Gość: Hernandez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 09:18 mój typ to poczta na zasaniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasmis Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? 12.03.06, 11:17 zgadzam sie w 100% Szczególnie jedna taka fajniutka czarnulka w okienku z przesylkami awizo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemysla Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.mcon.pl 12.03.06, 15:54 W Polsce, w Przemyślu, na osiedlu Kazanów, blok........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koneser Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 16:49 pielęgniarki w Szpitalu Wojskowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom BoY Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.mcon.pl 12.03.06, 22:12 najładniejsze są na RYCERSKIM.... żartuje :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 00:37 Wyłącznie na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 06:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stryj o, gamper, nie lubisz dziewczyn ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 08:38 To tak jak jeden z twoich idoli ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfons [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krist [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemysla [...] IP: *.mcon.pl 14.03.06, 16:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Re: Do zibiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 06:44 oj mylisz sie Zibi!!!! JA TLKO NIE ROZUMIEM CO TAKIEGO NAPISAŁEM ŻE MOJE POST ZOSTAŁ USUNIETE????!!!! NIE WYRAŻAŁEM SIĘ WULGARNIE I NIC ZŁEGO NIE NAPISAŁEM ALE MODERATOR UZNAŁ ZA STOSOWNE WKASOWAĆ MÓJ POST JAK I ODPOWIEDZI INNYCH ABY W TEN SPOSÓB POKAZAĆ INNM KTÓRZY NIE CZYTALI TEGO POSTU JAK NIBY WALKA TU JEST I ZAPEWNE NIE JEDEN FORUMOWICZ SOBIE POMYŚLAŁ IŻ WYRAŻENIA BYŁY WULGARNE ITD ITP. ŻENADA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit Do Gamplera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:23 ty każdym swoim wpisem uwodwaniasz tezę "ja tylko nie rozumiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurczka Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.home / 80.51.180.* 16.03.06, 14:29 to mowisz bracie ze kazanow?? dobrze wiedziec, trzeba bedzie tamtenty chodzic :) a jak jeszcze wiesz gdzie ta druga czarnulka w okularach mieszka?? bo na tej poczcie to same laseczki np jeszcze jak sie nie myle to Edytka jest chyab tez niezla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurczak Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.home / 80.51.180.* 16.03.06, 13:49 nie znam Cie ale juz Cie lubie bo ta czrnulka nie jednemu sen z powiek sciaga :) sam chcialbym codzinnie otrzymywac awizo z poczty i stac przy okienku nr1 :) pozdrawiam laski z zasania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haj Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 18:02 u mnie w łóżku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 14.03.06, 14:50 wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzx Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:56 w WSAiZ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekoman Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:30 W Aptece u Ol.... na Grunwaldzkiej :>. Jak ja kocham być chory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 18:56 W szpitalu na MONTE CASSINO CHOĆ PODSTARZAŁE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANKO MUZYKANT Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 17:57 Na polskiej wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 05:43 w gadzinówce wybiórczej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krist (...) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 07:54 Przypominam naczelnemu cenzorowi ze słowo "gadzinówka" jest okresleniem obelżywym, odnoszacym sie do gazetywspółpracujacej z okupantem bądz obcym reżimem. Kasujemy. Albo nie czepiamy sie określeń typu "koło gejów w MW", co BTW było oczywistym żartem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gampe Re: (...) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 11:29 nic nie kasujemy krisanciku z koła mw:-) nie wiedziałem że należysz do takiego koła:-) a gadzinówka wybiórcza ma najwspanialsze kobitki na świecie!!! WPROST POEZJA PIĘKNA I PRAWDY:-) no bo przecież Prawda to Piękno!!!! czy zgodzisz się ze mną krisanciku z koła mw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krist Re: (...) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 13:37 Pewnie że się zgodze, za każdym razem jak widze posłanke Sobecką przypomina mi sie to stwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurczak Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.home / 80.51.180.* 16.03.06, 14:31 no no masz gust koles :) wszystkie panie na zasaniu olsniewaja uroda az milo listy nadawac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hernandez Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:17 na dyskotece w Gromadzie też fajne laski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merton Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.mcon.pl 19.03.06, 23:42 Fajna dupcia(blondynka) jest kelnerką w Wyrwigroszu. Jest na czym oko zawiesić. ładną ma buzię,włoski, figurę i pupkę. Miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemysla Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.mcon.pl 20.03.06, 04:18 A Rapapo? Też miodzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:52 w ogóle bardzo ładne dziewczyny są w Przemyslu, teraz nastapi pełny rozkwit wiosenny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 14:30 NKJO Przemyśl I troche młodsze małolaty w LO2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casanova Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 09:16 W Przemyślu są piękne zakonnice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 12:51 u mnie w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Billy Re: Gdzie są najładniejsze dziewczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:54 och, teraz pokazały się w pełnej okrasie, w Rynku jest pełno pieknych dziewczyn. A w maju... Odpowiedz Link Zgłoś