Gość: zuzia IP: 217.96.89.* 19.11.02, 18:28 ... braci Rzeszowiaków. Hehehetak samo jak ja Krakuska uwielbiam inaczej Warszawiaków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paliwo_alternatywne Re: ojojojoj chyba 'lubimy inaczej' .... 03.04.03, 22:55 języczkiem zuzia, języczkiem... a potem popraw z glana...! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzianna czy "paliwko" jest "kochajacy inaczej"? 04.04.03, 01:16 paliwo_alternatywne napisał: > > języczkiem zuzia, języczkiem... > > a potem popraw z glana...! ...heheheh....coz to Paliwko za wyrafinowany sposob okazywania milosci!!!! PS.Tez jestem Krakuska, ale warszawiakow trawie, choc z trudem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek do Dzidzianny IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 07:42 Trawienie to już nie miłość to kanibalizm :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzianna do Muminka! 04.04.03, 15:15 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Trawienie to już nie miłość to kanibalizm :))))) Celna uwaga Muminek.!!!! Ale zauwaz, ze trawic mozna z wiekszym lub mniejszym trudem: inaczej sie trawi cebule, inaczej mleko. Muminki trawie z reguly doskonale, az zal, gdy musza byc wydalone!!!Pozdrawiam serdecznie..... Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: ojojojoj chyba 'lubimy inaczej' .... 04.04.03, 16:02 Paliwko, co za perwersja! A potem jeszcze zapytaj o samopoczucie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: ojojojoj chyba 'lubimy inaczej' .... IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 12:42 Ja lubię generalnie wszystkich ze szczególnym uwzględnieniem blondynek (i wcale mi nie przeszkadza skąd są) Odpowiedz Link Zgłoś
paliwo_alternatywne Re: ojojojoj chyba 'lubimy inaczej' .... 04.04.03, 15:20 A jak jest z nienaturalnymi blondynkami? Też szczególnie uwzględnione? Odpowiedz Link Zgłoś
angelshidetheirfaces Re: ojojojoj chyba 'lubimy inaczej' .... 04.04.03, 16:09 A może... Paliwo - zapytam z pewną taką nieśmiałością - może Ty jesteś... kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
paliwo_alternatywne Re: ojojojoj chyba 'lubimy inaczej' .... 04.04.03, 16:14 Paliwo kobietą? Nie, zdecydowanie nie, Aniołeczku. I nie używam glanów! Języczek - i owszem... Odpowiedz Link Zgłoś
paliwo_alternatywne Re: ojojojoj chyba 'lubimy inaczej' .... 04.04.03, 16:18 A może: Aniołeczki? To jak? Odpowiedz Link Zgłoś
angelshidetheirfaces Re: ojojojoj chyba 'lubimy inaczej' .... 04.04.03, 16:22 Nie, jestem jedna... ale - temat wątku Ci nie przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: ojojojoj chyba .... 04.04.03, 19:22 nono!!! jakieś sympatie tu się zawiązują :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzianna czy w Przemyslu maja jakas obsesje? 04.04.03, 20:00 wook napisał: > nono!!! jakieś sympatie tu się zawiązują :) Szczerze powiedziawszy, to zawitalam tutaj, bo spodobal mi sie nick (jako nazwa) "paliwo alternatywne", ale zauwazylam juz "piwo nuklearne" (ktore grasuje chyba w Jasle) i "odpady selektywne", tak wiec staje sie to juz coraz mniej orginalne. A szkoda. Powiedz mi "paliwo"(jesli laska oczywiscie) - czy to wszystko twoja robota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: czy w Przemyslu maja jakas obsesje? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 20:58 Nie odpowiadaj bo zostaniesz strawiony I z czystej miłości też wydalony ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: czy w Przemyslu maja jakas obsesje? IP: *.visp.energis.pl 04.04.03, 21:05 pomiędzy zjedzeniem a wydaleniem masz za to szansę poznać bogate zycie wewnętrzne (owsiki, tasiemca, motylicę wątrobową itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: czy w Przemyslu maja jakas obsesje? 04.04.03, 21:07 dzidzianna! te nicki narazie odpuściły:) weekend!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzianna do wooka 04.04.03, 21:27 wook napisał: > dzidzianna! te nicki narazie odpuściły:) weekend!!! Ciekawa jestem, co maja ze soba wspolnego? Czy to dzielo jakiegos ekologa- animatora ochrony przyrody? A moze pojawi sie jeszcze "wtorny surowiec", "elektrownia jadrowa" i "schron przeciwatomowy"? Mysle, ze jest weekend i pojechaly na zielona laczke podlewac ekologiczna, wiosenna trawke. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzianna do Grypsa 04.04.03, 21:23 Gość portalu: gryps napisał(a): > pomiędzy zjedzeniem a wydaleniem masz za to szansę poznać bogate zycie > wewnętrzne (owsiki, tasiemca, motylicę wątrobową itp.) No coz: bogate zycie wewnetrzne zawsze bylo sprzymierzencem uczuc wyzszych jak milosc. Zapomniales jednak o gliscie ludzkiej.....pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzianna do Muminka 04.04.03, 21:22 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Nie odpowiadaj bo zostaniesz strawiony > I z czystej miłości też wydalony ;))))) oj Muminku gruby stworku tez cie kocham: tak od wtorku! zycze milej niedzieli! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzianna do wooka! 04.04.03, 22:46 wook napisał: > super rymowanka :))) dziekuje, a teraz cos dla Ciebie: wook w przemyslu pomieszkuje ciemna noca zas postuje!!! czasem do Medyki wpadnie tylko po co? moze zgadne? wiecej nie moge, bo cie nie znam, ale pozdrawiam i do poniedzialku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek do Dzidzianny IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 21:53 Do grubości mi daleko, Jak mnie strawisz wypij mleko, Bo jak mówi nam reklama, Będziesz wielka Dzidzianna :)))) Również życzę miłej niedzieli :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzianna do Muminka! 04.04.03, 22:41 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Do grubości mi daleko, > Jak mnie strawisz wypij mleko, > Bo jak mówi nam reklama, > Będziesz wielka Dzidzianna :)))) > > Również życzę miłej niedzieli :))))) milo slyszec zes chudziutki i do tego tak milutki trawic ciebie jest radoscia dla mej glowki przyjemnoscia!!!! no to teraz : milej niedzieli i ide do lozeczka!do poniedzialku! Odpowiedz Link Zgłoś
sex_uczy_i_bawi Re: do Muminka 05.04.03, 13:26 zapnij rozporek, bo dziś nie wtorek. też miła rymowanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek do sex_uczy_i_bawi IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 16:28 No jeśli nie wtorek to jeszcze nie pora, Więc zmień pieluchę i wróć do przedszkola :)))) To też chyba ładna rymowanka :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paliwo_alternatywne do dziadzianny 05.04.03, 12:57 jeśli laska to ci powiem a jeśli nie, to nie licz na to Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy uwazajta ludziska! bijom! 05.04.03, 15:39 uwazajta na nika "Sex uczy i cos tam" i na drugiego , tego od Piwa, bo mi grozom! trza spierdalac w kapuste.Ja w kazdym razie spadam w podskokach! zdrowko Przemysl! o! tak mi grozili w jasle! he?ze jak sie nie odpieprze od tych nikow, to - Nie zrobisz tak, w odbyt jebany mutancie, wybryku natury przez skarpetkę zrobiony, kapuściany łbie - to już się postaramy stosownie cię nauczyc i ubawić i jeszcze gratis dołożymy nicka "romek z sinicy"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Kto tu posprząta!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 12:21 Do romka z trzciany!! Tak miło było i wszystko spiepszyłeś swoim wulgarnym językiem. Nie lubie takich gości ze śmieciami w ustach. Kto tu posprząta?? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy sam se wez miotle i podworze uprzatnij! hi! hi! 07.04.03, 17:54 Gość portalu: obserwator napisał(a): > Do romka z > trzciany!! > te panie Obserwator z bozej laski! wolnego! jak mam sie nie wpieniac, jak ty piszesz ze z jakiejs do cholery ciezkiej Trzciany jestem!Czytac nie umiesz polskiej mowy? he? Z Trzcinicy glabie! a pisze tak jak mnie nauczyli w zawodowce budowlanej w jasle. zdrowko przemysl! Moj somsiad u was do seminarium chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: sam se wez miotle i podworze uprzatnij! hi! h 07.04.03, 18:14 > Moj somsiad u was do seminarium chodzi. Daj mu Boże dużo zdrowia :))) Odpowiedz Link Zgłoś