rapapo 21.11.04, 14:16 135 glosow dzieli nas od VI miejsca, ktoro jest okupowane przez Krasnik :))) Zrobymy z tym cos!!! Glosujmy!!! www.gmina.pl/glosow/wynik2.php Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Krasnik sie broni!!! 23.11.04, 03:19 www.gmina.pl/glosow/wynik2.php 119 do przeciwników ... ciężko idzie z Kraśnikiem ... Trudna bitwa przed nami ... A o 1 miejscu to ja już przestałem marzyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Krasnik sie broni!!! 24.11.04, 19:41 102 ... no bez jaj ... głosować !!! www.gmina.pl/glosow/wynik2.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemyśla Re: Krasnik sie broni!!! IP: 80.51.255.* 23.11.04, 04:01 Sądzę,aby Kraśnik spalić.Ty,Rapapo uważasz,że jesteś najlepszy?Ty masz czelność zwracać uwagę komuś?Kim Ty jesteś? Szowinistą,wichrzycielem? Określ siebie!!!!!A do czasu weryfikacji przestan pouczać,strofować,ganić. Wiesz jak wygląda sopel lodowy.Uważaj bo on spadnie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo Portret 23.11.04, 14:06 Bynajmniej nie uwazam sie za kogos ponad przecietnego, zyje sobie z przeswiadczeniem "scio me nihil scire"... Ja jestem (sadzac po wpisach), zupelnym przeciwienstwem Zbycha z Przemysla. Pierwsza, podstawowa roznica miedzy nami polega na tym, ze Ty uzywasz argumentu sily (vide: spadajace sople [na przyklad]), ja staram sie uzywac sily argumenty (vide: glosujemy [zacheta])... Jezeli Ci sie cos nie podoba to poprostu widzac watek mojego autorstwa lekcewaz go. Bedziesz zdrowszy! Kazda inna roznica jest pochodna tej pierwszej, takze nie bede sie rozpisywal. Uwazam, ze Forum polegac ma tym, ze kazdy dokonuje weryfikacji kazdego sam! Ja wszystkie swoje watki podpisuje jednym i tym samym RAPAPO i kazdy widzi jaki jestem, ja nie zostalem powolany jako maskotka, nie jest moim zadaniem wszystkim sie podobac! Korzystajac z prawa tej agory, dziele sie swoimi pogladami z innymi ludzmi. Pozdrawiam Szanowni Forumowicze!!! Glosujemy!!! P.S. Czy ktos wie kiedy konczy sie plebiscyt??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: Portret IP: 80.51.255.* 23.11.04, 15:59 I..............................?????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo Re: Portret 23.11.04, 16:59 Gość portalu: Zbychu napisał(a): > I..............................?????????????????????????????? Jezeli chcialbys sie dowiedziec czegos wiecej o mnie lub ode mnie to zachecam Cie do korespondencji na poczte elektroniczna, bo wydaje mi sie, ze ewentualny dalszy dialog znaudzi Forumowiczow na smierc! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: Portret IP: 80.51.255.* 23.11.04, 18:39 Sądzę,że należy skończyć wątek.Ale jak? Zawsze wkładasz nos w sprawy,które przerastają Twoją osobistą normalność!!! Gdzie nie popatrzyć to Rapapo.ODPUŚĆ.jak masz coś do powiedzenia,mów. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Portret 24.11.04, 19:48 Wy tu o Krasniku, a caly Lwow na ulicach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Portret IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 24.11.04, 23:31 hmm masz rację, gdzie nie popatrzyć to Rapapo, a w ślad za nim Zbychu z bezcennymi uwagami...brak Ci chłopcze argumentów więc plujesz na innych, naprawde świadczy to o Twojej dojrzałości:] Pozdrawiam:] Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Już tylko 33 dzieli nas od kolejnego miejsca !!!!! 01.12.04, 02:53 www.gmina.pl/glosow/wynik2.php Głosować !!!Zróbmy sobie 1 grudniowy prezent !!! i wbijmy się dziś tj 1 12 2004 na to kolejne miejsce !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa TYLKO 9 OCZEK ... ! 01.12.04, 18:57 www.gmina.pl/glosow/wynik2.php 9 OCZEK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Krasnik sie broni!!! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 12:11 a teraz łykniem malinową Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Krasnik sie broni!!! 02.12.04, 23:40 Grypsio, mowisz o tej mordowni w Szczawnicy ? ;) O tej z czerwonymi jarzeniowkami ;> >.. Cos czuje, ze znow sylwester skonczy sie w szczawnicy :> Popijem w koncu czy nie popijem? Odpowiedz Link Zgłoś