Gość: Basia IP: *.idea.pl 06.03.05, 20:04 bardzo proszę o polecenie dobrych wachowców na obsługę wesela (tylko prosze nie podawać adresu P. Jacka chomy) pozdrawiam i dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cien_bez loginu Re: szukam fotografa i kamerzystę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:04 Foto-Video-Ksero Oleszek na Grunwaldzkiej Fuji Film Golabek Plac Na Bramie (a może już Dworskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: szukam fotografa i kamerzystę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:19 zdecydowanie odradzam polecane przez gościa osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: szukam fotografa i kamerzystę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:29 Kiedys ciekawe filmy robił Marek Rząsa (tylko video, bez zdjęć), ale chyba sie wycofał z interesu.Pewnie jako radny nie może filmować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: szukam fotografa i kamerzystę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:46 Dobrym fachowcem jest Anrzej Domagalski.Foto focus róg Św.Jana i Salezjańskiej,studio cyfrowe,słowny i rzetelny,polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opozycjonista Re: szukam fotografa i kamerzystę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:55 Polecam jednak zakład pana J. Chomy. swietne fotki ślubne, poziom zawodowy i to bez zbędnych bajerów. Zaznaczam, ze to oferta dla wymagających i dość "obytych" w sztuce fotografii klientów. Jeśli szukacie "prostoty" to polecam Oleszka, ale na Wasze ryzyko. Na forum pojawilo się kilka negatywnych opinii na temat zakladu pana Chomy, ale ja sam też robiłem u niego fotki slubne i jestem zachwycony. Z tego co wiem to nie tylko moja opinia, ale również zdanie kilkunastu moich znajomych, którzy rowniez zamawiali u niego zdjęcia. W Przemyslu nikt nie wytrzymuje z nim konkurencji, a zwłaszcza z Jankesem - gosciem, ktory pracuje dla niego i jest sercem całego "zamentu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien-arcynaczelnik Re: szukam fotografa i kamerzystę IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 18:20 no widze ze wycięto moj 1 post z tego forum - Wyborcza - wolność słowa duperele a Jacek Choma i tak robi do bani fotki i nie szanuje klientów !!! nie wiem co gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venitez Re: szukam fotografa i kamerzystę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:13 No tak jak napisał opozycjonista. Jacek Choma może i sam robi kiepskie zdjęcia, ale pracuje dla niego kilku dobrych fachowców i to oni zasługuja na polecanie. Jeśli chodzi o fotografię - zostało już powiedziane. Choć to dwie różne rzeczy : co innego fotki plenerowe, co innego w studio (jak w studio to polecam Koreks, naprawdę ładnie robią). Jeśli chodzi o film to zdecydowanie polecam Roberta D (chyba też ze "stajni" Jacka Chomy). Mieszka na ul. Barskiej (jak coś to podam pełne info na priv). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamerzysta Re: szukam fotografa i kamerzystę IP: *.kunkowce.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 23:42 Mogę podać namiary, na priv, na dobrą, solidną i niepijącą ekipę filmującą na 2 kamery i robiącą całkiem ładne fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: szukam fotografa i kamerzystę IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.05, 09:31 Mogę polecić do kompleksowej usługi foto jak również video gdzie oglądałam prace tych zakładów i muszę przyznać że są zrobione fachowo i przepięknie a mianowicie; Koreks to jest na ul. Franciszkańskiej Daluks na ul. Kaziemierzowska (niebieska reklama) bo na tej ulicy -UWAGA- znajduje się zakład Jacka. Ch. Żeby się nie pomylić po skutki będą katastrofalne (ani pamiątek i co najgorsze ok. 1500zł pójdzie w błoto) Na B. Glazera urzęduje P. Rafał Niebieszczański też dobry fachowiec i godny polecenia Pozdrawiam Agata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bulka Re: szukam fotografa i kamerzystę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 14:12 sorry,ale jednak jacek.Robi świetne zdjęcia, to nie tylko moja opinia, wielu moich znajomych robiło tam zdjęcia i są zadowoleni.jasne że są rózne gusta ale Jacek jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tira-rira Re: szukam fotografa i kamerzystę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:17 Dołączam się do pozytywnych opinii o Jacku. Ja również korzystałem z usług Jacka gdy dwa lata temu brałem ślub i jestem zadowolony ze zrobionych zdjęć. Została mi wspaniała pamiątka. Nie korzystałem tylko z wideofilmowania (jak dla mnie bez sensu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: szukam fotografa i kamerzystę IP: *.idea.pl 09.03.05, 19:10 Wszyscy tylko nie J. Choma to najgorszy fachowiec w przemyślu (jak można wogóle nazwać go fachowcem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: szukam fotografa i kamerzystę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:27 Polecam Pana Andrzeja Domagalskiego - Foto Focus Św.Jana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyt Re: szukam fotografa i kamerzystę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:31 Juz go niejaki jerzy,polecał. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: szukam fotografa i kamerzystę IP: *.idea.pl 21.04.05, 18:08 Ludzie tylko nie zakład na ul. Św. Jana P. Andzrzeja D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Ś. Re: szukam fotografa i kamerzystę IP: *.zg / 195.116.243.* 11.03.05, 15:13 Nieskromnie polecam siebie. Kręcę tylko filmy. Jaki to termin? Odpowiedz Link Zgłoś