Gość: zibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 13:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa [...] IP: *.server.ntli.net 09.05.06, 13:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo Re: Czy Szczawik zaatwi sobie uniewinnienie 09.05.06, 13:56 Proponuję zmienić język (np. urzędników można określić nie tak jak Ty to zrobiłeś). Jeżeli nie posiadasz konkretnych dowód nie podawaj konkretnych nazwisk lub jeżeli je podajesz to z powołaniem się na źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Czy Szczawik zaatwi sobie uniewinnienie IP: *.server.ntli.net 09.05.06, 14:04 ale szczawik to taki sam nick jak rapapo np Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP II Re: Czy Szczawik zaatwi sobie uniewinnienie IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 09.05.06, 16:48 Co, Jaśku od J... znowu coś namącił? Nie może to być.. Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo J.J. 09.05.06, 16:52 Z tego co mówią URZĘDNICY to jakaś tam komisja dyscyplinarna wlepiła J.J. naganę za ignorowanie poleceń swojego przełożonego, ale on się chwali że się odwoła i w komisji odwoławczej (II stopnia) załatwi sobie z radnym S. uniewinnienie a w najgorszym wypadku uchylwnie kary. Pomóc mu mają w załatwieniu sprawy chyba M. i znany wszystkim Piniu! Zmiana 1 wyrazu i inicjał do 2 nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl2000 Re: J.J. 09.05.06, 16:55 jakis powod , zeby usuwac moje posty? tylko, prosze logiczny i rozsadny powod Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl2000 Re: J.J. 09.05.06, 17:00 myslisz, ze jak wytniesz to nie napisze jeszcze raz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: J.J. IP: *.chello.pl 10.05.06, 01:16 Naprawdę Twoje nadzieje, że admin Ci tutaj odpowie są daremne. On zabiera głos tylko tam, gdzie ma ochotę. To przemyska klika urzędnicza, zainteresowana wyłącznie intrygami, ploteczkami, dyskusjami o tym, co ktoś sobie kupił i co sobie "załatwił". A forum do takich działań jest wyjątkowo wdzięczne, bo prawie anonimowe - można wylać na kogoś kubły pomyj i być bezkarnym. Oni się nawet zwracają do siebie, tak jakby wódkę ze sobą pili. Te wszystkie "szczawiki", Pinie, S.S. i inne... Trzeba tym żyć i TRZEBA W TYM ŻYĆ, żeby zorientować się o co tym panom chodzi. I nasz admin - zawsze poinformowany o tym, co mówią URZĘDNICY. Zawsze na froncie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek5050 Re: J.J. 10.05.06, 04:43 I oczywiście stary tetryk.Takie zachowania psychologia zwie"ułomnoscią psychiczną" Dalej masz rację we wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl2000 Re: J.J. 10.05.06, 07:39 ja nie licze na to, ze uzyskam jakakolwiek sensowna odpowiedz od admina. ani tutaj ani nigdzie. ale nawet ta swiadomosc nie powoduje, ze nalezy zadawac pytania co do urzednikow i innych imac ma racje. ja nie ukrywam ,ze mnie ciekawi to co sie dzieje w przemyslu w kazdej dziedzinie. w koncu jest to moje miasto. co do ratusza i okolic, te wszystkie wiadomosci , ktre do mnie dochodza potwierdzaja tylko teze, ze tak naprawde to kruk krukowi oka nie wykole, obojetnie czy kruk jest czarny, bialy, rozowy, czerwony czy pomaranczowy. Odpowiedz Link Zgłoś