Dodaj do ulubionych

wybory dyrektora II LO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:28
Z dobrych zródeł wiem że jedną z kandydatek na dyrektora jest Joanna Ch. żona
Roberta Ch.
Obserwuj wątek
    • Gość: rzecznik Re: wybory dyrektora II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 11:13
      A ja z pewnych źródeł wiem, że nią nie jest.
    • Gość: ? Re: wybory dyrektora II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 14:40
      i co z tego?
    • Gość: Zbychu z Przemysla Re: wybory dyrektora II LO IP: 213.25.171.* 23.03.06, 14:58
      Napisałem o tym w cztery dni po smierci Partyńskiego.Teraz o tym piszesz.Nie
      chodziło mi w tym poscie, że pani Choma, tylko dlaczego konkurs został
      ogłoszony tak szybko(w końcu jest np.Humnicka).Wtedy nie było żadnego odzewu.Bo
      nie w gestii urzędników miejskich, którzy dyskutują w pracy na forum.Było,
      minęło.Sa inni, lepsi kandydaci, również z układów.Np.pan o n..........
      • Gość: krist Re: wybory dyrektora II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 16:45
        Jaz "pewnych źródeł" słyszalem za prezydentowa sie przymierza ale do I LO, po
        przejsciu obecnej dyry na emeryture. I bedzie to gwóźdź do trumny tej szacownej
        szkoły. Kto zna prezydentową ten wie oczym mówie.
        • Gość: Zbychu z Przemysla Re: wybory dyrektora II LO IP: 213.25.171.* 23.03.06, 16:57
          Cos nas Krist kasuje taki demon.Ale nic to, damy radę.Twierdzisz, że Grażynka
          była(jest cieniutka?).No niby tak i nie tak.Ale była niezła:atrakcyjna, starała
          się, mobilizowała nauczycieli i uczniów, elokwentna, sympatyczna etc.
          To LO1 miało i ma wyniki.Ale moim zdaniem nie wolno przekreślac ewentualnych
          umiejętności przyszłych dyrektorów.Oby im się.
          Sądzisz, że pani Choma nie poradzi?E tam, przesadzasz.To rozsądna i madra
          kobieta.Czyzbym sie mylił??? Ja nie znam pani Chomy, napisz w czym rzecz.Jesli
          nie to nie pisz wcale.A jej nie bronię, ale takie"ktos wie"można potłuc o
          atrakcyjną dupkę.
    • Gość: ? Re: wybory dyrektora II LO IP: *.ds2.agh.edu.pl 23.03.06, 21:29
      a kto jeszcze kandyduje?
      • Gość: Zbychu z Przemysla Re: wybory dyrektora II LO IP: 213.25.171.* 23.03.06, 23:52
        ja i mój znajomy Krist, acha jeszcze Rychu.Bo on wszędzie wtyka nos.
        • slon251 Re: wybory dyrektora II LO 25.03.06, 12:52
          A ja jestem przekonany, że najlepszym kandydatem na dyrektora II LO jest pan
          Artur Pich. Zyczę mu z całego serca aby "przeszedł przez sito". Kandydat mądry,
          znający tajniki pracy w zawodzie, przygotowany merytorycznie,świetny
          facet.Wierzę, że zwycięży wiedza i umiejętności, a nie partyjny
          partykularyzm.Pozdrawiam.
          • Gość: marcin Re: wybory dyrektora II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 14:56
            slonu251 a czy mozesz nam przyblizyc postac pana Artura Picha?
          • Gość: Zbychu z Przemysla Ja wybrałbym Słonia IP: 213.25.171.* 26.03.06, 10:37
            A taki dobry, a tak zna "tajniki'.cO ZNACZY TAJNIKI
          • Gość: Zbychu z Przemysla Re: wybory dyrektora II LO IP: 213.25.171.* 26.03.06, 10:42
            Zna"tajniki"Co znaczy tajniki.Pieprzysz jak szczyl.Kto zna tego tamto.Rapapo,
            ostatni raz wzywam ogłoś kryteria jakichkolwiek rankingów.Odszczelę Ci jaja jak
            tego nie zrobisz!!!!
            • Gość: nieżyt Re: wybory dyrektora II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 18:32
              Zbychu jak to SZCZELA?
              Czyżby z grubej rury?

• Gość: Zbychu Re: wybory dyrektora II LO IP: 213.25.171.* 27.03.06, 08:37
                SZCZYL tak to brzmi.Co oznacza?Np.Urzednika magistratu.Jakiego magistratu?
                Głupiego.Czy taki istnieje, a i owszem.
                • Gość: nieżyt Re: wybory dyrektora II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:14
                  Tylko troje kandydatów.Niedawno rozpoczęło się ich"przesłuchiwanie".
                  Ciekawe,czy wygra jedyny,słuszny kandydat popierany przez jedynie słuszną siłę?
                  Tak szeptają właśnie obudzone miśki w bieszczadach.
                  • Gość: JP II Re: wybory dyrektora II LO IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 29.03.06, 15:28
                    Gołębie na przemyskim Rymnku gruchają to samo, choć z Bieszczadów na przyleciały
                    • Gość: rzecznik Re: wybory dyrektora II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 20:29
                      Dyrektorem II LO został Pich.
                      • Gość: kleopatra Re: wybory dyrektora II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 21:02
                        Pan Artur Pich będzie doskonałym dyrektorem.
                        Brawa dla komisji konkursowej.
                        • Gość: nieżyt Re: wybory dyrektora II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 08:24
                          Jednak niedżwiadki i gołąbki pomyliły się.
                          • jacyk Re: wybory dyrektora II LO 30.03.06, 10:52
                            Gość portalu: nieżyt napisał(a):

> Jednak niedżwiadki i gołąbki pomyliły się.

i bardzo dobrze sie stalo ze kandydatura pana D. jednak nie uzyskala aprobaty ze strony wiekszej czesci komisji :)
                            • Gość: marcin Re: wybory dyrektora II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:14
                              Dlaczego nie pan D.??
                              Wedlug mnie nie bylby zlym kandydatem. Obecnie jako dyrektor jednej z
                              podstawowek sprawdza sie bardzo dobrze
                              • Gość: jastrząb Re: wybory dyrektora II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:33
                                Wróble tak samo sfrustrowane i pełne jadu jak forumowicze.
                              • Gość: maja Re: wybory dyrektora II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:59
                                Pan Artur Pich jako dyrektor tak duzej placówki oświatowej , wywiąze się ze
                                swojej roli doskonale, jestem o tym głeboko przekonana.
                                Byłby równiez swietnym Kuratorem
                            • Gość: xxx Re: wybory dyrektora II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 19:51
                              czyj to kolega
                              • Gość: oswiata Re: wybory dyrektora II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 20:33
                                z tego co mi wiadomo - niczyj.No i dobrze
                        • Gość: pitt [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:10
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: pitt Re: wybory dyrektora II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:38
            slon251 napisała:

> A ja jestem przekonany, że najlepszym kandydatem na dyrektora II LO jest pan
            > Artur Pich. Zyczę mu z całego serca aby "przeszedł przez sito". Kandydat
            mądry,
            >
            > znający tajniki pracy w zawodzie, przygotowany merytorycznie,świetny
            > facet.Wierzę, że zwycięży wiedza i umiejętności, a nie partyjny
            > partykularyzm.Pozdrawiam.

Jednak zatrudniony przez "komuchów" na stanowisko wizytatora w październiku
            1997 roku i to jeszcze wbrew ustawie, która wymagała 6 lat pracy w szkole.
            Dobrze to wróży II LO?
            Co na to komisja konkursowa?
            • Gość: komuch [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 13:54
            • slon251 Re: wybory dyrektora II LO 01.04.06, 14:50
              Panie Arturze, serdecznie gratuluję Panu. Wierzyłem, że zwycięzy najlepszy i
              tak się stało.Będzie Pan godnym następcą śp.Dyrektora Pana A.Partyńskiego.
              • Gość: Zbychu z Przemysla [...] IP: *.mcon.pl 01.04.06, 18:41
            • Gość: Zbychu z Przemysla [...] IP: *.mcon.pl 01.04.06, 14:56
              • Gość: pitt [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 17:38
    • Gość: pitt Re: wybory dyrektora II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 13:40
      Nakaz odgórny.
      Wiadomo, że w UM całe forum codziennie jest czytane.
      Nawet przechodząc ul. Rynek 26 można zobaczyć prze okno , jak urzędniczki parr
      na monitorze namiętnie czytają posty.
      A co dopiero w pokoiku, gdzie pracują działacze od promocji miasta?

www.ko.rzeszow.pl/zalaczniki/dokumenty/2701200502.doc
      Zapamiętajcie po wsze czasy, że te informacje zawdzięczacie wizytatorowi
      kuratorium Arturowi Pichowi.
      Niech ręka boska broni , by nowemu kuratorowi oświaty przyszło do głowy je
      usunąć, czy ukryć!
      Radzę też przejsć się Jagellońską 10 , wstapić do LO dla dorosłych i zobaczyć,
      ilu uczniów siedzi przy stolikach dzienne w jednej klasie i razem w kilku
      klasach. Potem żerknąć do sprawozdania z wykonania budzetu Miasta w pozycji 801
      20 za I półrocze 2005 , to razem widać na dwie szkoły zaplanowano kwotę 152
      232 ,00 zł - plan tylko na I półrocze - podkreślam.
      Czy plan wykonano? Pożyjemy, zobaczymy, Kiedy się ukaże sprawozdanie z wykonaia
      budżetu za 2005 rok.

Tylko co mają do tego nazwiska Uziembło i Januszczyk?
      No właśnie...;)

Ps. Z nowym dyrektorem II LO nauczyciele i rodzice uczniów mogą mieć pewne
      kłopoty, zwłaszcza, jeśli "cierpią na głuchotę". Poddkreślam - to cytat.
      Wyrażenie nie moje.

Nad łamaniem prawa warto było zastanawiać się wcześniej.;)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka