Dodaj do ulubionych

Komunijny prezent po przemysku

IP: *.mt.pl 19.04.18, 13:51
Czy ktoś wie jaki do tej pory jest najwartościowszy prezent na komunię od "przemyskich" rodziców?
Obserwuj wątek
    • jeremiasz_obyty Prezydencki prezent! 20.04.18, 09:31
      Moim zdaniem nie ma w naszym mieście lepszego prezentu na komunię świętą od rodzica jaki sprawił nasz prezio Choma:

Komunijna Kukuła pana prezydenta
    • a.fischer Re: Komunijny prezent po przemysku 20.04.18, 14:34
      Marian Ruina IP: (1400).mt.pl
      jeremiasz_obyty IP: (1400).mt.pl
      Lusia Syfonowa IP: (1400).mt.pl
      Dziwka z Zielonki IP: (1400).mt.pl
      demon1903 IP: (1400).mt.pl

Pewnie sobie myślisz, że wielki z ciebie spryciarz...
      Jak już musisz spamować, to rób to bez zbędnej szopki.
      • Gość: Cypis Re: Komunijny prezent po przemysku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.04.18, 17:00
        Człek sam ze sobą dyskusje prowadził... na forum miasta wyludniającego się... I żebyś Pan tylko zabawę popsuł naszemu "włatcy foróm". Ale Pan żeś w tutejszą tradycję uderzył, bo to nie pierwszy raz... nie pierwsza to wiosenka przedwyborcza.

I ja się pytam się: Nie wstyd Panu?
        • jeremiasz_obyty Re: Komunijna Kukuła 25.04.18, 08:17
          Czy jedno IP nie może być na wszystkich członków rodziny? A może w domu każdy ma mieć swoje IP i osobny komputer oraz kochać jedną tylko partię? Jako właściciel jestem zarejestrowany tutaj a nie tak jak TACY JAK TY piszą pierdoły lub wklejają linki tylko jako gość!

Mam 4 litery wolne do pocałowania. Możesz skorzystać jak chcesz puki nie ma kolejki do niej z całym pisem razem! Jeśli masz honor i ambicję zarejestruj się tutaj na Forum!
          • Gość: Cypis Re: Komunijna Kukuła IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.04.18, 11:12
            Po pięciu dniach myślenia stać Cię tylko na taką odpowiedź?

GRATULUJ£!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka