Dodaj do ulubionych

Poseł Rząsa

IP: 185.38.224.* 13.11.16, 11:51
Obserwując relacje Pana posła z przelotów samolotem i wizyt u wnuków, mam pytanie czy on tak podróżuje za swoje czy za nasze ? Gdzie to można sprawdzić ?
Obserwuj wątek
    • solist Re: Poseł Rząsa 13.11.16, 14:31
      Za nasze
      • Gość: Bolo Re: Poseł Rząsa IP: 185.38.224.* 13.11.16, 16:24
        Z Ł O D Z I E J E !!!!
    • Gość: Cypis Re: Poseł Rząsa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.16, 14:38
      A najwięksi przeciwnicy partiokracji w sejmie podróżują za nasze czy za swoje?
      • Gość: Bolo Re: Poseł Rząsa IP: 185.38.224.* 13.11.16, 16:22
        Jeżeli podróżuje za swoje to nic mnie to nie obchodzi. Ale jeżeli za publiczne pieniądze to powinien zwrócić. I to dotyczy każdego nawet marszałka.
        • Gość: Cypis Re: Poseł Rząsa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.16, 16:51
          A nie wpadłeś na to, żeby zapytać bez pośrednictwa forum?
          Komputer masz, dostęp do internetu, więc... KLIK
    • Gość: Lolo Re: Poseł Rząsa IP: *.unity-media.net 13.11.16, 19:26
      Ustawa z dnia 9 maja 1996 r. o wykonywaniu mandatu posła i senatora. Art. 43, ust.1:
      "Poseł i senator ma prawo, na terenie kraju, do bezpłatnego przejazdu środkami publicznego transportu zbiorowego oraz przelotów w krajowym przewozie lotniczym, a także do bezpłatnych przejazdów środkami publicznej komunikacji miejskiej."
      Jeżeli ktoś uważa, że Frankfurt leży w Polsce to nie dziwi, że pisze bzdury.
      • Gość: Cypis Re: Poseł Rząsa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.16, 19:54
        Skoro Bolo i Lolo biorą się za wyjaśnianie takich rzeczy, to przy okazji może też i tym? - KLIK
        • Gość: Bolek Re: Poseł Rząsa IP: 185.38.224.* 13.11.16, 22:26
          Też powinien oddać kasę . Pisałem o tym wyżej.
          • Gość: Cypis Re: Poseł Rząsa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.16, 23:43
            I jesteś na 100 procent pewny, że obaj powinni oddać?
            Jeżeli prokuratura badała "aferę madrycką", to komu trzeba zgłosić podobne przypadki?

Wiesz co "Bolo", może "Bolek", a może i nawet "Lolo"? Czaisz się jak Schetyna na fotelu szefa PO. Myślisz, że ktoś na FP ma wgląd do poselskich rozliczeń z wyjazdów i potwierdzi Twoje rewelacje? Wątpię. Jak ktoś poważnie chce takie sprawy nagłośnić, to nie biega po forach internetowych, tylko idzie z takim hitem do dziennikarzy, polityków z konkurencyjnych partii... Oni wiedzą jak i gdzie to można sprawdzić.
            • Gość: Bolo Re: Poseł Rząsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.16, 07:13
              Coś ty taki najeżony. Najładniejszy na forum. Wszystkich poucza wszystko wie, każdemu poradzi. WUJEK DOBRA RADA. Pamiętaj że pycha zawsze kroczy przed upadkiem.
              • Gość: gość Re: Poseł Rząsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.16, 09:44
                A głupota i zawiść, na którym miejscu kroczy?
              • Gość: Cypis Re: Poseł Rząsa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.16, 13:11
                Najpierw piszesz:
                > czy on tak podróżuje za swoje czy za nasze ? Gdzie to można sprawdzić ?

Potem:
                > Z Ł O D Z I E J E !!!!

I jeszcze:
                > Też powinien oddać kasę . Pisałem o tym wyżej.

A przepraszam bardzo, na podstawie czego tak twierdzisz?
                Bo nie wiesz gdzie można sprawdzić, ale wiesz że powinni oddać?
                I to wszystko tylko dlatego, że jesteś wkurzony, fantazja Cię ponosi, a w sieci najłatwiej sobie ulżyć?

W tej sytuacji jest mi bardzo milo ze jestem dla Ciebie najeżonym, najładniejszym na forum wujkiem dobra rada. I że upadnę przez pychę też. Nie martw się! Byle gimbus potrafi wypisywać głupoty w sieci i też ma o to pretensje do wszystkich tylko nie do siebie.
                • Gość: Bolo Re: Poseł Rząsa IP: 185.38.224.* 14.11.16, 16:33
                  1. Czytaj chronologicznie.
                  2. Myśl logicznie.
                  3. Nie dezinformuj.
                  4. Jeżeli jesteś osobiście zainteresowany tematem - powiedz to.
                  5. Jeżeli piszesz z biura poselskiego - ujawnia się.
                  6. Jeżeli jesteś członkiem którejkolwiek partii wysysającej pieniądze podatników - patrz pkt 5 (sądząc po ilości wolnego czasu to podpisane pod punkty 5 i 6. Kogo stać żeby tyle na forum siedzieć?)
                  Tyle w temacie. Miłego wieczoru.
                  • Gość: Cypis Re: Poseł Rząsa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.16, 17:27
                    13.11.16, 11:51
                    > czy on podróżuje za swoje czy za nasze ? Gdzie to można sprawdzić ?
                    13.11.16, 16:24
                    > Z Ł O D Z I E J E !!!!
                    13.11.16, 22:26
                    > Też powinien oddać kasę . Pisałem o tym wyżej.

Gdzie ten brak chronologii? Porównaj! - KLIK

A już myślałem, że jakiś Herkules się znalazł, a tu zwykłe trollowanie. Jak znowu jesteś taki pewny własnych fantazji, to wpadnij, a przekonasz się osobiście! Tak świetnie wiedzącemu wszystko o wszystkich, znawcy chronologii, logiki i dezinformacji jak Ty, nie sprawi to żadnego problemu.
                    • Gość: Bolo Re: Poseł Rząsa IP: 185.38.224.* 14.11.16, 19:55
                      Chronologia - trzeba czytać napisane po sobie posty i odpowiedzi na nie.
                      Niestety lokalne uczelnie kształcą mało inteligentnych dezinformatorów. Nie to co Moskwa. Heheheh.
                      Szkoda że się tak produkujeszybko gościu. Nie wrócisz do władzy.
                      PYCHA KROCZY PRZED UPADKIEM.
                      Nie umiecie przegrywać. Partie polityczne to emanacja zgnilizny narodu.
                      Życzę dobrej nocy. Nie siedź długo na forum bo rano zapisz i do biura poselskiego nie zdążysz na południe. A sorry u was nikt obecnisci nie sprawdza. Poseł we Frankfurcie. A i tak by nie sprawdzał.
                      PA
                      • Gość: Cypis Re: Poseł Rząsa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.16, 21:01
                        Naprawdę nie chcesz osobiście sprawdzić czy tam jestem?

Twój wybór. Żałuj! Jak do mnie trafisz, to fajnie będzie. Zdjęcia z takiej wizyty do sieci wrzucę. A może i nawet filmik. Dla tak wspaniałego gościa jakąś ekstra niespodziankę jeszcze przygotuję.

PS Poproś rodziców. Może Ci pozwolą.
                      • Gość: gość Re: Poseł Rząsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.16, 22:18
                        Styl "Bola" świadczy o ukończeniu uczelni w Paryżu.
                        • Gość: Cypis Re: Poseł Rząsa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.16, 22:26
                          Był taki przebój - KLIK
    • Gość: Marek Rząsa Re: Poseł Rząsa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.16, 23:13
      Spróbuję zakończyć tę dyskusję. Oczywiście, że za granicę latam "za swoje". Wyjeżdżam tam prywatnie, w dniach kiedy nie ma posiedzeń Sejmu i komisji sejmowych. Staram się jeździć na weekendy bądź wolne dni, aby nie ograniczać swojej pracy w okręgu wyborczym. Płacę za przeloty tak, jak każdy podróżny. Poseł ma możliwości wykupienia biletu przy użyciu specjalnego, rejestrowanego blankietu wyłącznie na trasie krajowej. Blankiet zawiera dane posła, nr jego legitymacji, trasę i datę przelotu. Na bankiecie poseł musi każdorazowo złożyć osobisty podpis. Pana Bola, czy jak mu tam, zapraszam do biura poselskiego, gdzie przedstawię rezerwacje lotów i rachunki za nie, na moje wszystkie, prywatne przeloty zagraniczne. Jeżeli wyjeżdżam służbowo bilety zakupuje Kancelaria Sejmu. W tym roku byłem na tej zasadzie w Słowenii jako wiceprzewodniczący Polsko Słoweńskiej Grupy - Parlamentarnej. Pozdrawiam, MRz
      • Gość: Zicco Re: Poseł Rząsa IP: *.play-internet.pl 14.11.16, 23:41
        I koniec tematu, a teraz niech ogrodnik powie za czyje poleciał jego syn.
        • Gość: Mundi Re: Poseł Rząsa IP: *.centertel.pl 15.11.16, 00:15
          w ramach dobrej zmiany potomstwo czlonkow za friko siada na latajace bociany a potem przyjdzie pora, ze czlonek w podziece wydoi za to kaczora. Jeszcze Wolska nie zginela

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka