Dodaj do ulubionych

Zaglębie moherowe

30.11.15, 09:30
Na Podkarpaciu PiS zbiera najwięcej głosów. Gdyby na mapę poparcia dla tej partii nałożyć mapę największego zacofania i ciemnoty, to obie pokrywałyby się idealnie. To istne "zagłębie moherowe", w którym prawie każde miasto zasługuje na tą nazwę.

Podkarpacie to największe moherowe zagłębie dewocji, pedofilstwa i gusła. To kraina zabobon i pijaństwa, to zbiorowisko ludzi przypadkowych z różnych kultur, to Polska "D", to region gdzie na ogół są kościoły i cerkwie a ludzie nienawidzą się jak psy.
Obserwuj wątek
    • matigrypl Re: Zaglębie moherowe 30.11.15, 15:02
      Wiesz co demonie? to ty jesteś wytworem kultury pełowskiej która ceni sobie najgorsze w świecie cechy!!! Obrażasz kogo popadnie tylko dlatego że ma inne zdanie czy światopogląd. Tymczasem wygłoszone przez ciebie credo to charakterystyczna dla banderowców, hitlerowców i islamistów reguła która pozwala im na zwierzęce zachowania bo tłumaczy i usprawiedliwia ludzi mających najbardziej prymitywne i obce kulturze europejskiej zachowania! Pewnie jesteś dumny z wygłoszonego manifestu? Dlatego powinieneś w try miga udać się do psychiatry i podjąć systematyczne leczenie! Wszystkiego się spodziewałem ale tak toksycznego szkolenia u nas w kraju nigdy sobie nawet nie wyobrażałem. Może ty demonie jesteś szczególnym przypadkiem prymitywa, podatnego na sugestie innych? Może to wada genetyczna? Takie nagromadzenie negatywnych cech może cię doprowadzić na skraj wytrzymałości psychicznej i pójdziesz drogą największych psycholi świata? Dlatego musisz się zastanowić czy warto dla paru bankrutów politycznych aż tak się ośmieszać!
      • europatria Re: Zaglębie moherowe 30.11.15, 15:46
        Kocham przemyskie forum.Tylko tutaj ateista ateiście może dopieprzyć z rury. Tylko tutaj antyklerykał jest jednocześnie peowcem, banderowcem , hitlerowcem , islamistą i czort wie jeszcze czym.
        Ześmiałem się ze śmiechu jak pszczoła !Obaj towarzysze macie obsesję.O obsesji pysia nie piszę , bo nie on zaczął wątek.
        Demonie przesadzasz ! Nie jestem fanem pisowców.Niestety to inne ugrupowania nie uczyniły niczego ciekawego w tym regionie aby tubylcy głosowali na ich partię.Wyjątkiem jest Ferenc.
        Obietnice i populizm sprzedaje się najlepiej, dlatego piskorze wygrywają.
        Aż tak zle znowu z Podkarpaciem nie jest.Jesteśmy na pierwszym miejscu w kraju jeśli chodzi o bezpieczeństwo.
        • matigrypl Re: Zaglębie moherowe 30.11.15, 17:44
          Moja obsesja jak powiadasz ma uzasadnione podstawy! Obie organizacje, zarówno peło jak i banderowcy to wredne i szmatławe mendy. Jedna mi zatłukła szwagra a druga z mojej emerytury zrobiła sobie jaja zmniejszając jej siłę nabywczą o połowę! Wzorując się na stalinie stosują najbardziej wredną propagandę sukcesu. To on wmawiał wszystkim jaki to dobrobyt osiągnęła Rosja albo urban; organizował paczki dla bezdomnych w USA? W końcu peło w osobie kopaczki; Polska przegoniła Szwajcarię??? Robienie z nas durni aby świat miał uciechę po prostu wymusza zdrowe reakcje normalnych ludzi! A ta cała banda wazeliniarzy wtóruje jej niczym pacjenci z domu bez klamek. Takie zaślepienie i fanatyzm to rzecz niespotykana. Z początku myślałem że w peło to tylko z niesiołem coś nie tak ale jak znalazł naśladowców w całej organizacji to wiem że z wariatami trzeba ostrożnie. Konkluzja jest taka: oni się wykończą sami i to w ekspresowym tempie. Wystarczy poczekać.

Bądź uroczy dla obsesjonatów bo nie wiedzą co czynią!
          • Gość: Tadeusz Re: Zaglębie moherowe IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.15, 19:31
            Jest prosta metoda, mohery (i pisiory) do wora i do jeziora....I wtedy będzie można zacząć budować moralność, po usunięciu chwastów, które dziś przeżerają zdrową tkankę społeczeństwa
            • Gość: Land Rover Re: Zaglębie moherowe IP: *.19-1.cable.virginm.net 01.12.15, 00:12
              Popieram, święte słowa imć Tadeuszu - chwasty trzeba wyrwać. Bez pośpiechu, same się powyrywają, kłócąc o stołki i wpływy. Taka ich pisdzielcza natura.
              • matigrypl Re: Zaglębie moherowe 01.12.15, 06:56
                Z tym wyrywaniem chwastów to czasem nie przypomina wam coś? Przecież to upowsko, banderowska propaganda głoszona z ambon banderowskiego kościoła!!! To tego typu agitacje doprowadziły do sadystycznych mordów i ludobójstwa. Wy banderowcy musicie zawsze głosić miłe dla was hasła a zbrodnicze w oczach reszty świata? Pewnie jesteście dumni i liczycie na zostanie bohaterami lub świętymi???
      • demon1903 Moher z manią prześladowczą 01.12.15, 09:20
        Tak, masz rację! mój wątek miał za cel sprowokować do wynaturzeń słownych takich oszołomów jak TY i tobie podobnych, którzy "dopasowali" tytuł tego wątku do swojej osoby. Na to liczyłem.

Starych, wstrętnych moherów, zniedołężniałych zgredów głosujących na PiS, tkwiących z przygłuchym uchem przy radioodbiorniku , z którego rozlega się zawodzenie tych kościelnych z Radia Maryja. Tacy jak Ty kiedyś słuchali Wolnej Europy a dzisiaj nadstawiają dużego ucha na moherowe Radio, modląc się za Kaczyńskiego i PiS do Pana Boga

Szkoda że takie treści pisane przez Ciebie o kimś kto ma inne zdanie i światopogląd można przeczytać tylko tu na Forum Przemyskim a nie na innych Regionach Forum. Twoje słowa są przykładem z jakich osobników składa się na ogól podkarpackie a w szczególności przemyskie społeczeństwo. Jesteś człowiekiem o odrażającej nienawiści do wszystkiego co nie PiSowskie. Moher z manią prześladowczą podobnie jak Lechowski5, z tym, że on bynajmniej nie wyzywa od banderowców a zwie towarzyszami. Zresztą jesteście jednakowi...

Wiedz, że dziś w nadSańskim Skansenie już bez obawy o swoje życie można mówić, pisać, śpiewać, to co się myśli nie bojąc się UB czy też SB.

Tacy jak Ty mają przekonanie o swej wyjątkowości i wyższości jak oraz głupocie innych. Uważają, że cel uświęca środki i nie ma takiego świństwa, którego nie można zrobić dla osiągnięcia celu. I na koniec - są tak samo wyjątkowo odrażający i wstrętni jak prezes PiS-u....
        • Gość: Zródło Re: Moher z manią prześladowczą IP: *.toya.net.pl 01.12.15, 10:40
          Moherowy Fighter -to portal z którego Demon czerpie te soje genialne mądrości
          Demon podawaj żródła z których cytujesz te swoje pseudo mądrości, bo po stanie twego umysłu widzę że masz problemy z samym sobą.
          Widać że trudno Ci sklecić dwa rozsądne zdania
          Czerwona cegiełka się kłaniam trzeba się było uczyć
          • matigrypl Re: Moher z manią prześladowczą 01.12.15, 11:10
            A ja myślę że demon popełnił zwykły plagiat przepisując moje słowa i zmieniając wszędzie peło na pis lub mohery!Jest to wyjątkowa i bystra chłopina tzw. cwana bestia! Musi coś w tym być bo z ekranu doszedł mnie jakiś smród? Przypuszczam ze to demon pierdnął z zachwytu nad samym sobą i umocnił się w swoim narcyzmie.

Na marginesie dodam że te jego wynurzenia są przednie jeśli chodzi o rozwalanie peło. Znowu im spadło a nawet siostrzana organizacja ich wyprzedziła. Brawo demon!!!

Jesteś tak prymitywny demonie jak te twoje wypociny a wytłumaczenie jeszcze głupsze! Chciałeś sprowokować? A od którego momentu twojej tfórczości? A może jesteś Wallenrodem w szeregach peło? Same znaki zapytania i trudno oczekiwać odpowiedzi!
    • Gość: set Re: Zaglębie moherowe IP: *.toya.net.pl 01.12.15, 13:11
      Przecież Demon napisał prawdę .
      • matigrypl Re: Zaglębie moherowe 01.12.15, 15:10
        O tobie też? O sobie też? I w taki uroczy sposób? To tylko chory psychicznie osobnik potrafi wyzywać wszystkich bez względu czy wie o nich cokolwiek o ich motywacjach i życiu. Jak łatwo mu przychodzi bez powołania się choćby na minimalne fakciki i choćby minimalutkiego uzasadnienia dlaczego uważa mnie np. za jakiegoś komucha czy ubeka. Czy to że atakuję zboczone i wredne metody peło znaczy że durny demon może konfabulować bez opamiętania? Prawdę mówiąc mnie to cieszy bo jeśli się wkurzył to bardzo dobrze. To jedynie znaczy że demon się wkó...ił bo to jest prawda a prawda zawsze kole w oczy! No i jakoś dziwnie nie jest uroczy?
        • Gość: hihi Re: Zaglębie moherowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.15, 17:16
          przecież ty nie jesteś moherem, moher nosi się dumnie na głowie lub wokoło szui, ty onuca jesteś dziadku
          • lechowski51 Re: Zaglębie moherowe 01.12.15, 21:31
            Pysiu!.Powiedz lewackiemu idiocie,niech sprawdzi,gdzie młodzież statystycznie zdaje najwięcej matur.I niech matoł,jak potrafi wyciągnie z tego wnioski
          • Gość: matigrypl Re: Zaglębie moherowe IP: *.net.voice-net.pl 01.12.15, 21:57
            Wasza finezyjna logika jest porażająca a zarazem prymitywna i prościutka jak budowa cepa. Jak stary to na pewno moher a jak młody to na pewno głupi? Dlatego pytam szanownych interlokutorów do której grupy wy się zaliczacie? Wrzucanie wszystkich do jednego worka jest tylko możliwe w peło. Codziennie nam wmawiacie że stanowicie jedność. Z historii wiadomo jak wmawiano wszystkim że taki murzyn czy indianin to nie człowiek i zabicie go to żaden grzech. Robili to pseudo uczeni tych czasów tak samo jak dzisiaj pseudo naukowcy piszą dla peło uzasadnienia zwane ekspertyzami w celu dręczenia narodu. A wasza ukochana kultura zachodu płaciła za skalpy. Nie mam pojęcia jak można wyznawać taką wiarę? I jak można dzisiaj podpierać się hasłem o wyrywaniu chwastów. Taki sposób jest wyraźnie nonsensowny i jasno dowodzi jak niektórzy na Podkarpaciu są obiema nogami w średniowieczu. Jak się domyślam to na merytoryczną odpowiedź nie mam co liczyć bo zawstydzeni adwersarze zrozumią swój błąd albo zawstydzenie jest im obce i rzucą jakieś bluzgi rodem z piaskownicy!
            • Gość: gość Re: Zaglębie moherowe IP: *.centertel.pl 01.12.15, 23:53
              Szkoda pysiu ,że jesteś abstynentem.Posiedzielibyśmy w realu nad buteleczką hardygały i w ten wietrzny i mokry wieczór powspominalibyśmy przedwojenne czasy.
              • Gość: matigrypl Re: Zaglębie moherowe IP: *.net.voice-net.pl 02.12.15, 07:09
                Fakt! Jestem abstynentem od 40-tu lat i dlatego powróciła mi jasność umysłu. A teraz z autopsji wiem że tylko w pijackim amoku da się żyć w tym kraju tak by nie odczuwać katusz psychicznych. Myślę że tylko dzięki temu że zajmujemy poczesne miejsce w spożyciu peło dorwało się do koryta. Potwierdza to też szok powyborczy. Takie komentarze i wieszczenia dadzą się wytłumaczyć tylko i wyłącznie zaawansowaną delirką. Na hardygałę zaproś lepiej demona albo postaw przed sobą lusterko. Na jedno wyjdzie.
                • Gość: gość Re: Zaglębie moherowe IP: *.centertel.pl 02.12.15, 10:03
                  Z demonem nigdy !
            • darino * 02.12.15, 10:52
              > adwersarze zrozumią swój błąd

*zrozumieją
              • matigrypl Re: * 02.12.15, 12:15
                Te szopki odstawiane przez peło uświadomiło społeczeństwu że nie warto brać udziału w wyborach! Okazuje się że pomimo wmawiania że sejm jest suwerenny istnieje polityczne ciało z uprawnieniami liberum veto. Żeby było jeszcze śmieszniej to ciało jest wybierane przez jakiegoś kacyka i może nakazywać sejmowi co ma robić??? Idealne czerpanie z ruskiej i komuszej demokracji. Są jednak ludzie gotowi walczyć o prawdziwą demokrację i mamy już pikietę pod sejmem. Szkoda że to tak daleko!!!

Tu należą się podziękowania demonowi i sp-ce że doprowadzili do takiego stanu uświadomienia w kwestii fałszywych demokracji.
                • brunno34 Re: * 02.12.15, 21:23
                  A suwy chhuj siedział w sejmie i po jajkach się zgładził.... Pisdyk jeebany będzie dużo morderstw niedługo
                  • matigrypl Re: * 03.12.15, 05:59
                    Na mój ogląd to on nie jest siwy ale kompletnie łysy, jak wzorcowy kibol a ryja ma takiego że można na nim konie kuć. Nie wiem czy to jego tatuś czy nie / podobne nazwisko/ale też jest cenionym oszołomem.
                    • demon1903 Takich tworów dał na PiS 03.12.15, 09:48
                      Ani siwy ani łysy... Jest palantem brzydszym duchowo od Badury z "Kiepskich", choć wizualnie do niego podobny.

Takich tworów dał na PiS. Q.rwa ich do chrztu niosła... Ale poczekamy w najgorszym wypadku do 2019 a w tedy nie będzie litości. Bez wyjątku. Dla tych wszystkich co łamią obecnie prawo i s.rają na Konstytucję.

Zapewne Kaczyński tego nie doczeka (czego mu życzę) ale jego przydupas Mareczek tak. Oj będzie się działo!

Co do moherów - katoli jeszcze raz podkreślę (dla głupków typu matigrypl i lechowski):

Moherowa większość myśli w sposób głupi, cudaczny i przestarzały, więc należy ją tępić. Tak jak Was czubki pisowskie.

Moher modli się do Papieża, Rydzyka, i Pis-u. Pali na stosach książki z teorią ewolucji, po mszy świętej pije i bije żonę i dzieci, a do tego chodzi wiecznie skwaszony i niezadowolony. I najgorsze: Moher zieje nienawiścią i nietolerancją. A czego jak czego, ale nietolerancji zwolennicy tolerancji tolerować nie mogą.
                      • matigrypl Re: Takich tworów dał na PiS 03.12.15, 17:44
                        To co opisałeś demonie nijak się ma do uroku pełowców. Ludzkie pióro nie jest w stanie tego oddać. Jedyne co mi przychodzi do głowy to, to że pełowiec jest jak sraczka na pierwszej randce. Może jeszcze o bezczelności; pełowiec potrafi się zes...ać komuś na progu, zapukać i poprosić o papierek. Ja wiem że to bladziutkie w odniesieniu do realu ale cóż, moja wyobraźnia i demona to jak mysz do Mount Everestu.

Geniusz demona jest porywający zwłaszcza dla psychiatrów! Aha! Jesteś uroczy i do sejmu się nadajesz.

Mohery palą książki a ty czy przeczytałeś choć jedną? Nawet taką najcieńszą na świecie, np.; Poszukiwanie śladów kultury w peło.

• brunno34 Re: Takich tworów dał na PiS 03.12.15, 20:51
                          ale się uśmiałem, Monika Olejnik pytała dziś gościa, cytuję: "Czy Kaczyński jest demokratą?". Szowinistyczna nacjonalistyczna tłusta faszystowska świnia i demokracja? Dobre:-)
                          • Gość: in wito Re: Takich tworów dał na PiS IP: *.toya.net.pl 03.12.15, 21:29
                            POznać głupiego po śmiechu jego
                            bądz uroczy durmonie
                            • europatria Re: Takich tworów dał na PiS 03.12.15, 23:19
                              Ponoć miasto jest w takim stanie ,że kobiety nie ciężkiego obyczaju dają na zeszyt
                        • demon1903 Re: Takich tworów dał na PiS 04.12.15, 09:10
                          Twoje motto i słowa to tylko " pełowcy". Nic więcej nie potrafisz. Nawet waginy wylizać porządnie.

Twoje wypowiedzi kojarzą mi się z Edkiem z Tatarskiej, który miał brata zwanym "RUINA". Ty jesteś takim Ruiną, bez polotu zacofanym i po.je.banym, któremu nawet trepanacja czaszki nic nie pomoże.

Wiem tylko jedno! Demonowi1903 nie dorastasz c.welu do pięt.

Amen
                          • matigrypl Re: Takich tworów dał na PiS 04.12.15, 11:19
                            Na świecie istnieją tylko dwie bliźniacze organizacje; peło i upa, stąd tylko peło i tylko banderowcy. Jeśli to nie jest jasne to zwróć się po wykładnię do swoich mocodawców! Tobie trepanacja widocznie bardzo pomogła bo jak się pukniesz w czachę to słychać dźwięk pustej butelki? Jasne jest ze możesz wiedzieć tylko jedno,a mianowicie sms-y od administratora zarządzającego użytecznymi idiotami nie pozostawiają pola do myślenia. A co to amen znaczy nie wiem. Może zmieniłeś wyznanie? To dobra oznaka. Jest cień nadziei że mózg ci odrasta?

Bycie uroczym dla pełowca to prawdopodobnie oznacza wylewanie mniej żółci i mniejsze upodobnianie się do CHIŃCZYKA.

PS

Tłumaczenie się przez kolegowanie z ruiną jest mało prawdopodobne, To raczej ruina był pod twoim przemożnym wpływem!!!
                            • Gość: Lusia Syfonowa Re: Takich tworów dał na PiS IP: *.mt.pl 05.12.15, 15:52
                              To ma być mistrzostwo świata? Palisz, śmierdzisz w dobrym PRL skim stylu. Czuć Cię Gnido na milę. Widać,że miałeś wiele wspólnego z Marszałkiem z ulicy Szykowskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka