Gość: XXX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:28 Z dobrych zródeł wiem że jedną z kandydatek na dyrektora jest Joanna Ch. żona Roberta Ch. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rzecznik Re: wybory dyrektora II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 11:13 A ja z pewnych źródeł wiem, że nią nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: wybory dyrektora II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 14:40 i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemysla Re: wybory dyrektora II LO IP: 213.25.171.* 23.03.06, 14:58 Napisałem o tym w cztery dni po smierci Partyńskiego.Teraz o tym piszesz.Nie chodziło mi w tym poscie, że pani Choma, tylko dlaczego konkurs został ogłoszony tak szybko(w końcu jest np.Humnicka).Wtedy nie było żadnego odzewu.Bo nie w gestii urzędników miejskich, którzy dyskutują w pracy na forum.Było, minęło.Sa inni, lepsi kandydaci, również z układów.Np.pan o n.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krist Re: wybory dyrektora II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 16:45 Jaz "pewnych źródeł" słyszalem za prezydentowa sie przymierza ale do I LO, po przejsciu obecnej dyry na emeryture. I bedzie to gwóźdź do trumny tej szacownej szkoły. Kto zna prezydentową ten wie oczym mówie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemysla Re: wybory dyrektora II LO IP: 213.25.171.* 23.03.06, 16:57 Cos nas Krist kasuje taki demon.Ale nic to, damy radę.Twierdzisz, że Grażynka była(jest cieniutka?).No niby tak i nie tak.Ale była niezła:atrakcyjna, starała się, mobilizowała nauczycieli i uczniów, elokwentna, sympatyczna etc. To LO1 miało i ma wyniki.Ale moim zdaniem nie wolno przekreślac ewentualnych umiejętności przyszłych dyrektorów.Oby im się. Sądzisz, że pani Choma nie poradzi?E tam, przesadzasz.To rozsądna i madra kobieta.Czyzbym sie mylił??? Ja nie znam pani Chomy, napisz w czym rzecz.Jesli nie to nie pisz wcale.A jej nie bronię, ale takie"ktos wie"można potłuc o atrakcyjną dupkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: wybory dyrektora II LO IP: *.ds2.agh.edu.pl 23.03.06, 21:29 a kto jeszcze kandyduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemysla Re: wybory dyrektora II LO IP: 213.25.171.* 23.03.06, 23:52 ja i mój znajomy Krist, acha jeszcze Rychu.Bo on wszędzie wtyka nos. Odpowiedz Link Zgłoś
slon251 Re: wybory dyrektora II LO 25.03.06, 12:52 A ja jestem przekonany, że najlepszym kandydatem na dyrektora II LO jest pan Artur Pich. Zyczę mu z całego serca aby "przeszedł przez sito". Kandydat mądry, znający tajniki pracy w zawodzie, przygotowany merytorycznie,świetny facet.Wierzę, że zwycięży wiedza i umiejętności, a nie partyjny partykularyzm.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: wybory dyrektora II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 14:56 slonu251 a czy mozesz nam przyblizyc postac pana Artura Picha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemysla Ja wybrałbym Słonia IP: 213.25.171.* 26.03.06, 10:37 A taki dobry, a tak zna "tajniki'.cO ZNACZY TAJNIKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemysla Re: wybory dyrektora II LO IP: 213.25.171.* 26.03.06, 10:42 Zna"tajniki"Co znaczy tajniki.Pieprzysz jak szczyl.Kto zna tego tamto.Rapapo, ostatni raz wzywam ogłoś kryteria jakichkolwiek rankingów.Odszczelę Ci jaja jak tego nie zrobisz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyt Re: wybory dyrektora II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 18:32 Zbychu jak to SZCZELA? Czyżby z grubej rury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: wybory dyrektora II LO IP: 213.25.171.* 27.03.06, 08:37 SZCZYL tak to brzmi.Co oznacza?Np.Urzednika magistratu.Jakiego magistratu? Głupiego.Czy taki istnieje, a i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyt Re: wybory dyrektora II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:14 Tylko troje kandydatów.Niedawno rozpoczęło się ich"przesłuchiwanie". Ciekawe,czy wygra jedyny,słuszny kandydat popierany przez jedynie słuszną siłę? Tak szeptają właśnie obudzone miśki w bieszczadach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP II Re: wybory dyrektora II LO IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 29.03.06, 15:28 Gołębie na przemyskim Rymnku gruchają to samo, choć z Bieszczadów na przyleciały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzecznik Re: wybory dyrektora II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 20:29 Dyrektorem II LO został Pich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleopatra Re: wybory dyrektora II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 21:02 Pan Artur Pich będzie doskonałym dyrektorem. Brawa dla komisji konkursowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyt Re: wybory dyrektora II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 08:24 Jednak niedżwiadki i gołąbki pomyliły się. Odpowiedz Link Zgłoś
jacyk Re: wybory dyrektora II LO 30.03.06, 10:52 Gość portalu: nieżyt napisał(a): > Jednak niedżwiadki i gołąbki pomyliły się. i bardzo dobrze sie stalo ze kandydatura pana D. jednak nie uzyskala aprobaty ze strony wiekszej czesci komisji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: wybory dyrektora II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:14 Dlaczego nie pan D.?? Wedlug mnie nie bylby zlym kandydatem. Obecnie jako dyrektor jednej z podstawowek sprawdza sie bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jastrząb Re: wybory dyrektora II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:33 Wróble tak samo sfrustrowane i pełne jadu jak forumowicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: wybory dyrektora II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:59 Pan Artur Pich jako dyrektor tak duzej placówki oświatowej , wywiąze się ze swojej roli doskonale, jestem o tym głeboko przekonana. Byłby równiez swietnym Kuratorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: wybory dyrektora II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 19:51 czyj to kolega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oswiata Re: wybory dyrektora II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 20:33 z tego co mi wiadomo - niczyj.No i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitt [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitt Re: wybory dyrektora II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:38 slon251 napisała: > A ja jestem przekonany, że najlepszym kandydatem na dyrektora II LO jest pan > Artur Pich. Zyczę mu z całego serca aby "przeszedł przez sito". Kandydat mądry, > > znający tajniki pracy w zawodzie, przygotowany merytorycznie,świetny > facet.Wierzę, że zwycięży wiedza i umiejętności, a nie partyjny > partykularyzm.Pozdrawiam. Jednak zatrudniony przez "komuchów" na stanowisko wizytatora w październiku 1997 roku i to jeszcze wbrew ustawie, która wymagała 6 lat pracy w szkole. Dobrze to wróży II LO? Co na to komisja konkursowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 13:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
slon251 Re: wybory dyrektora II LO 01.04.06, 14:50 Panie Arturze, serdecznie gratuluję Panu. Wierzyłem, że zwycięzy najlepszy i tak się stało.Będzie Pan godnym następcą śp.Dyrektora Pana A.Partyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemysla [...] IP: *.mcon.pl 01.04.06, 18:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemysla [...] IP: *.mcon.pl 01.04.06, 14:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitt [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 17:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitt Re: wybory dyrektora II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 13:40 Nakaz odgórny. Wiadomo, że w UM całe forum codziennie jest czytane. Nawet przechodząc ul. Rynek 26 można zobaczyć prze okno , jak urzędniczki parr na monitorze namiętnie czytają posty. A co dopiero w pokoiku, gdzie pracują działacze od promocji miasta? www.ko.rzeszow.pl/zalaczniki/dokumenty/2701200502.doc Zapamiętajcie po wsze czasy, że te informacje zawdzięczacie wizytatorowi kuratorium Arturowi Pichowi. Niech ręka boska broni , by nowemu kuratorowi oświaty przyszło do głowy je usunąć, czy ukryć! Radzę też przejsć się Jagellońską 10 , wstapić do LO dla dorosłych i zobaczyć, ilu uczniów siedzi przy stolikach dzienne w jednej klasie i razem w kilku klasach. Potem żerknąć do sprawozdania z wykonania budzetu Miasta w pozycji 801 20 za I półrocze 2005 , to razem widać na dwie szkoły zaplanowano kwotę 152 232 ,00 zł - plan tylko na I półrocze - podkreślam. Czy plan wykonano? Pożyjemy, zobaczymy, Kiedy się ukaże sprawozdanie z wykonaia budżetu za 2005 rok. Tylko co mają do tego nazwiska Uziembło i Januszczyk? No właśnie...;) Ps. Z nowym dyrektorem II LO nauczyciele i rodzice uczniów mogą mieć pewne kłopoty, zwłaszcza, jeśli "cierpią na głuchotę". Poddkreślam - to cytat. Wyrażenie nie moje. Nad łamaniem prawa warto było zastanawiać się wcześniej.;) Odpowiedz Link Zgłoś