Gość: robert IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.14, 19:30 Mam pytanie, wybieram się na święta do rodziny, czy kładka na wysokości ul.Rzecznej już funkcjonuje? Rozważam hotel pod białym orłem, a to najbliżej do Wieniawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abba jozef Re: kładka na Sanie IP: *.toya.net.pl 04.12.14, 19:39 woda w Sanie ma tak niski poziom ze nie zachodzi konieczność korzystania z kładki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kładka na Sanie IP: *.przemysl.hypnet.pl 04.12.14, 19:47 Co tam kładka, zaraz obok masz wyciąg krzesełkowy,przedłużenie wyciągu narciarskiego w kierunku os.Rycerskie.W planie jest jego wydłużenie na Lipowicę.A co. prezydent nam obiecał i zrobił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: kładka na Sanie IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.14, 20:42 no co wy, czytałem że w 2010 powstanie, to przecież nie jest jakiś wielki koszt....ale faktycznie jeszcze jej nie ma, sprawdzałem, i widze że dopiero od tego roku ją budują: wiadomosci.onet.pl/rzeszow/w-przemyslu-powstanie-nowa-kladka-dla-pieszych-i-rowerzystow/wg5wj Odpowiedz Link Zgłoś