mnie taki talent, to może czas o tym pomyśleć ;-). A tak poważnie, to chyba niektórym faktycznie nerwy puszczają. Nie zamierzam bronić Roberta Chomy. Ma on swoich sztabowców od tego. A i sam nienajgorzej sobie w tej roli radzi. Zresztą myśle że ten spór najlepiej rozsądzą mieszkańcy naszego miasta już w najbliższą niedzielę. I jakoś jestem dziwnie przekonana, że nawet ci, którzy najgłośniej z fanatyczną wręcz zaciętością gardłują za panem Błachowiczem, nie postawiliby ani 10 zł w zakładach bukmacherskich na zwycięstwo swojego idola. Z prostego powodu, bo sami w to nie wierzą! Chociaż z drugiej strony też zaskakuje mnie zadufanie zwolenników pana Chomy, którzy już dzielą skórę na niedźwiedziu. Chyba brak im trochę pokory i nie chcą pamiętać, że łaska wyborców na pstrym koniu jeździ. Jednak zawsze mi się wydawało, że sympatie polityczne nie powinny zwalniać nikogo z racjonalnego myślenia. Tymczasem z tego co widziałam, to gdy zwolennikom Wojciecha jakieś fakty nie pasują do założonej koncepcji to tym gorzej dla faktów.

"Miłością płonąc do abstraktów,
              najbardziej nienawidzą faktów,
              fakty teoriom bowiem przeczą,
              a to jest karygodną rzeczą."

Co prawda Szpotański trochę kogo innego miał na myśli pisząc towarzysza szmaciaka, ale jak słucham i czytam co poniektórych fanatyków WB, to ta fraza pasuje do nich jak ulał.
              Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Wojtka Błachowicza w roli karbowego z nahajką, który by zmusił do popierania jego projektów opozycyjnych radnych. Chociaż kusi mnie aby zagłosować na tego kandydata i to zobaczyć na własne oczy ;-). Tak na poważnie, to nie ma co czarować i zaklinać rzczywistości. Sytuacja wygląda tak jak wygląda, niezależnie od tego czy nam się ona podoba czy nie. Koalicję z Wilkiem i Oleszkiem może Wojciech podpisywać i co tydzień, tylko że oni nie mają w radzie ani jednego głosu. Ani jednego. Tak więc to czysty pic. Jak już mowa o Ferencu, to proponuję przeczytać co mówił on na temat rady, dokładnie to samo co ja wyżej napisałam, że prezydent aby wogóle myśleć o rządzeniu miastem MUSI mieć większość w radzie. Kropka. Tę dyskusję można by było oczywiście ciągnąć dalej, ale myślę że ważniejsze jest co innego. W poniedziałek obudzimy się pod rządami jednego albo drugiego prezydenta. I jeśli nic niespodziewanego się nie wydarzy, to taki stan będzie trwał przez następne 4 lata. I ci wszyscy, którzy dzisiaj najchętniej zastrzeliliby Chomę też będą musieli tutaj żyć ze świadomością że rządzi ten właśnie człowiek i ta koalicja. No chyba że zdecydują się wyjechać. Dlatego rozumiem, że czasami emocje mogą ponosić, ale wtedy trzeba się zachować tak jak Robert Majka wczoraj, który ochłonął, wstał i przeprosił.
              • Gość: Cypis Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 19:24
                klik
          • Gość: zdziwiony Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 07:49
            Ultra Maryna napisał(a"

Radni PiS nigdy go nie poprą w kluczowych projektach, które będą mogły budzić jakiekolwiek kontrowersje. Nawet tak dla zasady."

Cudownie, to tak dla zasady nie poprą radni PiS nawet dobrych, niezbędnych dla miasta projektów???To takich radnych trzeba wtedy na taczkach wywieźć daleko z miasta bez względu na opcję polityczną. Prezydent Choma ma teraz poparcie PiS, to ma być reklama dla nich? Popatrz do prasy co mówili inni kandydaci na prezydentów już po przegranych wyborach i co deklarowali jeśli chodzi o działanie w radzie.
    • a.fischer Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy 26.11.14, 21:27
      Dlaczego nie 3:0, a może od razu 4:0? W następnym poście napisz 10:0. Albo jeszcze lepiej! Za każdym razem po nazwisku Choma pisz na zmianę "SUPER PROMOCJA", "NOWOŚĆ", wtedy na pewno przekonasz mnie i innych do oddania głosu na niego. Przemyskie głupki od marketingu politycznego....

Póki co, jedyne co obaj panowie pokazali, to mentalność lokalnych watażków machających zardzewiałą szabelką, których stać tylko na płytkie pyskówki zza płota.

Nie usłyszałem żadnych konkretów, odpowiedzi na istotne pytania były wymijające i biła z nich bezradność, brak pomysłów lub ewidentne kłamstwa w których się uzupełniali bo obaj są umoczeni. Nie sądzę, że Błachowicz, jeżeli wygra, będzie w stanie zdziałać więcej niż Choma. Chyba, że zleci zarządzanie miastem firmie outsourcingowej.

• Gość: @a.fischer Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.static.ip.netia.com.pl 27.11.14, 23:14
        KLIK

• Gość: Debaciara Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.toya.net.pl 26.11.14, 21:29
      Chome zdecydowanie wygrał. Pieniacz, awanturnik Błachowicz to chłoptaś spod budki z piwem. Podobnie jak jego koalicyjny kumpel Wilk. Dziw bierze, że tak późno się spiknęły chłopaki. Błachowicz gadał dla samego gadania nie umiał konkretnie ani mówić o swoim programie, ani go bronić. Podczas debat przyznawanie kontrkandydatowi racji jest strzelaniem sobie w kolano. Mizernie wypadł WOJTEK. Pikanterii dodawały okrzyki Pana, któremu debata pomyliła się z wiejskim festynem na którym można wykrzykiwać różne rzeczy.
      Choma jak zwykle zachował klasę do samego końca. No może przy pytaniu o ukrainców mógł sobie darować, ale takie prawa debat i kampanii.
      Żenujące zabiegi Błachowicza o podsłuchaniu Bukowskiego rozbawiły chyba wszystkich, ale to ewidentnie pokazało lawirowanie pomiędzy niewiedzą, a brakiem doświadczenia. No cóż może niech każdy z panów robi to w czym czuje się najlepiej.
      Błachowicz (nie Błochowiak – ha ha ha ) niech zostanie przedsiębiorcą, razem z Oleszkiem niech kręcą Japońskie lody, a Wilk niech testuje wózki inwalidzkie po ulicach Przemyśla.
      CHOMA TO NASZ KANDYDAT NA PREZYDENTA – DO BOJU ROBERT!
    • Gość: jan Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.static.ip.netia.com.pl 26.11.14, 21:38
      Choma już był. To co miał zrobić, dobrego lub złego, zrobił. Nic więcej nie wymyśli. Teraz należy dać szansę komukolwiek innemu. Niech będzie Błachowicz!
      • Gość: g Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: 87.117.199.* 27.11.14, 06:26
        Błachowicz też miał swój czas, i jakoś nie zabłysnął.
        • Gość: mikołaj Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 09:15
          Zdecydowane 2 : 0 dla Chomy . Bardzo dobrze przygotowany,wspaniałe riposty . Błachowiczowicz nie potrafił zaprezentować niczego atrakcyjnego a na dodatek puszczały mu nerwy
          • Gość: chi chi Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 09:32
            wielu osobom na tym forum puszczają nerwy
            • Gość: Cypis Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 09:43
              Jednym puszczają nerwy, inni się modlą - klik
              • Gość: Marek Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 19:57
                Przemyśl to piękne miasto pozyskaliśmy 530 baniek z uni wyremontowaliśmy wszystkie kościoły skwery place przedszkola też kościelne .Wybudowaliśmy ośrodki rechabilitacji boiska place zabaw szkoły pomniki też kościelne . Jesteśmy liderem w pozyskiwaniu funduszy nie mamy przyzwoitego basenu Centrum sportowego z Hala i infrastrukturą.Kytych kortów też brak ścieżki rowerowe na papierze plaży nad sanem już też nie . Z imprez w mieście został tornister caritasu i wincetiada . Miasto zamiast mieszkań pozbywa się lokali handlowych które daja wieczny zysk bo kasa pusta .No bardzo udane 12 lat super .Miasto opasa kamarylla która je wysysa jak gąbke .Wybór błachowicza zmiecie stare układy a jak sie nie sprwawdzi za 4 lata mu podziekujemy
                • Gość: Marek Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 20:06
                  Przepraszam mamy obwodnice na kalwarie i jednego inwestora w strefie ale on nasz to pracownicy ci sami on przed tamtymi wyborami a teraz konsul zgłosił akces ten który pociesza naszego Prezydenta że jak polacy wyjada on sprowadzi krewnych z zagranicy
                  • Gość: Plopluś Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.toya.net.pl 28.11.14, 09:34
                    Zwróć uwagę, że nasz Prezydent uratował 500 miejsc pracy przejmując Szpita przy ul. Słowackiego. Sam to przyznał w debacie.
                    Tak na serio, to nie uratował, tylko wziął 500 etatów na kark budżetu i podatników. Zobaczymy jak to się zakończy.
                    • Gość: Cypis Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.14, 11:19
                      Nasz bohater! Szpital ten jest przecież jedynym źródłem dochodów dla tak ubogiej i zagrożonej bezrobociem grupy jak lekarze. Medalu albo dyplomu za to od nich nie dostał?
                • Gość: Plopluś 12 lat Ordynata IP: *.toya.net.pl 28.11.14, 09:50
                  12 lat ordynowania. Czy istnieje w Polsce 70-cio tysięczne miasto bez kąpielska, gdzie mieszkańcy latem jeżdżą po okolicznych miejscowościach (Radymno, Jarosław, Ustrzyki), żeby się wykąpać ?
                  Szkody, że wybory nie odbywaja się podczas upalnego lata.
                  • Gość: edek Re: 12 lat Ordynata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.14, 12:07
                    Bardzo mi przykro, że nie masz się gdzie wykąpać. A tu nie ma nawet łaźni. To skandal. Ludzie śmierdzą, w autobusach zaduch, kierowcy nie chcą w takich warunkach pracować, a to przekłada się na spóźnienia, bo brak kadry na to wpływa. Skandal. Podobno u prezydenta jest prysznic, może cię wpuści, tylko weź jakieś szare mydło ze sobą.
                    • Gość: Plopluś Re: 12 lat Ordynata IP: *.toya.net.pl 28.11.14, 12:54
                      I poczęstuje mnie jeszcze miodem ze swojej pasieki. Bartnik pozal się Boże.
                      • Gość: a Re: 12 lat Ordynata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.14, 13:07
                        z pasieki na parceli w Reczpolu która córka dostał w prezencie I komunijnym
    • Gość: Cypis Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 19:36

DEBATA PREZYDENCKA R CHOMA W BŁACHOWICZ - TVPODKARPACKA

DEBATA Z KANDYDATAMI NA URZĄD PREZYDENTA MIASTA PRZEMYŚLA 2 TURA WYBORÓW - NewsPrzemyśl Przemyśl
    • trelemerele Re: Dzisiejsza debata w PWSW - 2:0 dla Chomy 28.11.14, 13:41
      Choma i Błachowcz dali sobie po buźkach.
      www.zycie.pl/informacje/Przemysl/4003,ChomaBlachowicz-Ostatnie-ciosy.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka