Dodaj do ulubionych

Gdzie są najładniejsze dziewczyny?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 09:18
mój typ to poczta na zasaniu
Obserwuj wątek
    • kasmis Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? 12.03.06, 11:17
      zgadzam sie w 100%
      Szczególnie jedna taka fajniutka czarnulka w okienku z przesylkami awizo
      • Gość: Zbychu z Przemysla Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.mcon.pl 12.03.06, 15:54
        W Polsce, w Przemyślu, na osiedlu Kazanów, blok........
        • Gość: Koneser Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 16:49
          pielęgniarki w Szpitalu Wojskowym
          • Gość: Ziom BoY Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.mcon.pl 12.03.06, 22:12
            najładniejsze są na RYCERSKIM.... żartuje :D:D:D
            • Gość: aa Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 00:37
              Wyłącznie na tym forum
              • Gość: gamper [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 06:43
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: stryj o, gamper, nie lubisz dziewczyn ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 08:38
                  To tak jak jeden z twoich idoli ...
                  • Gość: gamper [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:07
                    • Gość: alfons [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:28
                      • Gość: krist [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:15
                    • Gość: Zbychu z Przemysla [...] IP: *.mcon.pl 14.03.06, 16:46
                      • Gość: gamper Re: Do zibiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 06:44
                        oj mylisz sie Zibi!!!!

JA TLKO NIE ROZUMIEM CO TAKIEGO NAPISAŁEM ŻE MOJE POST ZOSTAŁ USUNIETE????!!!!
                        NIE WYRAŻAŁEM SIĘ WULGARNIE I NIC ZŁEGO NIE NAPISAŁEM ALE MODERATOR UZNAŁ ZA
                        STOSOWNE WKASOWAĆ MÓJ POST JAK I ODPOWIEDZI INNYCH ABY W TEN SPOSÓB POKAZAĆ
                        INNM KTÓRZY NIE CZYTALI TEGO POSTU JAK NIBY WALKA TU JEST I ZAPEWNE NIE JEDEN
                        FORUMOWICZ SOBIE POMYŚLAŁ IŻ WYRAŻENIA BYŁY WULGARNE ITD ITP.

ŻENADA!!!!!!
                        • Gość: Wit Do Gamplera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:23
                          ty każdym swoim wpisem uwodwaniasz tezę "ja tylko nie rozumiem"
        • Gość: Kurczka Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.home / 80.51.180.* 16.03.06, 14:29
          to mowisz bracie ze kazanow?? dobrze wiedziec, trzeba bedzie tamtenty
          chodzic :) a jak jeszcze wiesz gdzie ta druga czarnulka w okularach mieszka??
          bo na tej poczcie to same laseczki np jeszcze jak sie nie myle to Edytka jest
          chyab tez niezla :)
      • Gość: Kurczak Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.home / 80.51.180.* 16.03.06, 13:49
        nie znam Cie ale juz Cie lubie bo ta czrnulka nie jednemu sen z powiek
        sciaga :) sam chcialbym codzinnie otrzymywac awizo z poczty i stac przy okienku
        nr1 :) pozdrawiam laski z zasania
    • Gość: haj Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 18:02
      u mnie w łóżku
      • Gość: ja Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 14.03.06, 14:50
        wszędzie
    • Gość: xzx Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:56
      w WSAiZ ;)
    • Gość: lekoman Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:30
      W Aptece u Ol.... na Grunwaldzkiej :>.
      Jak ja kocham być chory...
    • Gość: king Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 18:56
      W szpitalu na MONTE CASSINO CHOĆ PODSTARZAŁE
      • Gość: JANKO MUZYKANT Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 17:57
        Na polskiej wsi
    • Gość: gamper Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 05:43
      w gadzinówce wybiórczej:-)
      • Gość: krist (...) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 07:54
        Przypominam naczelnemu cenzorowi ze słowo "gadzinówka" jest okresleniem
        obelżywym, odnoszacym sie do gazetywspółpracujacej z okupantem bądz obcym
        reżimem. Kasujemy.
        Albo nie czepiamy sie określeń typu "koło gejów w MW", co BTW było oczywistym żartem
        • Gość: gampe Re: (...) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 11:29
          nic nie kasujemy krisanciku z koła mw:-) nie wiedziałem że należysz do takiego
          koła:-)
          a gadzinówka wybiórcza ma najwspanialsze kobitki na świecie!!!
          WPROST POEZJA PIĘKNA I PRAWDY:-) no bo przecież Prawda to Piękno!!!!
          czy zgodzisz się ze mną krisanciku z koła mw?
          • Gość: krist Re: (...) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 13:37
            Pewnie że się zgodze, za każdym razem jak widze posłanke Sobecką przypomina mi
            sie to stwierdzenie.
    • Gość: Kurczak Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.home / 80.51.180.* 16.03.06, 14:31
      no no masz gust koles :) wszystkie panie na zasaniu olsniewaja uroda az milo
      listy nadawac :)
    • Gość: Hernandez Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:17
      na dyskotece w Gromadzie też fajne laski
    • Gość: Merton Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.mcon.pl 19.03.06, 23:42
      Fajna dupcia(blondynka) jest kelnerką w Wyrwigroszu. Jest na czym oko zawiesić.
      ładną ma buzię,włoski, figurę i pupkę. Miodzio!
      • Gość: Zbychu z Przemysla Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.mcon.pl 20.03.06, 04:18
        A Rapapo? Też miodzio.
        • Gość: Waldek Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:52
          w ogóle bardzo ładne dziewczyny są w Przemyslu, teraz nastapi pełny rozkwit
          wiosenny
    • Gość: fd Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 14:30
      NKJO Przemyśl

I troche młodsze małolaty w LO2
    • Gość: casanova Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 09:16
      W Przemyślu są piękne zakonnice
    • Gość: adam Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 12:51
      u mnie w domu
    • Gość: Billy Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:54
      och, teraz pokazały się w pełnej okrasie, w Rynku jest pełno pieknych
      dziewczyn. A w maju...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka